Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Ahoj
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Hgrow
Nový Člen

Karma uživatele Hgrow - 0% Pěstitelská

Ahoj Příspěvek č. 1

Zdravim, jsem tu novy a rad bych se Vam predstavil. Jsem milovnik konopi uz par let a v posledni dobe, hlavne diky komfortu jsem si pohraval s.myslenkou vlastniho pestovani. Dopadlo to tak, ze mi roste 5 kyticek od budhy z automixu pod 400w slunickem. Jedna kyticka trochu chradne a ohybaji se ji kvety a krouti ruzne do stran, to mne trochu rmouti. Dalsim dvema se dari dobre a nejmensi dve jsou od narozeni mirne zlute, ale zda se, ze se perou. Nebyli sazeny uplne ve stejnou dobu, dve nejmensi se spozdenim cca 20 dnu. Jsou ve smesi zahradnickych substratu a all mixu biobizz. Hnojeni minimalni od green house seeds all in on. Tesim se na pokec s Vami. At to roste.

Old Post 30-03-2016 v 15:37 PM
Hgrow je offline   Profil uživatele Hgrow   Find more posts by Hgrow   Foto galerie člena Hgrow   Click here to Send Hgrow a Private Message   Add Hgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ahoj, vitaj a nech sa Ti darí.

Hneď takto na začiatok až ma striaslo keď vidím tie elektrické serepetičky takto nebezpečne blízko miesta kde sa pracuje s vodou. Dávaj pozor, voda a elektrika sa nemajú moc radi. Držím palec.

Old Post 30-03-2016 v 16:15 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hgrow
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Tak po par dnech pridavam photo, zda se, ze ta nejvetsi kytka se nakonec snad jeste popere a nezajde.

Old Post 04-04-2016 v 08:06 AM
Hgrow je offline   Profil uživatele Hgrow   Find more posts by Hgrow   Foto galerie člena Hgrow   Click here to Send Hgrow a Private Message   Add Hgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hgrow
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Photo

Old Post 04-04-2016 v 08:07 AM
slamacek
Stálý Člen

Karma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak jak na to koukám, takže - nejdřív si tam ukliď :-), máš tam fakt šílenej nepořádek!!! Za druhý by si si měl udělat trochu více jasno, co se týká výživy rostlin, něco si o tom nastuduj na FAQ, ty problémy, co popisuješ jsou podle mě tím, že špatně hnojíš, nepočítaje vlhkost, teplotu atd.. Za třetí, udělej si nějakej svuj "set", ať nemusíme kecat tady pro nováčky, nebo tady skejneš do konce pěstu:-). Za čtvrté, ty dvě malý potvory bych vyhodil úplně pryč a začal se trochu starat jen o ty dvě. Udělat jim víc místa, pěkně je umístit pod světlo, nechat je vyrůst, řekl bych, že stavbu mají pěknou, co ty na to? Za pátý - to už tě vůbec nepotěším, tak ti kluci, co tu jsou , nejsou žádní blbci, takže pokud ti tu někdo chce poradit, tak ví proč ti to říká a měl by si dát na jeho radu, přeci jenom mají víc zkušeností:-) Hm, nemyslel jsem to špatně, ale upřímně, přeju ti hodně úspěchů, řekl bych , že ty dvě kytičky mají šanci, pod 400w by si z toho měl sundat opravdu hodně :-) čau

Hlavne,že nám to roste!

Já bych se na to vyprdla Velebnosti.

Old Post 06-04-2016 v 01:55 AM
slamacek je offline   Profil uživatele slamacek   Find more posts by slamacek   Foto galerie člena slamacek   Click here to Send slamacek a Private Message   Add slamacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-01-2022 - Ahoj - 1 odpovědí
08-12-2019 - Ahoj všem - 1 odpovědí
09-02-2017 - ahoj - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás