Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Samci a THC - Klikni zde pro originální téma
Jolana
Tak s tím množstvím THC v samcích to asi nebude tak bídný. Zkusila jsem usušit vršky tří mladejch samečků. Nepřidávala jsem tabákem a vyšel z toho jeden jointík. Měla jsem slušný záchvaty smíchu vždycky, když jsem si řikala – jooó, prej po tom se ani nezhulíš –, jak mi někdo napsal a já lítala asi hodinu a půl, jako kdybych si dala samičku. Fakt to bylo dost dobrý. Pokud na mě budou takhle působit i samci, bylo by to dobrý. Otázka je, jestli mají taky tak léčebný účinky.
Že bych na THC byla vnímavější nebo je to tim, že teprve začínám…?
Taker
Už sem to tu někde jednou psal ale rád to zvopáknu.
Ve dvou sme dali malýho špeka udělanýho jen ze samých napůl zralých květů samců. Co z toho vyšlo byl fakt masakr. Původně sme si to totiž dávali jan tak "na chuť". No ale sranda byla brutální.
Je velká chyba podceňovat samce!
Taker
Wow, tak díky timhle samcům je ze mě rázem Stálý Člen:-), neuvěřitelný. Samci - díky.
plexis
Samci na hulení? No nevim, spíš bych doporučoval vyvařit v mléku a potom je to teprve ta pravá sranda.
tim180
´ja sem samce jeste nehulil ale to milicko bi bilo lepsí
Mias
ja ty bustardy nicim nawzdy.............pestuju jen samice.:smoker:
fasmos
to Mias: hele máš stejnej obrázek jako já :flick: co s tim udělat?Já si dam holt lepší no:)
jinak květy fakt ve špeku dávaj mam to ozkoušený ale ta chut:(
lepší je milk nebo tak něco
Taker
Mias & fasmos
No groweři jak se to říká, moudřeší ustoupí (nebo zhulenější?). Ale máte každopádně zajímavej problém:-)
Jolana
To Taker: Víš, já jsem tu nepsala, že jsem v 39-ti začala poprvé hulit, protože se potřebuju zbavit 15-ti letejch poúrazovejch strašnej bolestí v noze. (Jsem na vozejku.) Hned první joint mě zbavil bolesti v jednom místě.(Viz S.O.S. v léčitelství) Celkově se můj stav zlepšil a tak shánim jak divá. Něco se snažim pěstovat, zatim to vypadá, že to nijak velká sklizeň nebude, proto zkoušim i samce. Kdyby měli mít podobný i léčebný účinky jako samičky, tak je klidně hulit budu, když nic jinýho nebude. Držte mi všichni palce, vozejk je brnkačka, ale s těma bolestma je ten život sakra těžkej.
Taker
Držim palce Jolano. Nevim sice jak je to s těma léčebnýma účinkama u samců, ale rozhedně je jako hulivo nezavrhuju. Pokusim se někde na netu nebo u sebe v kompu zjistit co a jak. Zatim
TheKeptn
2Jolana
Tak to toho zkus vyhulit vic speku a uviidiiss jak to nezhuluje, hehe :D
steve
zdárek poradte sem sklidil par samcu ukazali koule ta¨k sem je sek jo no ale ja newim chci je sat na mlicko mnam....:))

ale nejsem si jist jestli s toho neco mit budu..


nechavate smace na mlicko jeste rust nebo je hned seknete be z kompromisu


omlouvam se za upravu a srozumitelnost strastne totiz specham


z¨dar
olo
hale samci sou fakt ba picu da se znich udelat maximalne to mlicko hulit to dle me nema cenu je to akorat hnusny jak prdel
PiosOne
Steve: pokud ti nehrozí, že ti samci opylují samice, tak je nech ještě růst, jinak je skos.
olo: hnusný to nebude, pokud to pořádně povaří ve vodě, aby vyvařil chloroform a další nechutnající látky.
fasmos
to taker: to jo tag já jsem ho vyřešil:)
problém jako howado:)
Taker
4 fasmos: hmm hm, pjeknej avatárek a je rázem po problému :-)
menurak
sranda musi bejt, dokad kluci nevohrozujou holky tak je nechavam a pak je povesim vedle na strom a pak bhang z nich utworim a pak srandy kopce a ne naky blby stavy jak sam nekde cet. jooo mozna by se dalo napsat: dobreeho pomaalu
PiosOne
menurak: jojo, samce pověs pěkně za koule :)
p2p
Vcera som vytrhol jedneho samca Leda Uno, pobral som z neho len take lepsie casti, este nebol ani moc rozkvitnuty no supol som to do mikrovlnky na 160w 10-15min a potom do bonga. Dal som si 2xbong a pi*oval som ze som si dal tak vela :) Uplna zverina. Vecer som nemohol ani zaspat taky som bol zhuleny. Fakt som to necakal. Este dnes citim vseljake dozvuky :)
No proste nechcem vediet ake budu samice :)
Taker
4 Jolana
Tak zatim sem našel jen tuhle stránku, která by měla fungovat: http://www.reflex.cz/Clanek7422.htm jsou tam docela zajímavý vjeci jako mastičky a tak.

Jinak nevíte někdo jestli sem taky nějak můžu vložit kromě obrázků i soubory ze svýho kompu? Mám tam totiž další zajímavý články, ale jejich adresy na netu už nefungujou.
killlsmoker
Samci nejsou zas tak spatni jak vite jak s nema nalozit. Nejdriv skusit jak skoro nic tak mlicko a jak je trochu lepsi ta joint a jedem......
TheKeptn
Ochutnavky dycky zhulujou vic, ale jen proto ze clovek chce bejt zmastenejm poprvy mozna zmasti dost ,ale je to sracka. Proboha jeho lidi nehulte samce ani listy nebo snad cary z pylu... Pokud mate aspon trochu radi vase zdravi. Tak cus....
killlsmoker
TheKeptn: Cary z pylu?? To slysim poprve. Ty uz jsi to nekdy skousel???
TheKeptn
killsmoker : ty woe se podivej na 19 prispevek, si uz fakt obcas pripadam jak f kocourkove.... ooo boze za co me trestas....
Dejva
TY jo JOLANO dyz sem si precet jak pises ze vozejk je brnkacka tak te obdivuju jak prase ......... preju ti (vam) hodne uspechu v nasazene lecbe marihuanou . muj znamej si naklada stonky z ganji do alpy a pak se s tim maze rika ze to pomaha tak to treba taky suks ahoj.
yTUmama
TAK JESTLI MÁ NĚKDO ZNAČKOVÉ SAMCE TO JÁ JE SBÍRAM S DOVOLENÍM
TOTIŽ TUHLE JSEM TRUNKOVAL MLIČKO A NEMOHL JSEM SE PAK PÁR HODIN HNOUT ANI POŘÁDNĚ MLUVIT
Tajné
2 rolník: To někdy musim zkusit! I když THC je v pylu podle mě stejný ne?
Bamboo
THC v pylu :D musim se smat a i kdyby tam bylo tak to mas stejny jako zrat cerstvy palice :D o nicem to byti musi
yTUmama
NEVÍM, CO JE ŠPATNÉHO NA TOM ŽRÁT ČERSTVÉ PALICE
PiosOne
špatného na tom není nic, snad jenom že je to lepší usušit a vyhulit, ale proti gustu žádný dišputát :)
Jeckob
Tak zkus třeba vzit palici,rozdrtit na prach a frknout.Pak poznáš jestli kecal nebo ne.Já jsem samce zkoušel hulit a vim že na tom něco je.A byla to žiletka ze zbytku(pořádná samčí usušená palice BB).Ve dvojko do pohody a kámoš nemohl najít gatě na trenink, tak jsme šli s tím hustým (prvním špekem) do R......c na fotbalek a tam to teprve začlo.Dali jsme to taky ve dvojko bo typci co tam byly s nama z ní (té husté mrkve) dostali strach.Že prej hulí jen žiletky:)No a ten stav nejde popsat.Naprostej zásek.A pak jsem se poblil, protože jsem exnul velkou půlku 70% absintu.No fuj.
Zavěrem?Kdo nevyzkoušel asi neuvěří.Tak čao.
PiosOne
tetrin: dej mamce do toho čaje listy ze samice a porazí tě i v pexesu
Taker
Šňupat trávu? Fuj. Stejně jako si jí třeba píchat. Nevíte někdo jestli by ta iněkce něco vytvořila? Jako třeba ňákej výluh nebo tak něco? Rozhodně to nechci vyzkoušet ale vopravdu by mě to zajímalo - takovej šit.
yTUmama
VIDÍM,ŽE MÁTE NĚCO PRO GUSTU.
Tajné
2 Taker: Ve jménu legalizace doufám že žádná injekce vytvořit nejde.
Taker
Taky si myslim že to f injekci nefachá a je dobře že ste mi nikdo neodpověděl což znamená že to prostě neděláte. Paráda, sem spokojenej.
yTUmama
samozřejmě že lze píchat,to je úplně jedno
yTUmama
ALE JE TO TĚŽKÉ
PiosOne
ytumama: píchat to možná jde, ale co si chceš z konopí píchat? rozdrcené palice? :)
yTUmama
VYEXKTRAHOVAT TO JDE,TAK TO MUSÍŠ.VÍŠ ?
Tajné
2 yTUmama: Snad to nepraktikuješ?!:eek:
PiosOne
ytumama: ja vím že jde vyextrahovat haš nebo čaras, ale nedovedu si přestavit, že bych si to potom píchal. nebo máš snad na mysli nějakou jinou extrakci?
Taker
Hele už toho nechte s tim pícháním si. Já to jen tak plácnul, dejme tomu že to de, ale na co by nám to bylo, dyť je tolik jinejch prostředků jak se tim pořádně sjet (joint, vodnice, vaporizer, sežrat to ap.) takže je to zbytečný i kdyby to zkouřovalo 100 krát víc než klasika špek ne?
yTUmama
v tom je ten špek tejkře
já jsem samozvaný hledač efektu

.kdo chce potkat baudelaira.dělá to podle něj

usušená miminka rozdrtit na prach a
Taker
A zapít to sklenkou minerálky
pyroman.cz
k tomu mlíku mam dotaz , co dělá to mlíko když ho vychlastam ? :D ještě jsem to nezkoušel a tak mě napadlo ejstli to ma cenu ... ptam se na ucinek .. :D
somebody
citace:
Původní příspěvek od Taker
Šňupat trávu? Fuj. Stejně jako si jí třeba píchat. Nevíte někdo jestli by ta iněkce něco vytvořila? Jako třeba ňákej výluh nebo tak něco? Rozhodně to nechci vyzkoušet ale vopravdu by mě to zajímalo - takovej šit.

No ja radsi snupu nez kourim, takze nakou snupaci marihuanovou smesi bych rozhodne nepohrdl.
A injekcni aplikace by taky nemusela byt uplne od veci (strelit si cisty THC...). Ja jsem si vzivote nic nestrelil, tak bych do toho nesel, protoze bych se bal co to muze udelat. Ale pokud je nekdo v tomto smeru vic zkuseny a taky nadseny experimentator .....
Kazdopadne bys mohl byt trochu vic tolerantnejsi ...
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od pyroman.cz
k tomu mlíku mam dotaz , co dělá to mlíko když ho vychlastam ? :D ještě jsem to nezkoušel a tak mě napadlo ejstli to ma cenu ... ptam se na ucinek .. :D




zkusil jsi treba hledani prosim??? http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=%2Amleko%2A

kdyztak :faq: :jumper:
citace:
Původní příspěvek od Ice.cold
Mam par kytek ve skrini a jedna roste rychleji druha pomaleji mam dve uplne stejne stare a jedna je v bublaku a druha v hline a ta v tom bublaku roste rychleji hrubsi stonek vse to asi bude samec.


no ty vole, to je ale ovšem síla

FAQ!!!
FAQ!!
FAQ!

to si ještě nepochopil že v hydru to roste rychlekš, nebo co?
ice cold: já jenom že to jde vydedukovat...
DaWeU
viteej, jo ted jsem šlukl jedno malý cigááro ze Safari Mix samce a jsem jak paprika, no a pak ze samec neni zhulovinka,majte sa dacani a dacanky
DaWeU
jeto sice trosku hnus, ale jak se to přebere jenom na ty palicky bez koulí a listu tak to jde, tot vse dnes
CzechMan
no, prijde na to.. ono se da zhulit skoro ze vseho, zalezi na mnozstvi, ze jo :frog:... hulil sem zkoro vsecko, co z travy (samice) je - koren (chut hnus, ale trochu zkourilo), stonek (no nic moc, neni-liz pravda), sisky (necekane :D), listi (potraba kotel, ale slape to ;) ), ale se samcem sem jeste nemel bohuzel tu cest (jenom oprcanou samici z hermace), ale rekl bych, ze zkurovat to urcite musi, pac jinak by nezkurovalo ani to mliko ;) spis je toho pri koureni potreba na zkoureni vic, takzeeee, asi tak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma