karlitos
Stálý Člen
|
Zdravim všechny :) |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim všechny uživatele groweru, i jen procházející lidi co hledají nějáké informace. Jsem normální kluk kterej rád hraje fotbal, jezdí na kole, miluje svůj PS4, občas chodí do posilky a samozřejmě miluje grow a vše kolem něj Na tohle forum jsem narazil náhodou před cca rokem a od té doby se můj život celkem změnil ....Na kontě mam jednu sklizeň ve skříni co jsem nabarvil bílou barvou, koupil co nejlevnější světlo a větrák. Nečekal jsem nic moc jen jsem chtěl zkusit co a jak. Vršky byli spálený (různě ohnutý protože mi to samozřejmě přerostlo). Bojoval jsem i z plísní. Nicméně v konečném výsledku se to kouřil dalo i když se nedá říct že by to byla nějáká chuťovka Po první sklizni jsem zainvestoval do diamantové folie (odrážela tolik že jsem to nemohl něják uchladit takže se vše pálilo )......Po této zkušenosti jsem moc nepřemýšlel a koupil Homebox evo Q120 vybavený 400w lampou, odtah TT150, 2x ofuk, přítah pasivní + pacháč a další maličkosti. Na Homebox si nemůžu stěžovat (až na ten hluk). Kytičky vypadaj zdravě a za týden + pár dní na sušení se můžu těšit na sklizeň ....až příjdu na to jak tu fungují fotky tak se s váma určitě podělim o můj archiv.
Doufám že sem neporušil nějáká pravidla přispěvků nebo tak něco. (zatím v tom docela plavu). Připadně se omlouvám . O mě to bude zatím vše.
Přeju vám všem hezký den a těším se na naší spolupráci
Se srdečným pozdravem uživatel karlitos .
|
Kdo nekouří nedělá nic, kdo kouří přemýšlí
o životě.
|