Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Největší "blaf" co jste snědli po zhulení - Klikni zde pro originální téma
Hajavan
ja vetsinou pozbyram zbytky z lednicky nasipu to do misky a snim to :) no ale obvikle je vetsinou joghurt, salam, pecivo. susenka atd... :)
chuuuute !
PiosOne
janda: nez zalozis nejaky thread, tak se koukni jestli uz neco podobneho neexistuje :) Hulení a žravka
Virtus
No jednou jsem byl zkouřenej a hulil jsem z vodnice no a asi do té hadičky někomu ukápla slina.... ta se nasákla všema těma sračkama a já to nechtěně "snědl"..... :))) fakt chutný.....
satva
jsem jednou sněd mrtvýmu z nosu
maslox
vrele doporucuju uherak s medem !!! opravdova pochoutka !
ale z ceho se me zveda kybl uz pri pomysleni jsou spagety s kakaem > nechapu jag to negdo muze dat do pusy > treba moje mama , jo a jeste Mlíkovka fuuuuuuuj
PiosOne
maslox: ty spagety s kakaem mi nepripadaji az tak nechutne. vzdyt to jsou prece testoviny a ty se daji delat i nasladko. samozdrejme pokud mas na mysli, ze si nekdo udela bolonske spagety a misto syru si tam da kakao, tak to je uz opravdu nechutne.

sakra chlapi, proc pouzivate tohle auditko, kdyz uz tady jedno takove je (viz. vyse)
maslox
ani ve snu bych si nedal a kdyz si na to da jeste kousek masla ... fuj
je mozny ze to muze bejt zajimava chut ale moje spagety jsou s masem a kecupem [syr nejim]
Jolana
Teda lidi, koukám jako jelen. Trochu jsem projela to téma se žravkama - ne všechno, nemůžu si dovolit tak dlouho tu viset. To fakt máte ty žravky úplně všichni? Nebo se to někomu vyhnulo. S hulením jsem začala nedavno, vyhulila jsem celkem tak asi 15 jointů, ale chuť na jídlo mě ještě ani jednou nepopadla.
Třeba to ještě přijde, ale možná je to tim, že mám k jídlu od dětství trochu jinej vztah. Nikdy jsem neměla velkou potřebu jídla a jako malou mě do jídla vždycky tak nutili, že se mi zvedal žaludek. Nikdy nezapomenu, jak jsem musela dojíst i skopový, který už bylo vystydlý a ten studenej lůj, to byl fakt humus. Ale sežrat jsem to musela, jinak bych nesměla ven.
Tak to asi bude tim. Do dnes líp snášim hlad, než kdybych měla něco jíst, když chybí chuť. Mám dojem, že jim spíš jenom proto, abych neumřela :-) A kdyby se na hlad neumíralo, asi bych jídlo klidně oželela. Já že žravci se teď musej chytat za hlavu co? :-)))
PiosOne
jolana: pokud tě ještě nechytla žravka, tak to buď ráda. jestli ale chceš ten stav zažít, tak si připrav nějaké dobroty, které máš ráda a zakuř si. potom si dej ty připravené dobrůtky a uvidíš jak ti to bude chutnat :).
Jolana
Jako malou mě nucený polykání jídla i bolelo a to zřejmě způsobilo, že chuť není mým nejsilnějším smyslem. I když nebudu najedená a připravim si jakýkoliv jídlo, chuť na něj prostě nedostanu. No uvidíme. Jestli mě to někdy chytne, dám vědět.
Jolana
Možná už vim, proč nemám žravky. Jako malá jsem třeba 2 hodiny před spaním už nesměla pít, abych se nepočurala. Ještě v 7-8. třídě jsem musela bejt v sedm večer v posteli, spát a už jsem nesměla nikam courat. To už jsem se samo nepočurávala, ale pít jsem stejně nesměla a hrozně jsem trpěla žízní. Teď, když se zhulim, potřebuju hlavně pít.
Jinak s tou chutí k jídlu to neni tak strašný, ale musim jíst jen to, na co mám zrovna chuť, jinak by mi bylo blbě.
Ještě mě napadlo. To, co máte při žravkách je skutečnej hlad nebo jenom chuť na jídlo?
PiosOne
jolana: pití je důležité. sám na sobě pozoruji, že když při hulení nepiju, tak mě pak bolí hlava.
když mám žravku, tak mě někdy chytne opravdový hlad. ale jsou žravky, kdy mám jenom chuť, ale potom toho sežeru jako tupa hladovejch. jak se ale říká, žravku spouští první sousto.
Ynza
saakrys, my sme jednou uvarili jakousi smes kde byly jabka, rakcata a tavenej syr, a kupodivu je to docela dobre i v norm. stavu .)
yTUmama
A KDO NĚKOHO SEŽRAL LÁSKOU ?
,,,,,,,NEBO NAKOUSAL


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma