Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Amsterdam neděle - Klikni zde pro originální téma
slack
Zdravim panove, ted v nedeli jedu do Amsterdamu jako zavoznik, mame tam 12h cas, kde tam nejlip poridim a zaroven kde mi to tam prodaj? Oblecenej budu normalne, bunda, teplaky, botasky :-D takze nic napadnyho, preci jen vezem televize na letiste. :-D Popripade kdyby jste mi poradili, kourit se to muze i venku nebo jen v coffee shopu? Nejde mi o nejaky prevratny mnozstvi, chci Blueberry a NYC sour diesel. Kus od kazdeho a nejlip vykourit to tam. Popripade maji tam i drticky na pujceni nebo ke koupi papirky? Fakt nevim, nikdy jsem tam nebyl. A drticku sebou nehodlam vizt uz jen z duvodu, ze tu praci mam rad a nechci udelat nejakej pruser. Diky za rady panove a damy :-)
crazyben
V amstrdamu NE... najdi naky mensi mesto (zajet nekam par kilaku od amstru?), ceny budou o dost mensi a nebudou tam takovy ty kseftikari co chtej vydelat prave na turistech.
Sezam
Ahoj, Amsterdam muzu jen doporucit uz jen proto, ze cizincum je mimo Amsterdam zakazano prodavat travu :) v coffee shopu si muzes koupit vse potrebne, nebo ti to i sami ubali :) samozrejme zalezi na jaky coffee shop narazis :) drzim palce :)
velvyslanec
vonku mimo coffeshop by si hulit "nemal" ale nikto to neberie extra vazne, ponuka modelov je velmi variabilna ale mas tam ~300 coffeeshopov takze v nejakom tvoje modely mat budu urcite, ja som si kupoval drvicku priamo v coffeeshope (plastovu za 2.5e) a papirky nam dali free ale je tam dalsich x milion headshopov s bongami drvickami atd, ak chces dobre nakupit zajdi trochu dalej od centra do coffeeshopov kde chodia miestni a nie turisti (mozem odporucit Siberie coffeeshop ale neviem ci tam bude prave BB a NYCD)
slack
Tak jsem byl, navstivil jsem 4 coffee shopy, neco malo nakoupil (Libery Haze, Blue Cheese, Lemon Haze, Cookies kush a pod..) a zadarmo jsem dostal plastovou drticku, filtry a papirky + asi 3g dohromady. No, co si budem, nechal jsem tam asi 300e dohromady (od vseho klido 5g) a nemuzu rict ani slovo proti, jen by mohl byt nejakej kofak opravdu nonstop nebo mit webovky, na kterych plati otviraci doba.. Urcite zajedu znovu😉 PS.. I z Holandska se da dovizt slusnejch 25kousku domu)) ale nikoho tim nenabadam, i kdyz v lete jsem tam opet 😆
ten_hodnej
hehe nechat 300€ v coffe je docela ulet, ale proc ne :) jinak moje zkusenost s amstrem je taky dobra, jenom tu oteviraci dobu coffe taky nechapu, ale mam pocit ze je to tam ze zakona, vsichni musej zavrit v 10 a nazdar, jinak uz by tam nejakej ten nonstop byl...
Kifo
a ako si to prevazal? 25 by bola krasa doniest...urcite by som kief kupil a doniesol si:)
slack
Autem.. :-))
coolkich
super vylet, uzivej a vychutnavej =)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma