Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim panove, ted v nedeli jedu do Amsterdamu jako zavoznik, mame tam 12h cas, kde tam nejlip poridim a zaroven kde mi to tam prodaj? Oblecenej budu normalne, bunda, teplaky, botasky :-D takze nic napadnyho, preci jen vezem televize na letiste. :-D Popripade kdyby jste mi poradili, kourit se to muze i venku nebo jen v coffee shopu? Nejde mi o nejaky prevratny mnozstvi, chci Blueberry a NYC sour diesel. Kus od kazdeho a nejlip vykourit to tam. Popripade maji tam i drticky na pujceni nebo ke koupi papirky? Fakt nevim, nikdy jsem tam nebyl. A drticku sebou nehodlam vizt uz jen z duvodu, ze tu praci mam rad a nechci udelat nejakej pruser. Diky za rady panove a damy :-)
V amstrdamu NE... najdi naky mensi mesto (zajet nekam par kilaku od amstru?), ceny budou o dost mensi a nebudou tam takovy ty kseftikari co chtej vydelat prave na turistech.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ahoj, Amsterdam muzu jen doporucit uz jen proto, ze cizincum je mimo Amsterdam zakazano prodavat travu v coffee shopu si muzes koupit vse potrebne, nebo ti to i sami ubali samozrejme zalezi na jaky coffee shop narazis drzim palce
vonku mimo coffeshop by si hulit "nemal" ale nikto to neberie extra vazne, ponuka modelov je velmi variabilna ale mas tam ~300 coffeeshopov takze v nejakom tvoje modely mat budu urcite, ja som si kupoval drvicku priamo v coffeeshope (plastovu za 2.5e) a papirky nam dali free ale je tam dalsich x milion headshopov s bongami drvickami atd, ak chces dobre nakupit zajdi trochu dalej od centra do coffeeshopov kde chodia miestni a nie turisti (mozem odporucit Siberie coffeeshop ale neviem ci tam bude prave BB a NYCD)
Tak jsem byl, navstivil jsem 4 coffee shopy, neco malo nakoupil (Libery Haze, Blue Cheese, Lemon Haze, Cookies kush a pod..) a zadarmo jsem dostal plastovou drticku, filtry a papirky + asi 3g dohromady. No, co si budem, nechal jsem tam asi 300e dohromady (od vseho klido 5g) a nemuzu rict ani slovo proti, jen by mohl byt nejakej kofak opravdu nonstop nebo mit webovky, na kterych plati otviraci doba.. Urcite zajedu znovu😉 PS.. I z Holandska se da dovizt slusnejch 25kousku domu)) ale nikoho tim nenabadam, i kdyz v lete jsem tam opet 😆
hehe nechat 300€ v coffe je docela ulet, ale proc ne jinak moje zkusenost s amstrem je taky dobra, jenom tu oteviraci dobu coffe taky nechapu, ale mam pocit ze je to tam ze zakona, vsichni musej zavrit v 10 a nazdar, jinak uz by tam nejakej ten nonstop byl...