Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
9 x White Rhino (mediciman) 400w - Klikni zde pro originální téma
Plagrom
Zdravím, jsem tu s dalším pěstem a další novou sadbou.
Budou to klony od Bárta a měly by přijít ve čtvrtek/pátek.

Snad to pojede v pohodě, jako minulý pěst.
Výbava je naprosto jednoduchá, základní set JiDB,PH kapky,xl waveflector,plantastar,420m3/h prima klima,hlína biobizz-light mix.
MocnyOkurek
Ahh ocekavany serial je zde! :D
Plagrom
Katastrofa (2. den)

Něco na moji obranu: Lampou to bejt nemohlo, ta je mnohem výš, než minulej rok + neni žadný popálení...teplota stále 28C po stranách, na prostředek fouká ofuk(směrem nahoru)...zalito normálně, nepřelito, ale dost vody...a udušení taky ne, protože takhle jsem to jen minulé dvě kola taky a ještě jednou tolik dnů.
Možná menší kořeny + další moje menší chyby nebo náchylnější genetika.

Jinak jsem svítil 18/6...nevím čím jiným by to mohlo být, kdyžtak určitě napište




Pff tuhle sezónu jsem se na to fakt těšil :(





UP:
Teď mi psal někdo, že kořeny jsou OK, tak jim ještě dám 24h tmu(nebo uvidim) a potom hodím zas UP. Pytlíky sundané.



UP:
Tak už se zvedaj, ale je dost možný, že úplné vršky budou uschlé...stejně jsem chtěl zaštípnout, tak ještě uvidíme. V 18:00 bych měl zas zapnout, jestli už budou ok.

Je pravda, že se ještě neochladilo podle představ, takže jel odtah na 100% + 28C, možná měly bejt květníky víc mokrý.
Plagrom
3. den
Lampa snížena 35cm, EC 1.6








vs
Whiskey_777
máš i dost EC bych řekl.....
Plagrom
Tak EC je samozřejmě ve větších dávkách v hlíně a navíc, tohle je light mix, kde sice uvádí 1.2EC ale kdoví(tady se to řešilo, je to něco jako kokos)...Já jsem tam neurčitě neviděl zelené vršky, tak jak mají být.
Nějaké kořeny už mají a tohle je ideální dávka, uvidíme.
krobak
Ahoj, ec 1,6 je určite moc. Ja idem kokos a nad ec 1,8 som sa v tomto kole nedostal (33. deň kvetu, výška 80 - 100cm). Pre takto malé rastlinky dávaš skoro toxickú dávku. No ak to zázrakom dajú zbytočne si už od začiatku zasoluješ substrát, z toho môžu vzniknúť len problémy. Light mix sa dokrmuje, to je pravda, ale až od 2-3 týždňa podľa toho ako sú vitálne. Ja by som im dával upravenú vodu a koreňák (ten nieje nevyhnutný). V každom prípade držím palec a sledujem.
Plagrom
Mně právě šlo o to ''nejedení se'' ligh mixu, další už bude zas voda...navíc je to JiDB a ve skleníku jsem právě měl 11l květník s tak 1m velkou kytkou a dal jsem tam tuším 3.6 EC (1.8, ale na 10l, já dal jen 5l a několikrát za sebou) Jo je to jiný, už měla kořeny atd. ale minulý pěst jsem měl 5. den deficit, což ten JH jel krásně no...ale napily se tak z půlky, protože už byly vlhký(navíc zalejvam destovkou) a uvidíme no, zejtra určitě dám vědět, ale potřebuju aby měly živiny teď.(JiDB tam má právě i ten kořeňák)
crazyben
Dokud nebudou mít nějakej kořenovej bal tak si z toho stejně moc nevemou... akorát to spálíš a pak nebudou žrát vůbec a jak piše krobak zbytečně tim zasoluješ substrát.

Light mix neznamená že je bez živin... jen že jich neni tolik. Na první dva tejdny to stačí bez jakýhokoliv hnojiva.

Ty hlavně potřebuješ aby měly kořeny, pak teprv začnou papat živiny. 1,6 je fakt úlet... když už píšeš že je light mix jako kokos... neni... v kokosu by to dávno bylo mrtvý, je to hlína a ty máš štěstí, že hlína je tolerantní médium.
MocnyOkurek
Moje vypadaly hure a jak sou ted krasny! Btw 1.6 je fakt prisnych. Prvni dny nechod vice nez 0.8 a spise davaj jen root preparaty nez samotny hnojiva.
Plagrom
Jo, byl jsem už prostě...
Jinak to přežily a tady je nějaký foto, teď budu čekat těch pár dní no, snad se vejdu do 5 dní jako pozastavení.
Jediný, co mi dělá starosti jsou ty vršky dvou,tří kytek...trochu uschly, třeba se do nich ještě vrátí život. 1 z nich můžu dát pryč.

Jinak do light mixu bych lil 8. den 1.4 EC normálně, dva týdny bych určitě nečekal.
To ale musí jet vše jak má no.
MocnyOkurek
To nevadi jen budou pozadu. Ja mam treba SD ktery ma rekneme zjednosene kolem 6-7 vrsku krasne zalistneny po cely plose a pak mam trojzubce :DD. Ten dostal nejvetsiho cocana a je to vlastne zhruba asi 10-15cm holej stonek z toho prave pak 3 zuby a to je vse. Vypada to jako ultra koste, ale tedka uz taky vypada fajn. Proste tomu nech volnej prubeh. Jedine co asi budes muset bojovat je s temi ostatnimy aby zustaly na stejny urovni, ale to se da resit at uz kolicky na pradlo, supercropingem, kolinkama ci jinyma vychytavkama. Drzim pesti at to roste
Plagrom
Jo, ty určitě zasadím o něco hlouběji, pak je všechny zaštípnu a určitě využiju kolena.
Už aby měly imunitu, tohle je fakt piplačka...jo, aspoň další zkušenosti.
Plagrom
6. den
Mitch Buchannon
Jak si na tom s vlhkostí? Určitě by jim zvýšená vlhkost prospěla. Já to vyřešil nádobou s vodou umístěnou přímo pod světlem mezi kytkama a mokrým hadrem. Při zapnutým světle se to pěkně odpařuje. A taky je důležitý je rosit. Jestli máš vysoký EC tak jenom upravenou vodou, jinak já je teď rosím vodou s BioBizz Grow a trochou kořeňáku, dohromady o pH 6.

Hodně štěstí :)
Plagrom
Tak s vlhkostí je právě trošku problém, protože mám buď otevřené dveře nebo okno, ale to pár dní spraví.

Já tu jsem samozřejmě s updatem a taky s otázkou, ten hluk je hroznej a musí jít pryč. (s otevřenými dveřmi...jak to děláte, když nefouká, tak se do okna nedostane chladný vzduch)
Mám http://www.kleckashop.cz/ventilator...5-ctrl-420-m3-h , ale to se nedá...navíc bych chtěl dokonce 600w a k tomu tedy http://www.hotchilli.cz/ventilatory...50-405-555m3-h/ , nemá někdo zkušenosti s hlukem?
Díky


Jinak na holkách už jde vidět, že začínají vegetovat.
Ano, trochu suché ale před rozžehnutím zaliju. Ještě bez hnojek teda.
crazyn
Já mám toto a jsem spokojenej , doporučují se 2 , z každé strany jeden , mě bohatě stačil jeden a ktomu odhlucnene ALU a jsem spokojenej maximalně.
http://www.hotchilli.cz/tlumice-hlu...ent-tube-125mm/ , kdyžtak ti to i mužu nafotit jak to vypada v setupu kdyby si chtel
Každopadně bych ti jeste poradil,veškerou elektřinu si dej ze vnitř boxu pryč,toje snad základ,jak tam vidim tu připojku tak mě z toho mrazí :D i ten pacháč s ufem bych si udělal jinak..ale toje každeho věc
crazyn
Máš to stejné ufo jak já ,to moje když dám otačky pod 80 procent tak je hlučné jak prase a vydava takovy nechutný zvuk,proto to mám furt na 100 procent a no stress..
Plagrom
Ano, ale zkus nechat otevřené dveře...ve vedlejším pokoji skoro nic, ale na chodbě hroznej zvuk...jde to fakt slyšet, u toho 400/550m3/h to už musím vyřešit, díky za rady...asi si myslel to dát do uhlopříčky a trochu níž, no tak to asi udělám příště, ale odtah má bejt nejdál od přítahu.
Jinak ty tlumiče mají 60 cm na 150mm, takže by se mi tam nevešel ani jeden...klidně mi foto můžeš ukázat. To je tlumič 60cm,filtr 60cm a jsem na 120 jak nic, i takhle to musím dát do uhlopříčky, aby se mi tam ještě vešel sonoflex...(na box 120x120)

Právě potřebuju nějaký zkušenosti s tím silent TT, to bude asi jediná volba...ale je to zas vyšší výkon, tak to nejspíš vyjde i nastejno...
To bych musel přejít spíš na 250w :(
crazyn
Takhle to mám řešené já , box 120x120 :)
crazyn
Veškerá kabelaz pryč ze stanu -
Plagrom
To máš asi 150x150 :D...filtr 60cm,tlumič 41cm,vent + ta mezera tam 50cm=150cm
crazyn
Kamo tak delas si ze me uz picu nebo co :D , mám 120ku , všechno tam krásně vleze :-) nenut me hledat metr a fotit ti delku stanu :D
crazyn
A pohraj si prosim tě s tou elektřinou ve stanu , otvíra se mi kudla kdyz to vidim :D nedokažu si predstavit co to dela za bordel vlhkost + to teplo , toje tak na uraz :o
Plagrom
No nic, nejspíš máš malej filtr, ale logicky...(já mám 60cm filtr a vypadá nastejno)
60cm flitr + 41 cm tlumič(to je na stránkách) = 101cm...vent + ty mezery tam nemaj 19cm...

Jenom to tecko chce dát ven, to je trochu moc no :D

UP: Jo nejspíš máš pravdu, protože to všechno má velký příruby a to i z obou stran, oni nejspíš počítají s těmahle délkama...ale super, to by se mi tam mělo vejít, tak díky :)
crazyn
Můj filtr má 40 cm, a v pravo u vývodu mi zbývá bez alu cca 17-19 cm. Takže si myslím že to tam nacpeš bez problémů.Pak dej up jak jsi to vyřešil.
Dirty86
Plagrom-ja jedu ty ventilatory na ktere si dal odkaz a sou uplne tiche jak na 1nicku tak na dvojku muzu jen doporucit koukni na muj thrend 2+1 byt 2x 600 w white satin...a nemusis kupovat zadne tlumivky a hovna
Plagrom
10. den
1.2 EC

Bude to těžký z odhadu vody, jsou to velký květináče + hlína...příště určitě kokos, nejlépe i ta 600w.

Síť jsem tam dal zatím jen tak, jak to bude vypadat a kde asi bude.
Chtěl jsem ji dát nad přítah, ale budu se řídit podle výšky kytek...hádám 32cm bude výška sítě od hlíny.


A jinak síť, protože to bude pracnější, ale snad i lepší, navíc je každá jiná.
Možná bude nosit i nějaké ty pálky :-)
crazyben
Já naopak foukám teplej vzduch k oknu... dveře do pokoje s boxem otevřený a dovnitř jde vzduch z bytu, takže se vzduch hejbe ikdyž moc nefouká, když začne foukat tak mam průvan.

Jinak mam taky prima klimu s regulací a termostatem, ale 400m3 a v poho, většinu času jede na 20%, malinko bzučí ta regulace ale v pokoji nespim tak pohoda...

Dokud rostou odpoj pacháč... zaprvý to brzdí a zadruhý ho ničíš zbytečně... až tak na poslední měsíc má význam.
crazyn
Já mám pacháč nonstop,třeba tří tydenní holky , jak na ně svitis,tak kdyz se zhasne tak pustí takový pach cerstvých rostlin,coz moc nemusim a smrdí to všude.Nechápu jak to mužete frčet bez pacháče hoši.
Plagrom
12. den
Do 21 dnů snad přepnu
crazyn
To téčko už máš pryč? :D
crazyben
crazyn: já dávám pacháč fakt jen na poslední tři tejdny a pak první tři dny sušení... (mikro s CFL-kem sem odjel celý bez pacháče)

jinak jako jo, voní celej byt ale ven to neleze. To je hlavní.
crazyn
Tak to pak jo.Jak ti to nevadí,tak cajk.Jsem v tomhle dost skeptickej,když citim něco mimo stan tak mam z toho stavy :D
Plagrom
14. den
Nějaké stěhování, EC stále 1.2 (příště už to vypadá na 1.6)

Spokojen nejsem, mohl jsem mít všechny, jako je ta prostředni no a to by byla jiná pohádka. Alespoň díky tomu zkusím síť a důvod proč je největší uprostřed je ten, že to potřebuju zaplnit..na růst je 400w a ta svíti i na okraje, kdybych ji dal na okraj a ostatní doprostřed---nene, to ne. 1. by se nic moc nestalo 2. jde hlavně o ten počet vedlejších, prostředek je hlavní, ty ostatní roztahám po okrajích, snad.(kolovalo tu, že máš dát nejmenší doprostřed...asi jo, ale neřekl bych, že na síť.)


Jinak Ano, první řada vpravo je holka trochu žlutá, nevím proč.
Zkusím ji nechat déle na suchu.(byla na jiným místě, tak uvidím)


Přepnutí vychází nějak na ten 21. den.











crazyn: Téčko bohužel pořád vlaje dál:D
Plagrom
16. den 1.6 EC

Tak jsem nakonec změnil taktiku a tu malou dal na výhodnější místo, tak uvidíme, jestli mi to oplatí. (přítah)
Bohužel jsem jednu větev zlomil, taková potřebná zrovna.



!UP!:
Něco mi to žere, asi něco většího, žravýho...
Můžete vidět na listu v žlutém kruhu, je potřeba si to zvětšit. I u kytky na levo je to na jednom listu.
Plagrom
http://www.kleckashop.cz/calypso-al-500-ml-bayer-garden
http://www.hotchilli.cz/ochrana-pro...ml-proti-hmyzu/
https://www.growgarden.cz/proti-sku...na-skudce-.html
https://www.growgarden.cz/proti-sku...vac-750-ml.html

Máte s něčím zkušenosti, co vybrat?
Plagrom
17. den ... můžete vidět ten rozdíl jednoho dne.


Asi to bude jen nějaká divná deformace...což ty lupeny jsou prostě uštíplý, ale já to neudělal. (určitě ne tu ''vožranou'')

Síť nebo ne
MocnyOkurek
Hele prvni si zjisti co to je za svine. Nema cenu tam lejt secko.
Plagrom
Jo jasný, vším bych to nepostříkal :D
Teď na noc jsem tam rychle vlezl s baterkou a nic, ani tak zrychla žádný nový ožraný...třeba to bude jen divná deformace a jinak se asi přikloním nedávát síť, mám z ní docela strach....60x60 určitě, ale tenhle prostor už je trošku větší....zase je ale hodně vedlejších a když vyschne květináč, tak docela padaj a okna jsou velký u týhle sítě, takže možná i jo...zejtra ji tam dám nebo ne.
Plagrom
Chuť vraždit, dotyčného bych podřízl jak prase

Zejtra budu přepínat a já se podíval až dnes, protože to bylo tentokrát z jiného eshopu, ze kterýho často vy objednáváte a ejhle...


Vošmatlaná...nevíte, jak moc jsem teď nasranej



To, jak se to sklo rozteklo...to nebudu riskovat, takže to pojedu na tý, co mi prodali taky použitou a ještě jetou dvě kola + tenhle růst...koupil bych jinou už osobně, ale se 400w pojedu asi poslední kolo.
Na to mám kytky ale moc rád, tak zapnu aspoň SL
crazyben
Síla... jakej shop to je, ať víme čemu se vyhejbat.
Plagrom
Napíšu o tom až s finálním číslem, nebyl to totiž jediný problém + i ten druhý shop.


Zejtra teda přepnutí se SL, kytky budou kolem 35cm
Plagrom
2. den 12/12

Podle mě jim ta delší noc pomohla a indiku příště možná zkusím na 17/7.
18/6 je jen orientačně a určitě to není jediná možnost.
Plagrom
12. den 12/12 Zítra květ 1.9EC

Nechám to proschnout, aby nebyly nějaký problémy, protože při častějším nedoschutím jsou.

Síť jsem dnes přidal, hned jakmile jsou viděl tyhle začátky květu. Tuhle hranici jsem si vymyslel sám, snad to bude ok, klidně napiště jestli ji mám dát níž/výš.

Ano, jsou trochu víc odrbaný, ale při finální výšce by to mělo být ok...


Snad jsem nezapomněl na nějaký koleno,
jinak mám takový supr stínidlo, které je na jedné straně víc ohnuté(je špatně vyvážené), takže levá strana je trochu větší, ale přidávám tam závaží.
Plagrom
13. den - den zalití










14. den - den po zalití










14. den - po troše uklízení, nebude to moc jednoduché











Plagrom
18. den 12/12 1.9 EC

Moc nefotím, protože ani neni proč...moc mi nad síť nedorostly, takže to bude asi velice špatné.
Samozřejmě jsem ji zkusil dát dolů, ale prostředek dolů nedáte.



Jistě, ostříháním se zpomalily, ale po pár dnech zas OK a jak vidíte, tak to dorostlo do ideálního prostřihu. Ale je jasné, že kdybych to tolik neprostříhal najednou, není tenhle fatální problém.
Sundat ji nemůžu, protože kytky jsou velký a byly by celkem problémy s padajícíma palicema.


Plagrom
21. den 1.9 EC Růst


Zahnojil jsem na růst, protože to začalo trochu žloutnout a fosforem by to bejt nemělo, protože doteď dostávaly 1.9 EC, jestli nepomůže, tak asi budou potřeba enzymy.


Napočítal jsem kolem 40 palic, 10g na každý? :-?
Asi ne, ale třeba genetika zachrání.


UP: Tak dusík to nebyl, bude to tím nerovnoměrným stínidlem(+ofuk fouká středem), žloutnou hlavně na bocích - jde to celkem dobře poznat, nejspíš to někdy houpne na 28C a to už je moc.
Anarchom
Ahoj mám podobnej problém,kytky jsou světlejší a světlejší,začalo mi to ale od středu a ne po stranách,sice na ně palím šestikilem,ofuky mám dva a jedou na plno+odtah jede na 600m3,dal jsem tam heatshield,aby trochu spadla teplota u vrcholku,ale nemam tam vice nez 27°C,trošku bojuju s vlhkostí,ale dneska jsem se dostal na 55% v noci,mohlo by to být ještě méně,ale nejsem zastáncem velkého prostříhávání listů,kytky když je nepotřebují,odhodí je samy,zkusil jsem to více zahnojit dneska ráno,práskl jsem ta EC 2,2 PH 6 spodem mi vyteklo EC 2 PH 6,tak uvidíme zítra,pozítří jestli byly jenom nedohnojený a proto světlaly :-D jinak mě napadá ještě,že to může být tím,že tam mám kytky tak namačkaný mam 120x120 a 16 kytekv 11L květináčích,jeto neskutečná džungle..... :D
Plagrom
Se stejnýma kytkama?
Klidně sem hoď nějaký fotky.
Anarchom
Nene,kytky mám Apollo 13 a dneska 20 dní na květu,ale jsou dost veliký,po přepnutí se mi hodně vytáhly a zatím jsem jim lil EC okolo 1,4,ale jak píšu ty vetší kytky začaly světlat od středu spíše a nevěděl jsem proč,tak jsem tam dal vyšší EC dneska,je to asi celkem logické,každá kytka má 5-8 centrál,a vzhledem ke krátké době květu chcou asi hnojit více u dříve,zastříhával jsem jen jednou,ale ten model se strašně moc větví,ohýbal jsem co to šlo,ale jak píšu,je to džungle a asi to chce více hnojit,je to šiška vedle šišky,ale pro příště budu dávat o 3 kytičky méně,není tam žadné místo,celé to prorostlo,je to špatně prosvětlené a jsou dost na sobě , fotky nemám,nemám foťák......
Plagrom
24. den 12/12 2.2 EC


Tady jsem vám to poměrně jasně vyfotil, bude to tím stínidlem...mohl bych použít druhej ofuk a oba nastvit na boky, ale ten jeden mám zachycenej ještě na jedný příchytce, aby to nebylo přilepený na boxu a druhou už nemám, musel bych něco takovýho koupit...neví někdo o něčem?
Jen tak to tam dát nemůžu, stan se stahuje dovnitř a ofuk by to otáčelo a foukal by na stěnu a byl by i u strany otevírání...chce to něco pevnýho.

UP:Mám durhej ofuk, že bych ho zkusil přichytit bez toho, ale je tak dementně udělanej, že s tím jeho přichytávačem se nedá otáčet...ale je tam nějakej šroub, tak s tím něco zkusím.

UP:Tak super trochu to zakřuplo a je to ok, zejtra to nějak zkusím.
Plagrom
27. den 12/12
Konečně jsem se dostal k tomu enzymu 1.2ml/l

Je tu totiž magická hranice

Růst se zastavil,opadávají listy a už se začiná něco dít s květem.



Bohužel výbojka už podle mého vyřazuje víc tepla, než by měla v lumenech, ale snad to nebude nějak moc.
Jde na těch kytkách krásně vidět písmeno H, které je vytvořeno vyšší teplotou. To bude problém u stínidla, příště jiný.




Enjoy, další fota asi až za delší dobu :-)
Plagrom
Další macro
Plagrom
34. den 12/12

Takhle jsem to vyfotil těsně před světlem, takže to vypadá dobře, ale to je celkem slušnej klam. Výbojka trochu víc topí, až jsem si řikal, že teď jdu objednat výbojku...ale 850 + 150 doprava a hned další litr na nějakejch 15 dní, který ještě něco snad udělají?




Jinak díky za karmu Samulele i ostatním, podpoří to.
Plagrom
40. den 12/12

Někdo to má v 30. dni, takže nečekám nic extra, sám vím, že to nemělo dobré podmínky, ale uvidíme no, ještě 20-25 dní.
Plagrom
Tohle se mi na listech začalo objevovat od nějakýho 35. dne
Plagrom
44. den Předposlední zálivka. Od dnešní 2.1 EC.
Seknou bych je měl v 60. dnu, já budu počítat s 63 dnem(spíš to bude víc), kde odhaduju, že to bude na min. 12 dnech vody/FS,enzymech




Anarchom
zdar,jakou mas teplotu v boxu kdyz svitis/nesvitis???nektere kytky kdyz maji nizkou teplotu,tak takhle zacinaji fialovet nebo nedostatek manganu ci fosforu,ale jestli si jim daval EC 2,1 tak hnojis,jake lijes PH? kazdopadne ty listy uz neres,to se nespravi a castecny nedostatek fosforu v kvetu je normalni,citace:
Fosfor bude vyloučen z látkové výměny při pěstování v hlíně při pH 4,0 - 5,5. Fosfor se nejlépe vstřebává při pH 6,0 – 7,5 (osobně nedoporučuji mít pH hlíny vyšší než 7). . Cokoli mimo toto rozmezí se podepíše na nedostatku fosforu.
a já za sebe nejlepsi je 6,5 ;)
Plagrom
No tak ta teplota by odpovídala, 28/18C
Klasicky měly jen 1.8EC, to jen teď ke konci, PH jsem měřil tak 2x...beru vodu ze sudu(kde to je kolem PH 7), takže i EC je malý a 2.1EC po 4 dnech by mělo být ok(klasicky 3, ale nešel kotel, takže se to vysoušelo dýl.)



Největší chyby:

Špatná výbojka
V noci 18C
Ten začátek
Síť je o pár cm výš
Jáá
Též jedu great white rhino od ghs mas to pěkný jen tak dal
Anarchom
18°C je dobrejch,jak to neni pod 15°C,je to ok,to tam mam taky tak nejak, pres noc,ale je normalni,ze v kvetu jim chybi fosfor nebo to muze byt genetikou tohle jsem nikdy nejel,ale jak pise kolega tady nademnou mas to fakt pekne myslim,ze se nemusis stydet a tlouct do hlavy,na vybojce to uz dojedes.....na pristi kolo koupis novou ;)
Plagrom
47. den

Tak začíná se to trošku deformovat, zatím je to vcelku ok, ale na 47. den je to dost...kdyby se to mělo zvětšovat ještě 20 dní, tak to asi nebude dobré.

Tma 18C,výbojka 30cm,ofuk...buďto je ta výbojka fakt hodně špatná a budu ji muset dát na 35cm, což nejspíš budu muset (ale nechce se mi, je jetá 2 kola + tohle a prodána už použitá...). Nebo je taky problém v uchycení filtru a nebere tolik vzduchu, kolik by měl, když se podíváte, tak vidíte, že je nalepej na stan...nevím no, je to tuším i jen 360m3/h, nevím jestli jde o pohlcení smradu nebo jsou tam podle toho udělaný i ty dírky, což je asi taky pravda, (odtah 400-420m3/h)

Chodím tam dokonce prvních 4-6 hodin otevírat a zavírat okno, ale to nikam nevede.
Rád bych na léto pořídil LEDku 242w do stanu 60x60 + hydro...už se těším, tohle mě začíná vytáčet.











UP: 50. den
Deformování skončilo, tak rychle, jak začalo.
Muselo to prostě ještě vykynout a je to paráda.












Plagrom
49/50. den 12/12

Předposlední foto téhle odrůdy, přiště až před kosou !
Můžete čekat podobné foto, třeba ještě překvapí

Cca za 14-16 dnů.
Bitir
Tak to je hodne luxusni, pokousim se o neco podobnyho ,tak snad mi to vyjde. Necetl sem to cely ,ale jestli sou to ty puvodni kytky ,tak jsi se stim popral luxusne .palec nahoru ,hlavne at v te dzungli nechytis plisen .
Bitir
Sefe ,nemas tam jeste prirovnani paldy treba se zapalovacem , nebo necim co mas po ruce ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma