Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2x600W / 32x GTH1 - Klikni zde pro originální téma
cistetofu
:banned:
cistetofu
Foto bez sodíku
LonGermaX
Pic, mas to hezke. Jak myslis vodu ze Zvlhcovacku? To chytas tu paru? Mel bych zajem o radu jak bych si udelal zavlahu na kapilary sve pomoci na 20 kytek:) Chi to taky.. mas zvlast roztok a odpad? Jeste mi zajima znovu pouziti media.

Jinak neni ti co vytknout jen, ze to mas dobre propracovane a vychytane nic co dodat snad jen kdybys neco potreboval, rad poradim.
cistetofu
Čau, dík.
Jo, chytám. Protože pěstuju v uzavřený místnosti, musel jsem si koupit silnější odvlhčovač(ku), dává tak 13l vody/den s EC 0. Tu míchám se se svojí EC 0,5 a mám EC 0,25 takže přidávám víc hnojiv.
Na 32 květináčů (64 kapilár) jsem musel koupit čerpadlo Neptune 3000(l/h). Černá (neohebná)trubka vede ze skládacího sudu do půlky druhý, která leží na zemi v boxu mezi květináčema (který jsou ve vaně) a je na ni připojeno 64 kapilárovejch spojek, kapiláry a jehly (viz foto). Zpětnej ventil nemám, před koncem sudu mám v hadici zapíchlou uzavřenou kapiláru ve který je malá dírka a tím se vyrušuje efekt spojených nádob.
Znovu použitej kokos neni nejlepší, je hrozně zasolenej (prej ty hnojiva GH), asi jsem ho špatně propláchl - soudím tak podle EC na odtoku. Ale problémy nejsou. Uvidím na konci.
guerilla
Zdravíčko pánové.

Já si prostě nemůžu pomoci, ale problém vidím -> zdají se být přehnojené, viz fotka v příspěvku č. 2. A jestli stojí v odpadu, ani se nedivím, to se zasoluje ještě lépe :( Alespoň ať nestojí přímo, dát pod ně něco, třeba kus polystyrénu bo tak.

Napříště doporučuji užít hnojiva přímo do kokosu určená, např Canna Coco, snadná manipulace (A+B stejné množství jak růst, tak i květ).

Budu sledovat, K+ posléze :D

Ať se daří
MocnyOkurek
Dobre sou vrsky od petek nebo jeste lepe od jogurtovyho mleka ty sou vetsi.
cistetofu
Update: 33. den
Palice se připravují na pořádný bloom. :popcorn:
Na pár kytkách se před týdnem objevili trošku světlejší okraje a hlavně konečky listů - přehnojení. Snížil jsem Ec (míchal jsem z 0,25 vody s hnojivy na výsledných na 1,7) na 1,55. Žádné nové známky přehnojení se neobjevily. Začínám přidávat bloombastic.
Jinak kytky nestojí v odpadu, jsou postaveny na podmiskách, ze kterých odpad odtéká do vany, z jejíž nejnižšího místa ji odčerpávám. Je fakt, že i přes to je Ec na odtoku strašný, ale nic s ním neudělám, tak jsem se ho rozhodl neřešit.
O hnojivech Canna jsem přemýšlel už v průběhu minulého pěstu, ale nakonec převládla varianta zůstat ještě u GH, protože jsem chtěl znova použít stejný kokos, který už byl zasolený od GH hnojiv :eek: . Další věc byla, že jsem měl nakoupená různé doplňky od GH. Příště se na Cannu chystám, ale s novým kokosem (asi ne lisovaným.

Foto:
1. panorama lesů
2. tři hlavní vrcholky jedné rostliny
3. tohle bude dlouhý vršek
4. nový přírůstek 6,7l CO2 lahev: a) elektromagnetický ventil, b) jehlový ventil, c) redukční ventil, d)uzávěr lahve k napojení redukčního ventilu, h) tvrzená hadička (+spojky 3x, spínací hodiny). Lahev s CO2 + c + d za 2.4oo,- ze svařovacích potřeb a ostaní (a+b+h a spojky) z akvaristiky za 1.2oo,-. CELKEM 3.6oo,- i s dopravou.

Edit:
5. Fotka ze dne 35, pořádně bobtnaj :flower:
lebanner
škoda, že to COčko jde až tak pozdě, největší efekt to má údajně při růstu (brutální větvění, minimální mezery mezi patrama). Květ by ti to mělo nejspíš jen trochu urychlit
cistetofu
čau,
díky za příspěvek.
o efektu co2 na růst jsem četl to samé.
neměl jsem možnost dodávat od začátku.
můžeš poskytnout víc informací co se týče co2 při kvetení?
díky
lebanner
IMHO takhle pozdě v květu už to nemá cenu dávat, efektivní by to bylo první 2-3 týdny 12/12, dokud se ještě kytky táhnou. Teď už bys měl akorát sraní s vlhkostí a riskuješ plíseň

Jestli seš kámoš s angličtinou tak je to celý pěkně přehledně popsaný

TADY

Edit:

ještě jsem koukal, že tam ani nemáš průtokoměr, bez něj nevypočítáš kolik toho COčka máš do boxu pustit - zas tam toho nesmí bejt moc, pak to má opačnej efekt.

Efektivnější je měřák Co2 kterej ti přesně ukazuje kolik je toho aktuálně ve vzduchu (mělo by bejt 1200-1500ppm). Co jsem koukal tak se daj sehnat od 2tisíc vejš, přijde mi to elegantnější než ten průtokoměr : )
NORM
Nazdar, zajímalo by mě, jak to chladíš, když tam pouštíš COčko? Jestli to není vzduchotěstá místnost, chlazená klimou, tak použití CO2 je naprosto k ničmu, když ho včechno "vyfoukáš" ven... Jedině že bys tu místnost s boxem vůbec nevětral, aby se Co2 drželo v místnosti..
A ještě, když už máš tak pěknou vanu, proč nemá odpadní odtok?
cistetofu
to lebanner:
S vlhkostí problém nemám, mám odvlhčovač takže nejde nad 45%. Diskuzí (jo, hlavně v angličtině) jsem četl až až a nikde se lidé neshodnou jestli je co2 pro větší výnos lepší přidávat v květu nebo v růstu. Každopádně ho v květu potřebuju, protože v místnosti nikdy nevětrám a je utěsněná (takže by docházelo, musel bych větrat a to nechci) a co2 dovolí pěstovat ve vyšší teplotě(!), ale byl jsem překvapen jak to teplotu zvýšilo. Mám tam průtokoměr, jestli myslíš budík s číslem průtoku l/h. Měřák mám na cestě - jde o sensor připojitelný do arduina (spolu do 1300), které bude co2 dávkovat. Prozatím jsem si dávkování vypočítal (za jak dlouho se nafoukne igeliťák, kolik mám m3 a tak..).

to NORM:
Zdary, vzduch proudí do látkou oddělené části místnosti s okny, vnitřní okna jsou vyndaná, aby to tolik neizolovalo (původně stará dvojitá). Tam je i odvlhčovač. Takže se co2 drží. V noci min. 22° ve dne max. 33° (bez co2 28-30°).
Vana byla designováná s tím, že bude stát na zemi - je ze dřevotřískových desek, sice podpeřených, ale nevěřím, že by unesly půl tuny. Jinak by zabírala moc místa. Nejedu NFT ani Flood&Drain, takže mi to stačí takhle. Má "nejhlubší místo", odkud vodu odčerpávám. Není to sraní. Díky za příspěvek.
cistetofu
Tak rovnou nahazuju update:
Den 47.
Některé trichomy už mají hnědou barvu. Některé velké listy začínají žloutnout.
Teploty 22-33°C, Ec dnes poprvé překročilo 2 (voda 0,25), Ph 5,9 - 6.
Zálivka se ze dvou denně dnes změnila na jedinou deně a to 2 hodiny po probuzení.
Zhruba deset vrcholků jsem musel přivázat, další se velmi ohýbají. Doufám, že se mi žádný nezlomí.

Foto:
1) moje oblíbená
2) výhled
cistetofu
Update: Den 58
Dnes jsem přestal hnojit, 2 dny propláchnu FloraKleen a H2O2, potom cca 9 dní Ripen ( na závěr s FloraKleen) a poté ještě Cannazyme.

V posledním týdnu jsem odebral všechny větší listy. S Ripenem budu svítit 11/13.
guerilla
Neee, proč?! To je velká chyba, listy jsou základ! Je to zásobárna živin a při průplachu jsou z toho živy, přičemž z toho jedou i bambule:( Takhle se Ti to možná zbytečně zalistí a příjdeš o nějaké g.

A počítáš s 75-80d 12/12, že?
cistetofu
Ostříhal jsem je především s ohledem na spodní paličky, aby na ně svítílo světlo přímo. Taky jsem četl, že je to pro rostlinu signál, že se blíží konec, ať dorzaje. Ale nevzal jsem ani půlku.
Právě že to zraje rychleji, než píšeš. Dnes, den 60, jsem udělal posladní proplach před Ripenem a zítra začínám Ripenovat. Plánuju to tak, že poslední Ripen dostanou 70. den. Svítím 11/13, Canna píše, že se tím zpomalí dozrávání.
Potom 2 dny proplach 1 den bez vody a na závěr den tmy. Takže mi sklizeň vychází na 73.-74. den, ale koukej na ty trichomy, na to že se nemaj barvit tolik jako u jinejch modelů už sou pěkně tmavý - obzvlášť na některých pálkách (viz foto).
crazyben
podle mě je důležitý aby šlo světlo hlavně na ty listy... sem tam něco škubnout aby se prosvítil spodek (nebo ty spodní na který se světlo nedostane) je ok, ale škubat to okolo palic tak aby svítilo hlavně na ně mi přijde blbost...

Si stačí přečíst jak funguje fotosyntéza... jasně že i palice obsahujou chlorofyl a další "barviva", ale to nejdůležitější se děje právě v těch listech ne?
guerilla
Trichom není pestík

Jinak viz Crazyben, souhr proč netrhat. Já maximálně zkracuji čepele listů, pokud vůbec dělám něco s listy - nemluvím o spodních, které odumírají postupem času samy.
cistetofu
Děkuju za poučení.
Dřiv jsem to taky tak bral, ale nedávno jsem se dočetl, že rostlina pumpuje do palic podle toho kolik na nich dopadá světla (v přírodě jsou to ty horní, snadno přístupné hmyzu na opylení).
Tak to mě zmátlo.
Ještě mi nejde do hlavy, když přeci v posledních 14 dnech chci aby rostlina spotřebovala živiny nashromážděné v listech, odebráním listů bych toto urychlil, ale stále by měla z čeho brát (když odeberu některé listy).
Takže nepovažujete za důležité aby světlo dopadalo přímo na palice?
Z toho co vím o fotosyntéze mi to taky tak příjde, ale často jsem se dočetl opak, i tady na groweru.
Díkx
lebanner
citace:
Původní příspěvek od cistetofu
Děkuju za poučení.
Dřiv jsem to taky tak bral, ale nedávno jsem se dočetl, že rostlina pumpuje do palic podle toho kolik na nich dopadá světla (v přírodě jsou to ty horní, snadno přístupné hmyzu na opylení).
Tak to mě zmátlo.
Ještě mi nejde do hlavy, když přeci v posledních 14 dnech chci aby rostlina spotřebovala živiny nashromážděné v listech, odebráním listů bych toto urychlil, ale stále by měla z čeho brát (když odeberu některé listy).
Takže nepovažujete za důležité aby světlo dopadalo přímo na palice?
Z toho co vím o fotosyntéze mi to taky tak příjde, ale často jsem se dočetl opak, i tady na groweru.
Díkx


fotosyntéza probíhá jenom v listech, světlo na samotnejch palicích ti neudělá nic
cistetofu
Ok, to dá rozum. Díky.

A co odebírání žloutnoucích listů od hlavních vrcholů, to taky nemám dělat?
V těch už fotosyntéza neprobíhá, ne?
lebanner
citace:
Původní příspěvek od cistetofu
Ok, to dá rozum. Díky.

A co odebírání žloutnoucích listů od hlavních vrcholů, to taky nemám dělat?
V těch už fotosyntéza neprobíhá, ne?


žlutý listy můžeš samozřejmě otrhat, zbytečně stíní
tuffgong1
citace:
Původní příspěvek od lebanner


fotosyntéza probíhá jenom v listech..


Sorry, ale to je dobrej kec :D Na to jsi prpišel kde ? Samozřejmě, že fotosyntéza probíhá i v palicích, fotosyntéza probíhá ve vspech zelených částech rostliny, tedy v částech kde je obsažen chlorofyl. Kdekoliv je funkční chlorofyl, tam také probíhá fotosyntéza !
lebanner
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1


Sorry, ale to je dobrej kec :D Na to jsi prpišel kde ? Samozřejmě, že fotosyntéza probíhá i v palicích, fotosyntéza probíhá ve vspech zelených částech rostliny, tedy v částech kde je obsažen chlorofyl. Kdekoliv je funkční chlorofyl, tam také probíhá fotosyntéza !


Dobrý, špatně jsem to napsal.. bylo to myšlený tak aby neostříhal 3/4 listů rostliny jen aby šlo světlo na palice
tooth
Fotosyntéza probíhá nejen v listech, na druhou stranu je potřeba porovnat efektivní plochu velkého listu a jedné palice.

Stříhat vs. nestříhat listy popř. kdy je téma samo o sobě a není tu řešeno jen jednou.

Já listy nestříhám a to ani žluté. Podle mě tam dochází ke katabolickým reakcím, které vedou k mobilizaci poslední energie před koncem vegetačního období.
tuffgong1
Osobně mi přijde, že se to přehouplo z jednoho extrému (dříve se stříhalo celkem dost) do druhého extrému který je dnes a to nestříhat vůbec.. proč nejít zlatou střední cestou ? Přece když mám uplně nahoře jeden mega list co stíní x lustům pod sebou, tak proč bych ho nestřihl, když tím dostanou všechny ty listy pod ním nálož světla a to světlo se ve vysledku mnohem lépe využije. Třeba v ovocnářství je prosvětlovací věc naprosto běžná věc. Určitě je blbost oholit celou kytku, ale s rozvahou ve specifických případech i prostříhání může dost pomoci.
Jamés
Napíšu svoji osobní zkušenost z minulého kola...na jedné kytce jsem na horní palici ostříhal listy (asi v půlce květu) co se nestalo? Palice se uplně zasekla a do sklizně se ani nenafoukla a ani nezbarvila,prostě se sekla...za mě nestříhat,maximalně zakratit čepele..
crazyben
James, tak ono je asi rozdíl stříhat listy na paličkách nebo velký vějířový listy. Já teda moc nestřihám, ale když už, tak takový ty horší starý listy a zásadně odspodu. (Nebo celý nevýrazný větvičky).

No teď ke střihání budu muset přikročit i když mam kytky ve "strečingu" po přepnutí (asi nejmíň vhodná doba bych řekl)... sem zvědavej co to s nima udělá. Odpoledne se do toho pustim.
Jamés
Crazyben udelal jsem to tak,jako cistetofu a stalo se to co jsem napsal,neco na tom nechapes?:)..rozdil jen v tom ze ja to udelal zhruba v pulce kvetu- on az posledni tyden..myslim ze tady uz to ten tyden nebuse mit nejaky extra vliv.
crazyben
Mě je celkem jedno podle koho si to udělal (na nic takovýho sem ani nenarážel), já jen, že asi neni uplně jedno jaký listy otrháš... něco na tom nechápeš? :)

p.s. jinak mam podobnej nazor, dokud to situace nevyzaduje tak netrhat. O tom co udelal cistetofu si taky myslim svy a dokonce to je o par prispevku vejs (prispevek c.17) zvecneny...
Jamés
To asi jedno neni,ale psal,ze ostrihal velke listy - na to jsem reagoval.
crazyben
jo chapu... pak se tady to strihani zaclo resit tak nejak obecne, tak to malinko zavadi :)
cistetofu
Předně proto sem nevěděl, tak sem to vzal jen trochu.

Potřebuju poradit:
Zbývaj mi 4 dny ripenu, pak dám na 2 dny ripen s florakleen.
Potom mám dát asi čistou vodu s canazyme? Nebo ještě s florakleenem?
Mám to hrozně zasolený. Kolik dní mám flushovat?
Jak na nejlepší průplach s vanou, ale s omezenym mnozstvym odstaty a kondenzovany vody?
K čemu je dobré pár dní před sklizní nezalévat?
Mám nechávat před sklizní kytky ve tmě delší dobu (>12h)?
Chci sušit kytky bez kořenů, téměř v celku zavěšené ve stanu. Mám použít odvlhčovačku?
Vyplatí se canna boost?

Díky za příspěvky
cistetofu
Rezervace
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od cistetofu
Předně proto sem nevěděl, tak sem to vzal jen trochu.

Potřebuju poradit:
Zbývaj mi 4 dny ripenu, pak dám na 2 dny ripen s florakleen.
Potom mám dát asi čistou vodu s canazyme? Nebo ještě s florakleenem?
Mám to hrozně zasolený. Kolik dní mám flushovat?
Jak na nejlepší průplach s vanou, ale s omezenym mnozstvym odstaty a kondenzovany vody?
K čemu je dobré pár dní před sklizní nezalévat?
Mám nechávat před sklizní kytky ve tmě delší dobu (>12h)?
Chci sušit kytky bez kořenů, téměř v celku zavěšené ve stanu. Mám použít odvlhčovačku?
Vyplatí se canna boost?

Díky za příspěvky


Predene to chce poradne prolejt a prolejt a prolejt, aby ses zbavil prebytecnych soli a hnojek v sustratu tak aby ti teklo co nejmensi EC z kvetinace. Floraclean by te mel zbavit usazenych soli a proliti hnojek.Ostatne priste to moc nehnojit.

Jinak prodle me nejcistejsi je voda a podle me je dostacujici v posledni fazy i kdyz ten floraclean bude prirodni na konecnou vazi bych ho osobne nedaval. (ciste uz pak jen vodu)

Canna bostr asi funguje kdyz to stoji takovy penize, ale nemuzu se zbavit pocitu, ze se daji vypestit krasny kytky i bez tady tech predrazenych sracek:) kdyby stal par kacek jako zak.hnojivo tak ho to dam.

O te tme podle me zbytecne pokud to tam mas ruzne popadane na sobe a jeste je vetsi vlkost hrozi plisen a zadny efekt to podle me nema. lepsi kytky sklizet hned po rozviceni lampy ale to jsou takovy babsky rady.

crazyben
Tak tak...

Jen dodam k tomu zalejvani pred sklizni... nezalejva se jen proto ze to pak rychlejc uschne, zadnej jinej vyznam to nema. A odvlhcovacku pri suseni nepouzivej... staci ze to bude vetrat abys nechyt plisen.
cistetofu
Je to uzavřená místnost bez možnosti větrání.
Proto se ptám na odvlhčovačku. Nastavím aby sepla při 60%rv. Sušit budu ve stanu.
Tak sem si říkal, že buď nechám odtah na nejnižších otáčkách, nebo na stan napojím odvlhčovačku a ve spodku stanu pustím ofuk aby vlhký vzduch hnal na ní a ona tak při přesažení nastavené rv vysála ze stanu vlhký vzduch a poslala odvlhčený do místnosti.
Doufám, že se mi tím podaří regulovat vlhkost v sušárně.
LonGermaX
Urcite pokud tam nameris vlkost tak at se zapne tim nic nazkazis a ofuky urcite kdyby bylo chladno tam i pritopit.
crazyben
Ja mel za to ze plisne maj radi prave vyssi teploty. Ne?

Rozhodne je lepsi vetrat nez na to poustet ofuky... 2x 3x za den poradne celou mistnost uplne staci a ve stanu jen odtah, ofuk nebude nejlepsi reseni
alpine
Odtah nech samozrejme bezet,ofuk bych nepouzival a vlhkost se snaz drzet kolem 55%. At tam mirne cirkuluje vzduch. Me to ceka za dva dni. Plati to pro cistetofu. A teplotu kolem 18C.
cistetofu
Dobře, díky za příspěvky.

Ješte jsem se chtěl zeptat jak mám natočit stínidla a-wing (tvar "vlaštovky") v boxu 2,4x1,2?
a) výbojky rovnoběžné s delší stranou stanu
b) obě výbojky kolmo
keneth48
ja som mal v tej istej velkosti 2x600w kolmo. takze za mna b)
wainee
jednoznačně B)... pro srandu jsem to měřil a 600W HPS mi svítí 60 cm do stran se zhruba 4X větší intenzitou, než od špičky nebo závitu. každopádně bych ji zavěsil závitem nad střed osvětlovaný plochy, protože 60cm od špičky svítí asi o třetinu míň, než na stejnou vzdálenost od závitu.. kdyby někoho zajímaly luxy ve vztahu k vzdálenosti, tak můžu dodat hodnoty.

edit: když nad tím přemejšlím, jakej máš vnitřek stanu? jestli máš stříbrnej, tak ti můžu zkusit změřit rozteč výbojek pro dosažení co nejrovnoměrnějšího pokrytí :D
cistetofu
To mě zajímá. 210 D Silver
cistetofu
Přináším update: Den 70. Po 8 dnech ripenu dozrála většina rostlin, ale nejsilnější z nich na sklizeň připraveny nejsou. Dnes jsem je proplachoval. První vodu s floracleenem co jsem odčerpal z vany (35l) sem zlikvidloval a poté sem proléval 50ti litry voda+floracleen, ale použil sem ji víckrát. Její ec se snížilo. Nechápu. Tak sem tam nakonec nalil ještě 20 litrů neodstáté vody. Teď z kokosu vytékalo místo původních ec 4,6 ec 0,8. Plánuju proplachovat ještě 2 dny a pak nechat kokos vyschnout.
Odedněška mám ve stanu jen 1 světlo.


Přidávám také fotky:
1. Výhled osvětlen bílou 400kou pro účely focení.
2. Jedna dříve zralá.
3. Jedna větší po zhasnutí.
4. Jedna spodní větvička, co se ulomila před 4 dny. To mi umožnilo vyfotit jí pod mikroskopem a také sem ji po vysušení v mikrovlnce ochutnal.
5. Malé rostliny Ghost Train Haze.

Ještě uploadnu fotky ze sklizně a výsledek.
Tak si tipněte, jakou váhu bude mít sušina. :flower:
Pokud se vám thread líbil, ocením K+.

lebanner
tak jak to vypadá?
techem
Tipuju 1136 gramofonů....
prase666
999
osmistovka
1192
LonGermaX
1149
crazyben
pěkný tipuju 1010g
Dexkell
870g (at je vic) :)
Balon
860G
TommyGun
1200 presne
cistetofu
Ahoj, potěšily mě vaše tipy.
Sklidil jsem něco málo přes 1100 gramů na výrobu konopné masti.
Po 3-4 dnech sušení ostříhaných rostlin ve stanu (22°C a 55%RH) jsem oddělil palice a rozdělil do igelitových sáčků po 1 rostlině. Nyní by měla probíhat fáze curingu. Fermentace se zdá se zdařila, protože model získal během pár dnů nezvykle sladké aroma. Co se týče kouření, jeho kvalita se s postupem času velmi zlepšuje (sativy se curují déle - icmag). Fotky palic jsem se rozhodl nahrát až po jejich doléčení.

Budu v threadu pokračovat s další várkou GTH 32 ks. Novinkou bude například přechod na hnojiva Canna, vylepšená vana, nový (dříve nepoužitý) kokos canna natural 3:1 s perlitem, CO2 dávkování (tentokrát už od začátku se DIY sensorem a spínačem dávkování za 1500 Kč) a hlavně chytřejším plant trainingem. Proto zatím místo fotek sklizně přikládám fotky se zakořeňování klonů a z přesazování.

Těším se na vaše komentáře a zkušenosti.
crazyben
3-4 dny si sušil a fermentace proběhla ok? Tak si sušil nebo fermentoval?

Já když už fermentuju (obvykle out úrodu, která to potřebuje jak sůl) tak to je zhruba na tejden až deset dní a delší tejden až dva sušim... u indooru to zatim vynechavam, mam strach z plisni.
cistetofu
Já jsem to nechtěl tak psát, ale prostě sem palice obral trochu dřív a dosoušel je v uzavřených sáčcích tak, že se zapařily a čím víc se zapařili tím víc voněli - fermentace(?). Teď je mám ve větší plastové krabici a větrali dokud jsem po zavření krabice s palicema a vlhkoměrem po hodině na něm nenašel víc jak 65rh.
crazyben
áá tak už tomu rozumim :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma