Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
1600W 21x Shark Shock - Klikni zde pro originální téma
masuro
no dle toho co mi rikal borec co mi stavěl panel tak jeho největčí riziko je že ti spadne na hlavu :-) líp se mi s ledkama usíná i odchází na dýl z domu
Dirty86
panove nemusíte se bát už je dávno po sklizni,kolega doda ještě určitě celkovou gramáž at to roste všem :)
BedaTravnikar
Nevím no mel jsem hps 400 w z lumatek ted mam led 600 w real 279 w spotreba+ usporku 200 w real 135w zalohu 2K a ted nemusim platit do září a snižili my zalohu a to jsem se bál na 4+1
Dirty86
ja mam 2+1 a 2x 600w a doplacel sem 8 set a to sem mel elektriku na 1050 kc tak mi to jen sami zvedli na 1150 :)))
Cemus
Tak pokud úspěšně sklidil, je to opravdu obdivuhodné :D Zajímalo by mne jakým způsobem probíhalo sušení? Vždyt ten smrad(vůně?) musel projít i zdí :D
TommyGun
Dirty86: ty voe to je nejaky divny ne? To mu se mi snad nechce ani verit ze platis takhle malo.. kamos jel tri stany(600w) ve 3+1 a jestli si dobre pamatuji tak mel zalohu na elektrinu 3k.
krobak
citace:
Původní příspěvek od TommyGun
Dirty86: ty voe to je nejaky divny ne? To mu se mi snad nechce ani verit ze platis takhle malo.. kamos jel tri stany(600w) ve 3+1 a jestli si dobre pamatuji tak mel zalohu na elektrinu 3k.

Pravda, ja idem 1x600W a platím zálohu 49€(1800,- kč)/mesačne. Dirty86 daj si pozor aby si mal navýšené zálohy, ak nie mohlo by to veľmi zabolieť pri ročnom vyúčtovaní.

citace:
Původní příspěvek od fikus37
Přidávám trochu čísel....

Aktuálne mi stan 1x600W žerie 748W/hod komplet (odťah, ofuk, lampa, predradník) v paneláku. Klasická domácnosť: práčka, TV, sporák... . Výška záloh 49€, vypočítaná nedávno dodávateľom. Na svk nás teda pekne zdierajú.
fikus37
Přidávám trochu čísel.počítám ,že uděláme 4 kola za rok a jedeme hlínu(to proto že hydro systémy si vezmou podstatně víc).
Budem vycházet s ceny za 1 KW 4,50 kč(může se to lišit podle dodavatelu el.energie)
Dirty napsal že má 2x600W + nějaký ten ofuk.Tj.2x650Watt +20 watt ofuk.(nebudu počítat ,že ofuk by měl jet 24h.)
720 watt za hodinu.
růst 20 dní(průměr) 260 KW,Květ 55dnů 473 KW=733KW za jedno kolo.
X 4 kola za rok jest 3000KW tj na koruny 13,500Kč.
Pokud máš zálohu 1050 za měsíc tak za rok to dělá 12,600 kč spotřeba jen na pěstírnu.
Pokud v bytě nebydlíš a máš tam jen stan tak ta cena sedí,ale pokud v bytě bydlíš a používáš elektrospotřebiče,tak to je dost málo.Já měl bytě ročně spotřebu 13,000 kč bez stanu jen spotřebiče(pračka,mikrovlnka,žehlička,PS4,Tv atd).
Tak si udělejte obrázek sami.
A do toho jsem ještě nezapočítal ventilaci tak 50W za hodku!!
MocnyOkurek
No ja mam stan 400w, pocitac pracku lednicku a zadny dalsi spotrebice a cezacky hovadka ze me tahaj 16 kil mesicne. Jinak muze to mit tak levne pokud je v baraku ktery v nejaky skupine kupoval proud na aukci. Myslim ze se tam da poridit celkem levne
masuro
tak já se přidám se svým propočtem. dneska jsem práve volal na cez ohledne nejaké slevy co mi oni nabídli. dneska platím 2700kč. a to jedu matkarnu tak cca 150W , jeden box 400W led plus ventilace, tj cca 500W max a plus dalsi stan 200W led plus ventilace, do 300W se vejdeme. Máme PC, notas, plasmu, dve lednice, pracku, sporak na elektrinu...takze habakuk. kdyz jsem nemel setupy tak jsem platil 1050kč. takze ty pesty jsou cca do te dvojky. Jo a jinak jsem v celem byte krome obyvaku vymenil halogenyk za ledky. treba halogenky v kuchyni 4x40W sli do LED 4x4W...koupelka to samy...
hlavne platit, neprijid nekam do novýho kde nic nebylo a zrazu mít 5,000...
Dirty86
jak sem psal mam elektriku 1050 nebo mel sem a zvedli mi to na 1150 kc a doplacel sem 8 set pri rocnim uuctovanim mam stany 2 x 600 w mam pc a mam ps4 ktery hraju a plazmu lednicku atd a proste rikam jak to je akorat v lete nejedu jen 3 kola rocne peace
crazyn
set 700w cca,4 kola za sebou,dva pc,jedna tv,myčka,pračka,mikrovlnka atd.. zalohy 600 a po roce jsem doplacel 12 tísíc
Anuvin
Thread mě pobavil, to že se to tu zase nedokončilo už míň
Dirty86
celkem bylo vseho do kupy 1,556 g na to ze to bylo v byte 3+1 v jednom pokoji moc krasna prace bohuzel nedokonceny thread z osobnich duvodu diky za pochopeni...
kybork
Takže pánové, omlouvám se za menší zpoždění, ale právě si rochním v chládku takže další up můžete očekávat po propuštění z VTOS..

Dirtymu jako parťákovi děkuji za zveřejnění informací :)
vhisky
Do hajzlu s nimi.. a po lidech co kradou miliony nikdo nejde a tebe vezmou? Jak se to stalo? Taky si kolikrát říkám, jestli je vlastně bezpečné sem něco dávat.. jediný pořádný český server, kam si skupina fanoušků konopí hází své galerie s touto nádhernou rostlinou.. kolik cajtu si asi přečte tento můj komentář... No, drž se tam...
Maxeaux
citace:
Jak se to stalo?

v 99% pripadoch je to bonz. Bud sused alebo matkar. kybork, drz sa!
crazyn
Snad si nemyslíte , že klučina sedí , kvuli 1600w a par kytkam , asi měl toho už víc za sebou
fikus37
Kybork, pokud ses dobrý člověk, tak držím pěsti ať to už máš za pár (vlastní zkušenost před x lety),
Pokud to máš za nějaké el paso, nebo kurestvo, tak si to tam užij. Sčíták!!!
Dirty86
Neni to za kytky ale za problemy kdysi davno měl domací vězení a bohužel se zpozdil o par minut tak ty kurvy ho rovnou potrestali takhle...
Dirty86
Kybork brasko cekam na Tebe jeste mame velke plany :)
sakumprdum
Sory ale ze ho zabasli kvůli par minutam je pekny sranec
BRooT
Jestli měl domácí vězení, tak si určitě podmínku a trest na hraně. Jsou na to přísný pravidla, je jedno jestli se zpozdíš o 5 minut nebo deš dál o 5 metrů. Je to porušení příkazu tak jako tak, takže jdeš hned.

Doufám, že tě brzy pustí, držím palce
crazyben
Tak pět minut s většinou normálních lidí ukecáš... maj telefon a volaj, neni problém to ukecat když je druhej trochu normální tak pár minut počká když máš slušnou výmluvu. Musi tam bejt ale predpoklad toho ze je tam normalni clovek a ne vul kterej chce skodit.

Ale občas dávaj lízátko nebo fouknout... znám jednoho co se mu to vymstilo. 3 měsíce domácko, po dvou měsících nazdar + mu přidali maření. Dal si po obědě tři kousky a neměl tak rychlej metabolismus jak si myslel.
sakumprdum
Jeto smula to nikomu teda nepřeji kvůli par minutam .Jenže zavřit mužou ale pustit musí tak se drž:))

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma