Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
2x 400w HPS - 10x Power plant - Klikni zde pro originální téma
crazyn
Chápu tvé obavy , taky jsem byl takovy , pamatuji si svoje první kytky , někdo zaparkoval před barakem , třískl dveřma a já lítal od okna k oknu že už mě mají :D 20x denně :D já v piči hotovy , jestli někdo nejde po schodech, furt okno dveře , okno dveře , okno dveře :D až mě stara pleskla a řekla vzpamatuj se :D
Bitir
Zas takovej blazen nejsu :-D . jen mam problem se zverejnovani kopriv na netu :-D . ale opazrnosti neni nikdy dost .
crazyn
Ano,správný přístup,někdo zveřenuje,někdo zas ne,narovinu,ode mě taky nikdy neuvidíš nic :o)
Bitir
A pak kdo z nas ma schyzu :-D .
Bohém
Hoši takže nejprve si tipnu - Strašný bomby dávám 589g ! Nádherný DP kytky, ovšem jejich nekonečnej problém - hermení - pro mě v indooru nepoužitelné :(

A k té schýze! :D jo je to palba :D podle mě člověk uplně v chillu a neřeší to - mluví o tom mezi kamarády ví se to o něm, takových je dost, a policajti si myslím že i dost ví, ale neřeší:) Jen velké maniaky a udání - což jsou ti co to o sobě všude vykládají a někdo mu chce pak jen zkurvit život :D

Uplní schýzaři na max. že sou vytřesení a už se vidí zavřený ve vězení na roky s vrahama, v kombinaci s hulením celkem permanentní stresová situace - a stres způsobuje řadu nemocí a problémů, nehledě na psychyckej stav... - to ani není život.

Ideál? Zlatá střední cesta - pokud chcete tak říct co pár nejbližším kterým věříte že to nebudou žvanit dál , a prostě byt víc v cajku :) A samozřejmě to nesellit. Na ulici a tak veřejně. Tak se to nejlehčej provalí - chytnou debila pohrozí mu vězením, ten vyklopí všechno že borec to jede i sellí a zdarec :D Takhle když si řeknete kolik je debilů co to rovnou prodávají a všichni to o něm ví, a kolik je velkopěstíren, tak v tom šrumu snad jeden grower pro svoje domácí žvýkání zmizí.

Co se týče groweru tak o tom sem taky párkrát přemýšlel :D ale jelikož tomu moc nerozumím a když vidím množství lidí co tu jede, tak se spokojím s prohlášením myslím Carlose že za celou historii PCR po G nikdy nic nechtela...a to tady někteří magoři dávali celkem bomby..

Ostatně , když mám 4 kytky, co by mě za to vlastně mohli? :D
Hrdic
Já hlavně nechápu, jak se to pak hodnotí, když k tobě přijdou a najdou u tebe nezralé kytky... Dokud to neusušíš, tak to v podstatě není droga ale pořád kytka ne? :D Podle mě by ti mohli dát nějakou podmínku. Teď jsem koukal na zprávy a našli zase nějakou pěstírnu v kravíně. :D Přes celej kravín kytky a už byl skoro konec květu. Bylo tam hafo světel tak si tak říkám, jak je možné, že nikomu takovou dobu nebylo divné, že opuštěný kravín má spotřebu jak kdyby tam němci vyráběli tanky. :D
Bitir
Treba monitorovali a cekali az bude sklizen ;-) . Tak podminku ti daji , ale uz budes sledovanej a nejspis jsi dopestoval . Pri nasi spotrebe do 1kw je to o nicem , jak sem psal, vic nez soda mi zere primotop. Za 6 tydnu tam mam 400 motohodin :-D .
Hrdic
Joo, ty naše světýlka se ve spotřebě ztratí. Horší by to bylo, kdyby tě někdo naprášil. Přímotop si běžně pápne 2Kw a když s ním někdo jede celou zimu, taky na tebe nikdo nepřijde. Horší je, že mají přijít na odečet spotřeby na topení. :D Budu to muset nějak zakamuflovat i když na první pohled není poznat, že to je box a v něm kytky, budu muset vypnout ventilaci a světlo... tak na minutu, to ještě žádnou kytku nikdy nezabilo. :)
Bitir
Co , kdo ma kam prijit ? Ja do baraku nikoho nepustim :-D , elektromer maji venku a celkovy inkaso 4500 za barak je normalni .
Bitir
Jinak ja sem prisel z prace a co se nestalo, vyhozeny pojistky , vlhkomer hlasil error , na stanu kapky jak v jeskyni, teplota 16 stupnu ,no proste to nechces . Kdo vi jak tak dlouho byly. A vesele si piskaji dal .
Zelená zahrada
Ahoj :D K těmto příspěvkům se musím vyjádřit a opravdu vás ohodnotit jako zmatkaře :D
Pokud udržíte spotřebu do 2kw/h, platíte elektřinu, držíte hubu a neprodáváte jste v klidu.

Já osobně bych nad 1kw spotřeby nešel kvůli financím a hlavně mi to přijde zbytečný, pro vlastní potřebu toho mám až až...

Vy co se furt bojíte, že vás na netu někdo sleduje nainstalujte si doplněk AnonymoX. Je to doplněk který přemístí vaši IP adresu přes několik přístupových bodů až do USA. Takže pokud by nějakej fízl chtěl zjistit vaši identitu tak by si musel zažádat na servery v USA ty by potom napsali odkud IP jede a pokud by mu odpověděli zase by ho odkázali na jeden z X přístupových bodů tudíž dopátrání přímo k vám je na velmi dlouhé týdny práce a hlavně kdo by to dělal pro 10 kytek tak se zamyslete...

Nainstalujte AnonymoX a neschýzujte :)
MocnyOkurek
Imo neni treba ani to. Ale samozrejme bezpecnost a ochrana sama sebe je dobra vec.
Bitir
Jdu instalovat , jde to i na mobil ? :-D
Zelená zahrada
To nevím, nikdy jsem přes mobil na grower nešel takže tam mi to je k ničemu...
cvrca
Zdravím tipuji 691g

Krasny pěst :-)
Zelená zahrada
Zdravím přátelé. takže abych to tady uzavřel.
Tak dlouhá pomlka byla proto, že jsem zkoušel zdlouhavou metodu sušení. Sušil jsem při 12 stupních při vlhkosti 50%-55%
A po dvou měsících je z toho parádní matro.
Bohužel jsem ztratil mobil s fotkama takže bohužel to nezakončím tak jak bych chtěl.
Co se týká smoke reportu
Kouř je úžasně lehký až skoro nerozeznatelný od cigarety se zásadním zakončením při cestě do plic jako když se leknete absolutní šok, po dalším a dalším prásku už to takové není a stav moc nepřicházel pak po 10 minutách jsem začal cestovat vesmírem :D
Neuvěřitelně silný stav plnící tělo i duši. Ideální pro nějakou akci třeba fotbálek atd a je dost dlouhotrvající měl jsem pocit, že hučím půl dne. Opravdu bomba jak chuť tak účinek.

Jinak vítězem tipovačky je BrooT s neuvěřitelným tipem 680,8. Sekl se jen o gé a půl :)
Ká letí :)

Tímto pěstem bych se s vámi chtěl rozloučit. Původně jsem si chtěl vypěstovat jen něco na zimu a pak se mi to zalíbilo, jenžo co s takovou hromadou matroše :/
Ještě mi zůstalo i něco z The ultimate a teď do toho další várka. Takže mám nastřádáno i na příští rok a to mi vyplnilo zimní rezervy.

Mnohokrát vám všem děkuji za rady, tipy, triky a hlavně sledování.

Možná se tu mezi vámi ještě někdy objevím s nějakým mikrogrow ale jak říkám MOŽNÁ...

Mějte se krásně a ať vám to roste přátelé :)
pankytka
citace:
Původní příspěvek od crazyn
Chápu tvé obavy , taky jsem byl takovy , pamatuji si svoje první kytky , někdo zaparkoval před barakem , třískl dveřma a já lítal od okna k oknu že už mě mají :D 20x denně :D já v piči hotovy , jestli někdo nejde po schodech, furt okno dveře , okno dveře , okno dveře :D až mě stara pleskla a řekla vzpamatuj se :D

:D :D :D :D :D :D
Bohém
Pane jo, tak ty si zasloužíš káčko už jen za tu nekonečnou trpělivost při sušení :D ale s takovou hromadou se to už asi vyplatí... pecička :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma