Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
2x 400w HPS - 10x Power plant - Klikni zde pro originální téma
Zelená zahrada
Zdravím všechny nové ale i ty stálé členy našeho groweru.

Po menší pauze jsem opět zpátky abych se s vámi podělil o své další už čtvrté kolo.

Takže sestava je následující:

Box - 150x70x210
Osvětlení - 2x 400w HPS sylvania s digitálními předřadníky + Stínidla Cooltube
Odtah - 2x Ventilátor TT 125 - 280 m3/h
Květináče - 11L
Ofuk- 2x klipsňák + 1x otočný s průměrem 30cm
Přítah pasivní a před ním ionizátor ionicare na plný výkon
Podmisky? nene kdepak jeden podomácku vyroběný obrovský lavor přičemž květináče jsou podložené aby v něm neležely, Bude to lepší na prolévání...
Zalévání a výpusť vody budou zajišťovat dva upravené akvaristické filtry :) ať není problém při ručním zalévání.
Hnojiva - AH Grow bloom micro, AH enzymes +, Sensi cal-mag (pro případné potíže) a Bloommbastic
Hlína - Plagron light mix
Osazenstvo - 10x Power plant od Dutch passion - 100% klíčivost - Dnes už 5. den růstu

To je k sestavě asi vše co se teplot a vylhkosti týká .... -
2x200w teplota 25 vlhkost 67
2x300w teplota 27 vlhkost 64
2x400w teplota 29 vlhkost 57
vše jsem měřil při stejné teplotě v místnosti z které přitahuji vzduch (24) a vše za kladného počasí (rh 55-63) Jak zaprší určo to stoupne.

Tak koukněte na fotky jak si tam holky hoví no a držte place, rád bych se přehoupnul přes 700g páč sice minulé kolo dopadlo dobře ale skoro půlku jsem vyhodil kvůli plísni, kterou zavinil můj vadný bratr chytráckou manipulací. Takže co se dalo zachránit si hoví v mrazáku.

Hned na začátek tohoto threadu mám pár otázek za které bych byl rád kdyby byly zodpovězeny veřejně ať je možné o nich diskutovat.

1. Mám i hnojky JIDB má někdo zkušenost, že by k nim přidával ah enzymes+ a bloombastic? Nedochází k problémům?

2. Jak skladujete sušinu která byla napadena plísní a jak to řešíte aby se to nešířilo?

3. Věříte, že ionizátor má opravdu takovou funkci jak se o něm píše?

4. Má někdo zkušenosti nebo zahlédl tady někdo nějakého growera který by zkoušel protéodie? Věda zabývající se vlivem hudby na rostliny. Celkem mně zajímá jestli to někdo zkusil... ale to je spíš jen zajímavost.

Tak se mějte a brzy opět zde :)
Kvakos
Komu se neleni tomu se zeleni :)

Kombinovat hnojiva bych asi nedoporucoval, vetsinou nevis jaky je presny pomer latek a muze dojit k presyceni urcitymi prvky, enzymy bych daval jen s vodou.

To s tou plisni nasere,ja uz sem se taky nespocetnekrat vyskolil, proto holky holim hned komplet a i na skladovani velky sisky roztriham, neni zadny padny duvod skovavat rakety, ktery pak zplesnivy. Myslim ze Vemenex se mi divil.

Co ma plnit ionizator za funkci? Vetsinou je to takovy sci-fi a funguje jen v extremnich a perfektne regulavanych situacich...neco jak COcko. Myslim ze to nema smysl.

Good luck in your next round ;)
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Zelená zahrada

4. Má někdo zkušenosti nebo zahlédl tady někdo nějakého growera který by zkoušel protéodie? Věda zabývající se vlivem hudby na rostliny. Celkem mně zajímá jestli to někdo zkusil... ale to je spíš jen zajímavost.


Viděl sem díl bořičů mýtů kde tohle zkoušeli... výsledky zavrhly s tim že měření nebylo moc objektivní jestli si dobře pamatuju. Jinak http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9651

Ja sem k takovejm vecem skeptickej
Zelená zahrada
Kvakos:
Když jsem jel the ultimate dával jsem na 5l 2,5ml enzymů a normální poloviční dávku 2-4-2 (N-P-K) a kytky vždycky po zálivce vystřelili jako kráva... ale taky jsem si myslel, že míchání dvou výrobců asi nebude zrovna IN.
Co se týče toho ionizátoru tak funguje nedokážu změřit nebo vypočítat jak ale funguje. Čistím ho 1x týdně a je na manžetách prach a nějaký skoro černý hnus takže určo to něco pobere ale tak ten odběr není tak hrozný a ničemu nezavazí tak aspoň něco.
Myslíš, že už se ta plíseň nemůže šířit? Pokud to zamrazím a zase rozmrazím tak se plíseň asi znovu rozjede takže to je tak akorát uzobávačka a nazdar. Jinak rakety taky stříhám nechlubím se s tím takže není třeba schovávat.

crazyben: viděl jsem dokument že to funguje sice to neovlivní množství květu ale jeho chuť. Byl to víc jak hodinový dokument na prima zoom. Borec pěstoval dýně tak je nakrájeli šli mezi lidi a dali jim ochutnat normální a tu proteodickou samozřejmě všichni chválili chuťové lépe tu proteodickou stejně tak u rajčat paprik a jiné zeleniny. Bohužel scénáristé a režiséři toho dokumentu byli evidentně podělaní tam hodit nějakou kytku konopí aby nám poradili...
No kdoví... Narazil jsem na spoustů věcí a tak se tím protloukám takže sbírám info kdekoli je to možný protože rád bych si nějaký takový pokus udělal ale nechce se mi zbytečně a bez podkladů...

Oběma děkuji za pohotovou reakci :)

Mimochodem jak to bráchovi splesnivělo tak jeho postup byl bravurní - měl to v plastové dóze a zdálo se mu to suchý tak k tomu nakrájel jablko odjel si na víkend do prdelovic a jak se vrátil vše bylo krásně zelené a pokryté nádherně nechutným povlakem :D no tak má útrum nedostane ani lísteček :D
Kvakos
Trouba 80-90 stupnu...cca 30-50 minut...furt tam neco zustane,ale lepsi nez zmrazeni. Bohuzel prijdes o vlahu,ale kdyz to nechas venku,tak si ji to zas nacuca ze vzduchu.
Zelená zahrada
ok tak to tam hned zítra hodím a neztratí to potom sílu a chuť? Když to proschne nevadí hodím to do sušírny s ionizátorem mokrým hadrem a ofukem a ono si to nasaje.
Kvakos
Uvidis sam....no myslim ze furt lepsi nez hulit zive plisnove spory ;) nebo riskovat,ze se ta plisen jeste vic rozleze, silu to neztrati,hadr nedavej, nech to proste nekde a uvidis co to dela, muzes zas riskovat ze se ta plisen chytne. Ted je dobry RH.

zkus to jen s casti napadeneho materialu a uvidis, pak muzes osetrit zbytek.


Ja takovy matros proste vyhazuju :(
Zelená zahrada
11. Den 18/6

Wattáž 2x 300w teplota 26 vlhkost 72
Zatím nehnojím dostanou až zítra a to 25% dávku na rozjezd.
Pěkně se jim daří tak snad to tak půjde dál.
Zelená zahrada
14. Den růstu
Teplota 26 vlhkost 64

Dnes zastřiženo OK na 6 hlavních vrcholů
Nějaký speciální systém nechystám prostě je nechám růst a budu se snažit je držet v jedný rovině.
Kdyby si někdo položil otázku proč 6 a ne 8 tak 8 je moc chci jim dát více prostoru.
Tak zatím a brzy se opět ozvu
Zelená zahrada
18. den růstu
teplota stále 26 vlhkost den 58-62 noc 63-69max

po zastřižení pořád lehce regenerují a po týdnu je opět přivážu a dvě nejmladší větve úplně nahoře ještě střihnu ok ať je s čím se bavit.

Chci se zeptat jel tady někdo Pineapple express?
je to opravdu taková bomba jak se říká?

Pokud máte cokoli na srdci ať kritiku či radu sem s tím :)

Zatím zdar
Zelená zahrada
27. den růstu
teplota den 25-26 vlhkost den 52-56 noc 62-67
Tak jsem holky trochu naohýbal trochu ještě lehce zastřihl a už jim dávám jen volnost. Přepínat budu ve 30. dnu už teď je prostor pěkně plný tak jsem lampy trochu podzvedl ať se holky trochu vytáhnou protože jsou strašně hustý a zavazí si sami sobě.

Po přepnutí se opět přihlásím.
Zatiááál
Zelená zahrada
Ahoj lidi.
Pořád nemám čas a tak proto tu mám menší absence ale teď to napravím :)

UP 4. Den květu
teplota - den 24-26 noc 21-24 Vlhkost - den 52-61 noc 59-67

Zatímse za 4. dny vytáhly o 11cm pořád je musím regulovat. Nechci aby na ty 2x 400w byly vyšší než 90cm. Jinak zatím jim dávám pořád 2x 300x kdy jim tak mám narvat plnou palbu, že by už od zítra?
Kdyžtak poraďte prosím.


Jinak musím si zaklepat na dřevo, zatím není žádný problém. Vše se daří jak má. Jsou to krásný a dost voňavý keříky ale co mě mrzí, že ta redukce výšky je donutila hodně zhoustnout takže jsou to takový bakule. Nicméně pořád kutím a pořád něco vymýšlím.

Tak se zatím mějte a budu se snažit přispívat častěji :)
celek
Zkus se mrknout tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74716
shakes*89
Zdravím, taky jedu PP, ale z řezů, což je rozdíl. Každopádně já bych rval fullwatáž už od toho přepnutí. Jinak moc pěkný počin, sleduji a budu sledovat! Ať se daří
Zelená zahrada
Dnes 10. Květu.
teplota den max 28 noc 23
vlhkost den 61 noc 67

Hnojení furt valím růstovku poměr je na 5L - 2ml grow + 1ml bloom + 1ml micro + supervit
Dávám jim opravdu málo a holkám to stačí. jednou týdně ještě dávám enzymes ++ a tentokrát ne zároveň s hnojkama je pro mně zbytečný jim sypat když to nepotřebují a hodně často jsem tu četl a z okolí slýchal že kytka která mě slabší nedostatek vždy urodí více než kdyby měla přebytek tak toho se držím a jsem zvědavý na výsledek.

Co se týče samotného PP tak zatím ani jeden hermáč a to je prohlížím denně takže co víc si přát. Budu se opakovat jako spousta jiných ale opravdu se to tahá jako prase. Ohýbám každý den něco abych je udržel na uzdě ale pořád vyhrávají. S tím ohýbáním je to ale fakt super ty postranní větve jedou jako blázen takže tentokrát to vypadá na úrodu s kterou už ani nebudu muset začínat další kolo, tedy pokud se nic nepokazí.

Tak koukněte na fotky kdyžtak mně nadejte nebo poučte zdá se mi, že je to tady nějaké mrtvé :/
Kvakos
Presne tak! pekne jim davas...bude to salam vedle salamu ;)
Bocni vetve diky tomu ohybani rasi sativa nesativa a neni to tak narocne jako dratovani. vetsinou fakt staci cca 5-10 minut denne po dobu dvou tydnu, tahle prace se pak fakt bohate odmeni. uz se tesim na pokracovani :)
Zelená zahrada
Díky za komentář a je to tak. Jediná nevýhoda která je trochu horší na manipulaci. Tím ohýbáním strašně tvrdnou stonky a celkem těžko už se to ohýbá ale baví mě to :D

Jinak zapomněl jsem ještě zakomentovat smrádek zítra instaluji pachové filtry už to začíná pěkně pronikavě páchnout a ještě to nekvete :)
Kvakos
Jj musi se to podchytit, dalsi kolo uz budes presne vedet jak na to. To tvrdnuti beru jako plus, neni pak potreba siti a podper pokud vychytas tu vysku na cca 60cm max.
Zelená zahrada
Fakt snažím se to držet co nejníž ale tak celkem hodně jsem zastříhával takže už teď je to husté jak prase. Co se týče spodků tak je s přehledem nechám pokud se nepletu efektivní vzdálenost 400w je 80 cm takže pokud bude výška do 80 cm jsem v klidu. Z minulého kola ty spodky byly dost slušné a to jsem to měl vysoké 110cm. No jsem zvědav každé kolo je pro mně novou zkušeností :)
Zelená zahrada
13. Den květu

Přidávám menší UPík z ohýbání.

1 Foto ohýbání celek
2 Foto detail ohýbání hlavní větve a postranních
3 Foto celek po vyrovnání

Hodně se snažím dostat boční větve od hlavního stonku ať mají prostor a světlo....
Pravděpodobně už dál ale ohýbat nebudu v prvním bodě není už moc prostoru a v tom druhém, že už to moc nenaroste a nerad bych pochroumal šištičky které se krásně projevují.

To všechno ukáže čas :)

Případné komentáře či kritiku opět uvítám :)

Peace :D
Zelená zahrada
18. Den 12/12

Teplota den 25-26, noc 22-25
Vlhkost den 55-59, noc 62-66

Hnojím pořád počátečním květovým poměrem na 5L = 2grow - 4 bloom - 2 micro.
Jako bonus jsem včera lehce přidal bloombastic

Holkám se daří, žádné nedostatky nevykazují a už pomalu přestávají konečně růst. Na toto kolo zatím padlo 126 ohýbacích kolínek což je masakr :D
Co mě ale hlavně teší je, že jsem nenašel žádného hermáče a zatím kytky vypadají stejně až na jednu odlišnou která se chce pořád tahat.

Jinak síť tahat nebudu. Ohýbáním se stonky zpevnili natolik, že jakmile bych chtěl zase ohýbat nemám šanci. Stonky jsou opravdu jak dřevo. Tak jsem teda zvědavý jak se to moje ohýbání vyplatí.

Takže se brzy opět ohlásím s novým UPem.
Legy
Zdar,

taky se chystam do neceho podobnyho pustit. Stan budu mit stejne velky a pocital jsem taky s temi 10 kvetinaci, ale nakonec si rikam, jestli jich nedat jen 6 nebo 8, kdyz vidim, jak to mas namackany :D Ty si s tim ale vedes dobre a hezky se s tim mazlis, ja na holky asi nebudu mit tolik casu. Pojedu 1x 400W nebo 2x 250W a pojedu substrat, ne ciste kokos. Co odtahy, staci ti? Mam jen jeden 250m3, tak se bojim, jestli to nebude malo, v tom boxu jsem jeste nejel...
Budu sledovat
Zelená zahrada
Ahoj. Namačkaný jsou tam proto, páč je ohýbám do prostoru ať tam toho mám co nejvíc. Co se týká odtahu tak na každou lampu mám odtah 385m3 a kdoví jaká výhra to není. Ale dle mého názoru na můj prostor a sílu osvětlení to stačí. A ohledně osvětlení tak hodně záleží na prostoru - na 1x 400w bych ti doporučil box 90x90 kde se ti vleze 9 kytek no a pokud chceš svítit ze dvou bodů jako já (myslím si že je to lepší než z jednoho) tak být tebou zamyslím se na pokrytí protože každá lampa má svůj efektivní dosah. Kdybych měl prostor tak vím že hravě osvítím 9x3 tj 27 kytek.

Jinak taky jedu substrát na kokos nemám čas ten se zalívá častěji. Každopádně mrkni na moje kolo The ultimate a tam uvidíš jak jsem holky vymazlil ale žádný expert ještě nejsem.

Díky za koment a ať se daří :)
Zelená zahrada
Jen takový menší doplnění obrázky aby bylo vidět, že se něco děje :)
Koule jsem prozatím žádné nenašel tak snad mě tato neblaze proslulá banka i podruhé nezklame :)
Zelená zahrada
25. den 12/12

Přehled z přeprcané krajiny.
Zdá se vám, že to prořídlo? správně protože dnes jsem vytáhl 3 hermáče. Denně jsem kytky kontroloval a včera kvůli menší odchylce ph na výtoku jsem kytky povytahoval a na celkem 3 kytkách jsem našel celkem 7 kulí a z toho jedna puklá takže už mě i přešla chuť na to svítit páč mám tušení, že to bude vše plné semen. Nechápu jak jsem je mohl přehlídnout když jsem je kontroloval denně a navíc ani žádný stress neprožili žádné stříhání změna hnojiv teploty vlhkosti no nic.

Takže tímto se všem členům s kterými jsem vedl debatu o DP omlouvám, že jsem tuto banku vychvaloval.

Momentálně u mě převládá naprostý vztek a nutkání podpálit celé DP i s idioty kteří tam pracují.....

tak jsem se na PP těšil :/

Nic až se ty semenáče zas nějak pohnou nebo jim vyraší taky kule hned vám to sem hodím.... Peace
Kvakos
myslis ze bylo nutne kvuly 7 koulim vyhazovat 3 cele kytky? ja bych asi oskubal koule a nechal je tam,akorat dukladnejc sledoval....dalsi by se tam vylozene objevovat nemely nebo jen lehce.

Horsi je kdyz to zhermi a je to vsude, to je pak v haji. Kazdopadne skoda, tu jistotu u seminek nikdy mit nebudes, u dobrych klonu to taky neni na 100% ,ale sance na zhermeni sou daleko mensi.

K zhermeni taky dost prispiva prelivani...
Zelená zahrada
Ano já osobně si myslím, že to nutné bylo. Pokud se podíváš na tu fotku co mám na rukavici je to jasné a navíc ty kule a hermafroditní váčky byly u šišek a tam byly i náznaky těch jazýčků. Radši budu mít 7 u kterých mám jistotu než 10 u kterých ji nemám. Radši míň materiálu ale snad kvalitního pokud už to není přeprcaný. Nemysli si, že mě to neštve protože ty tři byly jedny z nejvíc obalených a s nejlepším předpokladem na pořádný šišule.
To přelití si nemyslím jako nejsem neomylný ale 2L každý 3. den když je hlína pořádně proschlá nic udělat nemůže. Můj názor je, že tam byla chyba v genetice jinak by zhermily všechny protože všechny dostávají to samé.
MocnyOkurek
Tak to hermateni mi se bananky ve sve podstate delaj porad netusim cim to je. Ale vylozene ze by me to zhermilo se mi jeste nestalo (seminka ve sklizni). Kazdopadne velke nestesti no snad ti apson tech zbylych dojede bez zhermateni. Drzim palce
Zelená zahrada
Já doufám, že už žádný hermáč nebude teď je kontroluju ještě víc a hlavně těchto zbylých 7 nemělo ani nejmenší známky, že by něco takové chtěly udělat.
Tzv. Posledních Sedm statečných tak uvidíme jak to dopadne.

Díky za podporu :)
Samulele
Ja sa vám divím, dp to jebe už dobré 3-4 roky a tu je hafo pestov ktoré takto dopadli. Navyše si nemyslím že tie vzorky sú niečo xtra,napr. u sensiseedu som nezaznamenal podobné fópa a tie špičkové modely sú niekde inde čo do kvality (ersb,jack,nlxh5...)
Ale tak femky všeobecne :D
MO, mám to podobne, ale sú to všetko top modely tak samo bez semena, stabilna matka z regularu už cca1 rok. Ale tieto gule to je zákerná vlastnosť.. GL
Bohém
Tvůj grow je pro mě poslední hřebíček do rakve Dutch passion :)

Dřív jsem jel jen Dutch Passion a vlastně velká spousta lidí kolem mě a prostě s tím hermením problém nebyl... Co sleduju grower, a zkušenosti tak ty femky jsou SEBEVRAŽDA.. nechápu jak za to můžou chtít prachy..

a přitom mají takových peckovních , originálních odrůd ze kterých bych jel hned velkou spoustu, ale z řezů od jinak ee.. Takhle to všechno zmrvit...

______________________________________________________________

Moje zkušenost - mám 60x60 cm takže je v podstatě nemožný důkladně kontrolovat palice u zadní stěny (při scrogu a v aquafarmu), minimálně by to bylo obrovsky složitý a nešetrný..

Asi u 2, možná 3 feminizovaných ze 7 odrůd od různých seedbank, jsem našel převážně ve vrchní palici samčí květ, jednalo se o ojedinělý úkaz, v jednom případu jich byli trošku víc, při doteku vypadl pyl, ale musím říct že NIKDY JSEM NENAŠEL JEDINÉ SEMENO. V podstatě to nikdy nemělo žádný efekt. Ale to jich bylo opravdu MALIČKO, třeba jenom jedna tyčinka nekde uvnitř pálky... (mám pocit že se jedná o Sensi seeds a Barneys farm.. ale nejsem si jistý, ať někomu nekřívdím. VIZ MOJE THREADY)
Z obou pěstů byly famózní produkty :)

Tak ať to valí , a kdyby někde byla kula tak bych ji taky spíš odšmikl a sledoval co dál, ale jelikož ty máš 10 kytek a já 4 tak to zas není taková ztráta :D jinak to vypadá MOOC pěkně... :)
Zelená zahrada
Je to ale zajímavé. Minulé kolo 8x The ultimate a nic teď mám venku 3x Hollands hope a 3x Mazar a taky nic všechno femky. Je pravda, že jsem mohl ty kule a kvítka vystříhat ale byl jsem v ten moment tak vyděšený, že mě ani nenapadlo to ještě zachraňovat navíc vzhledem k tomu, že tam rašili další a další.
Každopádně další growe pojedu jinak postavím si box v dílně a to tak že dno bude pojízdné takže když budu chtít kytky zkontrolovat tak si z celým dnem vyjedu z boxu a mám to i pro lepší manipulaci. Každopádně DP už nepojedu semínka nejsou zrovna dvakrát levný a toto mě utvrdilo o názoru o ostatních. Když kytka zhermí v ideálních podmínkách které piluju neustále to už je co říct. Na další kolo si zkusím opravku OG kush a nebo L.S.D. ještě nevím ale DP už nikdy a kdyby mě to náhodou zase napadlo tak se profackuju abych si to uvědomil.
crazyben
Tak koukám že nejsem sám kdo DP vychvaloval a pak otočil... škoda zrovna PP sem plánoval ještě jednou zkusit, ale po tomhle už asi néé. Je tu stovka jinejch seedbank :D

Bohém to krásně vystihl... peckový originální odrůdy... status legendary... ale co z toho, když to hermí.

Já měl taky vždy jen pár kulí, bohužel neměl sem štěstí aby byly sterilní jako třeba Okurek, takže abych se zhulil a neudusil musel sem pak paličky přebírat. Pak sem se stejně nasral a šlo to na shit...

už sem to jinde nadhodíl dřív, sleduje někdo pravidelně icmag nebo jiný rozjetý zahraniční fórum? Já jen jestli i v zahraničí maj s DP podobný zkušenosti... to by mě hodně zajímalo. Neni totiž žádný tajemství že zboží má často takovou jakkost, podle toho kam ho posílaj... a jestli to takhle dělaj už i seedbanky?!?
Zelená zahrada
Čau bene teď se v tom taky trochu plácám a hledám i za hranicemi. Koukám koukám pár případů se najde ale moje angličtina a jiné jazyky nejsou na top úrovni takže mi to trvá ale když se na to vrhneš taky tak nejvíce proklínaná Odrůda v zahraničí (co jsem zatím přečetl) je masterkush a orange hill kde uvádí klíčivost 8z10 a hermetění taktéž 8z10
Tady si to projeď jak to komentují němci http://forum.suchtmittel.de/viewforum.php?f=12

Celkem zajímavé a myslím si že ostatní fóra v ostatních zemích na tom budou podobně ale to čtení a překládání je na dlouho třeba v tomto fóru se hrabu už 2 dny
crazyben
Tak němčina je na mě moc... anglicky pár slov znám :) Ale dík za link, zkusim to s googlem, ten už dneska umí všechno :D
Zelená zahrada
Taky to valím přes google ale někdy to píše zmatky takže se v tom musím trochu zorientovat. Ale věcí tam mají hodně a možná by nebylo na škoda z odtamtud něco stáhnout sem.
Zelená zahrada
26. den 12/12
Tak už se to pomalu uklidňuje zase jsem holky zkontroloval a po hermetění ani stopa. Sice už asi budou prclé z toho jednoho kvítku ale tak co už.... Paldy pěkně rostou všechny už jsou velké jak zapalovač a tlusté cca 4 cm. už to začíná pomalu zavánět a hlavně co se mi nelíbí , že kořeny rostou ven z květináče a to pekelně. Mám je zastřihnout?
crazyn
Ukaž fotku těch kořenu prosim,jeste jsem nikdy nevidel že by to nekomu couhalo :D
Kvakos
me se tam kolikrat plazi jak chobotnice :D nikdy sem s tim nic nedelal,ale zastrihnout neni mozna vubec spatny napad!
Zelená zahrada
Zítra vám sem ty fotky hodím holky už mají tmu :)
crazyben
Me kolikrat taky lezou s kvetniku i pres drenazni vrstvu... nechavam to bejt ikdyz se mi obas stane ze pak pri manipulaci nejakej fousek omylem utrhnu.

jak debil vzdycky vylejvam podmisky aby v tom ty koreny neplavali... priste taky zkusim smiknout, to vubec neni spatnej napad :)
MocnyOkurek
Ona pomaha netkana textilie na dno. Nemaj tendenci tolik utikat z ohradky. Ale i tak to prorazej a trosku couhaj. Kazdopadne kdyz ty kvetinace jako by hodis treba na vrsky od petek tak ty koreny samy na krajich oschnou a nikam se cpat nebudou a nemusis nic strihat. Ja bych to teda nestrihal.
Zelená zahrada
Přidávám foto jak jsem slíbil. Na první foto jak kořínky lezou ven a na druhé foto je můj zatím nezralý Out Holands HOPE jen tak na čumendu :)
Květníky podložené mám a stříhat je teda radši nebudu takto lezou ven skoro pořád a ničemu to neva.
Zelená zahrada
30. den 12/12
Teplota den 25, noc 19
vlhkost den 57, noc 65

Holky si zatím v klidu kvetou kdoví co to asi nebude ale alespoň něco. Teď mi probíhá hlavou trochu kouře a myšlenek tak měl bych pár dotazů a byl bych rád kdyby jste mi pomohli.

1) Používáte nějaké boostery a doplňky pro sadu hnojiv JiDB (AMB)? Pokud ano prosím napište co a na jaký substrát.

2) Má někdo nějaké zkušenosti nebo našel někde nějaký growe pod SULPHURE PLASMA?

3) Jaký odtah by jste použili pro 800wHPS

4) Najde se někdo z JMK který by měl slušné klony na začátek prosince?

Předem všem díky za komentáře a podporu. Je radost se tu s vámi bavit :)
Legy
Ahoj,

s JiDB nemám žádný zkušenosti, ale reference na ně jsou dobrý, sám jsem je chtěl zkusit, ale skončil jsem u Plagronu... Popravdě myslím, že si to je všechno velmi, ale VELMI podobný složením. Substrát s lehkým předhnojením od Plagronu bude mít téměř indenticky složení, jako třeba od ATAMI apod, Silně předhnojený od XXX, jako silně předhnojený od YYY, atd atd.. A to samý i hnojiva. Lišit se to bude především v ceně a koncentraci, jinak si myslím, že výsledek bude vážně hodně podobný, takže zkus, co je ti nejmilejší a uvidíš. Jel jsem už velkou spoustu různých pevných medii i když většinou domádo dělaný a že by v tom byly až TAKOVÝ rozdíly, to ne. A co se týče těch doplňků, je to hlavně marketingový tah. Já se nechal ukecat na ty enzymy, přislo mi, že mají nejširší záběr působnosti a pokud is květina díky ním bude líp vstřebávat živiny z půdy, jedině dobře, ale těch doplňků je spousta pro každou fázi rostliny a více-méně i na její část (kořeny, listy, květ...). Taky musíme kytku nechat růst samotnou... :)
Těch 800W HPS myslíš jako 2x400W? Protože 800W ani neexistujou... Koukal jsem, co používaj lidi pro 600W (což teplotně vydá podobně jako 2x400W) a je to různy, od 250 az po 760m3/h. Důležitý je ofuk květin, aby to chladilo...

Jinak to máš moc pěkný, topy PP vypadají jako vánoční stromečky... :D
Zelená zahrada
Jo myslel jsem 2x 400w nějak se mi zdá, že ten odtah nemá správnou sílu...
To, že jsou hnoje na stejný bázi je jasný a stoprocentní jde o ty koncentrace to je to čemu zrovna moc nehovím a zkouším po troškách sic evidentně to kytkám neškodí ale je to takové množství, že asi ani moc nepomáhá a osolit jim mám celkem obavy.
Proto zjišťuju co se dá. U AH musím používat Cal-mag na doplnění mikro prvků a to už mě moc nebaví je to trochu o hubu. Proto chci přejít na JIDB co se tak koukám okolo mají nejlepší efektivitu a ke konci bych k nim ještě přidal bloombastic stejně jako vždy.
Zelená zahrada
Lidi prosím pomozte mi s tím příspěvkem 44. Rád bych se o tom dozvěděl co nejvíc :)
crazyn
Já mám na 600kilo odtah 425,a nestačí,v lete kdyz se opře sluníčko tak teploty 28 - 30 , nekdy i 33, na tech 800w bych si vzal aspon 700 - 800 a víc ..
Zelená zahrada
38. den 12/12
vlhkost den 54 / noc 59
Teplota den 25 / noc 21

Zatím celkem v pořádku kvetou jsou hezky orosené smrdí jak bolavá noha a obsypané snad budou dobře ale teď dost chvály...
Bohužel jsem v pěti palicích našel po jednom semínku udělal se v šišce bachor a v něm semínko tak doufám, že to nebude plný. To, že to bude oprcané jsem tušil ale toto mě trochu děsí :( snad už se další semena neudělají.
Co se týká květu tak jsem chytl hned tři genotypy.

Každá kytka chce i trochu něco jiného jedna chce dusík jedna ne už pomalu ukazují na deficity železa a mg ale to proliju a zahnojím ph vstup 6,5 a výstup 6,4 mi přijde v pořádku (EC 1,6) no uvidíme je to trochu záhul ale snad to dojede do úspěšného konce.

A na konec ještě jednou prosím a žádám zkušené znalce pěstitele a odborníky v oboru jestli někde narazili na úspěšný pěst pod sulphure plazma od soukromého pěstitele. Hodně mě to zajímá, hledám i v cizině ale jde to pomalu. Pokud na něco narazíte nebo k tomu máte co říct prosím rád se tady s vámi o tom pobavím.

Tak zase příště :)
Zelená zahrada
42. den 12/12
Teplota den 24-25 / noc 19-21
Vlhkost den 44-47 / noc 46-52

Chladné počasí dodává nejlepší možnou zásobu vlhkosti, s průběhem jsem zatím spokojený. Co se týká šišulí tak nevím jak je to možné ale vůbec poprvé mi hnědnou pestíky už tak brzy. Na všech kytkách je cca 30% hnědých chlupů ale pryskyřice pořád čirá. No uvidíme...
Konečně začaly kynout a s narůstajícím objemem se zesiluje smrádek a taky výživa. Dávám EC 1,8 a holky vypadají, že by ještě snesly na výtoku je 1,4 EC. Ph vstup 6,4 a výstup 6,6 lehce se mi povedlo zasolit substrát za pomocí dlouho nekalibrovaného Ph metru což mě opět poučuje do dalšího kola alespoň jednou měsíčně ten ph metr zkontrolovat popřípadě zkalibrovat.
Osobně doufám, že pořádně naberou vzhledem ke ztrátě 3 kytek bych byl nerad za pár g když jsem do toho vložil tolik práce.

Tak koukněte na fotky a brzy se zasejc ozvu.
Zelená zahrada
51. den 12/12
teplota den 24 / noc 22
Vlhkost den 47 / noc 52

Ve 48. dnu poslední hnojení Ec 2,0 dnes jsem všechny kytky propláchnul 10L vody + Final solution (1ml/L)
Objevily se mi mírně spálený špičky listů od zasolenýho substrátu přitom na výtoku mám 6,5 -6,6 tak teď na průplach dávám 6,2.
Co se týká sklizně... podle mě bude ideální kosa v 60. dni protože už je pryskyřice cca 30/70 ve prospěch čirých takže ať z toho nemám gaučák. Co se týká pryskyřice je jí tam opravdu kotel, nádherně to voní a vypadá to celkem dobře. Vrchní i prostřední pálky jsou tvrdý (spodky jsem všechny obral nemělo to smysl) No tak už to vypadá snad dobře a co se týká míry oprcanosti je velmi malá, už nevidím žádnou tvorbu nových semen takže jsem to zachytil relativně včas.
Jen mě velice mrzí ty tři hermáči byly to nejvíc obsypaný keříky :/

Tak koukněte na fotky a pokud chcete něco dodat, můžete... Stejně tu chcípl pes....
Zelená zahrada
54. den 12/12
Dnes opět prolito tak přidávám pár detailů z konečné fáze. Vypadá to celkem slušně a pár palic je tam opravdu monstrózních :)

Nechte si chutnat :drools::drools::drools::drools::drools:
Legy
Ty krávo, koukám, že jak opadly ty zhermený holky, že to provzdušnění udělalo svoje a pěkně jsi to dotáhl tu "ztrátu".
Moc hezký palice, dojeď to v pohodě a bez plísní. Káčko
Hrdic
Hodně povedené. Těch hermáčů je škoda ale souhlasím s tebou, že je lepší je nemilosrdně zrušit. Co se té plísně týče, tak té bych se zase až tolik nebál, pokud máš v boxu 3 ofuky. Na nějakých stránkách jsem viděl maníka, který jel květ při téměř 70% vlhkosti a prý díky kvalitnímu ofuku se to obešlo bez plísně. Vždy žasnu, jak úžasně dokážete vyplnit prostor, to já ani nevím, kdy je mám začít kroutit. :D
Zelená zahrada
Ahoj. Děkuji za pochvaly a káčka :) Je pravdou že 10 kytek by bylo asi moc... já osobně si nedovedu představit jak by to asi vypadalo ale momentálně jsem spokojený. Mám 2 ofuky + 2 odtahy a vlhkost se mi přes den drží na 47% a přes noc 51% - 53% Což si myslím, že je slušné.
Jinak Hrdic toto vyplněný prostor opravdu není ale když bych od začátku počítal s menším počtem kytek, budu později přepínat a úplně jinak bych ohýbal.

Jen pro zajímavost kosa v 60. dni se odkládá na neurčito, Prolitím ph 6,2 + final solution (1ml/L) začal dělat zázraky a šišky kynou a vyrůstají z nich další a další blizny. Podle mě to bude tak 70. den uvidíme jak se budou ještě nafukovat. Večer Přidám foto.

Díky za pozornost :)
Hrdic
Čau. Myslíš, že se o to bobtnatění zasloužilo final solution? Jelikož já nikdy tohle nepoužil, tak nevím, jak se po tom kytky chovají ale možná bych to také zkusil ma mé OGy.
Zelená zahrada
Já si myslím, že final solution na tom má velký podíl. Co se týká mého předchozího kola The ultimate tam jsem ho nepoužil protože jsem si to chtěl zkusit bez boosterůl jen na vodě. Ale co jsem měl venek a teď jedu PP tak u obojího aplikuji FS a musím říct, že efekt to opravdu má. Ke konci květu u venku hollands hope se během dvou týdnu používání FS skoro zdvojnásobil objem palic. Bohužel nemám foto ale na jedné kytce která byla 180cm vysoká jsem měl skoro 350g bohužel se na tom podepsala plíseň ze špatného počasí. A co se tohoto indooru týká hned při průplachu jsem FS použil a šišky začaly vypouštět jakoby větve já to neumím popsat až se mi v boxu rozsvítí vše nafotím teď mají ještě holky tmu.
Já osobně bych se nebál u OG to použít jel jsem ho jako první indoor a taky to tam bylo znát.
Hrdic
Super, díky za tip. Ať se ti tvé dílo daří. :)
Zelená zahrada
jak jsem slíbil tak dávám up v 57. dnu 12/12
Kynutí nepřestává a s každým dnem jsou větší a větší
přidávám 2 detaily fotek jak z šišek jedou další a další výhonky které zvětšují objem (doporučuji na celek plnou velikost)
Když se podíváte na fotky před použitím FS a po tak si myslím že ten účinek je evidentní.

Pokud ráno budu stíhat přidám fotky za tmy.
Zelená zahrada
Přidávám foto za tmy jak jsem slíbil. Omluvte kvalitu, foceno mobilem.
Zelená zahrada
Opět menší UP z 62. dne 12/12
Momentálně se nějak zastavilo dozrávání na 40/60 ve prospěch čirých a šišky se pořád nafukují. Vzhledem k tomu, že u PP je popis okolo 55. dne to vidím tak na 70. nejdříve a to už jsem stáhl o půl hodiny fotoperiodu ode dneška. Toto kynutí už nepřipisuji dále FS ale mám pocit, že holky mohly být přehnojené nebo zakolísalo ph a tento finální průplach ph 6,2 jim dělá dobře. Asi jsem něco podělal a natáhl jim květ. Co se týká šišek jsou nádherně tvrdý a smrad mi přijde takový jemný silně konopný ale jemný. Co mě štve, že ve velkých šiškách odpadají ty listy jako by sesychaly tak je postupně vystřihávám aby tam nebylo šprcnutý suchý listí.
Tak jukněte na fotky a udělejte si vlastní dojmy :) Podle mě tam budou větší sisule jak v minulým kole The ultimate... No uvidíme :)
Legy
Pěkný zrůdičky, kyne ti to teda hezky... ;)
A tys byl špatnej ze 2 hemermošů :D
tuffgong1
S tim odtahem je to slozite. Nejde rict to je ok a to uz ne. Zalezi na teplote v místnosti z ktere tahas vzduch a ofuku. Osobně to vidim na 400-800m3/h. Ideálně vem primaklima 400/800. Muzes si přepínat mezi temito vykony a mas po starostech.
Pripadne vzit neco i klidne k těm 800m3/h a k tomu plynulej regulátor otáček ;-).
Kazdopadne je to dost teoreticke kdyz mas nizkou teplotu v mistnosti tak 400m3/h uchladis bez problemu i 1kw :D
MocnyOkurek
haha co to vidim zase krasny zaber na vrsky smrkovych lesu u nas! :D Posilam karmici za ty krasavice

add plisen) je to tak pokud mate dobrej ofuk a muzete to tocit celou noc plisen je temer nemozne dostat. Taky je dobry hodit nejaky ofuk dolu aby vyhanel vlkhost ze spoda.
Zelená zahrada
Ahoj lidi. díky za komentáře a karmu :)
Co se týká toho odtahu tak je to opravdu spekulativní ale často to bývá že teplota v boxu je o cca 5 stupňů vyšší než na přítahu... No nic koupím odtah 1 000m3 a bude klídek :)
Jinak dnes kosím protože jsem furt obdivoval jak to kyne a tak trochu zapomněl na pryskyřice která byla 80/20 ve prospěch mléčných a jantarové už tam byly taky takže jsem si pravděpodobně vypěstoval pěknýho gaučáka :)

Zítra nahodím foto z kosy a zahájím tipovačku.
tuffgong1
Aby ti to nevycuclo celej box i s kytkama :D Vem k tomu tu regulaci,je to urco fajn věc...
Anarchom
Ahoj,k tomu odtahu,ja jsem si tedka na dalsi kolo koupil tento,najdi si ve svem oblibenem GS-Ventilátor RUCK ISO-MAX 200, 900m3, 3 rychlostní, odhlučněný, nebudu tady delat zadnemu reklamu,ale sehnal jsem ten nejlevnejsi u nas na trhu a jsem maximalne spokojenej,muzu jen doporucit,nejde ani trosku slyset,pouze a jenom proudeni vzduchu,ktere jde popripade utlumit sonoflexem nebo tlumicem hluku,ale vesmes se pouzivaji dva a to tak,ze pred ventak a za ventak,ale cena je cca 2200kc za jeden kus.....vyhodou toho ventaku je tichy chod a predevsim je tam zabudovany regulator nekde uprostred napajeciho kablu a ma tri mozne stupne, odtah na 300/600/900m3/hod,takze kdyz chci pridat ci ubrat na vykonu,nemusim lozit do stanu,nevyhoda u velkeho mnozstvi regulaci na Prima klimach atd je,ze jde slyset jakesi podivne huceni nebo bzuceni motoru kdyz uberes na vykonu,tady muzes regulovat,jak chces a doma ti nic nebzuci ......ja svitim za dne a poustim to max na 600m3 a v noci,jelikoz to mam u postele to stahnu na 300m3 a s prehledem mam vlhkost okolo 50% coz neni sice zadne NAGANO,ale da se to,kdyz jsem jel na PK,byl jsem nevyspany a ta vlhkost byla o dost vyssi ......za me ten ventak muzu doporucit,cena je sice vyssi,okolo 6500kc,ale pro nas co mame radi svoje konicky a bavi nas to je to zanedbatelne,ja si potrpim na to lepsi a proto i kytickam dopravam blaho,vzdycky rikam,ze cim vice investujes,tim vice se ti to vrati na strome ;), jinak mas to pekny,at tam mas haldu dobreho koure a at se ti i nadale dari.... peace ;)
Zelená zahrada
Nazdárek.
Tak jak jsem slíbil. Přidávám postřeh z kosy která proběhla dnes tedy v 65 dni květu.
Při stříhání jsem se pěkně zapotil a nějakou tu hodinku mi to dalo než jsem holky upravil do krásy.
Co se týká smradu tak to bylo cítit až před barák a pořád se to tu drží i přes veškeré voňavky které jsem byl schopný použít na utlumení. Takto pronikavý smrad nebyl u žádného kola co jsem jel takže jsem zvědavý na účinky :)
Palice jsou krásně kompaktní a tvrdý jak šutrák. Na pryskyřici se kytky taky pěkně vyřádily když jsem stříhal tak jsem z nůže obral tak 6-7 kuliček jak hlavička od sirky no prostě moc pěkný model až teda na ty tři hermáče...

Koukněte na fotky a tímto zahajuji oficiální tipovačku o jedenkrát K+
Po vysušení přidám smokereport a hlavně výsledek.

Tak hodně štěstí při tipování :)
Zelená zahrada
+ ještě pro porovnání velikosti :)
Hrdic
Tak já začnu symbolicky rovných 800g. :D Pěkná úrodička.
RENE.2
699g
MocnyOkurek
Snad tedka vyhraju vypada to na pekny rakety sice nejde videt konzistence ale rekneme 815
kadleec
Čau vypadá to dobře ! 752g
tuffgong1
:-) 647
Zelená zahrada
To MocnyOkurek:
Konzistence je pekelná. když jsem chtěl šišku rozbalit a vystřihnout z ní list ani jsem si neškrtnul. Pekelně tvrdý jestli chceš ještě nějaký detaily tak při závěru tipovačky můžu nahodit haldu detailů :)
Jinak sušení teď probíhá při teplotě 15 stupňů a vlhkosti od 50% do 53%. Sice se to bude sušit dýl ale to je to, co potřebuju :)
crazyben
707g
Balon
hodně pěkných 680g
Legy
Krutopřísných 704,2g

Hezký.
Die Antwoord
712g jinak moc pěkné
Zelená zahrada
Nazdar lidi. Nějak se nám ta tipovačka trochu zasekla :D ještě tipujte dokud je čas. Pěkně to prosychá takže do týdne tu budu s výsledkem :)
TommyGun
677
zmijak
615
ONDRECZ
542
Anarchom
777
StromeQ
720 g
Jablko
700
kadleec
Zdarec tak jak ? :-)
Konůpek
747
Palec hore a káčko letí
Anarchom
tak snad mu to nekdo ze susaku neukradl :-O
Bitir
Taky se pridam dokud je cas, budu trochu pri zemi a tipnu 573germanu . kazdopadne preju vic.
BRooT
682g :))
Kazimír
580g
Bitir
Ty vole to ho vybrali policajti nebo co ? Neni to kedina tipovacka ktera nebyla dotazena dokonce ! Co sem tady videl tak jich tu par je a podezrele skoro vzdy konci prispevek, zitra to jdu skosit a nebo jeste tak tyden a je to vysuseny. Zacinam byt paranoidni ze zverejnovani fotek :-D
kadleec
bitir: proto rači zadny fotky nezverejnuju :D :D
Bitir
Zacinam mit fakt obavy , asi na to seru . Nerikam ze by se tim kriminalka mela zabyvat,ale nahoda je blbec , altualni tema s fotkama je na hovno, kdyz chcou tak si rozlousknou ci to je a ses v hajzlu. Seru na to. Mam z toho akorat schyzu .
Zelená zahrada
Ano zásahovka, SWAT a ještě Samuel L. Jackson by zabavili sušák s trávou :D
Ne byl jsem na dovolené v Norsku a suším v nezvykle chladných podmínkách takže i tak by výsledek trval víc než obvykle.

Zmatkaři :D :D

Jinak děkuji za zájem :)
Bitir
Tak ja mam nervy az nevim kde a borec se vali v norsku , jeste rekni ze jsi tam byl s laynotour a me mrdne :-D . na vysledek jsem zvedavej.
crazyn
Banda moc v piči přehulená :D Hoši , opravdu si myslite,že se někdo bude zvedat ze židle kvuli 10 kytkam ? Že budou plytvat státní peníze kvuli par gramum ? Sami od sebe určitě ne.Už si viděl někde např v TV že chytli někoho s jedním 4kilem a 10 kytkama ? Tam uvidíš max nějaké blázny co mají 500 kytek a 20 šestikil a jeste maji elektrinu na černo :D ! " kdyz chcou tak si rozlousknou ci to je a ses v hajzlu " ! Kámo děláš si ze mě prdel ? Je tu několik tisic uživatelu co mají doma něco maleho , tak jakto že už je nemají? Znám milion lidi co má par kytek stabilně 10-20 let , jakto že je jeste nemají? Brácho,omez to kouřo trošku , schýza ti klepe na záda. Pís , pěstu zdar , Zelene Zahradě přeju krásny výnos.
Bitir
Ja jsem jen paranoidni :-D . snad tu zelenou koprivu neberou az tak vazne . ale strach budu mit asi porad :-D .
Hrdic
V dnešní době se kvůli pár kytkám nikdo nevzrušuje. :) Zvláště pak špatně placené státní orgány. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma