Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Stavy - Klikni zde pro originální téma
MALCON
Jaké máte stavy,jestli když jste starší tak že jsou lepší,protože teď jak hulím tak někdy mi to hodí takové depresivní otázky ?
Tak jestli když budu starší,jestli se to nějak mění se stářsím věkem ?
Kyng
Bude to jen horší.
Taker
Kyngu, proč hned taková skepse. Jestli vás při hulení napadají depresivní otázky tak nehulte sami a radši začněte hulit s více lidma. Největší mazec je vzít sebou jednoho nebo víc komediantů co nezkazí žádnou srandu. Potom, ve stavu kdy se smíchy nemůžete ani postavit na nohy, těžko přídete na depresivní náladu.
Sice čerpám jenom ze svých zkušeností, ale u mě to fakt zabírá. Prostě je vobrofskej rozdíl hulit sám anebo s jednim a více lidma.
MALCON
Takže příště si sebou beru klauna,sám s hulením je na piču.
Hicks
Taker to naznačil moc hezky. Já sem třeba sám hulil asi jen 3x a už to asi ani neudělám.
Není fakt na to, když se sejde pohodová parta lidí zahulí se a pak se řešej takový kravinky, že nějaká depka není možná :D .
A taky je to dost o psychice si myslím. Když máš blbou náladu, tak je celkem jasný, že tě pohodový myšlenky nebudou příliš omývat.
nozdra
záleží opravdu hlavně na té psychice, když si zahulim sám, přemýšlím nad životem, nad sebou, nad kámošema atd., ale jelikož jsem většinou nama...ru, výsledným efektem je radost ze života. A pokud si zahulim s kámošema, tak opravdu nemám co řešit. Jsem asi opravdu šťastnej, jupíííí.
negzi
Myslim, že čim víc hulíš, tím menší potěšení z toho máš.
Taker
4 negzi
No tak to každopádně, ostatně jako z jakýkoliv jiný věci.
Mě taky napadají depresivní otázky, občas. Ale už se něma tak nezabývám jak dřív. Ale nějakej pořádnej srandista by se hodil :)
Abych měl veselou náladu, tak stačí když někam s kamošama vyrazím. Přesněji mezi ostatní lidi, který vidím jednou za čas. Potom su spokojenej a veselej :)
bye
Mias
nejwic debilni je hulit stereotypne.....chce to (obcas) zmenu...huleni a prostredi a nekdy i lidí....... :smoker:
MALCON
Kámoš hulí 1x za 2 měsíce a když si s ním zahulím tak je s toho uplně hotovej,říkal že naposled lozil po čtyřech a koumal mravence.
Jenom si někdy zahulím když jsem doma sám,ale je to na nic !
Taker
K tomu hulení o samotě sem našel docela gůd článek vod JXD mělo by to bejt tady: http://www.sweb.cz/mr.fr/g4.html
Joo tak ten článek po ranním brčku docela sednul, hehe :smoker:
To že objevíš svou pravou osobnost je fakt, to sem si taky prožil (a furt ještě prožívám :) ) A nezáleží jestli hulim sám nebo s lidma. Takže ze začátku jsem se po zhulení začal strašně hrabat v sobě, zatímco čím jsem starší, tím víc spíš objevuju nový a krásný věci... a souhlas s JXD... to co by mě dřív napadlo jen zhulenýho, dělám teď běžně... dneska jsem třeba spal na zahradě pod širákem, jen tak... :) Hezký den
mata
Ono mě to snad odhlásilo :grrr: Tož ten příspěvek jsem spáchal já
Křovák
Když už hulit sám tak si připravit nějakou dobrou muziku na kterou se fakt těšíš nebo je tak dobrá , že nikdy nesklame§?-)(. Pak si lehni a polož se do ní. Garantuju ti že tě to dotane z každý schýzy a nastartuje to v tobě úplně nový myšlenky.
killlsmoker
cim vic hulim a pokazde nekde jinde tak ty stavy mam pokazde jine. Jenom nedokazi poslouchat jiny styl nez dnb....
A.C.A.B.161
Mias: Už permanentní zhulenost je stereotypem. Čím dál tím víc zjišťuju, že čím víc hulim, tím míň mě to baví...Nejhorší na tom je, že stejně když ke mě nějakej ten joint připluje, stejně ho vezmu a nasaju...Asi si musim dát pauzu....až do úrody :D
thc_george
Jo to je fakt, mě taky napadaj dycky skvělý nápady nebo když je něco neřešitelný -> po špeku se vyřeší všechno:)
Lora
Tak nejak se u me vyskytuje vsehochut,co se tu jiz zminovalo...Ovsem v posledni dobe,kdy jsem se tak nejak psychicky trapila,tak mi to obvzlaste sedlo,jelikoz pak se mi ty vsechny problemy tak nejak krasne rozplyvaly a bylo mi uz jen krasne...proste pohodicka.
A vite,co je velice zajimave?Nekolikrat se v tech ruznych stavech nahrat,nejlepe teda kamerou.Samozrejme jeste lepsi,kdyz tu kameru zapne nekdo jiny a vy o nicem nevite...Ja jsem ted skoukla par kazet a bavila jsem se jak nikdy!!!Fuck supeeeeer! ;)
Lora
No,my jsme s pritelem diky tomu videu napr.prisli na to,ze jsme se "spolu nebavili".Kazdej totiz silenou rychlosti valil vlastne svuj monolog(puvodne ovsem to mel byt dialog).Vetsinou to bylo ukonceno:"Co?No.Jo.".A pak jsme si zase naraz vysvetlovali,co jsme puvodne mluvili,jenze vzdy si taky nevzpomenete,ze...No a taky jsem se napr.dozvedela skrz to video,ze fuckticky vuuuubec neumim zpivat,ale za to moje tanecni kreace nejsou vuuuubec k zahozeni! ;) ;) ;)
Taker
Nahrávat se na kazeťák nebo na kameru? Sakra že mě to nenapadlo dříf, to musí bejt sakra mazec, úplně si to dovedu představit. Při nejbližší příležitosti du do toho, by mě zajímalo co vytvoříme za debiloviny. Fakt dobrej nápad, díky.
MALCON
no můžem udělat takovou přehlídku kazet,jenom pár lidí,to by mohla být sranda kdyby každý donesl to svoje "video"
Lora
Ikdyz zde vlastne nikoho neznam,tak by mi asi bylo fest trapne(sama jsem se na sebe divala jen jednim okem....)!!!Ale uz jsem jednou takovou akcicku zazila a bylo to teda super!Takze pokud takova akcicka probehne,tak musite popsat....
Taker
Jo jasně Realist díky, kdyby to věděli asi už by to nebylo takový, každej by se snažil bejt co nejvíc normální. Takhle potají to bude dobrej mazec.

No z toho kazeťáku to de docela dobře stáhnout na komp přes kablík do formátu wav a pak předělat třeba na mp3 a už by sme tu s tim mohli šmelit. Ale nevim teda jestli by bylo čim se chlubit, to by fakt muselo bejt jen pro zvaný.
Dude
heh, to bych se klidně přidal - pár instruktážních filmečků, už jsme taky pořídili:D
Špičnik
jo stavy sou různy...záleží na tobě v jaký si pohodě...kdyz si chci neco
sam se sebou vyresit nebo proste popremejslet o tomhle svete
tak si ubalim brcko, seberu se a jdu do lesa treba na půl dne....vycházim z nej uplne jinej...vyrovnanej,čistej, uvedomelej...no dyt to znáte...
a samozrejme hulit s lidma je vo tý srande...děláte kraviny, smejete se kravinám....

proste obojí má neco do sebe...

cus a smějte se na svět...možná se bude smát i on na vás
Když kouřim sám, tak řešim naprosto šílený věci, posledně jsem řešil, proč se říkalo pan otec (proč se to říkalo, co to znamenalo, atd..). Jinak mám radši kouření s přáteli, nejlepší je 2-3 lidi. Větši skupinka už nemá cenu, většinou se rozdělí na menší skupiny. To se paxmějeme úplně všemu. Když kouřim sám, tak přemejšlim a ani se moc nesměju.
mury
no teda já takovýhle věci jako vůbec neřešim,prostě sem skouřenej non stop(kromě práce-tam nehulím nikdy!)a tak mi to vyhovuje.
čus.M.
DAWEX
Hulím nejradši ve společnosti, ale prdíku sám se sebou se nevyhýbám, má to své kouzlo. Při delší procházce venku nebo dlouhá cesta vlakem busem (to se ale přemýšlí jen ta chuť na cígo je děs), do kina, na nákup a prostě kdykoliv mám náladu. Někdy když jdu třeba po městě nahulenej a nad něčím přemýšlím nebo si vzpomenu na něco srandovního, přistihnu se že se asi docela tlemím, protože lidi co mě míjejí se na mě taky usmívají. Tak mě napadá, vždycky když někdo mluví nebo píše o cestování (např i v reflexu v Na vandru) stěžuje si že se u nás lidi neumí usmívat jeden na druhého, jde to těm lidem nasadit úsměv, oni vlastně reagujou na podněty okolí a když se mračí fšichni je to jako bouřkovej mrak.
Když hulím sám dost přemýšlím a vymýšlím a kutím, ale nemoct si zahulit v partě lidí a smát se až mě břicho bolí bych mi strašně chybělo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma