Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Hydroponie první runda, 600w - Klikni zde pro originální téma
bmw330d
Zdrvím rád bych se s vámi podělil o svůj první indoor pěst.
Vybavení: Stan Orca 120x120 bílá folie, předřadník digi Lumatek 600w, stínidlo A-wing, růst 400w květ 600w Gib lighting, odtah TT SILENT-M 555m3, ph metr a ec metr milwaukee, čerpadlo 1000l/h a další věci potřebné pro hydro kapilár.

Řezy od známého Jack herer momentálně 16ks, přišli mi dost marný tak uvidíme...
Hnojiva atami hydro, ata clean, inspirace uživatele MocnyOkurek tímto mu děkuji za pár informací.
Ph držím okolo 5,5 - 6 a ec okolo 1.0
bmw330d
Tímto bych se ještě rád zeptal zda bude problém abych třeba v květu přesadil a vyřadil nějaký řezy co se mi nebudou zdát. Díky
kwb
nevim jestli se mi to zdá, ale na první fotce svítíš spíš na stěny než na rostliny, já bych ten reflektor víc uzavřel. jinak to máš pěkný. čau KWB
bmw330d
Jo asi máš pravdu, díky za upozornění poladim to...
TommyGun
Zdar, jak je hlučný ten odtah? Ma regulátor otáček? Cena? Dík
MocnyOkurek
Sem rad ze sem pro nekoho inspiraci tak at ti to pekne roste. JInak klony vyhazuj jen mrtvy :) to ze bude nejaky zebrak nevadi, vzdy na nem vyroste aspon neco, coz je lepsi nez nic. Chcipaka navic muzes vzdy podlozit a tim deficit vysky dorovnat.
bmw330d
Odtah je tichý má 2 rychlosti jedu na jedničku a tahá jak bejk, mám to v místnosti vedle ložnice v bytovce kde jsou stěny snad 5 cm a v noci kdy je úplný ticho neslyším nic, regulátor otáček nemám... Díky za radu mocnyokurek, udělám to tak. Zatím to vypadá pěkně kořeny vyjeli byli totiž skoro neprorostle tak jsem se bál.. Jinak PH a EC se mi daří bez problémů držet teplota uvnitř 25 stupňů vlhkost 70℅ v noci to klesá na pokojovou teplotu 20 stupňů. Nevim jestli mám zaštipovat nebo se na to vykaslat přepnout bych chtěl o víkendu..
bmw330d
Tak jsem zjistil, že se mi seká čerpadlo a spíná podle toho jak se mu chce pravděpodobně nějaké přidřené. Objednal jsem nové + 2 klipsnove vetraky a bloombastic a hned 2000 v prdeli :D momentálně jedu zálivku nonstop aby čerpadlo nemělo možnost se nezapnout...
Samulele
Radšej to spínaj/zalievaj ručne,2-3x za den stačí.. nonstop závlahou ich utopíš..
kybork
v keramzitu nic utopit nejde ja takhle jedu kazde kolo a nic jsem jeste neutopil :)) spis by mohl ubrat u vzrostlejsich kytek ale to je fuk..
Mas to fajn libi se mi ta trubka ja mam rozvodnice a je to oproti te tve variante dost neprakticke :)
a jak pise okurek, vyhazuj jen mrtvoly je to plevel treba se u tech mrzaku jeste budes hezky divit :))
pic k
kybork
sorry koukam ze mas taky ty rozvodnice na telefonu jsem to prehlid.
Samulele
Hádať sa nebudem, už sa to na G riešilo 100x, budem sledovať.
MocnyOkurek
Pozor nejde to sice uplne prelit ale jde to slusne pridusit. Tusim ze mi nekdo do threadu psal ze prcky zaliva 3x denne. To chci prave priste zkusit tez.
bmw330d
Díky za rady chlapci raději jsem to ted vypnul... Možná bych to mohl přes noc nechat vypnuté ne? a pak ráno až půjdu do práce zase zapnu.. Nicméně psali z pošty že by zítra měl dorazit balíček tak snad to ty kopřivy vydržej :)
bmw330d
Nevim jsem totální amatér ale kytky už jedou 7 den zdají se mi dost malé chtěl bych v sobotu přepnout je to reálný?
LonGermaX
Ec male dej tak 1,2 a musi stacit jedno max 2 dene ted je nech do rana bez.jam se nerozrostr bal tak minimalni zalivku ono to mic vody spis jak vzducu nepotrebuje.
MocnyOkurek
To prepnuti asi neni cece realne leda by se nejako hodne rozjely. Spise bych to videl na jeste tak tyden. Ten progres dle fotek neni moc velky na to aby za 2 dny byly pripraveny.
bmw330d
Dobře dám jim ještě nějakou dobu růstu. Díky
Kreator1993
To by ani grinspoon nedohnal a to je 100% sativa. Ještě to fakt nech narůst. Sám by sis ubral na dobrotě.
jarmilskorepic
Chce to určo ještě týden, četl jsem že máš problém s čerpadlem, nevím jak jsi to řešil nebo jestli máš už nové, ale možná si je přidusil vodou jak Ti jelo čerpadlo nonstop. Dej jim určo ještě týden, 100% sativa je zajímavá volba. Držím palce a ať se daří. Budu sledovat.
bmw330d
Jo díky chlapy. Čerpadlo už je uložené na poště + další 2 ofuky tak to dnes nainstaluju a necham je ještě týden růst jak říkáte.
bmw330d
Možná bych ani nerekl, že jsem je nějak utopil, ale když mi je přivezl tak z těch kostiček ani nekoukali kořeny tak jim to bude asi trvat déle...
bmw330d
Bohužel 1000l\h nebylo tak musí postačit 800
Samulele
Kámo tak to je trošku prúser, načo sú ti stonky bez koreňov? :D Nemal si to preberať... Keď chceš peknú rundu, základ sú kvalitné, zdrave a poriadne ZAKORENENÉ rezy.. teraz nemáš kontrolu, rastie? nerastie? málo hnojky? moc hnojiv?? kto vie... Dalšia vec je nestabilný keramzit s ktorým budú prcky bojovať. Ph bude stúpať.. tak nato bacha. Po dva kusy na kvetník tiež nieje moc ok, navzájom si konkurujú a nakoniec aj tak silnejší zvítazí :) A ja som zástancom selekcie, proste mrzáky dopreč. Uberajú na výnose zdravému jadru. Držím palec , bude to hodne poučné kolo.
bmw330d
Jo bohužel už je to tak, řezy byli od znameho přes dalších x lidí příště se obrátim na někoho odsud z fóra. Jinak jsem jel s tím keramzitem skoro měsíc na prázdno což znamená, že mi pH stoupne za den max o O,5.. Jinak EC držím teď 1.2 je vidět že už se rozjeli a rostou :) dám jim ještě tak 5-7 dní
Samulele
Ok , to je super že si to napufroval..like a boss :) a keď vidíš zmeny k lepšiemu tak je to na dobrej ceste.
bmw330d
Tak máme tu 12 den růstu dnes jsem je měřil a mají okolo 15 cm ještě je nechám do víkendu a pak přepnu.. Jinak PH krásně držím ráno přídu a ještě nikdy nevylezlo nad 6.0.. Dám pár ml pH - a jdu tam až další ráno.. EC mám teď 1.25
LonGermaX
Ted bych si tipnul, ze se zacinaji rozrustat koreny a brzo to zacne rust. Davej si pozor na prestavky mezi vysychani tim si zajistis rychlejsi rust korenu a tim lepsi start.
bmw330d
Dobře díky. Zálivku mám nastavenou 15/15...
LonGermaX
Mas zalivku nastavenou na 15 minut a patnact minut pauzu ? Chapu to dobre ?
bmw330d
Ano přesně tak.
LonGermaX
Mě příde, že se to za těch 5 dní moc nezpravilo. Zauvažoval bych nad delšíma pauzama v závlaze. Keramzit jsem nejel ale podle mě by bohatě stačilo 1x15min za 2H. Pohlídal bych si to a sledoval bych co to udělá. Příde mi jak to tam často pereš dostavá se mín vzduchu ke kořenům a proto to leze šnekovou rychlostí. Ať roste
bmw330d
Dobře trochu jim to stáhnu a uvidíme
bmw330d
Tak jsem jim to stáhnul 15 min běží a 45 min pauza tak uvidíme
bmw330d
Největší změnu za dobu co jsem to spustil je zvednutá plovoucí podlaha :D :D :D tak alepsoň něco se zvedá...
MocnyOkurek
Jo zacatky sou krusnejsi ale to se podda neboj :)
bmw330d
MocnyOkurek zeptám se používám stejný hnojiva jako ty. Ty složky A+B mícháš ve stejném poměru nebo tam dáváš víc složky A kvůli dusíku?
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od bmw330d
Největší změnu za dobu co jsem to spustil je zvednutá plovoucí podlaha :D :D :D tak alepsoň něco se zvedá...



To nasere tak snad se to brzo rozjede a bude ti to delat samou radost:)
bmw330d
Dnes jsem odhrnul pár kuliček a vykoukli na mě kořeny zdají se mi divný je to plíseň?
bmw330d
Foto
MocnyOkurek
Jak pises davam trosku vice A slozky na startu. Pak naopak trosu vice B slozky kdyz je kvet. Jinak to foto vypada rozhodne ne zdrave. Ale jestli je to primo plisen tezko rict. Ja jeste plesnivy koreny nevidel. Asi budes muset taky vyresit to casovani jako ja. Tech 15min jak to tece je protse moc.
bmw330d
Jo už jsem ji značně ubral teď to 15min běží a pak 2 hodiny pauza je fakt, že v některém květináči mám 2-3 jehly a když to běžělo 15min a 15 pauza byli pořád v mokru. Teď zaleží zda se z toho holky nějak dostanou... :(
bmw330d
Tak kytky vypadají, že se z toho s ad dostali. Závlaha nastavena na 15 min\2 h pauza EC 1.3 více složky A, vypnutý velký ofuk a zaplé dva malé klipsnaky. Teplota den noc 25\20 stupňů vlhkost 65 ℅. 2 řezy jsem vyhodil a jeden přesadil. Přemýšlím, že jim dám ještě pár dni na růstu. Co myslíte?
LonGermaX
Odstřihej ty spodní slabý větve. Ber to od spoda co se ti nezdá a ty nejspodnější poznamenaný lístky. Počkej pár dní zesílí a pak přepni. Nakonec těch 15min/2H bohatě stačilo co? :) No to tě zachránilo. GL
bmw330d
Jo už jsem to udělal včera a po konzultaci s jedním známým jsem to zastřihl a prepnul. Jo zachránil jsi mě díky moc jsi borec :). Jinak jsem zatím nasadil zářivku 400w květ pak dám 600w EC 1.35 pH 5.7 .
bmw330d
Ostříhal jsem teda jen lístky takže vemu i nějaký ty větve z lehká díky
bmw330d
Zdravím vás přátelé :) máme tu 5 den květu. EC 1.4 PH 5,7 vlhkost 65℅.. Kytky dle mého amatér názoru vypadají zdravě je vidět, že jsem je fakt prelíval tímto ještě jednou díky uživateli longermax ;) jinak jsem jim ještě upravil noční zálivku cca po 3 hodinách to znamená 4 x 15 min za 12 hodin.
bmw330d
Fotky
bmw330d
Ten looser v rohu :D :D
LonGermaX
Neni zac. Jen ti poradim. Nejvetsi spotreba zalivky je pres den pres noc staci klidne min zavlazovat.V kokosu jedu jen pres den. Ono to pak i zveda vlkost pres noc zbytecne a to cca. Od 14 dne na kvet dobry snizivat co nejmin:) ale nechci ti do toho kecat zacatky sou krusny casem se to poda.
indorfan
zdarec tak už ti to valí koukam .......od kud jsou ty řízky myslím tím kraj
MocnyOkurek
Tak uz se ti krasne rozjeli parada. No toho zebraka skoda ale tez z neho neco bude. Jeno jestli budes chtti aby na nem neco bylo slusnejsiho, tak jej musis podstavit aby dorovna vyskovy deficit. Jinak ho ty sousedni prekryjou a to je lepsi ho pak vyhodit.
bmw330d
:) díky za rady jsem vděčný za každou maličkost co mi pomůže. Jinak řezy středočeský kraj, moc toho o nich nevim jak jsem již psal tak to bylo od známého přes nějaký další lidi tak uvidíme co z toho vyleze měl by to být Jack herer co jsem koukal asi 65 dní květu.
bmw330d
9 den květu a už se začínají objevovat :) EC 1.55 pH v normě vlhkost okolo 60%. Výměna zálivky hnojení AB 2ml + hydro booster 0,5ml+bloom 0,5 ml a ATA clean 1ml. Jinak mám ještě bloombastic a nevim kdy je nejefektivnější ho přidat.
bmw330d
Menší foto update 15 den květu EC 1.65, výměna žárovky za 600W.
bmw330d
28 den květu. Ec 1.7 PH 5.6 jen se zeptam má bloombastic fakt tak nechutnou konzistenci připomínající rozemleté řasy a nechutnej smrad? Jen si říkám jestli to nemám nějaký zkažený :D
BRooT
citace:
Původní příspěvek od bmw330d
Foto


Čau kluci. První, držím palce vypadá to dobře :) Druhý, nechci rýpat, ale jednou jsem tohle řešil out a i jeden známej, který pěstuje mooc let a má vystudovanou botaniku, tak řikal, že tohle kořeny dělaj, z jedné části to jsou zdravé bakterie/plísně když je to čístě bílý a zdruhé to jsou nějaká mikro vlákna/vlásky, které kořeny skoro všech rostlin běžně pouští a pak se toho zbaví :) Tak snad je to pravda a žádný stres ;) měl jsem to na povrchu všech rostlin out, a žádná znich neprojevila známky nákazy
MocnyOkurek
Bloombastic trosku pripomina tu zelenou sracu od biobizu co se lije jako doplnek a coz sou prave ty rasy. Jinak smrdet to nijak vyrazne nemsrdi aspon to nijak z tech hnojko calamad nevybocuje. Zkus takovej 2-3 dny odlezelej biobiz to ferove zveda kufr! Ad pridani bloombasticu tusim je to naposledni 4 tydny. Moc tim zbytecne nezalivej bo to stoji hroznej balik a je to fakt zbytecny (ja to zkousel :D).
bmw330d
No já to tam ještě raději nedal :D hnus zelenej. Měl bych mít ještě před sebou asi 35 dní květu což je 5 týdnů když budu počítat týden proplach to znamená pokud se nepletu že už bych mohl bloombastic přidat ne? :) Nebo se dává i v době proplachu?
MocnyOkurek
Ne v proplachu uz nedavej nic jineho nez vodu popr vodu z FS. Pokud ti to takhle zbyva tak ano uz ho tam dej.
bmw330d
Měl bych před sebou mít ještě 2 týdny je to reálné ? Přijdou mi každý den o dost hnědší.. Díky za rady
bmw330d
Další foto. Dokáže mi někdo přibližně říct kdy bych to tak mohl sklidit? Abych ještě stihl proplach.díky za každou radu
anon383596
Zdar, ti to hnije ,že tam mas voklohněnej ten vrcholek? Pěkný štangle kamna+ ,začal bych lejt vodu.
Jestli je to plíseň upal to celý ten vrcholek, takhle vystříhat to nepomůže, bude se to rychle šířit.
bmw330d
Jo přesně bylo tam trochu plísně prendal jsem větrák a nechal ho otáčet. Dobře ustrihmu to celé i když mi to trhá srdce zrovna ta největší :(
bmw330d
Pár fotek ze sklizně. Ještě jednou chci všem poděkovat za rady.
bmw330d
Výnos 486g :D to jsem nečekal
bmw330d
Teď scháním nějaký řezy kdyby někdo věděl prosím do zpráv ideálně Praha a okolí
MocnyOkurek
Supr tak dobre ze se povedlo i celkem hodne si toho sklidil :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma