Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Monster Cropping - Klikni zde pro originální téma
karlos120
Zdravím Growery,

mám zde druhý pokus s odrůdou Sensi Star, ale tentokrát Monster Cropping . Okolo 30tého dne květu, jsme s kámošem Kazo udělali deset řízků, ze kterých zakořenilo devět. Dva vypustily nejrychleji nové větve. A z těch dvou vypadá jeden dominantněji. Udělal jsem řezy z obou a dal do malého bubleru zakořenit. Vše jsem začal přibližně ve stejné době jako revegging, ale z monster croppingu už se dají dělat řízky a z reveggingu ještě ne. Následně nechám klony zakořenit , povyrůst, vykvést a porovnat jak s předchozí verzí, ale taky s reveggingem , jelikož je to stejný model a měly stejnou matku.
karlos120
Tady je fotka bubleru s klonama Monster Croppingu. Úplně vpravo jsou nové mladé budoucí matky(Church), uprostřed Monster Croppingy a vlevo klony v minibubleru MC SS.
karlos120
Zdravím boys,
udělal jsem nějaké klony z Monster croppingu i do rockwolu , kdyby náhodou bubler zklamal.
kubok
ahoj, som naozaj zvedavý čo z toho bude, o mc som čítal na zahraničných fórach ale tu na groweri som na to ešte nenarazil.
Efendy
Podle fotky se mi zdá že to je střižená menší šiška nebo se pletu? Já MC používám, ale stříhám do 14dnů od přepnutí
karlos120
Čus,nepleteš se. Stříhal jsem okolo 30tého dne květu. Uvidíme, jak vykvetou ty klony oproti reveggingu,kterej sem nechal vykvést až do konce. Zatím netuším jaký je rozdíl udělat MS ve 14 tém dni květu,nebo v třicátém.

Zdar a sílu
Efendy
Rozdíl asi žádný, jen mě to štvalo esteticky. Čím dříve , tím snáž jsem se zbavoval květu, ale jak koukám asi je uplně jedno zda tam zůstane nebo ne. Prostě mě štvalo, že ty řízky dlouho kvetou než se srovnaj.
karlos120
Zdravím všechny a díky za K+
MonsterCropping roste slibně, první řízek z MC je na světě a zakořenil výborně jako všechny ostatní co jsem kdy řízkoval. Foto je ze třináctého dne v bubleru.

Akorát jsem musel vystříhat ty staré paličky původního květu(viz.Foto). Už začínaly hnít,asi vlivem větší vlhkosti v minimatkárně. Každopádně jsou pryč a bude to vykvétat bez nich. Za tři týdny nechám vykvést samotný MonsterCropping i jeho klony a budu Vás nadále informovat.

Na druhé fotce je MonsterCroping číslo 4(ten slabší),který chci nechat vykvést. Silnější MC číslo3 chci nechat jako matku,jestli půjde vše dobře. Očíslované je to v prvním příspěvku.

Ať se Vám daří a hezké svátky
karlos120
Ahoj Groweři,
Všechen MC roste krásně.Zakořeněné řízky, jsem přesadil do hlíny a dal z5 do vegetativní fáze ještě povyrůst a prokořenit. Vše tam bude růst až do konce ledna, jelikož není volno ve velkém boxu.



MonsterCropping











Klon z MonsterCroppingu v rockwolu
karlos120
Zdravím Groweři,

vše jde podle plánů. MonsterCropping i jeho klony se mají čile k světu. Do konce měsíce se budou stěhovat do velkého boxu, kde experiment završíme :) Jsme na půli cesty mi přijde ...


Pěstování zdar
karlos120
Čaute bando,

vše je přesazeno a experiment může pokračovat. Příště budou fotky od MC zblízka. Vše je zasazeno v hlíně a svítím MH 600W zapnutou elektronickým předřadníkem na 400w. Nechám vše v růstu nějakou dobu a pak přepnu. Je v tom boxu pěknej mix tak jsem sám zvědavej jak to ukočíruju. MC je silný a dobře zakořeňuje. Zatím se mi docela líbí, asi více než Revegging. No uvidíme později.

Pěstu zdar a sledujte to....








Monster Cropping č.4
karlos120
O5 Vás zdravím,

tady zatím není moc co dodat. Vše jede dál. Perioda stále 18/6 a svítím pomaličku polehoučku 400W MH.

Ať Vám to roste....
karlos120
up.
karlos120
Up..
karlos120
Zdravím Vás,

vše jede dál. Vypadá to na regulérní paličky. Je to super co ta rostlinka prožila a co vše vydrží. Nádhera :D
karlos120
zDRAVÍM GROWERRS

Vše pokračuje, tak fotím. Perioda od 10.2 12/12. Hnojivo biobizz. Výbojka přehozena z MH na čistý sodík 600W Pure bloom od Gibu.

Pěstění zdar :D
karlos120
Up..

Znova popsáno po přemístění
karlos120
Zdravím Vás o5,

33. den květu Monster Cropping č.4

Vzhledem k tomu, že je to ten slabší kousek(viz.příspěvek č.1), jsem zatím spokojený :D
karlos120
Ahoj,

cca 39 den květu.



foto: Původní Sensi Star(vlevo) Vs. Monster Cropping :)

nevidím žádné velké rozdíly. Takže v klidečku.... :D
karlos120
Zdarec,

včera proběhl proplach hlíny. Cca 14 dní před sklizní. Vše voní a vypadá dobře, tak jak má. Zanedlouho sklizeň. Musím sledovat trichomy a bude to na pohodu. Foto později, nestíhám :)
karlos120
Up.

Den po proplachu, krom amnesia haze :D
karlos120
Klon z Monster Croppingu č.3
karlos120
Ahoj,

máme tady konec :)

Vpravo je o dva kostely méně, sklidil jsem je dříve

Vypadá to , že se vše podařilo, co víc dodat....
karlos120
Ostříhaný Monster cropping
karlos120
Tak musím po dlouhé době konstatovat, že revegging šel více do indiky a monstercropping do sativy. Je zvláštní že se ty matky po pul roce transformovaly každá jinak. Člověk by řekl že stejná odrůda bude stejná, ale není. Ty zásahy a to trápení co obě zažily byly brutální, každá se s tím poprala po svém...Pozoruju ze i matka jak stárne tak se u jejích klonů trošku mění jejich vlastnosti a struktůra, ikdyž nepatrně. (Třeba tak intenzivně nevoní jako kdysi)
Bitir
Cis, docela by me zajimalo ,jestli by to nejak degradovalo kdybys bud po revegu ,nebo monsteru vzal ze zdrave obnovnlene matky rezy a zamatkoval ten rez.
To co prozila matka je jedna vec ,ale pokud nesla a byla v poradku tak prenese svou linii do rezu a ten by to teoreticky mohl udrzet dyl.
Otazka je jak je to choulostiva genetika.
Nema nekdo zamatkovanej tvuj rez? Za zkousku by to stalo.
karlos120
Uz mám jen k dispozici Monster cropping :( Rev. jsem už zničil, jelikož se mi nelíbila ta indikovitost. Ale než zničím i matku MC tak udělám poslední klon a ten zkusím zamatkovat, a´t je prdel :
Bitir
To je skoda , je docela zajimavy ze kytka tak stagnuje.
Znam borce co mel problem s pryskyrici na jednom modelu , porad romu neco chybelo , dostal novej klon ze stejne puvodni matky a bylo po problemu.
Nejak spatne zamatkoval rez a to mu degradovalo.
Celkem mazec.
Neni na skodu se o nejakej luxusni model ze selekce podelit s nekym jinym , dost mozna to zachrani casem genetiku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma