Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
'2016 - po dlouhé době opět na zahrádce =) - Klikni zde pro originální téma
Maxeaux
Crazyn, v usa co stat to iny mrav.
crazyn
Tak to se omlouvam,to jsem přehledl
borda1984
Lidi jsou kurvy,mám taky zlou zkušenost,cca pred 8 lety mě cikánek z obce udal fízlum(jeden píčus mu totiž vyzvonil že jedu indoor ,když jsem mu ukazoval jak se ma pěstovat-začínal),nejdřív mě začqal vydírat,že když mu nedám 60 litru,tak na mě pošle benga,no já mu nasral,do 14 dnu u mě zatukala kriminálka,povolení k prohlídce.Strávil jsem asi 8 hodin na výslechu.Měl jsem zrovnna 25 kytek na rustu,ve sklepě schováno 160 g sušiny.Pozvali si moje 3 kámoše,kteří řekli že o ničem nevěděli,prodej jsem žádný neměl,pěstoval jsem jen pro sebe po těžkém urazu(zlomená pánev,přretrhané nervy atd).Po vznesení obvinění,že mě hrozí za pěst a přechovávání asi 4-8 let(přesně už dnes nepamatuji)jsem zavolal J.X.Doležala,napsal o mě 2 stránky v Reflexu o tom jak benga stíhaj někoho kdo to potřebuje pro léčebné učinky a toho zmrda udavače co mě vydíral je nezajímal(český paradox),to státní zástupce celé stáhl a já měl klid.Poté jsem měl akorád soud o navrácení všeho vybavení a i zabavené ganjy,u soudu jsem je poslal do prdele a odešel.
Tod muj příběh s udavači-podcenil jsem to,že na to benga budou srát kvuli skřínce 1x1 metr a ono né no.Poučen na dlouhou dobu.
salamist&
Diky,
kamosovi vzali 36kytek,vetraky,kvetinace a snad i lampu, zbytek nechali,mel pak dobryho pravnika...1000,- a rok a pul podminku...lito stal ten pravnik
salamist&
55-tý Den květu...už dělám proplach pouze vodou :afro:

:rasta:

salamist&
Budu muset fotky nahrat pres pc..odpo upravim...
salamist&
hotovo :-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma