Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
[Travní OUTDooR 2016] - Klikni zde pro originální téma
demoneq
Zdravím, na toto léto jsem si připravil odrůdy:
-------------------------------------------------------

Euphoria # Orange Bud
(Shaman # Early Girl) x L.R.2
Blue Satellite 2.0 F2

+ No Name sesbíranej tak různě od kámošů.
+ Nějakej NoName Skunk dělanej jako řízek
--------------------------------------------------------
Jedná se o regulérní semena od místního člena "Mystery"- >děkuji ti ještě jednou :-)

Dnes jsem nechal naklíčit od každé odrůdy 4 semínka. tak snad od každého modelu bude alespoň jedna-dvě samice :-D

Nou nejmu nechávám naklíčit více :-)

Klíčím semínka na ubrousku + převařená voda a jsou ve tmě a v teple :-)
Pak kytky půjdou chvilku buď za okno podle toho jestli bude hezky, a nebo bych je mohl nechat pod úsporkama(100w) ale to se ještě uvidíí, v květnu je hodím někam ven, to ještě musím najít nějaké pořadné slunečné místo.
Mystery
Ahoj, no já budu určitě sledovat, doufám že jsem vybral zrovna samé samice a takové, které nebudou dělat ostudu :-)

Jinak nechávám klíčit semínka zásadně v zemi, ale to je asi o preferencích. Tak držím palce.
demoneq
Ahoj Mystery, snad těch samic bude co nejvíc :D i když mám možná v plánu si nechat alespoň jednoho samce a opílit tím nějakou kytku a nějak to překřížit mezi sebou :D :) budu se o ně snažit starat snad jak nejlépe umím. Já jsem zvyklý si to předklíčit a pak vsunout do kelímku s připraveným substrátem tím že to semínko nedám moc hluboko a trošku čouhá, tím se mi to snad i daří :D :)
demoneq
1. Obrázek - > Klíčení semínek, zhruba až měli takovýto malý kořínek šli do hlíny
2. Obrázek - > Všechny pohromadě
3. Obrázek - > Je na nich takováto fólie z důvodu zvýšení vlhkosti, pak jsem jí sundal protože se lístky dotýkaly

- Vyklíčily za 24h teda né všechny ale většina, tak jsem některý do hlíny hodil i bez klíčků a vpohodě vykličíly :) jen dvě semínka o trochu později ale doženou to :)
demoneq
Klíčení proběhlo více než úspěšně 12/12 to je 100%! :)
všechny už jsou venku :) další obrázky ↓

1. Obrázek - > kytka: - Blue Satellite 2.0 F2

2. Obrázek - > 1.Řada: Euphoria x OB, 2. Řada: Sh # EaG# L.R.2 3. Řada Blue Sattelite 2.0

3. Obrázek - > kytka: Eup x OB

4. Obrázek - > kytka: Sh x Ea G x L.R.2
demoneq
Kytky které budu mít za oknem, kdyby náhodou mi to sklidil venku někdo jinej tak abych měl alespoň tyhle zaoknovky :) mám okno na jižní stranu takže by si tu měli slunka dopřát dost když je hezky :)
_________________________________________________________
Tady mám 4. druhy No Name.

1. Obrázek - > No Name Kytky pohromade + Dvě papriky :) jedna je Carolina Reaper, druhá nevím..

2. Řízek No name skunku(jediná z nich voní fakt Skunkově :D )

3. Další noname řezan zřejmě nějaká spíš Indica? zastřižený

4. Nou nejm kterej má dost tenký listy, takže to bude asi hodně Sativa(od semínka)
zastřižena normálním způsobem

5. Dva řezany taky no name.. od kámoše z Brna, stále pátrá po názvu :D

Ty řízky jsem dělal z kytek jako pokus, seřízl jsem větvičku a dal jí jen vody do který nešlo světlo a dal pod úsporky, do 10 dnů se objevilo dost kořínků tak jsem je dal do hlíny a naprosto vpořádku jsou :) na to že jsem použil jen vodu a jsou zdravý jsem hrdej :D dřív jsem si myslel že mi to nezakoření bez pomoci nějakejch kořen. stimulátorů.

demoneq
9.5.2016 Update

- pohromadě :) celkem vyrostly, teďka je čeká přírodní sluníčko aby si zvykly konečně, na okně budou zhruba do 15. května, chci se ujistit aby šly ven v tom nejlepším počasí, ono je teďka sice tejden hezky, ale pak může bejt tejden hnusně.

- mám je zastřihnout? sice by se asi větvily sami ale nevím teďka.
demoneq
Update! 20.5.2016
tak už je poznat co je co u pár kytek
doohromady je zatím 5 samic a 3 samci, samci jsou od každýho druhu jeden zatím :) asi si je nechám kdybych si chtěl náhodou udělat ke konci pár semínek

Mám takovej nápad že bych si nechal od každýho druhu jednu samici na okně, pač tam mám jistý že mi to nikdo neukradne, maximálně že by mi z toho okna slítla dolů a zlomila si nohy, ale určitě by to přežila :D akorát 7 kytek na okně kam viděj i lidi se mi zdá moc... navíc už teďka jdou celkem dost cejtit když je schovávám dovnitř.. vždy když mi někdo jde do pokoje tak hned "tyvole tady je to cejtit" a přitom já si tak vpohodě sedím a nic necítím možná když se na tu vůni soustředím.. :D

Byl bych rád kdyby tu byla alespoň nějaká reakce, chápu že je to dost nezáživný zatím... ale můžete napsat rady a nápady :)

- fotky zatím nemám, až budu mít vymyšlený flek pro ostatní kvítka někde volně v přírodě tak to vše nafotím
Mystery
No, tak pro klid v duši bych si být tebou vybral jen 5 kytek za okno. Ještě se k nám nedonesla USA legislativa, což doufám že v řádu pár let bude :-)

No a s flekem Ti moc neporadíme. Musíš hledat :-D A to pohlaví už jsi poznal podle pre-flowers? Jen si dej bacha, někdy to je zrádný a můžeš se snadno seknout.
demoneq
Ano, pohlaví jsem poznal podle pre-flowers, takovej mini váček s 2 chloupkama.
Raději tam tedy nechám 5 kytiček a na zbytek najdu nějaké místo už, snad se mi zejtra podaří nějakou kytku pustit volně do přírody.
zelenymuz
Na začátečníka dobrý, je vidět že se umíš o kytky postarat. Později se ti to za oknem bude hodit, hlavně si dávej pozor na správné pH substrátu, který stačí pomalu ladit okyselováním zálivky např. pár kapkami citrónu na litr vody co ti naprší. Na kohoutkovou už tak slabá kyselina nemusí stačit a musel bys pořídit kys. dusičnou a fosforečnou, k tomu rovnou hydroxid draselný na zvýšení a samozřejmě něco na měření pH. Ale nechci tě naopak strašit, může to být v pohodě i s minimální pěčí, je to dost individuální záleží na půdě, vodě a potřebě rostlin. S tím souvisí i náročnost jednotlivých genetik. U modré rodiny mám zatím zkušenost, že pod zářivkou nebo výbojkou jedou rostliny mnohem lépe a na svůj plný potenciál, který nemusí být v běžných podmínkách venku, zvláště teď zjara, naplněn. Volně do přírody bych pustil noname kytky, nemá cenu je dusit za oknem. Shaman XE.GIRLXLowrider 2 jsem měl a můžu říct, že to dokvetlo bez problémů. Takový typický venek, dost záleží jaké podmínky tomu dáš, může to být super, ale spíš do mastí, není to moc chuťovka. To jsou jen mé postřehy, u tebe může být vše jinak
demoneq
S tou dešťovkou to bude horší, max že bych si dal nějakej velkej barel někam ven až bude pršet :D ale to by se stejně nezaplnilo. Ven hodím jednu nebo dvě noname kytky, jedna má už něco přes 40cm a stejne by mi na okně nejspíš přerostla kdybych jí nějak neohnul :D nějak si to tu upravím a promyslím co si nechat na okně v bezpečí do 5 kytek. Jinak kytky co nebudou moc na zhul dobrý si nechám do mastí, případně hash když se mi s tím bude chtít srát, srát proto, protože že jsem ho nikdy nedělal. :D
Jinak, mám tu 5 úsporek(2700k) které mají 20W jedna tak bych pak možná přes zimu založil nějakej microgrow, zatím jsem je používal jen na růst, pač rostly hezky u země a netahali se, jak jsem je dal na okno tak asi nějakej nezvyk pro ně a začali se celkem táhnout, ono za oknem asi není moc světla ale před oknem na parapetě tam to svítí dost :)
zelenymuz
Tak zrovna dneska bylo super počasí, ale ber v potaz, že modrá rodina vznikla celá uměle pod umělým osvětlením (DJ Short to měl pod zářivkama a rozjížděl to v době, kdy ještě neexistovalo svícení na kytky sodíkem) tzn. je tam prakticky nulová aklimatizace a chce to spíš s něčím experimentálně skřížit-druhej problém, je velká pravděpodobnost, že ty znaky z modrý rodiny jako je čokoládová vůně, borůvková vůně, cokoli zajímavýho se díky velkýmu počtu křížení v rámci omezenýho počtu vstupních genetik (celkově 4) mohou přenášet v křížencích v recesivní podobě, takže se tak často neprojeví. Ale to už je čistě úvaha, i když vychází z mendelistický genetiky. Blue sattelite je maličko něco jinýho než třeba blueberry nebo blue moonshine, vypadá dokonce, že je i málo stabilní a rostliny jsou dost odlišné, pravděpodobně to byl záměr.

jsem zvědavej jak si povedeš dál, dost tomu fandím, třeba to na parapetu bude ono.
demoneq
Já tomu na parapetu věřím :) nechal jsem si na okně 3 noname kytky který jsou naprosto odlišné od sebe, dnes přihodím fotky až nafotím všechny kytky.
Ta blue voní tak nějak dost pronikavě, možná ta čokoláda :D jinak celkově mám na parapetě 6 kytek, akorát se tam vešly :) 3x noname,2x blue a 1x euphoria#orange bud
Do přírody jsem vypustil 2x Sh x Ea G x L.R.2 a 1x noname(ten kterej měl už 40cm)
mám z toho celkově ale docela chaos v hlavě už :D ještě mi tu zbývá hodit do přírody 2x euph#orange bud, 1x blue sattelite a 1x shaman#eag#l.r.2 ale myslím si že je ještě čas na výsadbu ven.. nepotřebuju nějak extra přerostlý kytky když jich je tolik.

Zelený muži, děkuji ti za reakce a rady :)
mám ještě pár semínek od blue sattelite, tak až si nějak doupravím microskřín tak bych jel určitě tuhle odrůdu :)
demoneq
Zaoknovky - > 23.5.2016
___________________________
1 - noname kytka, indica
2 - noname kytka, skunk - > fotka je před zalitím, měla trochu povadlý listy ale už je vpohodě :)
3 - noname kytka, sativa
4 - euphoria # orange bud
5 - blue sattelite
+ ještě jedna kytka blue sattelite která vypadá dost podobně jako její sestra ale lze vkládat jen 5 fotek tak jen toto :)
demoneq
Kytky v přírodě - >
________________________

Omlouvám se že kvalita fotek stojí za prd, dneska bylo celkem dost nemilý počasí, včera jsem je sadil do země a dneska tohle... :( kroupy,vítr a déšť :(

1 - no name nejvyšší kytka, něco kolem 40cm má, trochu to odnesla jedna větev a pár listků ale jinak vpohodě.

2 - Shaman # Ea G # L.R.2, taky jí pár listků upadlo

3. tady je druhá Shaman # Ea G # L.R.2 je na tom stejně

4. pokus o porovnání kytky s mojí rukou :D
demoneq
- kroupy byly tak silné že jsem tohle našel na zemi, tak snad to trochu zčervená ještě. Dost listů to odneslo a rajský co mám hned vedle tak pár listů taky upadalo :( ale co se dá dělat
demoneq
3 samci tří odrůd
Blue sat. , Sh#Ea G#L.R.2 , Eup#Orange bud

nechám si je na pyl :) jsou jinak ve vedlejší místnosti
demoneq
Tak, teďka mám dotaz.. u všech tří kytek jsem našel jak kdyby to někdo buď prošlápl nohou a bylo to jakoby trochu podhrabaný, předtím dost pršelo sice ale že by to udělalo takovej sesuv půdy? neměl jsem sebou mobil tak jsem to nevyfotil.. ale prostě vedle kytky byla prostě vyritá díra.. ale dostává mě že to bylo u všech a to na dvou políček.. je možný že to bylo prase? to by mi ani tak nevadilo.. ale kdyby to byl člověk tak by jen čekal na to až to bude mít něco hulitelnýho
předtím jsem slyšel nějaký děcka jak si někde hrajou v lese ale že by věděli co to je? je jim max 10-13.
Mohlo to být prase/člověk/slimák/déšť? už jsem si hledal další místo raději a trochu to tam udělal aby se tam dalo chodit ale nesvítí tam tolik slunko jako na tom místě, je to tam teda dost zarostlý.
frek
pokud byly u tebe ty přívaláky, co brouzdaly teď českem, tak je to s nejvyšší pravděpodobností od vody. Loni jsem to taky měl u kytek venku po větších deštích. :)
demoneq
To jsi mě trochu uklidnil :) uvidím, zahrabal jsem to zas.. pokud tam uvidím zas něco podobnýho tak to přesadím :) jen abych příště nešel a nic tam nebylo :D ale o tom nesmím přemýšlet jinak mi to nedá spát.
Díky :)
charvi
Ahoj Demoneq...tak sem si našel tvoje příspěvky a rád budu obohacovat dizkuzi:-)Máš to pěkné jak tak koukám:-)Budu sledovat jak se ti daří...
demoneq
Ahoj, díky moc :) nápodobně :D
demoneq
update - zaoknovky 5.6.2016


ty tři bílé květináče mají jen 4l, měl bych je přesadit do většího? mám možnost použít 15l kýbl ale bojím se aby mi to na tom okně nepřerostlo :D
jde mi o to, aby se ty kytky nedusili.
ty dvě největší mají něco okolo 40 cm
co myslíte?


3 obrázek - mimochodem, u blue sattelite mám takovej dojem že to byly všechno samci.. už jsem 1 vyhazoval pač už jednoho samce mam na okně.. a tady ty preflowers se mi taky nějak nezdaj.. přitom kytka voní, větví se jak prase.. a vypadá celkově jak samice.. ale to všechny vypadaly :D tak snad nebudu mít smůlu, pač na tenhle model jsem se dost těšil.. ale spoustu modelů ještě zbývá tak mi to tolik nevadí :D ale stejně
demoneq
No name kytka, ta nejvyšší asi na porovnání tam mám flašku 2L
další fotka - > kytka vedle ní
demoneq
1. obrázek - > 2. políčko, tady je jen jedna kytka, preflowers na každym výhonku, vypadá jako kdyby začínala kvést zachvíli
2 obrázek - > 3. políčko tady je kytka v asi 20l květináči, dost rozvětvená, vedle ní další kytka
demoneq
-
demoneq
tak, toť vše zatím, další fotky tak nakonci června ať tam je vidět nějaký ten rozdíl :D i když každym dnem jsou větší a větší, a vždy když za nimi jdu tak se jich až leknu :D
smějte se
sanyy
No ale i když nemáš balkón máš velmi hezké zaoknovky ;) ať se daří
demoneq
citace:
Původní příspěvek od sanyy
No ale i když nemáš balkón máš velmi hezké zaoknovky ;) ať se daří


Děkuji ti :) tobě taktéž.
demoneq
zdravím, lidi roste to strašně rychle, na okně kytky co mám jsem musel dát domů za okno pač jsou moc vidět, jedna má 71cm a né že by rostla jedna cola.. ona roste zrovna do vánočního stromku :D(nezastřižená, ale je to řez) ostatní jdou taky hodně do stran... zejtra nebo dneska sem ještě hodim fotky, chci to udělat tak nějak jak to vypadalo před měsícem a jak to vypadá po měsíci, hlavně musím roztřídit kytky(co je co) pač se mi to nejspíš trochu popletlo dohromady :D jistej jsem si akorat no name kytkama :D jinak jedna kytka nahazuje hromadu preflowers a vypadá že půjde do květu :) mohla by dozrát jako první venku, a navíc voní tak 2m na dálku :D a ještě se pokouším jednu kytku zatmívat, paličky už má a kvete zhruba 14 dní :)
AllSeeingEye
Opět se blíží nějaká hrůza, kroupy a silný děšť. Tak snad Ti kytí vydrží!
demoneq
citace:
Původní příspěvek od AllSeeingEye
Opět se blíží nějaká hrůza, kroupy a silný děšť. Tak snad Ti kytí vydrží!

Doufám, tentokrát by to nadělalo více škod :/
demoneq
update 30.6.2016

Ahoj, rozhodl jsem se fotit ostatní kytky až tehdy, kdy bude začínat kvetení, né že by ten růst nebyl nějak zajímavej, ale přeci jen když to kvete tak je to zajímavější :)
Tohle je kytka kterou zatmívám. Kvete zhruba 20 dní na okně, třetí obrázek je pro porovnání abyste poznali o jakou kytku se jedná.(je to noname) voní zatím hodně citrusově, když ošahám lísteček s pryskyřicí tak citím dost takové ovocné aroma a když čuchnu k paličce je to takový těžší aroma míchané se skunkem.

Jinak, kytky volně v přírodě - nejvyšší zatím 110-120cm, dost rozvětvené kytičky :)
AllSeeingEye
Ahoj demoneq.

Co je chlape? Nějaky update?
demoneq
Ahoj, omlouvám se že už není tolik updatů, ale venku se moc nedaří :( už mi zplesnivěla jedna kytka a to ani nekvetla, druhá která kvete tak plesniví taky a třetí kytka na paloučku polámala zvěř, jinak dvě tam jsou vpohodě tak z toho ještě snad něco bude, asi se vyseru příště na nějakou louku a budu sázet jen za okno, tam už zatmívám a vypadá to na krásnou sklizeň v půlce září takže akorát, jedna zaoknovka už zhulena, vydrželo mi to na takovej měsíční pohul(byla menší) ale dal jsem jí špatnej flush tak nebyla na chuť nějak extra dobrá ale stačilo to :) zveřejním asi až výsledky sklizně, vzhled, chuť, vůni, stav :)
AllSeeingEye
Věčná škoda :-( a měl jsi tam nějakou ochranu proti zvěři? Aspoň vlasy nebo tak..? S tím plesnivěním je to divné, že to chytly i nekvetoucí kytíss..
demoneq
nene neměl :/ byl to takovej pokus na tu louku to dávat :) příště to udělám líp, s tím plesnivěním mě to dostalo protože to chytl hlavní stonek a rostlina se zlomila, ale jako jediná byla v květináči, ostatní v zemi.. tak se třeba nějak zapařil substrát či tak něco.. netuším, byl to sice no name ale chtěl jsem vědět co z něho bude :D věnuju se teďka hlavně kytkám za oknem :) dneska to nafotím
demoneq
jinak, květinka v kvetináči byla plná mravenců, po vyhození substrátu na zem to bylo i plné vajec a tak.. takže si z toho udělali domeček svině jedny :D
charvi
S tou plísní jsem měl též u automatek problém.Hned jak jsem si toho vsiml tak sem je stal a vetsinu urody zachranil...3 dny prselo a hned to slo do haje...u automatek bych to priste resil ze kdyz uvidim ze tak prsi ze je prenesu na suche misto ale s pulrockama uz nehnu...tak at se ti vydari uspesne dopestovat zbytek urody... jinak ti to poctive sleduju a neboj nejsi sam kdo ma potobne patalie:-)pěstu zdar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma