Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
knakSův další grow 7x power plant 6x sensi star - Klikni zde pro originální téma
knakS956
Zdareček všem

Setup oproti minulému kolu stejný tzn :
Home box 120x120x200
Osram 600w + cool tuba (na tu se asi vyprdnu a na květ koupím stínidlo )
Odtah 460 m3/h
Přítah pasiv, vnitřní ventilátor 33 cm
4.5 L květináče
Plagron light mix
Hnojky: Plagron grow, bloom, vita race
Advanced root, enzymes, PH-
Atami bloombastic
Posádka: 7x power plant
6x sensi star
knakS956
Řezy jsou poměrně velký ale stejně budu počítat první den růstu dnešek.

Dostaly zálivku EC - 0.9, PH - 6.2
Vzdálenost světla 45 cm od vršků
Teploty zatím nevím, dodám jak nějáké budou :sun:

Dneska je už nebudu trápit, ale od zítřka nastupují na režim 18/6

Ten power plant se údajně víc táhne tak uvidíme :D
knakS956
Zdarec

Up foto

Jedná se o 4.den růstu.
Zálivka EC 1,1 PH 6,2
Teploty 27 den 20 noc

Tak to vypadá, že jeden power plant to nedá. Na fotce ta zdechlá kyti vzadu. Ještě ho tam chvilku nechám ale už mu moc nevěřím :rip:

Jóóóó a ještě dotázek pro někoho kdo ví :D

Můžu popř mám kombinovat do jedné zálivky hnojivo, kořenovej stimulátor a enzymy nebo je to nesmysl a mám dělat jen hnojivo a kořeňák a další zálivku jen vodu s upraveným PH a enzym a takhle to střídat???
Jáá
Nesmysl to není můžeš dávat vše v jednom Kořenak hnojky enzymy já je v hlíně dávám ob zálivku čau měj se a klido se ptej
knakS956
Čus

Tak další up

Dnes 7. den růstu

Holky už konečně vypadají, že se chytly, ještě nemají úplně tu zdravou barvu, ale věřím, že je vykurýruju :)

Na fotu č. 5 chcípák, no jestli se fakt chytne (a vypadá to, že furt bojuje, takže možná joo) tak zbytek už určo nedožene
knakS956
Jo a ještě zvětšený list z fota 3

Fakt to není z přesvícení?? :confused:
Zatím nikde nic, jen tady ten jeden list. Jde o nejvetší kytku, ale zase to nebyl úplně nejvyšší list. Vzdálenost od světla 40 cm
Váchy 55
Jako přesvícení (spálení světlem) to vypadá, ale to by si poznal..vždycky se to objeví jako první na místě, které je nejblíže výbojce..tzn. uprostřed pod výbojkou většinou. Alespoň já to tak měl. Tohle ale bude asi něco jiného.zvláště když máš výbojku tak daleko a teploty jsou v cajku..ale celkově ty kytky nejsou v kondici. Změř si, co ti teče z květináče (jen pH .. EC ukazuje v organice nesmysly na výtoku). Napadá mě taky..nepolil si ten list, když si zaléval?
knakS956
Čau
Dík že sleduješ. No právěže jak jsem psal. Byl to jen jeden list a na nejvyšší kyti. Tak jsem zvedl světlo o 5 cm a uvidí se. Dneska jsem to konečne prolil celý (jakože i vytekla zálivka), předtím jsem ještě neprolíval, bo jsem si říkal abych to nepřelil. Ale už je na nich vidět, že se jako tako chytly tak jsem konečně prolil a změřil. VSTUPNÍ PH 6,2 VÝTOK 6,5, tak si říkam že to by mělo být O.K. nee?? Polít jsem ho určo nepolil. A jinak už jsem cca 2x dělal postřik zámek,klíč a 2x vita race. Do zálivky dávám alga grow + root+ enzymes

No do kondice je snad dostanu, možná jsou nedokrmený?? Dávam EC 1,2

U té organiky je měření EC když udělám zálivku relevantní?? Nebo to taky ukazuje naprd??
knakS956
Čus všem growerům

Foto 10. den růstu

Přijde mi, že boční větvě nic moc, tak jsem udělal všude záštip

Jinak už vypadají vcelku zdravě. Ta odepsaná to stále nevzdává, tak jsem se rozhodl, že jí dám šanci :afro:

zálivka EC 1,4 PH 6,2 výtok PH 6,6
Teploty 27 den, 19 noc
koogi1
Ahoj. Jake mas vysky PP,a SS? Dokoupil jsi stinidlo na kvetovou fazi??? Upravil nych kousek nize ph at mas nizsi vytok a hnoje zbytecne nenavysoval. Jake maji kvetove parametry pp a ss ? Diky za info.
knakS956
Čaues

Tak ten Power Plant se asi opravdu víc tahá, aktuálně (a to je 11. den) rozdíl 5 cm

Foto 1 PP výška od hlíny 34cm


Foto 2 PP výška od hlíny 34cm (a to si nedělám srandu fakt je to jiná kyti)


Foto 3 SS výška od hlíny 29cm


Foto 4 SS výška od hlíny 29cm (taky jiná kyti než foto 3 )


Foto 5 Chcíplej PP výška od hlíny 26cm a jedním slovem proti zbytku proste fakt chcípák


Květové parametry nevím, dal jsem dotaz dodavateli :)

Jinak klidně už bych něco ohýbal, ale zatím můžu tak maximálně celou kytku, páč větvičky jsou stále hrozně malé. Alespoň tu barvu už mají celkem k světu, samo až na pár původních listů
knakS956
Jo a stínidlo jsem ještě nekoupil, ale vím o tom , je to nutnost. Planuju během tohoto týdne
koogi1
No pp se hodne vytahne po prepnuti,ale to se da nasledne doresit podlozenim nizsich kytic. K ohybani celych kytek s tim ja osobne mam dobre zkusenosti. Stinidlo mas tubu tak zas takova nutnost to neni,ale chces li vymenit je to tve rozhodnuti a investice. Inak ano az na tech par puvodnich listu vypadaji zdrave a pekne,tak drzim palce a at to fici bez problemu az do konce.
knakS956
Jo a doplňujíci info ohledně květové fáze

Autor mi sdělil že cca 60 dní

PS: stejně se řídím mikroskopem
koogi1
Tak do 60 dnu u SS bych bral,u PP jsem zvykly spis na 70 ale da se i drive.Jednou jsem PP musel shodit drive k vuli plisni a rozdil byl minimalni.
knakS956
Hojte všichni

Tak ten přesvícenej list mi nedal spát a proto dneska došlo k upgradu setupu a to o stnínidlo Awing medium avenger

Mám z toho opravdu radost a pevně věřím, že mi vydrží i při sklizni :bounce:

Nechal jsem ho roztažený na max, tu malou udělávku pod žárovku jsem tam zatím nedal a startovní výšku jsem dal 35 cm od prostředního vršku, tak čas ukáže jestli nahoru nebo dolů :einstein: A tím pro mě vzniká opět dotaz :D :D
Tu vzdálenost od vršku mám nejlépe udržovat jak?? Když třeba zjistím, že kyti povyrostla o 1cm hned zvedat? Nebo třeba až vyroste o 5cm? Nebo se to mám snažit dát co nejníž v závislosti na teplotě? Tzn dokud třeba nenaměřím u vršku 29 stupňů?? Cca?? Anebo čekat,než se opět objeví nějákej přesvícenej list?? :sun: a pak to dát o pět čísel výš a držet tuto vzdálenost

Foto 1 a 2 pro pobavení co jsem tam měl doteď :frog:
Foto 3 až 5 novej krasavec :winner:

PS pěstu zdar !!!
Bitir
Co mas za predradnik ? Snad na to ted nepalis sestikilem pri 35 cm? Kolik mas pri te vysce teplotu? Klidne bych tonzbednul , ja to snizuju na 30 cm az mam prorostloi dzungli a potrebuju to prosvitit.
Dela se to zrovna naopak , 50 cm a postuone snizovat a ne 30 a cekat jestli se toho kytky neleknou.
Ja na takovy kytky valim 250 w pak 400 , pak 600 a kdyz prepinam tak 660 w .
Bitir
A byt tebou tak to ohnu a roztaham do prostoru, uz je mas prez 30 cm tak stim jde manipulovat dobre
knakS956
Čus

předřadník mám viz foto 1
holky foto2

Jinak zatím to vypdá, že holky změnu stínidla fakt uvítaly, nikde ani náznak přesvícení. Teplota při svícení 26 C. Jo a svítím fakt 600 w (jedná se o výbojku, která už svou práci na květ odvedla, tak jsem si říkal, že na růst to ješte určo bude stačit) Jooo a někdo náhodou, jestli na ten předřadník můžu dát i 400w??? Vrámci úspory běhěm růstu, jsem přemýšlel. Nebo můžu, ale holt předřadník je na 600w takže spotřeba bude stejná jak s 600w??

K ohýbání
Dneska jak jsem na ně koukal, tak asi fakt ohnu, ale zatím se bude jednat pouze o hlavní stonek (vršek) páč krajní větve mi přijdou stále moc malé. Nemám to spíš na všech koncích štípnout??
knakS956
FOTO 1 - PP autor nekecal a opravdu se víc táhne aktuální rozdíl oproti většině SS 6cm













FOTO 2 - SS ty se zase pěkně košatí :D
knakS956
Tak si říkám, ohnout zatím jen všechny PP a to na urověn SS , počkat cca týden a poohýbat vše, nasadit šestikulu a přepnout??? Teda jakože už teď tam mám 600w ale měl jsem na mysli tu nowou (míň vysvícenou, má nasvíceno 720 hodin)
Bitir
Ja bych to ohnul a az se postavi zpatky za svetlem tak to prepnul, pak teprve zacne ohybani, to vyleti vetve nahoru kdyz to budes ohybat vem si ze maji prez 30cm a power plant roste fakt hodne . Kdyz to ted vsechno pozohybam i ten ss tak to vyjedou spodni vetve a zaplnis prostor . Jinak mas elektromagnetickej predradnik, tam musis valit jen to na co je stavenej ,coz je 600w . Kdybys poridil digitalni, tak ten se da regulovat od 250 do 660w . A to jen se zarovkou 600w . Proste ji stmivas . Dig. Predradnim stoji myslim 5 tisic . Ale fakt se to vyplati , pokud jsi dva tydny na rustu tak na to proste palis 400w a nic neprehazujes ,jen tocis koleckem na predradniku.
koogi1
No bud tak jak ti pise kolega vyse udelat,ale nevidim problem i s tim ohybanim jak pises sam. Ciste teoreticky by se mel pp vyrovnat vyskove ss mozna ji jeste preroste ale masirovat pp muzes i na kvetu ruznymi technikami.. prepnuti je na tobe. A pokud to zarovka topi namir na no ventilator klipsnovy ktery mizes hodit promo na toho winga na celo hodne to pomuze.
Bitir
Sak pise ze ma power plant vyšší nez ss. Podle me sklizet vysoky kytky o jedne vrcholovce je na hovno, pozohybat, zaplnit prostor , prepnout. Nebo ja nevidim duvod palit jak blazen tri tydny 18 hodin denne 600w na rustu. Staci max 10 dnu pri jeho poctu a krasne se to da prepnout. Je to velka uspora penez, hnojiv svetla a starosti. Kdyz pestujes indoor ,tak pointa je v tom to udelat co nejrychleji ,protoze dlouha doba v pestirne se rovna tomu ze platis zbytecne elektriku a pak mas vetsi riziko napadeni skudci . Koupit rezy , bud deset dnu rust , 7-8 tydnu sklizen . Zdarec. 30 cm kytky po prepnuti maji prez metr a to je proste k hovnu. Tot muj nazor ;)
crazyn
Přesně můj nazor p.Bitir , Řezy , max 15 dnů růst,7 týdnu květ a kosa.
metracek
Ja bych na tvem miste jeste presadil do 11L kvetniku, 13x 4,5l je dost malo na ten prostor,

Vubec se to neda takhle specifikovat jak dlouho se ma svitit na rezy. Mozna v hydro jo, ale v pude nechavaj lidi rezy na rustu klidne 3 tydny a dele pokud jedou velky objem kvetniku. Ono se jim to pak vraci na vynosu. Pokud to presazovat nebudes tak prepni, neni jinak na co cekat. On ten malej kvetnik zase neuzivi extra velke kytky.

7. tyden kvet u power plant je uplnej ulet!!!! Podivej se na kcb kdy je sklizel. Hosi, hosi....
knakS956
Jjj

Asi užívám sklizeň víc než bych měl :D :rasta:

Páč vlastně jsem se chtěl zeptat, jak dlouho před přepnutím to mám do těch větších kvetníku přesadit?? Jestli třeba přesadit, týden počkat, než se opět vzpamatujou a přepnout, nebo jak??? Nebo nebudou mít z toho přesazení šok a do toho ještě přepnu?? Nebo úplně jinak. Kořenovej systém roste jen v růstu a v květu už moc nee?? Lít kořeňák i v květu?? Já vždycky lil, jen než jsem přepl.
Aby to přesazení k něčemu bylo?? Mám nachystaný 11l květníky

PS Díkec moc všem za brzkou reakci, páč to docela valí
metracek
Presadil bych, par dnu pockal az se zacne korenovej bal rozrustat a prepnul bych. Ten tyden staci maximalne. Korenovej bal se rozrusta az do pulky kvetu. Protoze jak nabira na objemu vrch rostliny tak se rozrustaji i koreny pokud maji kam. Zastavi se to nekdy kolem 6. tydne květu.
Kazo
Já bych řekl, že rostou cca 10dní po přepnutí. Takže bych taky přesadil, počkal až zespoda vykouknou kořínky a přepnul. Kořeňák lij klidně ještě 2týdny po přepnutí
knakS956
Vono totiž dneska je to třináctej den růstu a přijde mi, že když poohýbám co půjde teď ( vlastně není moc co, spíš jen vršky, takže když se do toho opřu a ohnu i SS tak o 5cm třeba, tak budou vyskoký jen cca 26cm při přepnutí) tak jestli opět Metráček nemá pravdu, holt každýmu to roste jinak, hlavní zásada je zaplnit řádně prostor a to se obávám že se mi rozhodně nepovede. TEĎ

Ale jak už jsem psal hlavně to chci teďka přesadit do těch větších květníků. Jen jsem to nějak zapoměl zmínit nooo
shivasambhu
Cau. Akože ak ti nesuri čas, tak kľudne presaď. Počkaj cca dva týždne a prepni. Ide o to, aby tie korene obsiahli v základe ten objem. Ono aj po prepnutí tie korene ešte pojdu, ale predsa len v 11l. by to chcelo, aby tie rastliny už ako tak vypadali k svetu. V texte som nezaregistroval, ale podla fotiek si vlastne nezastrihaval čo? Ak nie, tak ich aj zastrihni....ak chceš teda......S pozdravom shivasambhu
knakS956
Tak hotovo. Holky jsou přesazeny. 11 putovalo do 11l květníků, jedna do 5,7 (pro porovnání vlivu větší vs menší květníky) a chcípáček zůstal v tom původním

Ilustrační foto, jak byly prorostlý kořeny při přesazení
knakS956
Týý jóóó

Tak ted jsem zkoukl jak se s tím PP porval kcb a jakože masakr, až mě to trochu vylekalo. Ale na druhou stranu, přijde mi, že moc neohýbal??
Bitir
Neohybal vubec a navic jel aeroponii ,tam to vali jak blazen, tusim ze ted jede kolem 3 dnu z klonu na rustu a prepina.
knakS956
Čus
tak jsem zde s dalším upem

Dneska přepnuto na 12/12 jedná se o 17. den růstu nebo taky 1. den květu :D

Jen pro info, po přesazení jsem ohl pouze vršky, ty už se narovnaly, takže jsem přepl a s tím samozřejmě :D vyvstává další řada otázek

1. tu kys. citronovou mám dávat i v květu?? Nebo něco jinýho??

2. ty pidi větvičky viz foto 3 - 5, dole u stonku odstranit už teď???

3. hnojivo na růst ještě joo, nebo už květ?? Přijde mi, že jsou tady lidi hodně rozpolcení. Někdo tvrdí, že když chci květ musím hnojit na květ, jinej, že prvních 14. dní holky ještě hodně rostou, takže dávat hnojky na růst. Nebo mám zkusit kombinaci??? :D :D
bloud42
kdyz si nejsi jistej radama, tak dej na vyrobce hnojiva.

nerikam, ze vsechny rady jiny nez od vyrobce jsou spatny. nicmene "tovarni nasteveni" mirni tendence pestitele propadat neurotismu :)

hele, ty spagaty privazany ke kvetnikum mas ohejbani? neprijdou mi ty kytky moc vohnuty
knakS956
Jj ty špagáty jsou na ohýbání. Jak jsem psal, zatím jsem ohl jen ty vršky. Viz foto. Během následujících 14. dní to chci naohýbat všechno tak, aby ve finále byly všechny vršky ve stejné výšce a roztahat to tak, aby byl zaplněnej celej prostor

PS: fakt ti to nepřijde ohlý??? :rasta:
bloud42
bych to ohnul vic, ale nevim jak ty kytky mas uz tuhy
Bitir
Jaky mas ph po namichani hnojiv ?
Ja sem zacal hnojit hned pri prepnuti bloomem , obsahuje dost rustovych hnojiv a velkej obsah je i v kvetinaci,o te organiky je to trochu jiny nez u mineralu, myslim si ze kdyz hned prejdes na bloom ,tak rustovy hnojivo to obsahuje a jeste jim dodavas pk. Ty spodky bych hodil pryc a vic to v kvetu ohybej , hodne to poroste.
knakS956
Zdareček

Tak kyti jsou ohebný hafo. Resp ty konce co se chystám naohýbat tak jsou v poho

Jako máš na mysli PH po namíchání hnojiv bez kyseliny??? Nebo co jim liju už s upraveným PH ???
Bitir
Bez kyseliny.
knakS956
Čus

Infa je vícero, takže od začátku.

PH růstové zálivky po přidání všeho ( hnoj, root, enzym) bylo při EC 1,8 - 6,6 a snižoval jsem ho za pomoci kyseliny na 6,2 a výtok byl 6,6

Dneska dostaly první kětovou zálivku EC 1,7 a vono fakt si to PH upravuje, takže po přidání bloomu si to udělalo PH 6,3 tak jsem to tak nechal, na výtoku obligátních 6,6
Tak si tak říkám a existuje nějáký PH + ?? Protože když jim budu zvedat dávky hnojča + bloombastik, tak se možná dostanu s tou zálivkou i pod šest

Foto 1 - 2 před úpravou

3 - 4 po
5 - pohled zvrchu

Světlo držím 50 cm na vršky. OK??????

Teploty 26-28 den, 18-21 noc
knakS956
Boční foto

Aktuální výška všech je 40 cm, zkoušel jsem, kam můžu max posunout světlo a mám 90 čísel. Tak snad se vlezu :D
Bitir
Zdar, ph 6.3 i 6.6 je v pohode .nicim bych to neupravoval pokud nemas zadny problemy s listama.
Pokud muzu poradit ,tak kdyz prilejes davku pk13/14 . Od plagronu ,to docela zvysuje ph .
Ale to uz si muzes zrovna koupit terra radu misto algy.
koogi1
Čest. No pánové nechci vám moc vpadat do vašich představ co je lepší ph.Ale PH na výtoku 6,6 je opravdu dost vysoké ,dálo by se akceptovat při fázi růstu kdy přebytečné hnojiva vytečou ven. Pro fázi květu je lepší snížit ph tak aby na výtoku se pohybovalo 6,2-6,0 (proč) při nižších hodnotách ph kytky lépe příjmají hnojiva.Nic méně najdete zde na G mnoho odpovědí co se týče pěstování nejen konopí :)
Bitir
No nevim jak vy , ale ja jedu ph na rustu mensi nez na kvetu. V pomeru kvetovych hnojiv se mi to drzi stale na 6.3 a bez kyseliny sem odjel celej pest a kytkam to teda nevadilo. Prumer vytoku byl ph 6.5
knakS956
Čus

Opět nějáké foto

Tak mi to nedalo a vyrazil jsem do shopu pro kolínka :D

Jedná se o 4. den květu

Nakonec padlo 68 ks malých a cca 20 ks velkých
Kalashnikova
Klony na hovno podle me, snad nebudou mit 2 metry :-D
Stronghigh96
Fandím a těším se na výsledek, to bude jungle!!!
knakS956
Zdarec

Tak dneska 8. den květu a opět nějáké ohýbání

Foto před
knakS956
Detail ohybů
knakS956
Po ohybu
1 . Zboku
2. Červený kola, kde se mi to zdá prázdný, tam to ještě musím něják doohýbat, nebo přeskládat kyti
knakS956
Jo a ještě info pro upřesnění
Vyskoké jsou 43 cm a vzdálenost od výbojky 40 cm.

Tímto se chci zeptat zkušenějších. Jestli těch 40 čísel od vršků není moc?? Teplota 24 stupňů
A jestli mám správně nasazený to chladítko u výbojky?? Viz foto
Bitir
Mas to dobre ,i kdyz nekteri to davaji naopak . Ja se s tim stitkem dostanu az na 15cm a mam 28° . Ale to uz je zbytecne nizko, momentalne to drzim na cca 25 cm od nejvyssi kytky bez stitku. Stahni to tak nizko abys mel osvicenou plochu , pokud tam mas ten stit tak bys mel jit hodne nizko, protoze to dela docela stin pri 30cm. Osobne bych ho hodil do kopriv a zkousel jak vysoko je jaka teplota . Ten stitek je dobrej az budes mit nejaky palice ,tak muzes jit hodne nizko ,nebudou popaleny vrchy a prosvitis spodky.
At to roste :)
knakS956
Oukej

Dik za info

Ozkúšáme
knakS956
Zdarec

Aktuální foto
11. den květ (28 dní celkem)

Už to vypadá, že konečně bude na co koukat, děvčata začínají kvést, ještě pořád si hraju s kolínkama :D

Výška 47 cm, světlo držím 30 cm od vršků ( teplotně můžu jít i níž, ale to už se mi zdá, že jsou málo osvětlený kraje )

Zálivka EC 1,7 PH 6,2

Zatím dávám jen bloom a kyselinu, zkusím se držet tabulky plagronu a bloombastic (teda jakože bloombactic není od plagronu, ale když už ho mám, tak ho nevyhodím, páč nejdražší položka v rámci hnojiv. Na příští kolo už mám v planu koupit green sensation) začnu dávat až na začátku čtvrtého týdne květu

FOTO 1 - 3 zvrchu
4 - 5 zboku
Váchy 55
Ahoj. Vypadá to moc pěkně to ti povim ;-) zajímalo by mě jak to máš se zaléváním..to je všechny vyndaváš ven? a jak často musíš zalévat?
knakS956
Čus

No zalívaní docela sranda noo :D
Dřív jak jsem měl ty malý květníky tak jsem cca obden namíchal 10 litrů zálivky a v poho. Teď míchám tak dvacet, dvacet pět litrů, co tři dny. A většinou aby trochu vyteklo tak tam musím nalít alespoň dva litry. Vytahuju jenom dvě prostřední a pak už v poho všude došáhnu.
Ale jak nemám všude stejně hlíny, tak si myslím, že nějákou přelívám a nějákou nedolívám.

Tak mě napadlo, někdo nějáký zkušenosti se zalíváním přímo do podmisek???

Že si hlína ( kyti ) nasaje kolik potřebuje a když už nebude sát tak zbytek vylít. Je to blbost???
Váchy 55
To věřim, že je to opruz :-D Nejlepší by bylo mít ty květináče na odtokové vaně. Já to teď dělal tim stylem, že si dám na kýbl dva kusy latě (prkna) a na to položím květináč a prolévám. Pak už jen počkám až to dokape a hotovo. Akorát nejni s tim moc práce protože jedu jen čtyři 11L květináče. Při větším počtu už by to asi chtělo nějakou tu vanu. Jinak při dobré hlíně není třeba se bát přelití. Do podmisek bych nezaléval, protože povrchová hlína se nasaje mnohem hůř než dole. Zkušenost s tim ale nemám.
knakS956
Dik za info. No Já si právě říkám, že nahoře v hlíně nejsou moc kořeny takže to hnojčo se tam ukláda, a taky, že třeba už mají vypitý kolem kořenů a ten vršek kde kořeny nejsou hůř prosychá, takže to vypadá že jsou zalitý a přitom nejsou. To jsem si právě říkal, že by se mohlo nejlíp projevit na tom zalívání do podmisek. 6e jak už to nebudou chtít, tak to tam zůstane, a aby nechytly kořenovou plíseň tak vylít. Ale taky nevím.

No třeba se ozve někdo s nějákým rozumným vysvětlením co a jak :D :D
knakS956
PS: No uvidím po sklizni, ale fakt vážně přemýšlím, že se opět vrátím k menším květináčům, a to asi k těm 6 litrákům
knakS956
Čus všem growers

Tak je zde další up
Jedná se o 16. den květu (33. den celkem)
Holky jsem ještě naposled poohýbal, teď už tomu dám volný průběh

Zálivka PH - 6,1 EC - 1,8

PS konečně jsem se dostal do fáze, kdy už začíná být radost se na to koukat :D
knakS956
PS: s tím prostříháním spodků mám počkat, než se ůplně zastaví růst?? Jako fakt džangl jak sviňa. Zatím jsem tomu nechával volnej průběh, bo jsem je nechtěl moc stresovat
knakS956
Popřípadě co doporučujete?? Nechat to tak jak je a neprostříhavat?? Nebo být tvrdej a nechat jen horní patra, tzn vše v rozmezí třeba 10 cm od vršků a zbytek oholit???
Bitir
To musis odhadnout co nechat a co ne , pokid nechas maly vyhonky ,tak se budou zbytecne vytahovat za svetlem, ale ty co uznas ze nejsou potentni ,tak bych hodil pryc a nechal silny vetve. Hlavne vic jak 10 cm. 600w to prosviti tecj 40cm v pohode ,pocitej ze sice neporostou ,ale az budou tborit palice tak se trosku vytahnou a prosvetli se to.
metracek
Po 14. dnech na kvetu uz by se rezat do kytky nemelo, muzes tim negativne ovlivnit stavbu palic. Takze podle me si moznost holit spodky propasnul a uz by si to asi mel nechat byt. Nebo to ohol nejpozdeji dnes.
knakS956
Přikládám ilustrační foto o co se mi jedná
Foto 1-3 viz šipky
4-5 rozmezí kde to vystříhat ???

Jo a sry za kvalitu kreslení, neustále bojuju s tím, jak správně kyti vyfotit a popř jak do fota něco dokreslit. Tak snad všem bude zřejmé, co mám na mysli :afro:
Bitir
Priklanim se k metrackovi . Nechal bych to tam, nebo neco malo oholil, na tech spodnich vetvickach jak mas ten malej kvet,tak toho moc nenaroste ,ale celou vetev bych neodstranoval, spis nech jen vrchni patro kdyz uz bys mel neco holit.
Pravda ze me nedela problem latnou blbou betev co me vylozene sere i ve 30 dnu ,ale to jen kdyz je ve stinu a kytka uz ji vyhodnotila jako nepotentni , neroste ,nekvete ,je povadla atd atd. Tak ji proste sundam.
knakS956
Čus
tak jsem se na to vrhl a na fotkách je výsledek.
Vždycky první je před oholením, druhá po.
První čtyři jsou sensi star,
další čtyři jsou power plant.
Finální je pohled jak to vypadá vespod :bounce:
knakS956
Rozělil jsem je na dvě zóny. A to zóna světla ( horních 20 cm ) a zóna tmy ( zbytek kyti )
Takže horních 20 čísel jsem nechal, spodek oholil
knakS956
Čus všem growerům

Nějáké další foto
20. den 12/12 ( 37. den celkem)
Zálivka EC - 1,9 PH - 6,2
knakS956
PS : Sem tam na listech objeveny takové bílé flíčky, tak mi to nedalo a sáhl jsem po mikroskopu.

A
JSEM NAPADEN !!!!!!!

Monstra útočí :busted:

Budu aplikovat postřik BIO DEFENCE a to nejméně 2x denně. Já jim ještě ukážu, kdo je tady pán !!! :flamer:
Žádnou chásku u holek ubytovávat nehodlám :D
odo
Smola. Držím palce! Ešteže to nemáš vačšie!
Trichome
No, sviluchy jsou celkem odolný a ten bio defence je spíš prevence, tak jsem zvědavej jestli zafunguje...
knakS956
Vznesl jsem dotaz PM a dozvěděl jsem se to stejný. Tzn že to je prevence. Takže asi jsem dával málo nebo nevím, nicméně vyrážím koupit MOSPILAN
knakS956
Tak jsem zpět.
Nakonec moji nezvaní hosté dostanou napapat toto
knakS956
Jakože mospilan taky měli, ale já zanamenal jen svilušky tak jsem koupil tady ten nissorun. Mospilan je prej na všechno možný, svilušky taky, ale asi to teda bude větší driák než jen to co jsem koupil
Trichome
no použil bych spíš vermitec 1,8 ten má ochranou lhůtu 3-7 dnů, tady u toho píšou že se to drží 50 - 70 dní třeba na chmelu, to bych na to nestříkal...
knakS956
Njn
tak já v panice jsem vyběhl do grow shopu a týpek mi doporučil toto, noo.
Jináč píšou tady ochranou lhůtu od 1. - 42. dní . No každopádně já mám do konce cca 50 dní, tak snad to nebude něják na chuti znát a HLAVNĚ je to pochcípe :winner:
Ikdyž mimo jiné tady píšou : " Na dospělce nepůsobí přímo, nehubí je, ale sterilizuje. Zasažené svilušky kladou sterilní vajíčka, ze kterých se již nelíhne další generace "
Tak si tak říkám, jak dlouho může žít, taková jedna sviluščí generace?? :D :D
Trichome
jestli si to ještě na ně nenakydal, tak bych sjel pro ten vermitec(nemusíš do Growshopu maj to i v OBI atd...)protže tohle prostupuje i do listu a ukládá se to v nich a to pak hulit nechceš... ale je to na tobě samo...a jak dlouho muže žít jedna generace nevim, ale ber v potaz že je tam nakladená hromada vajec ze kterejch se vylíhne ještě druhá zmrdí generace...
knakS956
Čus
no sice už jsem tam ten nissorun nakydal, ale dneska ( tj. po třech dnech od aplikace) jsem opět sledoval pod mikroskopem a vesele si tam skotačily dál, tak jsem sfoukl i pro ten vermitec. No oproti nissorunu smrad jak sviňa, tak snad jim to zatne rychle tipec. O dalším vývoji situace budu informovat
Bitir
Vermitec je taky dobrej , kdysi sem si pro to jel do gshopu a nemeli ho, tak sem vzal mospilan v prasku, jeden postrik a bylo po kur****. Od te doby nic ,ale cekam je zase v lete :D
knakS956
Zdarec
Tak ten vermitec jim teda moc nechutná :D , sem tam ještě nějáký žijící exemplář, a ten by už mohl být sterilní :D . Nicméně dám jim ještě jednou napapat vermitec a věřím, že vše bude oka.
Jináč nějáké foto jak jsou děvčata na tom.
23 den 12/12 ( 40. celkem)
průměrná výška max 60 cm , autor řízků měl pravdu a ten power plant se opravdu víc táhne, ale není to žádnej extrém ( zatím :D )
knakS956
Čus
up foto. 27. den květu (44. celkem)


FOTO 1-2 Power plant

3-4 Sensi star

5 celek


Boj se sviluškama je zdárně u konce, odebral jsem zepár listů na průzkum a nikde nic neleze, z pěti listů pouze na jednom objevena jedna mrtvolka.

Jináč ten PP se zatím jeví daleko menší pálky než SS (viz foto), tak uvidíme. PS stejně je pro mě zásadní, jak to bude fungovat :D

Dal jsem jim průplach voda 6,2 PH a od další zálivky budu dávat už i ten bloombastic
knakS956
Jo a ještě mě napadlo. Myslíte, že je úplná blbost, když bych ten větrák něják zavěsil z vrchu a kyti víc rozšoupl ?? Jakože teď jestli to má cenu ?? V dalším kole to udělám stopro, páč se mi tam určo vejde ještě jedna
Bitir
Zdar, ja ma velkej ofuk zavesenej na kovove tycce , ventik je hore nohy a je to zaveseny na tech popruhach co dostanes k boxu :) . Funguje to paradne, muzes dat i aby se otacel a nicemu hlavne nezavazi :)
knakS956
Jasan, ořech, kaštan :D

A myslíš, že má cenu to udělat hned teď ?? Nebo holt už jsou kyti rozrostlý jak jsou a už to bude k ničemu, že budou mít o trochu větší rozestup ??
knakS956
Čus

nějáké další foto ( foceno za světla, takže barvy vypadají všelijak, v normálu se kyti tvářej zdravě )

výška 60 cm až na jeden power plant, tomu jsem nechal vólnější průběh a má 70 cm
foto
1 - 2 celek ( PP v pravo v rohu )
3 - detail toho PP ( ta ruka docela pomáhá proti těm pruhům co se dělají :D )
4 - větrák předtím
5 - větrák potom

34.den květu ( 51 celkem )

zálivku dávám 1 ml/l bloombastic + zbytek dolívám alga bloom na EC 2 , PH 6,2

Jináč musím konstatovat, že to PP zatím o poznání menší paldy :injured: , tak uvidíme ve finále jak to bude vycházet váhově, nooo
knakS956
Čus

Foto 40.den květu
na druhé fotce Sensi star detail jak se to pomalu cukruje :D

PH - 6.2 EC - 2
Bitir
Cus, to zluty v prostred je SS ? Jinak jsi to zaplnil docela slusne nakonec, ty kraje vypadaji dost plny, drzim palce at to poradne nakvete jeste.
knakS956
Zdareček

konečně sem napsal i někdo jinej než já :D :D

Jo Bitire, je to SS. Přijde mi, že přímo pod lampou, a to ve tvaru stínítka jsou holky troche světlejší, tak jestli to nemám moc nízko ?? Nebo jim dávám málo papat?? Jakože je fakt, že ty power planty mají zdravější barvu, ale zase je mám spíš při krajích

Další várka fotek, některé i s příměrem
Bitir
Je to mozny,ale nezapomen ze se jedna o dve odrudy ,tak to tezko svadet na stinitko, to by se ti spis palely vrchy , tohle zloutne od spodu. Kazda odruda ma svoje potreby no. Treba rezy od barta a sam to uvadi ze staci ec 1.6 coz je tak akorat. Je dost mozny ze sensi star chce trochu vic . Hele ,najed si na bazar a borec tam ma semsi star matku ,tak se poptej kolik to chce ,treba ti odpovi ;) . A to ze ti sem nikdo nepise neznamena ze to nikdo nesleduje :)
knakS956
Čus

foto 44. den květu ( 61. celkem)


1. Jak to vypadá uvnitř

2. Jak to vypadá před stanem

3. Ilustrační foto - vlevo sensi star, v pravo power plant (nejvyšší)

4. Detail SS

5. Detail PP

Jináč teda EC jsem snížil na 1.7 , PH držím 6.2

PS: lajdáctví se nevyplácí a tak jsem zjistil, že jak mám v každým květináči jinak hlíny, tak to i jinak prosychá a tak holt musím zalívat zvlášt, podle toho jak je kterej květináč težkej. Prostě jsem na začátku podcenil množství hlíny a byl jsem línej zajet ještě pro pytel, tak teď se s tím musím takhle drbat :D
Další kolo pojedu určitě 5,7 l :D :D a jakej vzorek ukáže, až to, jak mi co bude vyhovovat po aplikaci :D , ale natuti stejnou genetiku, když už vím jak se chová. To byl taky můj zásadní problém, že pokaždé jsem měl něco jinýho, takže jsem netušil jak a co to bude dělat
knakS956
Čus

foto 50. den květu. Konec se blíží :banana:

FOTO 1 - celek za tmy

2 - hned po rozbřesku :D

3 - u kraje boxu

4 - PPPP ( pěkná pálka power plant ) za tmy

5 - to stejný jako FOTO 4, ale za světla

Zálivka EC - 1,8 PH - 6,3
Vidím to tak na ještě jednu max dvě s hnojivem a pak hurá na průplach

Už pomalu začínám ladit mikroskop :bounce: :bounce:
knakS956
Foto 53. den květu

1. palda

2. mikroskop Sensi star ( vypadá daleko víc orosený než PP )

3. mikroskop Power plant (vypadá daleko míň orosený než SS, ale ještě ho úplně nezatracuju, stejně pro mě bude nejdůležitější, jak to bude fungovat :rasta: )

Zálivku už dostávájí jenom vodu ( EC - 0,4) s upraveným PH ( 6.2)

Dotázek na závěr :D

To PH mám ještě nějak snížit nebo je to v poho ??
knakS956
Čus

Aktuální foto

57. den květu
knakS956
Jóóóóó a ještě mikroskop :D

Sem tam jantarová, takže holky zítra nebo pozítří kosa :chef:
knakS956
Čus

Tak dnes proběhl den Dé


FOTO 3 - 5 chcípoš a co z něj nakonec bylo :D (příště asi rovnou usmrtit :death: )
knakS956
PLUS nějáké foto zbytku osádky, sem tam i s příměrem pro případné tipovače :D
kvalita fota nic moc, furt s tím bojuju, na tom osvícení zezadu je docela dobře vidět kam až sahají paldy

PS: Obávám se, že mou vysněnou metu 500 gé zatím stále nepokořím :D :D , ale věřím, že jsem na dobré cestě
knakS956
jo a sklizeno teda 59. den květu 76. celkem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma