Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Guerrilla Espaňola - Klikni zde pro originální téma
Zedy
"Půda je toho, kdo na ní pracuje." (Emiliano Zapata)


Zdravím zahradníky,
nějakou dobu jsem se tady neukázal s žádným pěstem a vůbec to moderování mi taky moc nejde :teef: Okolnosti mi nedovolily využít posledních pár sezón a najednou jsem se ocitl na zeměpisný šířce podobné té co Jorge Cervantes – ten už má ale toudle dobou v Kalifornii kytky jako “stromy”. Říká se, že nám tady na severu Španělska pořád lije, není to zase taková pravda, tak sem se ozval tomu uličníku špinavýmu – Časlove mě zachránil a podpořil mě svojí genetikou. Zahrada žádná, ilegal je to tady stejně jako u nás a indoor nehrozí. Pojezdil sem to trochu kolem a kolem na kole a našel nějaký lukrativní místa, ve finále tři fleky (první foto - pro představu) – zavzpomínal sem tak na svoji starou guerilu.

No jo, semena dorazily se zpožděním - snad pošťáci je žmoulali v prstech při dlouhý chvíli (21.4.), ten den šly do vody, pukly dost rychle a to následujícího dne snad většina, odtud sem je píchnul rovnou do substrátu – LightMix. Co vykoukly ze země (druhý foto) mě čekal odjezd na pět týdnu a pak se to začalo lámat…Svěř to pak někomu koho pořádně neznáš, no jo – típek co tady má GrowShop vypadal spolehlivě, nicméně po mém návratu jsem místo 14ti dostal holek 6! S tím, že zbytek požrali slimáci + pomíchal genetiky – hurá! Kytky dost razantně zaštípl a jako vyrovnání mi nechal dva klony navrch (Girl Scout Cookies Platinum).

Jedeme dál, zase sem si zkusil, že konopí je opravdu odolnej plevel, docela narostlý sem je převezl na místa (23.6.) a to dostaly dost pohulit, pár dní potom chytly druhej dech a jedou si vesele dál. Že bych investoval do předražených hnojiv a substrátů se říct nedá, dokrmuju je nějakým tekutým zahradnickým univerzálem, hlínu sem míchal se substrátem tady od Číňana z ulice…

Suma sumárum je v těch pomíchanejch genech od Časloveho:

  • Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl
  • Leerog OG x Face Off OG Bx2
  • Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl)
  • + Girl Scout Cookies Platinum od místního


Kdyžtak mě oprav uličníkos ;) Teď co jsou geny pomíchaný tak není moc co řešit, třeba se holky prosadí v květu, ještě uvidím kolik se ukáže samců...Sázený byly dost pozdě, uvidíme, je to přece pro radost.
Zedy
Dneska focený kytky z prvního fleku, první tři z pomíchaný várky a ta poslední je GSCP.
Flašky jsou tam abych měl přehled o množství zálivky, jemná drenáž z kamení kolem stonku...
anon383596
Ať se zadaří a nevybakaj ti to španěláci ,budu sledovat jsem zvědavý.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Vemenex
Ať se zadaří a nevybakaj ti to španěláci ,budu sledovat jsem zvědavý.


Díky, však uvidíme - přístup je tam dost mizernej, tak uvidíme jak se bude chtít místním čórkám plazit v křáčí a čábuzí :D

Jinak k fotkám, první dvě jsou kytky z druhýho a poslední dvě z třetího fleku...

Ať to roste!
Slick-ace
Super :)! Jorgeho s výškou časem doženeš, poletí to tam nahoru rychle a aspoň se nemusíš bát jestli to dojede nebo ne jak u nás.
Sleduju a držim palec :pimp:.
Baj
(Kdyžtak smaž)
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Super :)! Jorgeho s výškou časem doženeš, poletí to tam nahoru rychle a aspoň se nemusíš bát jestli to dojede nebo ne jak u nás.
Sleduju a držim palec :pimp:.
Baj
(Kdyžtak smaž)


Zdarec Slicku, tě rád vidím :) Se tady po galerce musím zase trochu porozhlídnout, popř trochu rozhejbat to zapomenutý oživení FAQ....achuchjá!

Nuž uvidíme jakej bude podzim, snad ty deště nastoupí až kolem listopadu, řijen bude důležitej na dojetí, pač jak tady začne lejt, tak jen tak nepřestane...

Holkám se daří, náznaky na samce zatím nevidím žádný, 1x týdně dostávají tekutý hnojivo + povrchu a kolem dosejpám substrát s dobrým pocitem, že to k něčemu je a kameny navrchu by mohly aspoň trochu omezit výpar. Slunce se tady teď opírá dost slušně...ufff.

Něco pro oko (mobilem):

1. fotka focená pár dní zpátky z prvního fleku
2. též, z fleku druhýho
3. přístup na jedno z míst, snad se tam nebude chtít nikomu prodírat a trápit, je to dost na přikrčenou :teef:

Ať se vám to zelení, mějte se blaze!
Zedy
Jedna čerstvá mobilovka z prvního fleku, slunce se blíží k obzoru a na gerrillu už padl stín :) Léto jede na plný pecky, dneska bylo 34° a na kytkách to jde znát - libujou si a ani neví kolik hodin denně trávím na kole s vodou v báglu a jak se za nima plahočím křovím. Přítulka španělka se mě pak ptá, kterou a kde že to brousím, když se vracím se všema těma šrámama od ostružin a větví :teef:
Vofce
Máš to super hotová romantika. Dal bych na povrch nějakou nopofku nebo něco v tom vedru se uzalejváš k smrti jinak :D musíš z toho ale mít supr kondičku :)
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Vofce
Máš to super hotová romantika. Dal bych na povrch nějakou nopofku nebo něco v tom vedru se uzalejváš k smrti jinak :D musíš z toho ale mít supr kondičku :)


Vofce, jako by si tam jezdil se mnou :) Jak pises je to o pohybu, jo vlastne o lasce :teef: Nuž, proto tam skladam aspon provizorne kameni napovrch, abych jo jako pro dobrej pocit omezil vypar. Zatim to jde, to bavi vid....

At to roste a diky za karmec s komentem!
Zedy
Buenos dias!

Roste to svižně, počasí pořád stejný a to na padnutí...Skoro denně jezdím s vodou jak magor a vtipně si představuju jak mi to po těch našlapaných kilometrech a odnošených litrech někdo před sklizní pohodlně vyfoukne - snad ne!

Holky jsou fešný, podle citu a odhadu jim přilejvám základní NPK, jinak samá voda a nic víc.

První fotky mobilovky jsou z prvního fleku, focený včera za dost ostrýho slunce, tak snad něco uvidíte ;) Jednou se tam snad zase dostanu s foťákem....
Zedy
Druhej flek, k té vyšší slečně už se ani nemusím ohýbat když jí lepím hubana a povídám si s ní, dobře se táhne. Taky si jo povídáte s kytkama ne?
Holky snad už i ukazujou preflowers, o samcích ani vidu ani slechu, uvidíme, nebo snad teda ne :)
Zedy
Třetí guerrilla, jak už víte, tak jó pan španělák mi tady statečně pomíchal geny, co tak sleduju na holkách, tak mezi nima velkou odlišnost nepozoruju, až na jednu u který se znatelně liší stavba i listy, snad se nám víc vyprofilujou v květu.

A co na to říká Časlove? :) Určitě to má zase na salámu dobytek jeden a někde lítá s báglem na zádech, ach ta svoboda :)))

Nic, mějte se blaze a ať to roste....
Časlove
Ti dám ty smradochu, prej s báglem na zádech, statečně makám na grantu. Konečně otevřeli lab, tak sem celý dny zavřenej... Do konce léta mě čeká už jen práce a Povaleč (alespon něco :) ).

Koukám na to a taky tam nějaký moc rozdíly nevidim :D. Pomíchaný je to jen na tom poslednim fleku, nebo všude?
Jako Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl) nemáme šanci od sebe odlišit myslim. Leerog OG x Face Off OG Bx2 by měl bejt odlišnej. Táhne se víc a má delší rozestupy mezi internodama. Listy maj tendenci dělat 3 cípí, ale když je to ze semene, tak si myslim, že tenhle znak se neukáže. Ke konci se tam dá čekat i nějaká barva oproti GG#4 krosům. Kolik si měl těch OG krosů (kytek)?
Pokud přijedu, tak to to spolu vyzjistíme :).
Zedy
Pomichany je to vsude...No a ten krizenec OG byl snad po 5ti semenech.

Na prvnim fleku, jde znat, ze jedna ze slecen je fakt jina (4. foto - lepsi videt na vlastni oci, ze jo), uz jen svoji stavbou, zbyly dve jsou skoro jako vejce vejci (2. a 3. foto) a posledni je GSCP (5. foto), ktera je nejvic pozadu s vyhazovanim preflowers i kdyz jako klon je jistou samickou. Holky ze semen uz se krasne ukazujou (1. foto), vypada to dobre.

Priste poslu zbytek, na druhym fleku je samec jak cip, ale necham ho (hokus pokus), stejne pujde vetsina do masti a jakesi to semeno se taky hodi...

Doraz na sklizen ulicniku, teda jestli bude co kosit!? :P
Zedy
Buenas, čerstvý fotky z 2. fleku. Na první je lady od Časloveho a po jejím boku se tyčí majestátní samec (zbylý dvě fotky). No nic, nechám ho - pokusnej oprc, stejně půjde celá slečna do mastí a nějaký to regulerní sémě se taky hodí.
Uvidím jestli mi vítr zanese pyl až na třetí flek, co není tak daleko, jak píšu - moc mě to nesere :teef:
Zedy
Pár posledních mobilních cvaků za soumraku z 3. fleku, na prvních dvou fotkách opět slečna od Časloveho a další dvě patří GSCP. Jak je vidno, tak krasavice ze semene znatelně dřív vyhazuje pre-flowers, oproti té z klonu.
Na poslední fotce jsou holky společně, pro porovnání s 5ti litrovou butalou uprostřed. Takový už s sebou vozím dvě, tzn. 2,5l na kytku (na všech místech) + poloviční dávka NPK navrch k základnímu hnojení.
Tož ať vám to všem roste, automatům kvete a čórkám jedině smrt :teef:
Zedy
Buenas noches, nějaká směs fotek pro oživení, jestli to teda někdo sledujete....

První z fotek je pokusem o panorama z prvního fleku...

Další je chutná, není nad to mít kytky obklopený hradbou ostružin, na hovno se tam leze, ale pak to stojí za to :teef:

Další je z cesty na druhej a třetí flek, letní romantika :P

No a na té poslední je vidět jak sem dneska načapal první otevřený pylový váčky od toho hulváta dvoumetrovýho! Je to chlapák, má dobrou stavbu....a v přírodě se nám to množí hlava nehlava :)))

Sorry, ale mobilák debilák mě nenechá vložit panoramata ve správným pohledu...

Mějte se blaze!
anon383596
Ty španělský vostruziny jsou nějaký naslapany :-)
Krásný ty stromy
A vypadá ze holkam nic nechybí ať se daří
Zedy
Vemenex, diky! Stromiska a našlapaný ostružiny jsou odměnou za ty našlapaný kiláky, ty woe ještě tak necelý dva měsíce. Uvidíme jestli to dotáhneme do konce...
Však ty už v klidu sklízíš ne?
Časlove
Ty jeden výtržníku koukej toho samce zabít a co nejdřív!
Semen ti dám co si řekneš, jen to nenech sprcat. Samce si usuš na mast už ted! Pak vole přijedu a místu palic budu koukat na semena? Ses zbláznil!!! :D
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Ty jeden výtržníku koukej toho samce zabít a co nejdřív!
Semen ti dám co si řekneš, jen to nenech sprcat. Samce si usuš na mast už ted! Pak vole přijedu a místu palic budu koukat na semena? Ses zbláznil!!! :D


Samec zařval, jak sem psal - máš na mě hroznej vliv uličníkos! :teef:

Ať to kvete/roste, zatím!
Zedy
Growers, sorry že to tady flákám, později vysvětlím :beer:

Pár fotek z průběhu květu, holkám to moc sluší. Vystříhal sem trochu plísně z květů, počasí zatím přeje, tak čekám že většinu seknu max. do 10ti dnů. Nehnojím, nezalívám. Větve co se lámou pod tíhou palic jsem podepřel a vyvázal. První zástřihy už se suší.

Díky Časlavoj mám trochu víc jasno v genetice, první na fotce je Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl).

Druhá a třetí je prostě Mix of Seeds :teef:, pořád nemám šajnu....

Čtvrtá fotka je Leeroy OG x Face Off OG bx2

....a poslední Girl Scout Cookies Platinum.

Ať vám to nehnije a kvete co se do toho vejde :sun:
Raizer
No jó to se někdo má :) u nás je hnusně a pořád chcije :( Jinak moc pěkná úroda gratulace
nikolajmorozov
jak říká Raizer, u nás (konkrétně na kolínsku) teď přes tejden pršelo 5 dní ze 7dmi a ráno většinou kolem 7°C. v uterý ráno chcalo tak že sme nejeli na fasádu :D ale hlavně se mi zlomila nejlepší větev... taky se bojim plísňáků ale to ty asi moc ne co?))))) ale abych nemel jen hovadiny, máš to super. na to že nehnojíš a nezalejváš(to proč? na začátku pšstu si psal že jezdíš furt jak divej s plným báglem) jsou palice pěkný. sem zvědavej na sušinu)) kkkkk+
Zedy
citace:
Původní příspěvek od nikolajmorozov
jak říká Raizer, u nás (konkrétně na kolínsku) teď přes tejden pršelo 5 dní ze 7dmi a ráno většinou kolem 7°C. v uterý ráno chcalo tak že sme nejeli na fasádu :D ale hlavně se mi zlomila nejlepší větev... taky se bojim plísňáků ale to ty asi moc ne co?))))) ale abych nemel jen hovadiny, máš to super. na to že nehnojíš a nezalejváš(to proč? na začátku pšstu si psal že jezdíš furt jak divej s plným báglem) jsou palice pěkný. sem zvědavej na sušinu)) kkkkk+


Dohnojil jsem tak před 10ti dny, jinak holky dostávaly nažrat dostatek, teď je nechávám dojet a to si piš že mě trápí plíseň. Jezdím kdy můžu a pořád vystříhávám napadený palice a tak už taky kosím první vrchy, abych o ně nepřišel. V noci je tady dost chladno, ale přes den pořád v klidu, s tím že přijdou nějaký deště příští týden, tak uvidíme, kdy půjde většina pod kudlu :freddy:

Jinak díky za komenty a káčka!
Zedy
Pár dalších krásně orosených....předpověď hlásí pár zatažených dní s občasným deštěm, tak jsem to včera objel a dost razantně probral, jak palice co by kvůli svýmu objemu mohli začít hnít, tak velký listy pro lepší cirkulaci vzduchu a lepší osvit, samo sebou taky ty šišky co nahnívaly.
To co nechávám pořád ještě venku stále znatelně kyne, tak uvidíme jak dlouho je ještě nechám venku na dozrání.

Časlavova genetika je prostě mazec!!! :vampire: :bravo:

1. Z pomíchaných semen, do dneška neznámá
2. Leeroy OG x Face Off OG bx2 #1
3. Girl Scout Cookies Platinum
4. Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl)
5. Leeroy OG x Face Off OG bx2 #2

Mějte se blaze:bong:
schutzesan
jen tak by me zajimalo to gorilla glue je Clone only ne? to se nekomu z vas povedlo sem do evropy prinest? budu rad za vic info..

jinak k tvym kytkam, parada...! takovy outdoor bych si pral zde v cr na zahrade...
Zedy
citace:
Původní příspěvek od schutzesan
jen tak by me zajimalo to gorilla glue je Clone only ne? to se nekomu z vas povedlo sem do evropy prinest? budu rad za vic info..

jinak k tvym kytkam, parada...! takovy outdoor bych si pral zde v cr na zahrade...


Tož s dotazama na genetiku se obrať na Časlaváka, ten to všechno spáchal :teef:
Zedy
Odteď už ofiko pokračování zde:

Overgrow.com - Guerrilla Espaňola 2016!

...na fotce Leeroy OG x Face Off OG bx2....
...druhá je Gorilla Glue #4 x Chemdog Ibl a nebo Gorilla Glue #4 x (East Coast Sour Diesel x Chemdog Ibl).....

Mějte se blaze :bandit:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma