Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tráva a sex - Klikni zde pro originální téma
Jolana
Jako mladší jsem si milování tak moc neužívala, hrozně jsem se styděla a byl tam i děs z toho, že dělám něco strašnýho, protože jsem měla příšerný bloky díky výchově. No naštěstí je to pryč, i když to byl několika letej proces. Teprve kolem třicítky jsem důkladněji pochopila, že musim s psychikou pracovat ještě víc a začala se líp „probouzet“. (Vlastně to bylo až poté, co jsem uvěřila.) Loni v létě jsem měla po delší době půl roční známost a ukázalo se, že teď už je to sakra v pohodě. Nicméně tráva se mnou teď, i když zrovna s nikým nejsem, dělá ještě větší divy. Kdo neví – jsem po úrazu na vozejku (15 let) a moje povrchová citlivost byla tudíž díky ochrnutí ze začátku prakticky nulová. (Naštěstí jen povrchová, vnitřní se naopak zlepšila – což je div, po úrazu stejnýho úseku páteře lidi obvykle ochrnou od pasu dolů.) No ale řikám byla, protože časem se to začalo lepšit, hlavně právě díky práci s psychikou.
Teď co hulim, nestačim se divit. Citlivost se začíná ještě víc lepšit a díky tomu, že se chvílema „střízlivim“, daří se mi to přenášet i do reálu.
To, že tráva zlepšuje erotický vnímání je jistě bezpochyby. Tušim, že má blahodárný účinky i na impotenci nebo frigiditu. Tomu, koho zajímá jenom klasická konzumní soulož nebo jim erotika dokonce nic neřiká – chudákům by tráva asi taky prospěla co?
Víc by mě ale zajímalo co je pravdy na tom, že huliči se časem nedokážou milovat bez trávy. Nechce se mi tomu věřit. Já mám pocit, že to se může stát spíš jen někomu, kdo si právě neuvědomí, že se to dá přenášet do reálu. Záleží na člověku, jak je založenej že jo.
(Pokud vás zajímá, proč jsem začala v 39-ti hulit, přečtěte si S.O.S. v léčitelství.)
Mias
ze by ztoho huleni byli nejaci zajici???..........:p: :p: :p:


:smoker:.................
satva
mariuhana je vábná a velmi svudná .v její přítomnosti plyne čas jakoby nepozorován .její sladká vuně mámí smysli povznáší mysl .skýtá potěšení chrabrým mužum i smyslným ženám .když berou mariuhanu oba milenci pospolu ,zvou ji k učasti na svém vztahu .přijetím tohoto pozvání dodává mariuhanin duch živelnosti a dobré nálady a pusobí také jako mocný zavěcovatel.pojme mileneckou dvojci do svých rozměru a posílí jejich lásku i citové zaujetí.........citováno z knihy alchymie extáze-mysteria sexu.................muj názor je totožný s citátem a o opačných názorech si myslím že je to propaganda nevědomích toužících po moci ovládat myšlení a svobodu jednotlivce,když se zamyslím nad tím jak dlouho se mariuhana užívá.........to by znamenalo že všechny velké říše jako čína a indie jsou věsměs fetácí a impotenti,podívám-li se na vliv těchto kultur na západ tak musím jen smeknout co oni znali za umění,když evropani zde chodili ještě v kožešinách a lovily mamuty
satva
taky mě napadlo založit tuto kapitolu,ale když jí založí žena je to hezčí ne?
Ibuprofen
2 Jolana: Víc takovejch otevřenejch lidí jako jsi Ty.
Hicks
ad 1:

Pro všecky co to neví, stačí použít v horní části stránky ikonu "hledání", takovejhle témat je tu HAFO :D .

ad 2:

2 Jolana:

Blbost největší, že se pak bez marihuany sex neobejde. Jistěže marihuana navodí větší a procítěnější vnímání, sex v tomto stavu je bezesporu zajímavý a "jiný", jenže mluvím z vlastní zkušenosti, když Ti povím, že skoro podobně se dá sex užít i absolutně střízlivý.
Velice dle mne záleží na osobě druhého pohlaví (jak se spolu znáte, atd. ).
Když víš co má tvůj partner(ka) rád(a) (nemyslím nějaký nesmyslný polohy, mluvím absolutně o všem) a naopak partner(ka) ví co Ty máš rád(a), dochází nejen u milování ke krásné souhře, pojmenoval bych to až ke splynutí mysli a těla.

Jednou se tu u jednoho téma diskutovalo o nevěře. Přispívali jedni, co tvrdili, že být věrný je jakýsi přežitek, že v dnešní "moderní" době je nevěra zcela normální atd. Omyl, protože nevěra tu byla odjakživa a dokud bude člověk takový jaký je, tak bude mít sklony k nevěře.
Ale já tvrdím, že když máš partnera, kterého miluješ a hlavně víš, že on(a) miluje tebe a můžete si navzájem být 100% jistí, že ze strany toho druhého k nevěře prostě nedojde, protože k tomu není nijaká potřeba z obou stran, dá se sexuální prožitek vypracovat mnohem dále, než pod vlivem jakékoliv látky.
Směju se názorům lidí, co tvrdí, že díky nevěře, nebo častému střídání partnerů, jsou v sexu "zkušenější" .
Právě že opak je pravdou.
Sex si maximálně vychutnáš a prožiješ jedině s partnerem, u kterého víš co má rád a naopak . A takovýhle vztah se buduje velice dlouho, řádově podle mne mnoho let.
Závěrem abych zhrnul co sem chtěl říct - sex si podle mne užiješ nejvíce s partnerem, se kterým se znáš a on ví jak tě potěšit a naopak. Marihana může posloužit jako jakési afrodiziakum, ale je to většinou zbytečné.
Sex může být brán i jako jakási "biologická" potřeba (např. jednou za půl roku "sbalit" někde u baru "partnera na hodinu" ), ale tohle je nanic a přirovnal bych to např. k řízení auta jednou za půl roku na hodinu. Takový řidič stojí potom zaprd, bojí se řídit, dělá zmatky a chyby a je vůbec rád, že bez havárie štastně dojede domů, a to nemluvím o tom, jak těžké je řídit po půl roce úplně jiné auto než dříve (autu jinak zabírá spojka, je línější nebo naopak rychlejší).
Ufff :smoker: .
Takový je můj postoj.
A to srovnání s autem je teda zajímavý :D .
Mista PM
Neomezuje mne nijak, i když pálim občas dost. Partnerka si zatím na pokles výkonu nestěžovala. Ale je lepší s ganjou než bez, tak jest.
Jolana
Dík za odpovědi. Takhle jsem si to taky myslela. Jo a řídit auto hodinu jednou za rok je fakt na nic. (Navíc žádný auto nemám :D )
Hicks
2 Jolana:

však když sem to po sobě přečet, tak sem se trochu musel zasmát (auto)...., ale zrovna se to hodilo jako nej přirovnání :D .
Skreko
Podla mna to moze byt super, ked si citim telo uplne inak, tak citlivejsie, ale este som to zhuleny netestoval.
Myšak
Jo jo je to maras kdy ž sem zhulenej ale ono to je moc krasny i bez toho ale myslim že člověk musi toho svyho partnera fakt milovat jinak to podle mě asi ani nema smysl
Mellian
4 Jolana: držím ti palečky ať se to u tebe i nadále zlepšuje....:-)

Z vlatní zkušenosti můžu říct, že mám sex radši nevypálená. hulení mě strašně utlumuje a prostě si to tak neužiju.
Ganja je katalyzátor, když je mezi partnery láska, násobí to lásku,
když tam jsou bloky(a většinou skryté, v běžném mělkém vědomí
nepozorovatelné), násobí to bloky.
Jolana
Mellian: Díky za přání. Musim říct, že ganja způsobila, že moje citlivost týkající se týhle oblasti se naprosto vrátila. Páni doktoři se jednou budou divit, až zveřejnim, že mám citlivost tam, kde by (podle nich) díky poškozenejm nervům vůbec bejt neměla.
Pavlik: Souvisí to i s tim, co píšeš ty i jiní. Jasně bloky (např. ve výchově - můj případ) dokážou nadělat pěknou paseku. Však jsem si taky díky ní moc neužila. Proboha o léčivý síle lásky vůbec nepochybuju a netýká se jen sexuality. Láska, když je opravdová, dokáže vyléčit COKOLIV !!! Vždyť každej, kdo má partnera, s nimž si rozumí a cítí se s ním po všech stránkách dobře, jen kvete a to opět po všech stránkách, taky se mi to párkrát povedlo. Bohužel polika vlád celýho světa způsobila, že se láska vytratila a to nemluvim jen o tý partnerský. Tak se lidi mějte víc rádi jo :love: Ale bacha však víte...
No ale abych se vrátila k těm blokům. Pravda je, že moje úzdrava začínala nenápadně a vlastně mě podvědomí uvolněný zhuleností dovedlo nejdřív k přemýšlení o tom, jak jsem byla vychovaná, jak se můj vztah k intimitě vyvíjel během života směrem k lepšímu, jakej je teď... Začala jsem si líp uvědomovat, co mi vždy v sexu vadilo - tedy hlavně to, že lidi udělali z milování "zkratku", co naopak chybělo a hlavně jsem totálně vyhnala z hlavy příšerný názory mojí máti. (No však ona chudák měla výchovu...měla bůbec nějakou? Je jí 64, je z osmi dětí, spali na zemi v jedný místnosti, přikrytý kabátama, ožralej táta před nimi jejich matku znásilňoval....stačí?!) A současně s mentální úzdravou docházelo i k úzdravě tělesný. Vlastně to trvalo několik týdnů. T.č. můžu říct, že jsem na tom líp, než když jsem byla zdravá.
Marihuana neléčí přímo tělo, ale léší duši a ta pak sama uzdravuje tělo. Dnes už jsem o tom přesvědčená. Mějte se a milujte se. A pokud nemáte zrovna koho, tak milujte sami sebe.
Brunco
Zaujimava tema sqele ze ho niekto zalozil ale myslim ze sex a hulenie xebe moc nejde:smoker:
je to ale cisto subjektivne
ked ma baba vyburcuje moze to byt velmi pekne len u mna je takmer nemoze dosiahnut vrchol :(
ono to obcas nevadi ale neni to ono
je to hold subjektivne

Mimochodom nexem navadzat ani nic podobne
ale najextremnejsi sex(slabe slovo) som zazil na E-cku
ale takisto nebolo(u mna) vyvrcholenie ale fauck pecka:eek:
Hicks
2 Brunco:

Znám maníka, co taky opjevoval E, že je s ním sex nej, ale asi po půl roce častějšího "sexu na E" změnil názor, protože se to obrátilo a necítil skoro nic......
gzone
Respekt. Souhlasim s Pavlik.
ZMonica
Huleni a sex..Hm..je to dobra kombina, pokud nejsou dva zhuleny tak, ze nejsou schopny ani vstat..Jinak se mi to zda lepsi..ses vic citlivej, takovej vic suj, odvazanej..:)Je to pohoda..a jeste..Muzu rict, ze driv jsem mela problem udelat se a od ty doby co hulim, nebo spis co si uivam sexu na THC jsem dosahlka prvniho orgasmu..a ne poslendiho...:)
ZMonica
Jinak sohlasim, musm vlastne souhlasit, s Pavlikem..je katalyzator...
hovnajs
Tento vikend jsem prosu..al na mliku a musim rict, ze parada. Byl jsem ke kombinaci trava+sex neduverivej - dohromady ani to ani to, radsi zvlast. Ale po zkusenosti s mlikem jsem priznivce teto kombinace - 1, clovek vic vydrzi 2, ma vetsi moznost se vcitit do celeho toho aktu a vychutnavat daleko vic nez v normalu(jen urcite niance) 3, mam pocit, ze sex to mliko trochu pribrzdi - neni to takovej mazec, takze a az to nekdy prezenete s mlikem, tak to honem rozsukat :>)
TheKeptn
Jo jasny souhlasim s hovnajsem... Ja vetsinou ale byl moc a usnul sem jeste predtim nez doslo k pruniku... Hehe :D
ZMonica
Bambulion: jestlipak si tohle tvoje stara precte..to je hnus..Kolik ze ti je?:)

TheKeptn: to musi byt ta holka stastna, kdyz usnes..
No jo, no, ona travka nic netvoří,
jen pomáhá něčemu, co už je v nás,
vylézt na světlo.
Takže Bambulionova stará má prostě smůlu.... :)
Jura1000
tak to je naprosta pravda - mel jsem ted problemy s temi bloky...
PiosOne
sex na trávě je super, ale musí ji mít oba (aby byli stejně naladěni), musí oba chtít a hlavně se z toho nesmí stát běžná věc, jinak to zevšední. hrozí jenom riziko, že sex bez travky, už se ti nebude tak líbit, ale zase záleží na konkrétním jedinci (jedincích).
Nebo pes, který štěká, nekouše?
PiosOne
bambasi to je odvážný tvrzení :)
PiosOne
bambulion: jj, jsi to TY
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Bambulion
co se týče sexu....použil bych podpis siňora piosTwo: jsem skromnej,ale nejlepší....:frog:


....povídali, že mu hráli......
PiosOne
bamb: to my přece berem, ty kanče ;)
Blizard
hooooo
ZMonica
Blizard: zkousis jak to sem pise jo?:) hohoho!:) ghighi
afromen
já myslím, že hulení ruší přirozené hranice mezi lidmi. prostě svěží si s někým koho vůbec neznáš moc nepokecáš... takže i ten sex je potom trochu jednodušší...
myslim že je to určitě mnohem lepší s čistou hlavou:satan:
No tak to potom tu travku máš místo chlastu.
Ten taky bourá bariéry... :)
PiosOne
no myslím, že na bariéry v sexu ta travka moc není, to spíše ten chlast.
ZMonica
proste sex na THC..(<- dobrý ne, odborník...:) je takovej jinej..neda se rict jestli nepsi nebo horsi nez v norm.stavu-teda ne ze ja byh byla nekdy normalni, ale na paleni se vic uvolnis, nemas zabrany a proset delas to co se ti libi, nemas hlavu plnou problemu typu: Co ze to mam zejtra udelat? Vynesla jsem kos?Kde sezenu penize?Libi se mu/ji sex se mnou?, proste se naplno oddavas tomu sexu..a to je to hezky!Ale myslim, ze chlast je trosku o necem jinym, kdyz jsem uz opravdu moc opila, tak fajn, jsem odvazana, desne moc, zkazena a sprosta a delam takovy veci, ze se mi o nich ani nezda, ale neuziju si to..A sex?fajn,a le moc to nevnimam, kdyz uz jsem opla a na klukovi je aktivita, tak proste lezim a usinam..:)
Dude
heh, si mi připoměla, když jsem byl ještě hóóódně mladej (dááááávno), tak si mě jedna vykalená borkyně vodtahla domů, jako že něco-----------------> a doma okamžitě usnula:D
tak6e chlast fuckt nebrat
mykee
ja mnjela jeden cas taky blok,malem me vojel bracha moji babi=E!E
Landrover
ganja a sex moc k sebe nepasuje ale ked sa namotam, na nejaku holku tak viem ze ju dostanem a patom to je uzasny narez!:frog:
herb,mrs. herb
Určitě to jde spolu dohromady-ale nesmí to zevšednit...Ale mi doma zas nesmíme bejt poladěný na takovou tu vlnu jak se ti "cukaj koutky"!!!Sou to 2 dni-ňák přišel z pivka dom,a jestli může bejt dneska "připuštěnej"-tak jako že jo;) ,eště aby ne:D ..Mno a už sme v tom nejlepšim,a najednou sem cejtila jak se mi koukal do očí,tak sem se podívala i já jemu do očí -no a přišel šílenej výtlem,protože sme si přišli strašně nezvykle,a hlavně směšně...Fakt hukot,to by se vám muselo stát,ale asi většině stalo..Mno tak sme to ňák radši zabalili,protože to nemělo budoucnost..Ale aspoň sme se pěkně zasmáli...Holt sranda musí bejt....
honcek
Zulenej sex je super. Se starou , s mladou, s novou, znamou i neznamou. A troufnu si rict, ze rozhodne nezevsedni!
toto je imho nejlepší využití MJ!
jestedman
dovolim si trochu nesouhlasit
urcite clovek vic cití, ale je fakt, ze pokud sem hodne, tak proste zapominam na to co delam a tak to je i u sexu. proste najednou si rikam, kurva proc delam tohle nebo tamto a pak v nejhorsim pripade prijde utlum a takovej pocit, ze na to uz nemam chut. zkratka moc u toho premejslim a to je prave u tydle veci to spatny, chce to city a taky nahodilost, proste rozkos.
na druhou stranu, pokud sem jenom trochu, tak to je nadherny.
takze dle meho nazoru, zalezi na tom jak moc
Kerič
mne po ganji vzdy stoji a neklesne a neklesne:) potom uz len zo dve pivka a to clovek dokaze presulozut noc...
Daveid
Souhlasim s Jestedmanem (nebo jak se to píše). Když je člověk moc :bong: tak to nejde, ale když je jen tak do pohody tak to fuckt stojí za to


Milujte se a množte se. (nebo aspoň kýtí)

vcerejsi vecer co moje slecna kourila poprve cokoladu a na posteli jeste suchej drink,sme oba tak lehli a spali,ale rano :) to bylo divoky
No mě se mnohem častěji stává, že ležíme vedle sebe, hlavou se mi honí všechno možný i nemožný, co bych řekla/udělala, ale nakonec si řeknu, že jsem stejnak ospalá a když vidim stejnou "aktivitu" i na druhý straně postele, tak to zaříznu.
Něco jinýho to bylo, když byl člověk sexem s druhou polovičkou posedlej, něco jinýho je to po pár letech(navíc ve společný domácnosti). Ta tráva v tom IMHO moc velkou roli nehraje.
Z-E-N-I-T
keric: já právě taky, jak třeba někde sme a ja najednou citim jak mi perko hoři jak prase a uplně to nedavam... Pravda zhulený sem ještě nesexoval... Ale stopro bych to chtěl zkusit, ale aby byl zpukany i protějšek... Bo když bychom byli zpukani oba a stalo by se to jak tam někdo psal, že bychom se na sebe začali sypat tak se nic neděje, ale si představte, že ste s nějakou buchtou, ona střizliva a vy vypukani, ona už skoro je a vy se ji najednou začnete sypat do ksychtu... :D tak je orgáč ten tam heheheh Třeba najit nějakou slečnu co huli, což bude asi problem... znam jenom jednu, zadanou :)
Vladbur
Sex a zhulenost,asi je to dobry,zkousel jsem to,ale nic si nepamatuju,nesmíte na to jít,když v sobě máte za celej den kolem 5ti jointů
Kolom&n
5 jointu ale ceho?lampy?sex moc nejde s travou na necem jinym si to uzijes urcite lip
Ondřej
No moje zkušenost je přesně opačná...Já si sex po trávě užívám na 300 % :D:D:D
C00l_D@e
Zhulenej sex.....proste bomba :) Kazdej dotyk je mnohem vic dotykovatejsi, kazdej pochyb je jak orgasmus...a ta vyborna vydrz :) klidne hodku...zcela pod kontrolou :)
Ale bohuzel jsem se vcera rozesel se slecnou, takze.....mam asi po sexu :( jakymkoliv
moswa
kolom&n-po necem jinym to je strasne fretkózní...

jinak spojeni sexu kterej je sam o sobe skvělej s hulením který je výborny...to bejva potom velmi příjemný Zážitek( s velkym Z) :)
Jedinej smysl stáří je dělat blbce mladým :-)))
SEX a hulení jak to říct krása ale duležitý je pochopit že nic co je furt není víjmečno - takže MÍRU sebou ( teda nebejt furt přepálenej jak volej v bufetu)::::-----))))))))))))))
Dude
dumb - no jsou i lepsi kombinace imho, ale ganja ruluje dost :punk:
sqott
dat si brko a pak wlitnout na zenskou ...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa...
nejlepsi zazitky ze sexu....kdo neweri at to skusi....praktikuju to uz asi tri roky a zatim si zadna nestezowala....

duwod....ucinky .....dopisem priste.... ...nedopisem...kDowi tak wi kdo ne at to skusi.....
pelech
moswa: s tou fretkoznosti souhlas, ale na druhou stranu jednou za cas si zafretkovat taky nejni wod veci.

Jo kdyz uz sme u tech jinejch drog.. koukal sem na dokument BBC o orgazmu a nejvic orgazmu za sebou bylo dosazeno na LSD. Jakasi latino-americanka si jich svihla za sebou pres 150. Prej vyjimka, ale hodil sem to sem pro zajimavost.

Jinak samozrejme trafka rulezZ.. Ale to uz tady bylo receno mockrat.
Este taky dobra zkusenost je afrodiziakum Tibetskej sleh.Obsahuje to efedran, guaranu, a dalsi veci co uz neznam. Prodavaly to takovy pekny dredaty slecny na Zizkove, ale ten shop uz zrusili. Skoda. :) Obcas je to k sehnani na kalbach.. fakt doporucuju estli na to narazite
:punk:
Z-E-N-I-T
Tibetský sleh?? nebo šleh? :D hmmm to bych i zkusil hehe
No když už sme u takových sexuálních přídavků tak kámoš přimíchal svý borce do pití čí jídla (to už nevim), jakože tvrdolín ne :D . Pro ty kdo nevědí, je to přípravek pro tuším dobytek aby je to nabudilo... Ta holka byla z toho pry tak mimo, že po pro*ukaný noci furt neměla dost a dělala se sama se vším a o všechno co bylo kolem :D:D:D hahah
moswa
pelech-to lsd me taky napadlo...ono to zni celkem logicky, protoze clovek je pekne uvolnenej a mnohem vic vnima okoli a vsechny prozitky se nasobi...no 150x...:love: :D:D
Dude
mi tomu rikame Vzteklej Tibeťan :D - Tibet - neni to apriori afrodiziakum - spíš celkovej nakopávač :wink: - i když je možný, že může takhle taky zamakat - prodává se na Spacebarech od Mithrásků na psýcích a jinejch akcích..jináč prodávaj i vyloženě afrodiziakální záležitosti - obsahujíc Muira Puama (sp?), Macca, Efedra, etc..

na tom LSD to chce fakt aby to sedlo - vobčas to fakt nejde :D - i kdyz vono i koukat druhýmu do očí - může bejt intenzivní jak šukačka na záchodcích v konkordu při vzletu ;)
jináč nejvíc v poslední době bych řekl - MDMA + sex - quite emejzing :sun:
sqott
LSD newim...nezkousel sem....ale co sem si zkusil tak treba KOL.ecko a babiccin pernicek..////byla to jen skouska---nejsem smazka//// .....a to je taky docela slusnej narez.....no a po pro**kane noci sem ja ani mlada pomalu newstaly z postele.....



no a jinak treba woprawdu dobry czerweny wino /nakej archiwek / je taky docela zaludna potwora....
chuck53
Precizní prožitky,ale suška jak sviňa.To v takové situaci, kdy je lepší mít nějaké sliny není nejlepším řešení :afro:
na tripu po houbách sem měl sex 2x. jednou to bylo to nej co sem zažil a podruhý to nesedlo a byl sem z toho špatnej :( buhehe
dude: dával sis nakonec na sexík jaxs psal ten bílej speed :D (víš co myslim) ?
Dude
miris - woe bílej speed :D:D bohuzel ne, nejak nenastal ten spravnej setting....
Varuker
mě se na sexu po ganje líbí ta"animálnost"..tak jako vnímám silněji všechno ostatní, tak i partnerčiny vůně a chutˇ jsou celkem hukot! strašně mě rajcuje pozorovat ji, jak se zmítá ve vášni a vědomí toho, že za to můžu já je prostě nepopsatelně příiemné. samo že se z tohoto rituálku nesmí stát rutina, ale to je stará pravda již mnohokrát vyřčená...stay free!
moswa
ano ano anooooo. zvysi mi to chut na sex tak o 100%. jo jo, tesim se na vecer :D
Jelitnik
tobe zvysi, a tvoji "oběti" kdyz to pri seznamovani prezenes asi snizi. přeboř :)
na tom lsd je to fakt pekelny :devil: zatim nejintenzivnejsi sexualni zazitek na jekekoli droze..jinak zhulenej je to super...
HERBSMAN
myslim že to stojí za vyzkoušení.byl by to dobrý zážitek.
jenže není s kým :(
Dingo
Doporucuju ... ale jak uz tu bylo zmenino, neni pevne dany, ze trava zvysi chut na sex .... zalezi na plno faktorech

Ja jsem s pritelkyni uz rok a oba mame radi chut, vuni a stav travy .... takze se tomu nebranime. Jen z jeji strany to neni tak casto xD .... ale abych presel k tematu, sex s pritelkyni je uzasnej, protoze oba mame harmonickej vztah zalozenej na duvere a to je znat i v sexu, jsme jako jedno telo a vnimame pritom snad vse, vuni, dotyky, teplo ..... a kdyz na to hupsnem zkoureny, tak ten pozitek je nekolikrat lepsi ale hlavne i delsi .... takze huleni a sex -> doporucuju

ale jak rikam, zalezi na plno okolnostech a nesmi to byt porad, aby se ztoho nestala stereotypni zalezitost ....
Kerbcrawler
sex,drugs and rock n roll:D
Kripix
sex, drugs and Drum and Bass je lepsi kombinace ;)
mus4k
citace:
Původní příspěvek od Kripix
sex, drugs and Drum and Bass je lepsi kombinace ;)

:D:D:D
tak bych to viděl taky:afro:i když někdy v tej největší kaši je lepší filmek:)stejně se na něj nikdo nedívá:frog:
Nesss
citace:
Původní příspěvek od mus4k

i když někdy v tej největší kaši je lepší filmek:)stejně se na něj nikdo nedívá:frog:



:punk: LOL to je pravda, kdyz na kasi tag jedine film,aspon je pak duvod se na nej divat podruhy,kdyz si rikam, ku..va :smash: o cem to vlastne bylo??? ....sex to si ja osobne ani nedovedu predstavit.... :david:

peace :rasta:
idjoemert
Ani jsem ty příspěvky nečetl vřele .......skus si to sám.
Piška
Zdar ,no musim potvrdit sex po huleni je zažitek,mam mladyho kamoše,se kterym jsme ze začatku jen palili,ale ja pak byla uplně vlačna chtěla se mazlit a strašně mě bavilo ho drždit,držel se zpatky ale pak podlehl,udělali jsme si spolu bezva letni prazdniny,chlapci odcheji ale HULENI ZŮSTAVA!!!! :)
zhulenej ne:Djakoby mně sex,když jsem spálenej odpuzoval:)já když se zhulim,tak na sex nemám ani pomyšlení..toť moje zkušenost.:frog:
toast
citace:
Původní příspěvek od Kerbcrawler
sex,drugs and rock n roll:D


rodiče mají radši onanii, rohypnol and country :D


ale k tématu, hulení a sex je supr kombinace :wink:
DanekRider
No já zhulený na sex myslím míň než normálně,ale když na to dojde,to je pak hotová extáze:flamer:
flySter
jasne "trava a sex" to je ako "bongo a voda" :D mozem len doporucit...fakt najlepsie v najvyssom stupni vypatlanosti :D to sa sustredite len na jednu vec a tym padom je to ovela intenzivnejsi zazitok...
piis
Toonk
Dalo by se říct že Marihuana má jisté afrodiziační účinky v závislosti na použité dávce a obsahu THC.Nejlepší je se odkouřit jen jak to de,protože čím větší zmaštěnost,tím intenzivnější prožitek.Hlavně u žen to zajištuje přirozené uvolnění a to každý partner dokaže víc než dost ocenit.
lasko666
Podla mna sex nikdy z nicim nebude ako z marihuanou proste ten pocit je uzasny a citim sa ako keby som bol v nebi uplne .... ale nedokazem sa s kockou rozpravat bo ma nic rozumne nenapada :D
Onyx
Zavisy od situacie...Niekedy ked som nafajceny niesom schopny ani nemam chut,niekedy sa zas strasne uvolnim a je to proste uzasne :D
Tráva a sex někdy dobrá jindy špatná volba jde o to jaká je chuť ale prožitek se rozhodně umocní a orgasmus je úplná nádhera .....
http://www.super.cz/bulvar/verte-ne...ni-spermii.html
73huli
Milujeme s přítelkyní slunce a trávu. Ten sex je opravdu super, dá se říci, že 10krát lepší než bez hulení. Jen to nesmím přehnat, abych fungoval :-) . Věk se projevuje občas...
L!NDA
zhulený vydržím déle.né a né se udělat a přitom iiiiiáááááááá vítr jak svin v zádech. Jakože to stojí za to a ono když sem zhulený tak si to dokážu vyvodit tak jednoduše že fakt stojí Y! ááá. Ono ale zas čistá hlava je čistá hlava a po takovém krásném milování si dát až pak práska jen tak v trenkách nejlépe přímo v postely oáááá paráda. No ale pak by to semnou lomcovalo znova,takže ááááá znova na to a pak až by to stálo za to zlato....

Tak i tak dokážu být romantický jako i jinak uchylný,ale když se na to vyloženě těším tak si tu žilku neodpustím Jeaaa:whip:
shefin
skouřenej ze skera mi to nevyhovovalo nikdy,neni to ono.... na piku sem si parkrat vrz ale ocas byl pologumovej,to samý lsd,psylocibin,mdma.... prostě nejlip s čistou hlavou..... Pak sem tvrdej jak skála :D
Pixxel
Ahoj,

Včera byl mezinárodní den ženského orgasmu a jako správní groweři jsme svým partnerkám udělali včera večír pěkný den:).
Nicméně mám jednu takovou věc, která mi celkem vrtá v hlavě. Všiml jsem si při delším pozorování, že i když jsem v šíleném zeleném rauši, tak hned po sexu jsem skoro střízlivý.
Chvilku po akci se zelený rauš pomalinku vrací v menší intenzitě či se už nevrátí vůbec. Přítelkyně má podobné vnímání.
Podle mého se v těle vyplavuje nějaký hormon, který nějakým způsobem blokuje vliv THC na mozek. Nemá někdo s tímto zkušenost či alespoň nějakou stopu, který hormon by to mohl způsobovat?

Využiju příspěvku ještě k jedné věci ohledně sexu:). Včera jsme s přítelkyní zkoušeli novou verzi konopné mastí. Mast je dělána z konopného GHI, konopného extrapanenského olivového oleje a aloe very.
S pár kapkama jsem potřel přítelkyni všechno podstatné jak uvnitř, tak i zvenku:D. Přítelkyně pociťovala velmi příjemné pocity hlavně uvnitř na Gbodu a celkově příjemný vliv masti což se dalo čekat.
Mnohem zajímavější bylo, že jí to pak trochu zhulilo. Celkem mě to překvapilo, že i pár kapek masti dokázalo tímto způsobem aplikace člověka ovlivnit. Ještě ráno měla mírně narůžovělé očička:D.
Četl jsem, že lignin, obsažený v gelu aloe, dokáže prostupovat velmi hluboko do lidské pokožky. To možná pomohlo tomu, že THC bylo mnohem lépe absorbováno a mělo ten následek malého zeleného opojení.
Já osobně jsem byl sice nezhulený ale po ulehnutí jsem měl před očima různé fleky, které jsem ještě nezažil ani po mojí extra silné dávce zeleného dryjáku, které lidi kosí jak smrtka. Těžkoříct čím to, uvidíme při dalším testování:D
Ráno však bylo všechno fajn a žádné následky nebyly zaznaménány až na chuť opáčka:D.
Pokud by měl někdo podobné zkušenosti či by mě mohl nasměřovat k výsledku vědění co za tím vším stojí a jak to funguje tak budu rád;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma