Bitir |
Takto vypadala vetsina kdyz sem zacal prolivat |
|
|
odo |
prečo nedávate nejakú mierku, aby mal človek predstavu o rozmeroch? |
|
|
Bitir |
Mierku mam na predchozi strane . Nechce se me merit kazda fotka s nejakym predmetem, nejaky pekny fotky si archivuju ;) |
|
|
Bitir |
Odo. Co vubec jedes za model? Klidle sem hod fotku paldy ,sem zvedavej :) |
|
|
metracek |
Rozmery palic jsou az druhorada vec, tady vidis na fotkach krasnou strukturu palice! Me osobne je uplne jedno jestli tam udela 280 nebo 320 g, je to pro mne to same. Ale ta kvalita tech palic, pekne frosty ze se to tahne na listky. Ale kvalitu tady umi malokdo ocenit... Uplne mi ta obsese vynosem dela hrozne zle. Prosil bych vic takovych detailnich fotek, mas to opravdu krasne Bitir! Radost sledovat takove palice. |
|
|
sailinder |
citace: |
Původní příspěvek od Bitir
Jinak ty pod hps sem dojel pod mazarem 300w vyska byla 30cm . Na kazde cca 6 vrcholovek,ale bida , pak sem se o to vubec nestaral a zalival sem jen tim co vyteklo z kytek pod verem. Byly nejaky zasekly , jeste to neni uplne suchy a je toho 180g . Takze citam susiny cca 150. Pod tim verem sou 3x vetsi palice a ta struktura je uplne jina. |
tak tymto si ma pobavil,zacnes kitkam let to co vytece z vera a potom sa cudujes takemu vysledku,taketo neco by ma v zivote nenapadlo,aj ked vytok s pod kitek vylevam do zahrady,ale druhej kitke v boxe bych takuto vec nespravil,radis tu ludom po vlaknach co maju robit,a sam sa tu priznas,ze ani nedokazes poradne pri nezdarenem kole ho aspon dojet do nejakeho konca s HPS,sas posral s HPS mam presne co ty akurat v 400w a nedam na ne dopustit,hold ked je v hlave nasrane... |
|
|
crazyben |
vypada to krasne, uplne to vidim :D
me SAD delal taky hezky a hlavne tvrdy palky s neskutecnym mnozstvim trichomu. Jak psal metracek, fakt skvela struktura tech palic. Myslim ze budes spokojenej ;) |
|
|
fikus37 |
sailinder,přečti si příspěvky proč to hodil pod Mazara,protože to pod HPS vůbec nejelo. Takže ho plně chápu.Já jsem taky zadupal pěst,tím ,že jsem vyměnil štítky a nevěděl jsem jaké osazenstvo jedu.Ted se o to taky moc nestarám,protože jsem chtěl ukázat jaké odrůdy jedou pod LED lépe a naopak.Ted už to dojíždí moje baba ať se taky přiučí.
To že ke konci lil vodu s jiných kytek už ke konci stejně nemá žádnou váhu.:guitarist |
|
|
Bitir |
Hele ja sem mel pod hps 12 kytek a pod led 24 . nebudu se dohadovat ,bylo to napojeny na jeden system zavlahy v jednom boxe , takze sem prepinal stejne a pod sodou to proste nestihlo zaplnit plochu . puvodne sem chtel jet jen sodu, ale pak sem koupil panel a sadil sem o tyden pozdeji . a vubec me vynos nevadi ,proto sem to hodil pod ledky kdyz sem vedel ze tam nic nebude . neco je poschly a na kvalite to poznat neni .
Fotky nahodim dneska , jedna kytka je uplne mala ,ale zato jak z cukru . a co se tyka struktury tak si nestezuju .
Fikus diky za upresneni ,jde videt ze to nekdo sleduje . |
|
|
odo |
sorry, že som slepý...
tiež neriešim g/w, čumím na viac pestov súčasne a nie vždy pozriem na predošlé strany, tak občas stratím prehľad. |
|
|
Madical-Strains |
Jo, krasny pohled. :-) |
|
|
alpine |
Ha Ha Ha a to bylo place a problemu,no a podivej na tu krasu,gratuluji. At se dari. Ach jo,ja se prekouk,ja myslel,ze to patri "Medimu",tak se omlouvam Bitir. I kdyz pohled na tve holky je krasny. At se dari. |
|
|
Bitir |
Zdravim ty kdo to tady sleduji. Timto shrnu pest a ukoncuju tema .
Prepnuto na kvet ve 3 tydnu . Od prepnuti sem zacal sklizet 8 tyden a zbytek v nasledujicich dnech.
Hnojky jidb bez boosteru. V polovine kvetu ec 1.6 ,zbytek 1.8 , zkousel sem i ec2.0 ale bylo to uz moc. Priplach sem delal 5-10 dnu od prvni az do posledni kytky jen upravenou vodou.
Chut popsal kamos jako kdyz kousnes do arasidu ,pak mu to zalilo oci a sel zpatky do hospody :D . Nektery pheno voni hodne ovocne a sladne , jiny zatuchle a nektery nevoni vubec ,ale pri zapaleni smrdi jak pneumatika.
Podrtzeno a secteno je toho pod verem 370g zaokrouhleno coz dela zhruba 15.4 g na kytku . Mohlo tam byt vic kdybych zastipnul vsechny a poradne je srovnal, ale zajimal me rozdil . Diky za sledovacku , good luck .
Jeste dodam ze to vubec neskrabe a je to hodne jemny. |
|
|
Lawor |
Zdarek,
Máš to naprosto krásné :-) LED světlo je naprostá bomba, kdybych neměl set od známého, byl bych taky pod LEDkou. Ale zpět k tobě, dočetl jsem tvé poslední dvě strany a už i chápu to botnání při průplachu, no doufám že to není jen tím Verem :-). A Gé na Wat máš taky :-) No mám velkou radost :-D ty jsi krájel postupně, takže na konci nebyly ve tmě? A jak jsi psal, že na proplach jen upravenou vodu, myslíš tím jen pH bez dalších přípravků na průplach? Ty pneumatiky je mi trochu líto :-D a toho HPS taky :-)
Tak ať to kouří :-) |
|
|
Bitir |
Jj jen upravena voda na ph 6.3 . Ledky sou luxus, kdyz se nehonis za extremnim vynosem tak to bohate staci , ale rekl bych ze prumernymu groverovi to vybojku nahradi, jen je treba se k tomu chovat jinak, bud mene kytek nez sem jel, nebo to mit vsechno srovnany a jet treba scrog. I kdyby to ve finale delalo 400g misto 500 pod sodou, tak si myslim ze je to parada ,kamos rikal ze se mu zdaji celkove kytky pod ledkama zdravejsi nez pod sodou ,ale to vsech o ukaze cas a zkusenosti . No a tmu bohuzel nevidela ani jedna ,ale nemyslim si ze by to bylo treba , vecer jeste hodim fotku suche palice jak vypada. |
|
|
Kalashnikova |
Hod to sem hned chcem to videt :-D |
|
|
Bitir |
No nemam to po ruce docela , jsem v praci do vecera. Ale hodim sem aspon paranormal grow z jedne vrchlovky :D |
|
|
Bitir |
Jeden kaminek :)
Edit diky tem co sledovali a diky za k+ i kdy na to nehraju ,tak to celkem potesi . |
|
|
Madical-Strains |
Bitir , hod po me prosim te jednim ! :leaf: |
|
|
Bitir |
Ja sem kdysi hazel 70 metru, ale ted bych si nejspis vykloubil rameno :D . |
|
|
Madical-Strains |
Prestavam byt optimistou a stavam se spise realistou.
Koukam na ty tve krasne velky paldy ktere u me v boxu tak velke na 100% nejsou. A vysledek-15g na kytku.
15x5= 75 To jsou smutne pocty.
Ale uz jsem s tim smireny. Pristi kolo musim pod ten panel 242w narvat alespon 8 kytek na ukor vzdalenosti od vrcholu.
No par masticek a Cannabis coconut oil z toho na par mesicu snad udelam.
:) |
|
|
Bitir |
Ty je mas ale zastrizeny , ja mel cca 12 kusu bez zastrihu a kolem topovky bylo hodne mista. Ty to mas zase krasne vyplneny a jedna palice vedle druhe . Navic jeste neni konec . U me by se tam toho vlezlo mnohem vic , fotky trochu klamou , to co sem meril je poze jedna topovka , ty zastrizeny byly cca stejne siroky ,ale jen 3 gramovy vrchy. Mas to hezky tak neves hlavu ;) . |
|
|
Madical-Strains |
Mam zastrizeny ale pouze 1x.
A taky nejsou ty palicky tak velky jak vypadaji na fotkach a opravdu se uz nenafukuji.
Necham se prekvapit ale uz ted citim ze to nebude vysledek kterym by se mohl nekdo chlubit.:frog:
Ale i tak budu spokojeny, lepsi nez nic. |
|
|
Bitir |
Nad jakym patrem jsi strihal? Nezalezi kolikrat zastrihnes ,ale kolik vetvi tam nechas aby te to uspokojilo. Pak uz jen staci hlidat ,at jsou vsechny ve stejny vysce . U tebe to vypada ze tam mas dost palicek , jak sem psal uz driv at nepocitas s nejakym extra vynosem ,s organikou nedocilis takovych vysledku jak s mineralem v kokose, ale o to kvalitnejsi budes mit vysledek. |
|
|
Kalashnikova |
Tim mineralem v kokose myslis co za hnojivo? :-D |
|
|
Madical-Strains |
Ja to zasrtihnul nad 3.patrem jen jednou ale.
Ty uplne spodni tenoucky vetvicky jsem ihned odstrihl.
No o kvalitu me jde vic nez o G, vzdyt to budu konzumovat v Cannabis coconut oil a take caje. Snad mi to nejakou dobu vydrzi nez bude dalsi kosa. |
|
|
Bitir |
No tys nemusel odstranovat kdybys to ohnul, vidis u tebe jak sem daval fotky ze sem neodstranoval nic , timto se chci v podstate vyhnout spodkum a mit jen hezky palice. Protoze pokud na tu vetev sviti a neni o 20cm nic nez ostatni, tak ji kytka vubec nevyhodnoti jako nepotentni a vysle ji krasne za svetlem . Snad me chapes jak to myslim , to co sem jel to s.a.d pod ledkama me taky prerostlo, chtel sem to udelam mensi ,ale bohuzel ,pak sem to uz nechal. Proste je idealni mit vsechny vetve v urovni tech nejslabsich a vis ze maji vsechny dostatek svetla. Pak ti sem dyztak hodim nejakou fotku az tam budou palice pro predstavu a motivaci :)
Kalachu. Moneralni hnojky sou v podstate vytazek z tech organickych ,lip se stim manipuluje, nekazi se ve vode, mas kontrolu nad tim co jim davas a co zerou . To vsechno je ale na ukor kvality vyslednyho produktu u organickyho pestovani. Ale i v organice se da docilit hezkych vysledku ,ale to podle me musis mit naprosto vychytany.
Tvoje jidb je mineralni hnojivo, plagron rady alga je organicky. |
|
|
fikus37 |
Tady pár fotek pod Verem29 gen6 + červená od ledidealu.
Kámoš koupil jen 2x6 čipu a prostřední panel si dodělal sám.Světlo Vero29 už jede třetí kolo a po doplnění prostředního panelu stoupl výnos na 1,6g na watt.
Mohl jsem vše zdokumentovat,protože už končí(stěhuje se do paneláku) a tam 240x240 nedá,tak to prodává.
Klony mu přerostly ,tak sundal reflektory,aby nespálil vršky i když některé byly spálené(dost). |
|
|
Bitir |
Tak to je mazec tyjo , to uz je hodne napchanej stan teda . A kytky na muj vkus mooooc vysoky , ja mam v planu je drzet tak do 30cm . Ale je to dost motivujici vec ty ledky kdyz to ted vidim . Ja si necham skladat od ledideal panel , 3 cipy po trech radach a v prostred dva s tou cockou co sviti do prostoru . Celkovou wataz bych videl neco kolem 450w . Tak jsem zvedavej co to dokaze. |
|
|
Bitir |
Ale nejak nechapu jak to tam ty panely ma , to vypada jak kdyby mel jeden prez celej box :D |
|
|
fikus37 |
Jsou to dvě konstrukce.Jo nechal to přerůst.Spotřeba je 1200watt. Myslím tím celý komplet.Ten panel má už přes rok a doprostřed koupil Vero 18 + tam prdnul ty červené. Na výnosu to šlo hned poznat.
Dělal s tím tajnosti a ted se musí odstěhovat,tak má pěkné nervy. |
|
|
Bitir |
Tak to verim ze mu to zvedlo vynos , o tom zadna , ja prave planuju ten panel postavit at je devet cipu kazdej od sebe 40cm a dva v prostred co sviti do prostoru. Myslim si ze timto dojde k lepsimu osvetleni plochy a prosviceni do hloubky. Diky za rady a foto ;) . Uz se tesim na big buda |
|
|
Kalashnikova |
Bitíre , neni moje. Ale potrebuju radu. Je to mazar, řezy 14 dni na růstu hnojeno AH podle tabulek. Je to přehnojený vid? |
|
|
crazyben |
Proste je idealni mit vsechny vetve v urovni tech nejslabsich a vis ze maji vsechny dostatek svetla.
Tvoje jidb je mineralni hnojivo, plagron rady alga je organicky. |
Me zas pride idealni svitit jen na ty silny-perspektivni vetve a slaby odstranovat at maj ty silny dal z ceho silit... ale kazdej to delame jinak :) |
|
|
Bitir |
Tak to je jasny , ale pokud si udrzis nizkou kytku,tak ze spodni vetvicky se stane jedna z prednich vrcholovek kdyz to dobre ohnes a osvetlis, nejlepsi je to prave delat tak at nemas zadny vetve co sou potreba odstranit. Kdyz ji stipnu nad tretim patrem tak nemam v planu odstranovat dalsi vetve ,ale udrzet si je vsechny stejne vysoky. |
|
|
crazyben |
no jasne, ale ty slaby pak sili na ukor ostatnich, ktery by jinak mohli bejt jeste silnejsi, proto ty slaby jednoduse fiknu a pracuju s tema co mely uz zpocatku vetsi potencial.
Ono si vsimni ze at delas co delas tak prvni patro je vzdy slabsi ikdyz mas vsechny vetve vejskove vyrovnany.
Ty mi tady tvrdis co je nejlepsi... neni to nejlepsi... jen tobe to asi zrovna vyhovuje. Sou lidi ktery neohejbaj, nestipou... navic oholi vsechno a nechaj jen topy na SOG. Proc myslis ze to tak delaj? |
|
|
Bitir |
Ja rikam ze podle me je nejlepsi. Delam to tak ,to je pravda, protoze treba modelu co ted jedu to vyhovuje a vim ze nedela zady mega palice , az pojedu neco od criticalu tak udelam gorilu a pojedu jen na topovy sisky. Napsal sem to blbe , ne na vsechny modely se to hodi, kdyz se podivam na dobre vyselektovanou white widow, nebo jacka ,tak je mi jasny ze tu vetev musim nechat narust a dat ji prostor kdyz to dela velky palice.
Tak se opravuju, sorry, kazda odruda vyzaduje jinej pristup aby maximalizovala potencial.
Ale obecne vzato kdyz vidim slabsi vetev a mam na ni misto to ji proste nestriham, holim sice spodky ,ale jen ty prvni vyhonky ktery sou na nic. Ale proste treba v tom hydru je to uplne jedno , tam to proste vali jinak . I kdyz slaba sili na ukor ostatnich aby dorostla a je sice mensi, ale finalni vynos na kytku se asi moc lisit nebude jen budou mensi paldy.
Ja sem stipal nad druhym patrem a pocitam se ctyrma vetvama , ty co byly nahore sou kazdopadne silnejsi a to u kazde , ale chci proste 160 vrcholovek tak nebudu strihat vetve na ktery sem cekal . Snad me chapes jak to myslim. Samozřejmě pokid vidim nejakou hodne chabou ,tak ji odstranim ,ale to se nestava u tech 4 vetvi ,to se spis snazi nejaka spodni dostat za svetlem tak ji fiknu .
Kazdej ma jinej styl , ja vsazim na dobry rozvetveni kytek a vic malych palic nez jednu velkou, opet podle odrudy , nez neco zasadim zistuju si maximum a pak se o ne nalezite staram ;)
Kurva zase sem se rozepsal ,zacnu se tim asi zivit. Good luck ;) |
|
|
Bitir |
Ja ti jednu zkusim vyfotit at vis jak to vypada a jak to myslim a ukazes me kterou vetev mam odstranit.
Jinak jestli jsi sledoval mediho pest, tak si treba nemyslim ze by udelal dobre kdyby jel gorilu.
Pak sem to myslel tak ze mel dostatek mista na to aby mu zasvitilo i mezi kytky .
Ja o koze a ty o voze , to nema smysl resit . Projdi si mediho thread a mozna te napadne proc sem napsal to co sem napsal. Kamosovi kvetly kytky 50 cm od vera a cca 100cm od cipu, odruda black russian a na posledni rade kytek sklidil v prumeru 15g na jednu. Jen sem chtel rict ze si mohl zvednout vynos a vic je roztahat . Tot vse :) |
|
|
ollathair |
vypadá to super , ty červený ledky jsou OSRAM Oslon Square Hyper Red pokud se nemílím , jedna ledka v průměru 150 korun , mám z nich postavený 4 panely každej panel 20x Osram Oslon square hyper red, a 4x osram oslon square deep blue , obě dva ty typy maj přesně vlnové délky květové a růstové + k tomu mám 4 panely oslon square bílá 4000K na střídačku , všech 8 panelů zhruba 400 W a nemůžu si stěžovat , ted to teprve budu kompletovat ale zatím jsem jel jen pod dvěma panelama těch červenejch a jako za mě naprostá spokojenost ty ledky jsou úžasný i za tu pořizovací cenu , pro takovýdle box ideál , celková pořizovací cena něco kolem 35 tisíc když počítám desky , ledky , chladiče, zdroje , i kabeláž a reálná spotřeba kolem 400 Wattů |
|
|
Bitir |
Pry to nejsou oslony, ale nejaky cesky ,ted nevim nazev. Ja jsem s ledkama kazdopadne spokojenej , taky sem se dival ma cipy od osramu ,ale nenasel sem nikoho kdo to sklada. Tak na doporuceni kamosa sem sel do ledideal . |
|
|
ollathair |
čoveče na stránkách výrobce psali že jsou to osram oslon , pošli mi zprávu já ti vyfotim jak to vypadá poskládaný celý z toho ale musíš sám já si na to nevzpomenu O:-) |
|
|
Bitir |
Oni uvadeli pry nespravny informace kvuli lidem co to chteji kopirovat. Udajne to myslim je cip od ceske firmy tron. Ale nejsem si jistej, nekde to resili kluci. |
|
|
Bitir |
Tak mi to neda a neco tady jeste postnu .
Vzhledem ke spatne odjetymu kolu pod hps ,jedu dalsi varku . Osadka special queen n1 . Od RQS .
V nft ,hnojky jidb . Ec drzim v kvetu na 1.8 az 2.2.
Pridal sem enzimy od jesi a hesi boost. + zaklad jidb . Momentalne jsem ve 40 dnu na kvetu, podle me to vypada docela dobre ,jen jsou tam asi 3 phena, mala ridka hodne skunk smradlava, dalsi kompaktni , tvrde palice, spis takovy bambule jako ma fotce ,tech je vetsina a posledni pomalejsi v nakvetu, perfeltne rozvetvena , palice dela nejvetsi a nejdelsi . Planuju sekat vse do 55 dne.
1 foto detail prumerne palicky.
2 foto makro trichomu z palicky viz vyse.
3 foto za tmy.
4 foto, mierka. |
|
|
sadař22 |
Tak kam jáse na tebe hrabu todle je pecka moře zeleně :) Každopádně ted to už nepročtu páč už mám dneska rudy oči ale ty led cob chip's tady vidím čím dál víc. Strašně se mě líby tvoje vysledky pod ledkama budu sledovat ať se daří. |
|
|
Bitir |
Jaaj, tohle je pod hps. Ledky budou dalsi kolo :) jeden pest je uz uzavrenej . ted dojizdim pulku boxu jako nahradu za to co sem posral s fast verzi. Dalsi kolo bude test hps,vs vero29 osoleny na 380w . oboje big bud a oboje nft.
Nebude to vylozene duberyhodnej test ,protoze to pojedu v jednom boxu ,ale aspon trochu srovnani ,protoze sem sam zvedavej jak to dopadne. |
|
|
odo |
Gratulujem! Som rád, že sú tu ľudia, čo sú ochotní skúšať a zverejnovať výsledky |
|
|
Bitir |
Pomalu ale jiste :) |
|
|
Lawor |
Zdar,
Bitiri, no vypadá to dost dobře, v tomhle stádiu už jen botnaji :D Jen se připrav, že ta skunkova vůně jde cítit na 100 metrů, přes dva pytle. Zkusil jsem je tři dny ve tmě a zda se ze jim to prospělo. Zatím zdarek ;-) |
|
|
Bitir |
Cus, musim uznat ze to smrdi docela dost, ale ven to citit nejde, jen kdyz mam dyl otevrenej stan ,tak to trochu zavane na dvur ,ale jinak pohoda. Jak tonu me vypada tak asi budu kosit o vikendu , trichomy sou na nekterych uz mlecny .
Ale sem nespokojenej s nekteryma phenama , 4 kytky uplni mrzaci, cca 5 kytek dela strasne maly vrcholovky , spis takovy placky . pak je tam pheno ,cca 6 kytek mozna 10 ktery sou hotovy za 7 tydnu ,coz je ted. A kdybych si mel vybrat ,tak kytky co stoji za hrich sou tam jen 3 poradny :D . cekal sem ze to lip nakvete,ale bohuzel se tak nestalo. Rapidne to snizi vynos . semen ma prozatim uz dost, uz se tesim na klony ,to bude vic muziky za mene prace.
Jinak mam v planu od pondeli pruplach, ted uz mam snizeny hnojky na polovinu . od ctvrtka tmu a v sobotu bez zaplyho obehu v nft . zda se mi ze ten jeden den bez vody je prospesnej. |
|
|
Bitir |
Tohle je jedna z tech lepsich, ty smecka si radej nefotim :D
Edit. Od nakliceni je to dnes 70dnu ,pokud pokud to pujde podle planu,tak celkova doba rust/kvet bude 77 dnu. |
|
|
metracek |
zda se mi ze ten jeden den bez vody je prospesnej. |
To urcite je, ja nezalivam poslednich 3-5 dni (v pude). Suchem umiraji koreny a rostlina musi spotrebovat vsechny ulozene ziviny a tim se vlastne "vyflushuje" lepe nez kdyz se proleva cistou vodou. |
|
|
Bitir |
Metracek .Me se kazdej pest v nft povedlo omylem je nechat bez vody jeden den, treba 2x nebo 3x za pest. , kdyz sem prisel ,listy staly jak blazen ,zdalo se mi to i vic osypany a kdyz sem jim nalil 20l roztoku tak druhej den byla pulka pryc :D .
Metracek, takovou teorii sem si predstavoval ze se zacne jakoby pozirat a zaroven ochranit kvety pryskyřicí. Mozna prubnu i ty tri dny bez vody ,jeste sem to nezkousel a vse je jednou poprve.
Mimochodem mam obednanych 40 semen od jahmaicana a to Sour Diesel x Big Bang a bude se selektit . mam v planu vyselektit nejlepsi kytku pod ledkama a nejlepsi pod hps.
Edit, jeste sem tady nekde cetl zalivky ph4 ,ale do toho nikdy asi nepujdu , radej snizuju davky hnojiv az se postupne dostanu na minimalni ec. A posledni dny sucho .
Mate stim nekdo zkusenosti ? |
|
|
Kalashnikova |
Ahoj myslis ze ty semena od Jahmaicana budou kvalitní? |
|
|
Bitir |
Tak to nevim, mela by to byt primo jeho prace ,tak snad jo. Ja spoliham na to že ze 40 semen se snad najde jedna dobra rostlina. Pokud si dobre pamatuju tak psal ze vse co nabizi je selekce ze semen krom gws. A vybranej nejrannejsi samec big bang.
Rqs neni nejlepsi banka a ze 61 semen mi vzešlo 61 , ale neni to uniforemni , prinejhorsim to bude s kvetem tam jak jsem na tom ted a jedna kytka se tam urcite zajimava najde. |
|
|
odo |
K tomu nepolievaniu v závere: okrem toho, že sa spotrebujú živiny, klesne aj obsah vlhkosti v rastline pred sušením.
K záverečnému nesvieteniu: Existuje teoria, že ak rastlina na záver zostane v tme, tak živiny zostávajú tým pádom v korenoch a prejaví sa to na celkovej chuti. |
|
|
Bitir |
Tak sem to prochazel a co se kvality kvetu tyce tak katastrofa, necekal sem zazrak ,ale za tohle snad nemuzou chtit penize. Kdybych tam dam jen 16 kytek ,tak by byla katastrofa svitit na takovy mrzaky 600w . Asi sem vychytal spatnou varku. Par kytek je tam dost dobrych ,palice hezky, tvrdy, skunkovy, ale ze zbytku je vetsina uplne k smichu. Doufam ze uz se stim nesetkam, ale tohle je presne duvod proc si chci selektit vlastni matku .
Prikladam makro lepsi palice, ty zebraky ani fotit radej nebudu. |
|
|
sadař22 |
Nevěš hlavu zas třeba co není do vzhledu a množství bude do chuti a učinku. Samozřejmě že je lepší si vyselektit vlastní matinku jak z hlediska kontroly kvality tak i uniformity a jistoty vyslednyho produktu. Ale zas ze semen je to oto zábavnější jelikož ten pěst není zas tak jednoduchej a co kytka to překvapení. Jasně mužou se ukázat mrzáci co stojej za prd to ale zas záleží na semenářství a na jejich kvalitě genu. Každopádně máš to pěkny a ne že ne. Jo a ty ledky sou fakt super valí ti to pod tím moc hezky. Ať se daří čao |
|
|
Bitir |
Tohle je pod sodou, odjedu jste jedno kolo a hps jde na policku jako zalozni svetlo. Joo ze semen je to jiny porno :D ,ale proste me nebavi svitit na nejakou bidu vis jak. Kdyz se na to divam a rikam si ze kdybych mel rizky ,tak stejny palice sou vsude ,ale tady proste kde bylo misto,tam sou maly a ridky paldy a kde sem misto na ohybani nemel, sou velky a tvrdy palice. A cca 4 kytky sou totalni mrzaci ,misto nich tam mohlo rust 16 hezkych vrcholovek.
Dik za uteseni :D |
|
|
sadař22 |
:) UŤĚŠENÍ :) To tě mělo povzbudit jo já čtu všecko letmo ta soda mě utekla soráč |
|
|
Bitir |
:D jako povzbudi to ,ale v sobotu jdou ke kadernikovi tak je to uz jedno :D. Jako nevypada to zas tak zle, ale mam vyšší cile vis jak. ;) .
Kdyz to shrnu ,tak vero spider bude svitit na matky, soda pujde do kose a budu si delat box z orca folie 150x150 kde bude svotit led svetlo rust kolem 300w a kvet od 450w do 650w stmivatelnej. Proste verim ze na tento prostor to bude lepsi nez hps 600w . Pac to bude nejspis 13 cipu a velikost 110x110 cm. Casem udelam zas report ;) |
|
|
Bitir |
Cis, sme u konce. Napocital sem 7 mrzaku a 4 maly kytky s nekompaktnima paldama , tohle se podepise hodne na vynosu ,misto na pekny palice jak u ostatnich tam bylo ,skoda.
1 foto , celek
2 foto ,nejhezci kytka s delsi dobou kvetu .
3 mrzak.
4 nejlepsi palda, rostla celkem dobre ,jen mela trochu vic listu a hoooodne tvrdy palice , bohuzel jen jedna kytka .
Kdo si chce tipnout ,tak podklady k tomu ma ;) .
Bohuzel ze 40 kytek tech 11 nic moc. |
|
|
Kazimír |
vypada to dobre, ja myslim, ze z vynosu nakonec nebudes tak zklamanej,
tipnu si 480g |
|
|
L1st3r |
No fuj co to máš v té pazouře, takovej kentus vedle toho zelenýho zlata :D . Tipl bych tak 655g, i když přeji samo víc |
|
|
Bitir |
Za 480 zklamanej budu :D ale dik.
L. diky za hezkej tip, pazouru bych si radej usekl a strcil penize nekam jinam, ale je to moje oblinena mierka velikosti , pokazde tam je jinej obrazek , upozornil me na to nedavno jeden clen ze krabicka s ritnim otvorem je zajimavy porovnani :D . |
|
|
Madical-Strains |
Preji ti 900g , tipuji 666g.
Brutalni pole palic! |
|
|
Kulení Tunda |
Pastva pro oči, 542g je můj tip.
Další kolo si určitě nenechám utéct. Dobrá práce ;) |
|
|
Balon |
paliček je hodně, tvrdost neodhadnu...takže tipnu určitě špatně a to 444g |
|
|
Bitir |
Panove diky za krasny tipy ,ale tolik tam podle me nebude , ja mam spatny oko na odhady , ale myslim si ze neco malo prez 400. Po ostrihani je tam 7 kytek co vazi syrový i se stonkem 12g . Misto tam na lepsi palice jeste bylo , ale hezkych palic je dost , ty mrzaky nepocitam. |
|
|
Bitir |
Tohle je plocha 90x90. Tvrdost palic je tak 70/30 ve prospech tech lepsich. Vypada to ze o vikendu budu na suchu , vetsinou susim tech 6 az 7 dni. Nepoznal sem rozdil v delsi dobre. Suseni. |
|
|
Lawor |
Zdárek,
Jestli můžu ještě tipovat ;-), vidím to na 470, beru podle sebe, máš tam tak o půlku víc než já ;-).. Ať tě úspěch provází :-) |
|
|
Bitir |
Jiste ze muzes . Necham se prekvapit. Muj osobni tip je 420 . Skoda tech par mrzaku. Ale ted uz konecne pojedu rizky , to bude jina jizda . O vikendu bych mel mit vysledky :) |
|
|
hulibrcko |
Symbolicky se přidám 420g, třeba se i trefíme :) těšim se na další kolo, chystáš v něm nějakej test/poměření nebo tak něco? |
|
|
Bitir |
Cus, jojo . Nft , leva strana vero 29 pusteny na 380w . Prava strana hps gib output pustena na superlumen. Proste vse na plny kule jak to jen jde.
Posadka rezy big bud . Nebudu delat podrobnej pest, ale budu informovat o prubehu a hlavne vysledku . Zajima me rozdil jakej sem schopnej udelat mezi tema svetlama. Podle me to bude dobrej test ,at si kazdej mysli co chce a pise si ze pod hps dela vic ,me to nezajima , kytky budou mit stejny podminky ,troufnu si rict idealni . Jen jiny svetlo . Muj cil je udelat 600 pod sodou a 500 pod ledkama. |
|
|
fikus37 |
Bitir, já jsem taky zkoušel udělat takový test, ale pak mě někteří jedinci málem ukamenovali,ale většina mi psala, že to bylo dobré. Já jsem ještě nikdy neviděl osobně pod 600w hps (spotřeba 660w, super lumen) 600g,ale to neznamená, že to nejde. Podle mě musíš mít fakt super pheno, abys udělal nad 600g. |
|
|
Bitir |
To je kram, neodeslal se prispevek . Znova to cely psat nebudu.
Sledoval sem a seru na lidi co me budou kamenovat ,delam to kvuli sobe ,tak se zrovna podelim . Pojmenoval sem to hovado sea of green :D. Aspon si prubnu co jsem za growera.
Fikus. Nevis co je to za cipy na veru 320w v te liste jak jsou 4 za sebou v rade , tak ty 2 prostredni sou s jinym cislem a sou mensi v prumeru. ? Odpoledne hodim foto do threadu o svetlech. Snad nekdo bude vedet. Davidovu sem psal, ale zatim akce bez reakce. |
|
|
fikus37 |
Nevím, ale já mám ještě 6. Generaci.
V theatru o ledkach, se už nebudu vyjadřovat, protože každý lufos si může přečíst datashety a pak tam machruje jaky není odborník na led osvětlení.
Jediný kdo tomu rozumí je Alesh a ten už přispívá sporadicky.
Já nejsem, žádný specialista přes slaboproud, ale základní věci a datashety, chápu. Ale jde o to,že já jedu pod led Vero 29 teď už 5. kolo (mám malou 7. Generaci 250watt) a sere mě když někdo hází machry a má v praxi odjeté jedno kolo.
Jináč na ten dotaz jaky čip jestli verze C nebo D, tak pokud budeš mít tolik čipu (četl jsem 13), tak bych tam v pohodě dal verzi D. Na mouser.com je levnější a při napájení kolem 1000mA je dostačující. Pokud bys měl méně čipu, tak verzi C a ty se dají držet okolo 80 watt s podobnou ucinnosti.
Alesh, někde postnul foto jak měl 6 čipu se spotřebou kolem 450watt a účinnosti kolem 188 lm na watt. |
|
|
Bitir |
Ok, super. Dik za rady. Uvidim jak se domluvim s vyrobcem , snad to bude zrealizovany do leta. Fikusy, dulezuty je byt nad veci a hazet lidi za hlavu , kdyz je nekdo kreten ,tak jim i zustane.
Edit. Fiku, kdyz budu chtit jet 80w modry coz je 320w dohromady a na kvet modry s cervenyma coz je 720w dohromady.
A druhy nastaveni mit vsech 13 pustenych od 40 do 60w . Tak je lepsi pouzit radu C ? |
|
|
odo |
Fikus, Bitir - jasné salám na nich! Vačšina čaká, že sa to posere a potom majú radosť zo svojich lampionow z bazáru! |
|
|
Bitir |
Pokud mi vyjde ten panel co planuju, sice vyjde trochu draz, ale bude to na plochu 120x120 az do 2x2 metry. Aspon co se tyce funkcnosti a rozlozeni svetla ,budu mit oproti hps navrch. Pokud nekdo videl jak sviti 1000w panel tak mi da za pravdu :) . Takze mi v podstate staci 1 panel na vic moznosti a argumenty jako ze 1000w hps jde regulovat neberu , protoze 1000w led panel 100x100cm sviti mnohem lip . Ale na to uz report delat nebudu :D . Vim kam by to vedlo. |
|
|
Bitir |
Cus , tak tam je nakonec 425 G. Skoda te genetiky ze nebyla stabilnejsi ,ale nakonec sem spokojenej , mam asi 15g soodku a zbytek hezkych palic . za chvilu se budou koupat rizky Big buda . 2x nft. Drzte palce ,at se dari :) |
|
|
L1st3r |
Čekal jsem víc, ale důležitý, že jsi spoko. Každopádně do dalšího kola přeji lepší výsledek. ;) |
|
|
Bitir |
Po pravde ja ani ne, skoda ze nemam tu fotku kde sem vytahal ty mrzaky , bylo jich 7 a po zvazeni suchyho z nich bylo neskutecnych 10 gramu :D . A par dalsich kytek ktery nenarostly zrovna nejlip.
Ted uz to bude jina jizda, po dvou kolech konecne rizky , tam nehrozi ze ti pulka boxu naroste jak kopriva. :) . |
|
|
Madical-Strains |
10 g na kytku,nebo dohromady?
Jesli dohromady tak tu fotku bych chtel docela videt.
Jinak gratuluju a drzim tez palce do pristiho kola, bude to urcite lepsi! |
|
|
Bitir |
10g dohromady, podivej se na predchozi stranku , tam sem fotil toho mrzaka . A takovych tam bylo bohuzel 7 . Maly, ridky a ani se tomu neda rict palice, vypadalo to skoro jak samec :D |
|
|
Madical-Strains |
10g ze 7 kytek si nedovedu ani predstavit, to byla hruzna varka, mel bys jim poslat fotky , uz se stalo ze zakaznici dostaly nahradu, pokud si to ovsem objednaval u seedsbank v cizine. U nas ti asi nic nedaj.
Jeden kamos objednal seminka u Sensi a vyklicilo mu z 5 semen jen jedno a on to nafotil a poslal jim to jako dukaz a dostal nahradu 10 jinych seminek uplne zdarma.
Ja objednaval skunk 1 a prisel mi o hodne drazsi SS za cenu skunk 1.
Nektere seedsbanku jsou slusne a vyhovi svym zakaznikum.
Abtech 7 vyrostlo pod ledkou nebo pod hps? |
|
|
Bitir |
Vse bylo pod sodou v jednom systemu nft. Vylozene spatna genetika , ale co se dalo cekat za cenu 60kc za semeno. Nijaky zazraky sem od toho necekal , na to se snad zaruka ani nevstahuje :D . Kazdopadne uz jedu rizky, krasny ,zdravy , zakorenena velka kostka za 4 dny a vubec nebyly sveseny listy , takovy klony sem dlouho nevidel. Mozna proto ze borec se stim nesere , zadny parniky ani rozmazlovani , nezazily zadnej sok a tohle bude jina jizda :)
Edit. Dik za karmy a prani do dalsiho pestu ;). Pokud se nic neposere,tak by to mohlo byt zajimavy . Cus za dva mesice :)
Edit. Jen pro predstavu ,foto den pred prepnutim. |
|
|
kcb |
kytky maji +-75 cisel a boky presahujou plochu max 110*110, tak myslim ze tim dvojitym to pak vyplnis dobre. A nemusel bys pak ty bocni davat na lezato, jako u toho platinuma. Jo a jsou 44/12 po trech dnech 18/6 |
|
|
Bitir |
Super. Diky. Vypada to dobre na 300w tyjo. Ja tez budu prepinat po 3 dnech ,tak aspon porovnam jak to vyleti v nft . |
|
|
kcb |
stejny panel co ma Okurek, 4x75W Cree 3500k od Frynka. Uprimne, po prvnim pestu jsem ho chtel poslat pryc, ale jsem docela rad, ze jsem to neudelal, neni to sice 600W soda, ale pestuje se pod tim podstatne jednoduseji a ten klid mi za to stoji ) |
|
|
Bitir |
Jen pro zajimavost porovnani ,v systemu sou od 3.3.
1 foto 5.3 v 17:50
2 foto 6.3 v 18:05 |
|
|
Kalashnikova |
Rostou pekne. Good luck |
|
|
fikus37 |
Je vidět ,že zdejší členové se toho nebojí:D :rocket: |
|
|