Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Ahoj - Klikni zde pro originální téma
Hgrow
Zdravim, jsem tu novy a rad bych se Vam predstavil. Jsem milovnik konopi uz par let a v posledni dobe, hlavne diky komfortu jsem si pohraval s.myslenkou vlastniho pestovani. Dopadlo to tak, ze mi roste 5 kyticek od budhy z automixu pod 400w slunickem. Jedna kyticka trochu chradne a ohybaji se ji kvety a krouti ruzne do stran, to mne trochu rmouti. Dalsim dvema se dari dobre a nejmensi dve jsou od narozeni mirne zlute, ale zda se, ze se perou. Nebyli sazeny uplne ve stejnou dobu, dve nejmensi se spozdenim cca 20 dnu. Jsou ve smesi zahradnickych substratu a all mixu biobizz. Hnojeni minimalni od green house seeds all in on. Tesim se na pokec s Vami. At to roste.
krobak
Ahoj, vitaj a nech sa Ti darí.

Hneď takto na začiatok až ma striaslo keď vidím tie elektrické serepetičky takto nebezpečne blízko miesta kde sa pracuje s vodou. Dávaj pozor, voda a elektrika sa nemajú moc radi. Držím palec. :)
Hgrow
Tak po par dnech pridavam photo, zda se, ze ta nejvetsi kytka se nakonec snad jeste popere a nezajde. :)
Hgrow
Photo
slamacek
:sun: Tak jak na to koukám, takže - nejdřív si tam ukliď :-), máš tam fakt šílenej nepořádek!!! Za druhý by si si měl udělat trochu více jasno, co se týká výživy rostlin, něco si o tom nastuduj na FAQ, ty problémy, co popisuješ jsou podle mě tím, že špatně hnojíš, nepočítaje vlhkost, teplotu atd.. Za třetí, udělej si nějakej svuj "set", ať nemusíme kecat tady pro nováčky, nebo tady skejneš do konce pěstu:-). Za čtvrté, ty dvě malý potvory bych vyhodil úplně pryč a začal se trochu starat jen o ty dvě. Udělat jim víc místa, pěkně je umístit pod světlo, nechat je vyrůst, řekl bych, že stavbu mají pěknou, co ty na to? Za pátý - to už tě vůbec nepotěším, tak ti kluci, co tu jsou , nejsou žádní blbci, takže pokud ti tu někdo chce poradit, tak ví proč ti to říká a měl by si dát na jeho radu, přeci jenom mají víc zkušeností:-) Hm, nemyslel jsem to špatně, ale upřímně, přeju ti hodně úspěchů, řekl bych , že ty dvě kytičky mají šanci, pod 400w by si z toho měl sundat opravdu hodně :-) čau:pimp:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma