Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2x36w Philips TLD - matky + rezy - Klikni zde pro originální téma
kwb
Čau, rozhodl jsem se pro pokus.
1.) Mám semena z outdooru 2015 - Critical 11x ,Skunk#1xAfghan 1x ... klicivost 100%
hlína Atami Janeco light mix + přídavek perlitu.
Nyní v asi 250 ml kvetnicich,později po rozeznání pohlaví presadim do 1-1,5 l.
2.) Svitim 18/6 , 2x36w Philips TLD ,odtah pc vetrak 120mm regulovaný prepinatelnym trafem asi 3-12V .
ofuk taktéž.Zalivka upravenou vodou na 6,5ph s korenakem Atami Rootbastic 0,2ml/l + včera první nájezd na Alga Grow 1ml/l .
3.) Nad 3. možná 4. patrem budu dělat zastrih,zastrizena část půjde na zakoreneni do RW kostek a následně pod 250w hps na režim 12/12 kvůli rozeznání pohlaví.Samci půjdou pryč.V tu chvíli budu přesazovat do těch větších kvetinacu.
4.) Druhý zastrih až se vzpamatujou a povyrostou , opět zakorenit do RW a pod 250w 12/12 kde je dojedu do konce.Vyberu vyhovující phena.Chci mít matku na outdoor nikoli na indoor ale to jedno kolo dojedu abych mohl vybrat.

to je zatím k infu všechno.pište svoje názory a pod.,určitě se to bude hodit :)

Foto je ze 17.12.
WAMParjan
a co je ten pokus? :D
kwb
mít matku pod 2x36w,a pro mě je to celý takovej pokus protože jsem jel jen jedno kolo OUT a jedno IN,nikdy jsem nerizkoval ,neselektoval a pod. :D navíc ty semena jsou z outdooru tak mě zajímá jak to bude kvalitou vypadat pod tou 250.
kwb
aktuální foto
rostliny vpravo jsou měsíční jahody na jaro na ven :D
kwb
ještě podrobnosti o zářivkách:
Philips Master Super 80 TL-D
příkon 36w, spektrum 6500k, 3250lm
a cena za jednu byla necelých 60kč, což docela jde :) a roste to pod tím zdá se v pohodě
!ZAU!
Cau presne tohle mam v planu i ja.Akorat chci 4x36w.Na netu jsem nasel levnej komplet 2x36 i se stinitkem
https://www.elektro-paloucek.cz/svi...w-s-reflektorem

Jaky mas rozmery skrine?Ja bych chtel 120x50cm.A jak velky ty matky planujes mit?Ja se bojim ze to vetsi kytky neprosviti,aby i ty spodni vetve za neco staly.Budu sledovat...K+
kwb
2 !ZAU!
cau, rozměry skříně jsou ŠxVxH 125x60x30 z tvrzenýho polystyrenu 4cm tloušťky,potaženo bílou folii. !!!POZOR!!! s tím rozměrem jak píšeš 120cm se ti tam nevejde celý svítidlo.S tím reflektorem bude mít určitě o 3-4cm navíc (já mám 124cm takže se vejde jen tak tak :D )

no planuju to něco kolem 30 cm protože jak píšeš to pak už asi neprosvítí,možná i míň, uvidí se. Díky za K+ :)
Mard
Já mám matkárnu se dvěma výškama (police jsou 70 cm a mám dvě police vedle sebe). První výšku od světla mám 27 cm, na klony a mladý ptáčata a to je kolikrát moc málo a druhou 54 cm, což už je až moc. Takže kdybych to dělal znova, tak bych zvolil výšku něco mezi tím, třeba 40 cm a v případě potřeby šoupnul pod pařníček třeba kartónovou krabici. Jinak používám litráky 10x10x11 cm. Mám 2 trubice vedle sebe 2 x 36 W a nemám pocit že by se to neprosvítilo. Každopádně nejedu matky komerčně, takže mi nevadí že z toho nejsou desítky prcků - mám to jen pro svou potřebu.
!ZAU!
Mas pravdu.Samotna trubice ma 120cm.
Mard:Taky mi bude stacit mala matka.Jak mas cca siroky matky?A jak casto rizkujes?
Nasel jsem tu vlakno od Jahudky.Hodne lidi tam doporucujou Philips Tld 965 prej to pod tim jede lip.Tak je asi vezmu.Ale zatim ti to jede dobre,zadny vytahovani.
crazyben
To vypada zajimave, sem zvedavej co se ti podari vyselektovat a jak ti to tim pude :)
Mard
No matky se snažím udržovat jako malé bonsaje, a mají tak cca 25 na šířku a 28 na výšku. Spolu s 11 cm květníkem to je na výšku 39 cm. Po prostřihání (obvykle mi jedna matka dá tak 5-7 klonů) se to pochopitelně zmenší o ufiknuté kousky. A když neprovádím oživení matky, což znamená okrájení kořenů a přesazení do trošky nového substrátu, tak můžu stříhat každé 2-3 měsíce. V létě to roste rychleji - do místnosti mi jde vnější světlo a v zimě zase pomaleji. Když se okrájí kořeny, tak to pochopitelně znamená cca 1 měsíční období, než se z toho vzpamatuje.
kwb
vytahování zatim žádný, akorát jsem narazil na vlákno kde si někdo stěžoval že se mu pod zářivkama kroutí listy. uvidíme
MocnyOkurek
NO a neni to u tech matek taky tak jak u klonu pak ze kdyz na to svitis treba tim cfl taqk je proste slabsi nez kdybys to palil 400-600w?
!ZAU!
Tak urcite budou lepsi matky pod 400w,nez pod usporkama.Ale ne kazdej si to muze doma dovolit.Treba jako ja.Pro me bude lepsi si udelat par micro matek z mensi selekce.Nez sazet ven seminka u kterych nevim pohlavi atd.To vis ze bych bral mit doma box 100x100 v tom 400w MH.Ale furt lepsi usporky nez nic.
Mard
citace:
Původní příspěvek od !ZAU!
Tak urcite budou lepsi matky pod 400w,nez pod usporkama.Ale ne kazdej si to muze doma dovolit.Treba jako ja.Pro me bude lepsi si udelat par micro matek z mensi selekce.Nez sazet ven seminka u kterych nevim pohlavi atd.To vis ze bych bral mit doma box 100x100 v tom 400w MH.Ale furt lepsi usporky nez nic.


Pod to se podepíšu! Pochopitelně že mít pořádný domácí slunce a matky mít v 10-ti litrových kýblech, tak můžu klonovat každý druhý týden desítky klonů. Ale to nepotřebuji, moje požadavky jsou mnohem méně náročné. Já se tím jen rekreačně bavím :-)
MocnyOkurek
Jo tedka je to plne srozumitelne. Tak drzim palce at to pekne roste :)
kwb
časem snad 400w mh a matky v bublácích,nabrat zkušenosti,zafinancovat a pak proč ne :)
ale pro mojí potřebu je tohle zatim taky dostačující.
Samulele
Očuj..ale už pár peniažkou si mohol obetovať na nejaký regular lowcost...keď už sa stým mazlíš..
od sensi seeds napr..
https://sensiseeds.com/en/cannabis-...eds/sensi-skunk

Ale každopádne fandím poctivej práci :)
kwb
neboj,obětuju..na indoor. Na ten out to bude myslim ok.Chci si to všechno odzkouset. Nechci zkurv*t semena za xx KČ. Hlavně ten critical byl venku fakt pecka,keř,a tvrdý palice jak z lampy. Snad najdu podobný pheno mezi temahle semenama.
kwb
aktualizace :)
kwb
Tady je další foto.

Teplota 23-25 noc i den. Nekterym rostou postrani větve jiným vůbec.Začaly mi malinko zloutnout spodní listy,podle toho co jsem hledal by mělo jít o nedostatek dusíku (?) .Takže jsem s dnešní zalivkou zvedl dávku Alga Grow na 3ml/l ,leju vodu s upraveným ph na 6,2 - 6,5 . Už jsem musel dvakrát zvedat zarivku asi o 2 cm , celkem o 4-5 cm. Rady a tipy přijdou vhod.
kwb
holky jsou po zastipu,mám z nich narezano ,momentálně to koření v pařniku, 5 jich šlo pryč (1.větvení nic moc,2.kvůli prostoru).
hnojim alga grow 4ml/l každou zalivku.toť zatím asi všechno .tak ať to roste ,čau

edit: napsal jsem holky,ale zatim se to neví :)
Mard
Máš to pěkný. Já jak teď nemůžu kvůli zimě větrat, tak mám hnusných 80 až 90% relativní vlhkosti a klony mi koření místo 10-ti dnů klidně i dvacet :-(
!ZAU!
Zdravim te...
Nejakej UP?
Docela me to zajima.
Mej se
kwb
jo dneska ti to nafotim ;)

Tady je foto,zbyla jen jedna, je 9 dní po řezání takže nevypadá úplně ok,později dodám další fotky.

Hnojeno alga grow + rootbastic...4ml/ + 0.3ml/l
postrik rootbasticem obden na list.

Rizky z ní koření cca 8-10 dní.

Jeden rizek z ní mám ve skříni pod 250w tak uvidíme co z toho bude,jsem na 15dnu kvetu.


edit: v těch "prázdných" rw kostkách klíčim papriky.
kwb
menší aktualizace, neni tady moc na co koukat když to nekvete že :D nevadí...
kwb
tedka nad tím tak premejslim, mám dvě zarivky,pod nima 3 maminy,a nevím co s rezama.Já bych je nemohl mít pod 600w,bych to nestihal :D Takže jestli někdo uvažujete o něčem podobným,určitě to zkuste.
Co se kvality týká,jeden řez co se vešel pod 250ku je hodně vitální rostlina,zítra ji nafotim.Určitě se toho nebojte , i pod zarivkama to jde (můj názor a zkusenost)
Kreator1993
Jestli tisem můžu vlézt tak já mám maminu pod dvěma 4w led kuchyňskýma světlama a řezy pod 12w cool white led žárovkou. Matička sice neroste nějak extra rychle ale pro můj účel stačí. Řezy jsou cca 14-21 dnu než prokoření 4x4 rw kostky.

Jinak pecka kdybych měl tak širokou skříñ tak bych bral taky trubice.
kwb
určitě sem můžeš vlézt, proto to tady je ;) když to plní účel tak jedině dobře :) a ta široká skřín je jen z polystyrenu,neni problém ji za pár korun postavit.potahneš reflexní folii a je to;)
kwb
tady je ten zkušební řízek pod 250w :) je to dost do sativy, docela tenky listy a delší internody. je to spíš na víc zastřihnutí než to nechat volně růst.

15 dní 18/6 (rootbastic 0,3ml/l, alga grow 4ml/l )....
nyní 25.den 12/12 (rootbastic 0,3ml/l, alga bloom 4ml/l)

kwb
...
kwb
Nějaký fota.

1. fotka - nahoře Critical, dole LarryOgKush









2. fotka - celek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma