Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravim všechny :) - Klikni zde pro originální téma
karlitos
Zdravim všechny uživatele groweru, i jen procházející lidi co hledají nějáké informace. Jsem normální kluk kterej rád hraje fotbal, jezdí na kole, miluje svůj PS4, občas chodí do posilky a samozřejmě miluje grow a vše kolem něj :) Na tohle forum jsem narazil náhodou před cca rokem a od té doby se můj život celkem změnil :D....Na kontě mam jednu sklizeň ve skříni co jsem nabarvil bílou barvou, koupil co nejlevnější světlo a větrák. Nečekal jsem nic moc jen jsem chtěl zkusit co a jak. Vršky byli spálený (různě ohnutý protože mi to samozřejmě přerostlo). Bojoval jsem i z plísní. Nicméně v konečném výsledku se to kouřil dalo i když se nedá říct že by to byla nějáká chuťovka :D Po první sklizni jsem zainvestoval do diamantové folie (odrážela tolik že jsem to nemohl něják uchladit takže se vše pálilo :( )......Po této zkušenosti jsem moc nepřemýšlel a koupil Homebox evo Q120 vybavený 400w lampou, odtah TT150, 2x ofuk, přítah pasivní + pacháč a další maličkosti. Na Homebox si nemůžu stěžovat (až na ten hluk). Kytičky vypadaj zdravě a za týden + pár dní na sušení se můžu těšit na sklizeň :)....až příjdu na to jak tu fungují fotky tak se s váma určitě podělim o můj archiv.
Doufám že sem neporušil nějáká pravidla přispěvků nebo tak něco. (zatím v tom docela plavu). Připadně se omlouvám :). O mě to bude zatím vše.
Přeju vám všem hezký den a těším se na naší spolupráci :D
Se srdečným pozdravem uživatel karlitos .
Mard
Nic jsi neporušil a určitě mnoho lidí bude zvědavých na tvé zkušenosti a výsledky. Většina z nás začínala tak nějak podobně. Nejdřív něco levného a provizorního až pak výměna za lepší a bohužel i dražší vybavení. Ale když si člověk spočítá, co ho stojí kvalitní semena a elektřina, tak pak šetření na větráku nebo světle není pravé ořechové!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma