Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
kam odvádíte pachy (ven z bytu ?) - Klikni zde pro originální téma
Kaluhas
Ahoj, zajímá mě kam odvádíte vzduch ze skříně, po tom co projde pachovým filtrem ..odsáváte ho úplně ven z domu (komín,stupačky,díra ve zdi) nebo ho točíte pořád v místnosti ? Dotaz směřuji hlavně na lidi pěstující uvnitř bytů, kde bych chtěl rozjet svůj indoor i já.

Jde mi hlavně o eliminaci pachů, která je u mě na prvním místě, smrdět to ani nezačínám :D Bydlím v cihlovém bytě a místnost kde bych rád pěstoval (běžný pokoj) je bez jakýchkoliv venkovních vývodů až na okna (kde asi trubka v okně nebude praktická). Proto mě zajímá, jaká je v tomto běžná praxe, jak to ostatní řeší ..a teda jestli je to překážka.
masuro
ideálně ven do komína. jinak větrat, v době před sklizní bych doporučil mít osvěžovač vzduchu- třeba Airwick nebo pohlcovač pachů. když otvíráš box tak zavřít okno(a) otevřít až jak eliminuješ to co se ti vyvalilo z boxu.
techem
Mám to v bytě v chodbě mezi pokoji, nemám ani okno v té chodbě, prostě panelák... Mám pachovy filtr, jedu takové smradochy jako skunk, ice atp. A ani pachac to nepochyta vše... Pak nastupují na řadu osvezovac v zásuvce a airwick na pohyb a taktéž strikne co půl hodky... Jinak před bytem nejde nic cítit, jen jak otevřu když dorazím z práce tak něco málo v té vůní vonavek cítím, ale je to neškodné minimum...pochybuji že by to nějaký soused poznal jako neznalec ;)
Jamés
Odvádím to přímo do komína kterej nepoužívám..
Kaluhas
Děkuji za odpovědi, na tohle téma jsem moc informací nenašel a tak bych určitě ocenil, kdyby se vás ozvalo víc. Chci to mít v tomto směru 100% vyřešené ..idea je žádný smrad ani po bytě :D ..v tom mě dost zklamal ten propouštějící pacháč :/ rád bych 400W
techem
Pokud chceš aby to pochytal všechno pachac tak sezen odrůdu která moc nevoní... Pár témat tu bylo Na G. Jinak jak pojedeš smradochy tak to vše nechytne ani ten nejlepší pachovy filtr.... Peace
Gramy
Nemám zkušenosti se smaďochy, ale normální modely zvládne v boxu kterej je zavřenej a neporpouští pacháč úplně v pohodě.

Po manipulaci s rostlinami mimo box (úprava a tak) to chce vyvětrat pořádně ale jinak není cítit nic.
krobak
Ahoj, ja mám stan v byte. Vzduch cirkuluje v jednej miestnosti, počas rastu a na začiatku kvetu nepoužívam pacháč. Nasadím ho až keď začnú kvetinky voňať. Domovníčka v mojom paneláku je dosť akčná, chodí osobne odčítavať merače tepla, plyn a stočné. Návštevy väčšinou ohlasuje vopred, tak stihnem vyvetať. Nemávam v byte priamo spečifický zápach podľa ktorého by bolo hneď jasné čomu sa venujem vo voľnom čase :). Ale nedá sa ani hovoriť o žiadnom zápachu. Pacháč všetko neodbúra, preto odporúčam používať ako ostatní prekrývače pachu a stan otvárať v takom čase, keď najmenej hrozí nejaká nečakaná návšteva. Pár dní späť sme mali vo vchode únik plynu, tak som bol rád že nekvitnem, návštevu technika som nečakal. Držím palec.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma