Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaké máte stavy,jestli když jste starší tak že jsou lepší,protože teď jak hulím tak někdy mi to hodí takové depresivní otázky ?
Tak jestli když budu starší,jestli se to nějak mění se stářsím věkem ?
Kyngu, proč hned taková skepse. Jestli vás při hulení napadají depresivní otázky tak nehulte sami a radši začněte hulit s více lidma. Největší mazec je vzít sebou jednoho nebo víc komediantů co nezkazí žádnou srandu. Potom, ve stavu kdy se smíchy nemůžete ani postavit na nohy, těžko přídete na depresivní náladu.
Sice čerpám jenom ze svých zkušeností, ale u mě to fakt zabírá. Prostě je vobrofskej rozdíl hulit sám anebo s jednim a více lidma.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Taker to naznačil moc hezky. Já sem třeba sám hulil asi jen 3x a už to asi ani neudělám.
Není fakt na to, když se sejde pohodová parta lidí zahulí se a pak se řešej takový kravinky, že nějaká depka není možná .
A taky je to dost o psychice si myslím. Když máš blbou náladu, tak je celkem jasný, že tě pohodový myšlenky nebudou příliš omývat.
záleží opravdu hlavně na té psychice, když si zahulim sám, přemýšlím nad životem, nad sebou, nad kámošema atd., ale jelikož jsem většinou nama...ru, výsledným efektem je radost ze života. A pokud si zahulim s kámošema, tak opravdu nemám co řešit. Jsem asi opravdu šťastnej, jupíííí.
4 negzi
No tak to každopádně, ostatně jako z jakýkoliv jiný věci.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Mě taky napadají depresivní otázky, občas. Ale už se něma tak nezabývám jak dřív. Ale nějakej pořádnej srandista by se hodil
Abych měl veselou náladu, tak stačí když někam s kamošama vyrazím. Přesněji mezi ostatní lidi, který vidím jednou za čas. Potom su spokojenej a veselej
bye
Kámoš hulí 1x za 2 měsíce a když si s ním zahulím tak je s toho uplně hotovej,říkal že naposled lozil po čtyřech a koumal mravence.
Jenom si někdy zahulím když jsem doma sám,ale je to na nic !
Joo tak ten článek po ranním brčku docela sednul, hehe
To že objevíš svou pravou osobnost je fakt, to sem si taky prožil (a furt ještě prožívám ) A nezáleží jestli hulim sám nebo s lidma. Takže ze začátku jsem se po zhulení začal strašně hrabat v sobě, zatímco čím jsem starší, tím víc spíš objevuju nový a krásný věci... a souhlas s JXD... to co by mě dřív napadlo jen zhulenýho, dělám teď běžně... dneska jsem třeba spal na zahradě pod širákem, jen tak... Hezký den
Když už hulit sám tak si připravit nějakou dobrou muziku na kterou se fakt těšíš nebo je tak dobrá , že nikdy nesklame§?-)(. Pak si lehni a polož se do ní. Garantuju ti že tě to dotane z každý schýzy a nastartuje to v tobě úplně nový myšlenky.