Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se konečně odhodlal přestěhovat se do bytu a pronajmout jeden pokojík mým milým Jedu po 2x600w a 1x400w, postupně rozsvícím v pořadí 600,600, a nakonec 400.. Nyní jsou ve fázi růstu na 18 dni. Teplota byla při jedné lampě krásná, dotápěl jsem ůstředním topením, teď při dvou těsně pod 30, při zapnutí třetí lampy dojde i k zapojení druhého odtahu
Řezy pana Barta top quality, Shark Shock
Hnojím AH hydroponics, root stimulator dostaly v první nádrži před výměnou nádrže.
Světlo 1600w hps
Ofuk velký stojanový+klipsňák
Venilace Vents 125, bude přidán ještě jeden
Systém, nadripované květníky keramzitem 8-16mm, dva čerpadla, dvě rozvodnice, jako rezervoár slouží oddaně maltovník, kdyby bylo málo, mám připraven ještě jeden, asi o něco větší.. Takže, kdyby náhodou
Toť asi vše..
Květinář
Naposledy upravil kybork 01-04-2016 v 14:48 PM
28-03-2016 v 13:46 PM
kybork Stálý Člen
PROSIM O SMAZANI JESTLI TO NEKOMU PRIJDE POD RUKU, DEKUJI
tak jsem se konečně odhodlal přestěhovat se do bytu a pronajmout jeden pokojík mým milým Jedu po 2x600w a 1x400w, postupně rozsvícím v pořadí 600,600, a nakonec 400.. Nyní jsou ve fázi růstu na 18 dni.
Hnojím AH hydroponics, root stimulator dostaly v první nádrži před výměnou nádrže.
Světlo 1600w hps
Ofuk velký stojanový+klipsňák
Venilace Vents 125, bude přidán ještě jeden
Systém, nadripované květníky keramzitem 8-16mm, dva čerpadla, dvě rozvodnice..
Toť asi vše..
Jedna je navíc, tak jsem ji šoupl do kokosu, půjde pryč, ale nakonec ji přesadil za jednu které se nechtělo do systému, tam se ale sekla a je znatelně zaostalá, adept pod čtyřstovku
Kdyby někoho zajímalo jak šlo pH a EC den po dni, můžu blejsknout skříň na kterou si to značím a doložit.. Sice neslibuju kdy se dostanu k pc.. Ale bude
Na růstu nechám pravděpodobně ještě asi týden poté rozložím na další připravenou trubku s dírama a vanničku (pod 400w), a přepnu
čus, vyměnil jsem dveře, místo skla jsem tam napasoval polyš, nahoře dva otvory na odtah, dole jeden na přítah, v něm aluflex stočený k zemi, ať bere co nejchladnější vzduch.. Na léto mám v plánu pořídit určitě klimatizaci, přítelkyně má epilepsii a nerad bych aby mi tam ve 40 stupních odpadávala.. Teď ani nemusím přitápět pokoj mi vyhřívá celý byt
Zdar, hele nic proti tobe, ale aby jsi nebyl vecer ve zpravach.. tohle se mi zda uz opravdu moc do bytu..to jsi v pronajmu? Nebo to je tvuj byt? Jak velky mas byt? Navysil sis zalohy?
Cau, je to podnajem u vlastnika, 3+, zalohy pobezim navysit co nejdriv to bude mozne.. Jinak banda pise ze 2kw v byte jsou cajk, a cez s tim nedela drahoty tak doufam ze nekecaj
No doufam ze nebudu nejsem moc fotogenicky typ
Původní příspěvek od kybork Cau, je to podnajem u vlastnika, 3+, zalohy pobezim navysit co nejdriv to bude mozne.. Jinak banda pise ze 2kw v byte jsou cajk, a cez s tim nedela drahoty tak doufam ze nekecaj
No doufam ze nebudu nejsem moc fotogenicky typ
Čus odvaha teda. Držím palec, 2kW niesú moc, no takto bez základnej aklimatizácie sa na susedov, v novom prostredí, podnájom a hneď šup vo veľkom a profesionálne. Budem sledovať potichúčky .
Sleduj a drz palec ze to neuvidis v tv to by nebyl vesely pohled jako je ted
Hlavne co jsem koukl na netu tak klimoška taky nema zrovna malou spotrebu.. Kolem 2-3 kW, coz ve spojeni s mym pokojem dela pomalu 5kW.. Na cezu jsem hlasil ze mam spoustu terarek tak jak tam pujdu tak nahlasim i to ze v lete pribyde klimatizace a navysim zalohy na 3 tisice At se nedivi co mi to tak papa
peknej projekt, budu sledovat... co se tyce odberu tak do 2kW je to uplne v cajku, tolik zere i blbej primotop nebo klima, tudiz pokud tu elektrinu budes platit tak zadnej stress... prinejhorsim rekni ze tam mas servery i kdyz ja nikdy nic cezu rikat nemusel a stejne jestli na tebe prijdou tak urcite ne skrze elektrinu... kazdopadne rekl bych ze na kvetu budes hodne bojovat se zapachem, coz budi mnohem vetsi pozornost sousedu nez zvysenej odber elektriny, jelikoz pochybuju ze nekdo sleduje tvuj elektromer na chodbe.... btw. nevim jak to mas s majitelem bytu ty, ale moje majitelka chodi jednou rocne prohlidnout stav bytu, tudiz vzdycky musim vsechno zbalit a kytky prestehovat ke kamosovi co bydli kousek odeme... taky koukam ze na topeni mas klasickej merak, na kterej se ti budou chodit divat a merit to, tudiz s tim pocitej... no preju good luck a zadnej provar