Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ps: toto jsem založil, ptž za poslední dvě kola jsem nebyl moc úspěšný - 240 a 181g pod 600W
proto uvítám jakoukoliv radu, názor, tip - foto přihodím dnes večer
pokuď je máš tak, že když je rozmíštíš po boxu, tak jak plánuješ a kytky maj mezi sebou 1-4 cm, tak pohodička, nešmikal bych. já být tebou tak už přepínám...
záleží na tvém prostoru. já to vždy koncipuju tak, že přepínám když mají od sebe ještě poměrně hodně prostoru a stejně pak odvlhčuju a vlhkost mám kolem 45%. pokud to máš na suchém místě, tak si můžeš dovolit mít to tam narvaný a není tak vysoký riziko plísně. a zastřihávání obecně moc nefandím, jsou podlě mě lepší techniky, zastříhnu, jen když vyloženě nemám čas ohýbat a potřebuju dovyplnit prostor, což se mi nezdá, že by jsi potřeboval. stejně tak nefandím přervanýmu prostoru, narůst tam toho může víc, ale taky můžeš chytit plíseň a přijít o část úrody a nakonec na tom být ještě hůř. navíc každý ti řekne,že jde primárně o to, že když vychytáš podmínky (teplota, vlhkost, proudění vzduchu) tak můžeš mít mezi kytkama klidně i mezery a máš 1-1,1g/W. páč čim neprostupnější porost, tím hůř se pak sráží teplota/profukuje se to a sráží se vlhkost, což bude tvůj případ, ať už přepneš teď nebo za dva tejdny, tak ty vedra venku tě neminou...btw, přikup ještě jeden klipsňák, jeden je málo, tím tam ten vzduch moc nerozhýbeš...