Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
2x600W 18x Shark Shock - Klikni zde pro originální téma
kcb
Setup stejny jako ostatni kola. Amazony, Metrop atd...

Doba rustu/zakoreneni 6 dni, vsechny jedenkrat stipnute, rezy ala Bart
PH okolo 6 , EC 1.5-1.8

Fotky z 6/12
kcb
8/12

Za dva dny to docela skocilo, jako meritko jsem tam nechal ofuk )

Šplecho
Na teba kukať je radosť, zatial bezchybne len tak ďalej
Samulele
Klasika no :D otázočka na teba, stále platí že chladíš roztok dolievaním? 4 dni som nemal čas k tomu skočiť a hniloba nenechla na seba dlho čakať.. Nechápem ako sa dokáže roztok ,komora, nahriať o 5-6 st nad teplotu vzduchu pri zemi..Dik
PanPlevel
Ahoj otazka kolko je pri Skarku asi dlzka kvetu? A este ako zvysujes Ec? Zacinas na 0.7 a koncis cca na 1.9-2 ci skorej ides len podla oka? Inak super som zvedav ci to dopadne podobne ako PP stereoidoch alebo lepsie.
Zdar
kcb
Chladit ted nemusim, neni leto, pritah mam z venku, mam zaple i topeni, navic vyhrivam i druhym boxem , takze ted mam teploty uplne v klidu.
Shark Shock je vetsinou hotovy od 50 dne nahoru, minule kolo jsem se dostal na 58 dnu za cele kolo, 5 + 53., S EC zacinam na +-1, vstupni vodu mam 0,6.
kubok
Prečo ideš tak vysoké PH a EC? Na akom ec chceš končiť?
Ako dlho to v amazone preplachuješ? Používaš niečo na preplach?
LonGermaX
Skonci na dvou ne kcb? Me pride ze nejaky pozvolny zvisovani nema cenu. Snad lepsibje dat ec ma rust pak po prepnuti a pak ec na palice a pak dolu a zvysovat to pobdesetinkach je fekt peklo. Mas to luxusni kamo drzim palce vypada to luxusne.
kcb
Proto ! )
Tyden proplachu v Amazonu bohate staci.
kcb
Zhruba tak jak pise kolega s dlouhym ) jedu tam kam me kytka pusti.

10/12

Prvni dve Shark, je dobre si to porovnat s minulyma fotkama, podle stredove late s cvokama, snazim se fotit ze stejneho mista ) ofuk jsem uz musel o 10 cisel zvednout

Druhe 2 fota je soubezne jedouci EDNIK, oproti Sharkovi je den, dva zabrzdeny, nemel tak vyvinute koreny, ale prepnuti byli stejne. Oproti Sharkovi je dle listu vic sativa, ale kupodivu roste pomaleji, uvidime co predvede dal.
MocnyOkurek
Sak PH je na zacatek takove ok az v bloomu ma bejt pod 5.8. Jinak se moc tesim zitra pro ne jedu tak budu tvuj serial pro porovnani sledovat. Doufam ze zase ukazes nejaky pekny petka foto :))) a super je taky, ze ten shock je tak brzy.
kcb
12/12

Jede to jako krava, cuju opet nejaky ten potencial ))
Trosku mi zacina blaznit prava strana, jedu tam na zkousku krapet jine hodnoty, ale leva je zabrzdenejsi dle meho nazoru trosicku jinymi teplotami a hlavne ofukem. Jinym stinitkem to snad nebude.
Vcera a dnes probehla vymena roztoku na ciste kvetovy, doufam ze se mi to podari zabrzdit, ac to bude pro nekoho nepochopitelne, nechci dopadnout jakso s PP ))
Minule kolo jsem si vyzkousel, za SS se nejak extra netahne a ted s jinyma teplotama to opet zacina blaznit.
Takze kecy z minula s PP ve stylu jj muzou za to geny atd si strcte laskave do zadni casti tela, kde zada ztraceji sve slusne jmeno.
kubok
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Sak PH je na zacatek takove ok az v bloomu ma bejt pod 5.8. Jinak se moc tesim zitra pro ne jedu tak budu tvuj serial pro porovnani sledovat. Doufam ze zase ukazes nejaky pekny petka foto :))) a super je taky, ze ten shock je tak brzy.


Nebudem sa hádať, ale podla viacerých zdrojov sa začína na nižšom PH kvoli lepšiemu príjmu dusíka. Pri vyššom PH zas lepšie rastlina prijíma fosfor.
kcb
LEVY system ma PH 5.8 EC 1.6 pravy ma PH 6.1 EC 1.8 vypada snad pravy system ze by mel horsi prijem dusiku ? Nebo snad vydis ze by mym kytkam vadilo dle tebe vysoke EC ? kazda kytka zere jinak, tak jsou tyhle tabulky vylozene orientacni.
kubok
Jasné že tabuľky sú orientačně ale čo keby si ten ofuk striedal z obidvoch strán? ;) na rast to vplyv može mať
turolop
Kolego sleduju to tady a vypadá ti to nejlíp!
Proč máš cizí obličej na stínítku? :D
kcb
Je to jako kdysi na vesnici, clovek co si nedokazal vypestovat dost brambor na zimu a kvuli toho mu pozdechala polovina rodiny hladem, stejne na jare chodil po vesnici a kecal, jak se maji sadit brambory, jakou odrudu, kterym klickem nahoru aby to bylo nejlepsi a hlavne jak hluboko )) Doufam ze nebudu dostavat vyhruzne PM od lidi, kteri se nahodou poznali )

Ukazuju tady lidem, jak s timhle systemem udelat jednoduse aspon g/w, ovsem pokud pojedou podle mych not, pokud chce nekdo hrat jiny song, muze zkusit jine vlakno.

Nejedu poprve, mrkni na fotky z minulych kol, ofuk je tam stale na stejnem miste a neni nikde videt ze by to melo takovy vliv na rust.

Co se tyce stinitka, je to jako s Turinskym platnem, zatim tam ten ksicht obtiskla osoba,ktera zatim nebyla tak zadana, toz cekam jak se to vyvine, abych to pak mohl vyhodne zpenezit coby suvenyr
Slibuji ze do dalsiho kola to utru, snad )
kcb
EDNIK 13/12
kcb
14/12 Shark
Jeste stale to roste, je opet dobre srovnat prvni fotku s druhou, ktera je jen o 6 dni starsi, je krasne videt rychlost rustu.
Roste to jako kuratka krmena masokostni mouckou, tam je to taky za 50 dnu od startu do 1.5 kg jatecniho brojlera, vivat KFC )

Vrchy na prave strane se zacinaji prosvetlovat, lampu jsem tudiz dal vyse.
kcb
Ednik 15/12

Netahne se moc do vysky, ale krute se vetvi.

Na pozadani PH 6 - 6,1 EC 1.7 , kazdy den ted vypijou +- 10 l roztoku, dolevam denne, nepouzivam zadne boostery, ci aditiva. Jak uz jsem psal u Chroniku, jedu pouze MR1, MR2 podle faze a k tomu Calgreen.
Jenom minule kolo jsem u dvou systemu zkusil pridavat od 2 tydne BUD CANDY, ale nepripadalo mi to nijak zazracne a pripdalo mi, ze to kytku zbrzdilo v rustu, ale palice byly opravdu jako sutr a opravdu to bylo vice osypane, ale starsne mi to zasiralo system a trysky, o jeden system jsem diky tomu prisel, zadrelo se mi cerpadlo. Vzhledem k faktu, ze to byla jedina zmena, tak to prisuzuju BUD Candy, tudiz uz to nechci ani videt, mozna to nejak reagovalo s Metropem, nic jineho me nenapada.
Ted jedu bez nej a vypada to uplne v klidu, takze za me nepouzivat.

crazyben
Nadhera sledovat jak ti to roste, kazdej den zmena jako blazen. Vazne klobouk dolu...
krobak
Nádhera, tradične u Teba ako vždy. Sledujem a huba sa mi samovoľne otvára :). Len poprosím základné info o výzive (ec a pH) v príspevkoch. Prípadne ak im ešte niečo dávaš navyše (prevencia proti škodcom a pod.), dík. Veľká krása, "kdo umí, ten umí..." :sun:.
kcb
Shark 16/12
Pridan ofuk, at se mi nespalujou vrchy, nechci davat lampu vyse, at se to co nejmene taha. Klasicky nejvyssi mrdky primo pod vybojkou, proto pokusy o odtazeni dal od epicentra )
kcb
Shark 17/12 lepsi fotky nez vcera. Vyskove jsme na metru, ale jeste furt se to taha

Koreny jsou bile jako snih, jen ten zaply sodik je zbarvil do zluta )
kcb
EDNIK 17/12

Malem jsem na nej zapomel, zacina se mi libit vic a vic, vetvi se paradne, aktualni vyska je cca 70 cisel, ale bude tam prepalicovano, preplnena plocha 120*120
Jo, zase bych neco zasklil ) Ednik jede pod dual spectre lamp, Shark pod klasikou oboji Sunmaster
Na nejakou dobu nebudu pridavat fotky, ted to stejne bude prechazet do faze, kdy se "nic nedeje" )))
Uvidim jak se mi bude chtit, ale spise bych to videl na tydenni updaty.
kcb
Shark 20/12

Jak jsem psal - nic to nedela ))
kcb
EDNIK 21/12
Uz to taky zacina )
kcb
Shark 23/12

Rysuje se to pekne

Hodnoty se mi porad psat nechcou, osobne si myslim ze nejake desetinky rozdilu moc roli nehraji, PH drzim porad 5.9 - 6.1 jak se mi to podari namichat, kazdy den dolevam neco mezi 10-15 l proste vetsi pulka 20 l kyble kazdy system. Ednik chlasta o neco mene.
S EC jsem se dostal na 2.0, nevypada ze by jim to vadilo, nic se nepali, jen barva je na muj vkus extra brcal, ale tmave to bylo i minule kolo, takze asi opet sere pes )
Ednik dostava stejnou sadu a je o neco svetlejsi.

Teploty 26 den a 19 noc.



krobak
Radosť sledovať...imho základné info (ec,pH a pod...) v aktuálnej fáze pestu sú predmetom nejakej tajnej receptúry? :rejp:

citace:
Původní příspěvek od kcb
Shark 23/12

Rysuje se to pekne

Hodnoty se mi porad psat nechcou...



Ďakujem, mal som na mysli občas. Presne ako píšeš. Ešte raz dík.
kcb
EDNIK 24/12
LonGermaX
Kamo co na priste nejakou sit aspon ta roztahovaci za sto pado aby to aspon podrzelo kvetny sem tam.
kcb
Jo, u Eda urcite )
kcb
Shark 26/12
kcb
Rad bych napsal recenzi na zazracny ATA Clean : po mesici pouzivani Cleanu se mi dnes na levem systemu ucpalo cerpadlo, nastesti jsem to zjistil jeste vcas, ale jednu kytku jsem milostive sejmul, nastestu hned u ofuku, tam jsou tradicne nejmensi. Ta penovka, nebo co to je, u cerpadla plna nejakeho hnoje, sakrys pisou ze to rozpousti a prd (
Docela jsem si zafunel, manipulace s rozvody a cerpadlem "uzasna", ale vse vycisteno a pro sichr i novy roztok. Kytky jakz takz stoji, i kdyz 2 uz mi i s celymi kosicky propadly do Amazonu, ted uz propadavaji furt, tak jsem je natvrdo (kosicky) na trech stranach zajistil vruty )) stalo se mi to poprve, ale cumel jsem dost
Nevim co napsat dal, doufam ze za tech poslednich +- 30 dnu me uz nic nevyjebe
kubok
Ahoj, s tým ATA Clean zatial nemam podobnú skúsenosť, mne to celkom zlepšilo prostredie, minimálne mi neostáva tolko solí po bokoch po odparení vody. Ale popravde na čerpadlo moc nevidím tak sa len modlím, že to vydrží do konca tohto kolá kým to všetko prečistím.
kcb
28/12 EDNIK

Roztahuju od vybojky co to da, uprostred to proste stejne vystrelilo nahoru, tak to bude jak u holice, na pesinku uprostred, na prdel )
turolop
Zdar kolego. Koukám, že nějak neřešíš spodky... Kdy je plánuješ otrhat ba jestli se tak vůbec stane...?
kcb
Zdar, kdyby ses mrknul na me pesty, tak bys tuhle otazku asi nepolozil )
Spodky neresim.
Rookie
Chlape máš to krásný. Občas koukni ke mě a když tak prosím poraď. Pořád tak nějak tápu v tom EC... Jinak start se snad vydařil...Teď jsem nebyl 2 dny u mrňousů tak mám strach co zítra uvidím :-D
Každopádně K+ :-)
kcb
Domluvil jsem se s clenem MocnyOkurek na zitrejsi inspekci u mne. Hehe, doufam ze mu neznechutim sobotni obed )
MocnyOkurek
Hh myslim ze se neni treba bat uz se moc tesim az tohle uvidim na zivo :).
kcb
29/12 Shark

Hehe, po opetovnem zkalibrovani EC metru jsem zjistil, ze aktualni EC se dostalo na 2,8 a to jsem si celou dobu myslel za jim davam 2,2. Doufam ze me kolega Longermax nebude chtit vykostit )) snizeno na mnou ted chtenych 2,4.
EC metr jsem nekalibroval tak rok )))
Proto ten brcal jak jsem psal o par prispevku zpatky, ale furt se nic nepali coz je dost zajimave )
U Eda to bude obdobne, jen mi pripadne kupodivu krapet svetlejsi.

Na prvni fotce jde videt volne misto po te jedne chudince, co to nerozdychala, stejne se jenom vezla, padavka )
Kifo
shark shock je indika?
masuro
mix- http://en.seedfinder.eu/strain-info..._Nice_Seedbank/
http://www.taoseeds.cz/re/514-shark-shock.html

pisou ze jsou 4 phena, 2 jsou indica dominant a 2 sativa dominant
Kifo
super,dik. Da sa nejako zistit ake pheno mam ak som si kupil od chlapka?
LonGermaX
Pic, se mi taky stava i u ph metru pak cumim co sem tam mel. Hele je to divny ale funguje to co?:D ty si jim panem a ani to proste daji hh. Mas to luxusni veri ze pres dva a vic mnohem v teto fazi daji zacina ti to nabopnavat hlavne kdyz mas idealni podminky sezere te to i s botama. Tech jednana osum je do Metru vrust u tebe to je jina ale setri si s hmojema hh. Ja ted jel 1,6 1,8 1,9 podle zmeny v nadrzi ale metr kytky musis nakrmit a trosku se pam deficit projevil ale bemuzu rict presne zda kvuli tomu. Ja sem nemerǐ ani teploty roztoku a ten vic nez pres 20 nevyl nekdy i patnact spis min takze se priklanim ze tady mastal ten problem...
kcb
Kamo, jo je to fajn, ale nemyslim ze zrovna ted Shark muze udelat tak robustni palice jako treba Chronik. Proste jina stavba palic, ale zase vysledne sutry jsou vylozene vhodne do praku. Musim priznat ze ja teplotu roztoku v zime nemerim, ta me zajima az v lete, ale mohl bych to ted zkusit, ale nemyslim ze bych se dostal pres 20, kdyz mam ve tme 19-20.
LonGermaX
Ja koupil po dlouhe dobe ph metr s teplomerem takze si to ted pohlidam a pri jistotu si dam i tepenicko do vody na 20. Ona je to nachylnejsi cim vic to kyne ale jestli mas tech 20 okolni tak to tam budes mit 18 a to si myslim ze je hrane.

Ano ja mam radsi sutry nez bopnaty ty sutry po seschnuti drzi tvar s nesmmrsknou se tak a shark bude pekny kamen takze kdyz jim udrzus takovou kondici co maji vysledek bud zajimavy
MocnyOkurek
Tak jsem toho dneska byl svedkem na vlastni bulvy a musim rict ze na zivo to je mnohem lepsi! :) Timto moc diky za exkurzi
anon383596
Kolik vybira na hlavu že bych mu tam nahnal nejakej autobus s důchodcema :-D
kcb
Dostanou pytel na hlavu a jedu okolo kafilerie, takze bacha ...
kcb
EDNIK 31/12
kcb
32/12 SHARK
Trochu se to vybarvuje )
MocnyOkurek
Jinak dneska sem nasel ten samej bordel v nadrzi takovy bily smitka. Nektery i velky a bylo to trosku i v cerpadle. Mam ale podezreni na nejaky necistoty v ramci celyho systemu ne primo na ATA clean. Ata clean je imo jen rozmocil a poslal do nadrze.. Chtelo by to nejak otestovat :)
masuro
KCB v jaké výšce ty sharky doporučuješ přepnout?
kcb
Zalezi v jakem systemu, pokud Amazon, tak se neorientuji podle vysky kytky, ale podle mnozstvi a velikosti korenu. Jinak si myslim ze zrovna Shark neni model co by se nejak extra tahnul nahoru.
Takze to same co jsem ti ukazoval v nadrzi, pripada mi to jako male casti korenu ci co.
Po aplikaci Ata cleanu je jich tram proste vice nez obvykle, jak uz jsem tady psal. Nevim co to je, ci jak to vznika, ale zacina me to tocit )
LonGermaX
Je mozny ze to rozpousti ty sole ktery pak padaji ma dno. Ja ho pouzivam taky s tim ze to cisti od soly ale myslim si ze to asi funguje
kcb
Rozhodne to nevypada jako sul, ci jakykoliv mineral. Spise jako malinke casti korenu. Hlavne to tam je uz dva, tri dny po kompletni vymene roztoku a vytreni vany hadrem.
LonGermaX
Ja bych rekl ze si jim napalil trosku prdel hh a odsraly to nejaky koreny a ted ti to tam plave. Ale to asi mechces slyset nejde se to projevit muselo.
kcb
To je mozne ale divné ) Je to u vsech tri systemu a jenom jeden, ten pravy Shark ma tmavsi koreny. Ale resit to nebudu, ted uz to dojede. Holt musim vice cistit penovku u nasavani cerpadla.
Jo a jasne ze to nechci slyset, staci kdyz je to napsane )
LonGermaX
Trosku tech enzymu by neuskodilo abys sis to taky nepresolil kamo a koreny se rozopustily. Nadojeny sou skoro az do konce kvetu toho bys se nebal, ze to nedojedou.
masuro
V kokosu. no netáhne se jako pure sativas to ale urco víc než třeba mazar. mám ho 10 den 18/6 a výška 45 cm. mazars mají 25-30 takže to asi zítra prepnu
Johnny Blaze
Shark v kokos+perlit sa mi skor vetvil nez tahal do vysky.

citace:
Původní příspěvek od kcb
Holt musim vice cistit penovku u nasavani cerpadla.


Tu penovku cistis aj v priebehu alebo len nakonci kola?
MocnyOkurek
Ja to zkusim vyfotit jak priste budu vypoustet nadrz at vidite o co jde. Me to spise pripadalo konzistenci trosku jako namokla bila omitka na zdi. Slo to v pohode i mezi prty rozetrit takze takova bahinko.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Ja to zkusim vyfotit jak priste budu vypoustet nadrz at vidite o co jde. Me to spise pripadalo konzistenci trosku jako namokla bila omitka na zdi. Slo to v pohode i mezi prty rozetrit takze takova bahinko.


Asi kdyz se mu to zasira tak ji musi cistit pokazdy kdyz ji ma zasranou. Takze i za běhu.

Sry za OT citaci. Lol
kcb
Ja jsem nechtel odpovidat na tak hloupou otazku, ale nastesti me zastoupil kolega Longermax a muj tlak je opet na normalnich hodnotach. )
MocnyOkurek
Mas tam blbou citaci sry za ot si mi uplne zamotal hlavu lol :D
kcb
35/12 EDNIK
kcb
35/12 SHARK
kcb
39/12 SHARK

Vidim to na 45 den, pak tyden proplach a nashledanou )
MocnyOkurek
Vypadaja moc krasne a hlavne je mas i pekne pocukrovany :)
kcb
40/12 EDNIK

Kyne festovne a to ma pred sebou jeste aspon 25 dnu )
bcbud23
Čaváles sleduji co ty tu robíš je to fakt paráda taky bych chtěl stoupnout na vyšší level 2x600w bohužel nemám místo at se daří a dojedeš kolo bez problému .
Dirty86
Mas to krasny ja tez nemam misto na 2x 600 tak sem si koupil jeste jeden stan abych mel :) jinak parada sem zvedav na finish k+++
kcb
45/12 SHARK

Od zitrka jenom o vode.
kcb
45/12 SHARK
nejake ty detaily
Rookie
Krásný...jediný co mě napadá k tomu říct, tak že bych si přál abych taky tak dopadl :-D
kcb
45/12 EDNIK
kcb
48/12 EDNIK

Kyne stejne rychle jako ja o vanocich )

Vynosove to bude zajimave.
anon383596
z toho budou slusny torpeda, libi se mi to co se vzhledu tyce, vic nemuzu soudit
bral bych ho taky hnedle, at to zdarne pokracuje
MocnyOkurek
Jo z fotek by zas clovek brecel. Ja to netrpelive vyckavam na finalni fotky SS at si ho muzu pekne prohlidnout co me za nejakoy ten patek ceka:))
kcb
49 Shark
Foceno vcera.
V utery to vidim na kosu, tj 54 den, tudiz se dostanu za cele kolo na 60 dnu, tzn 6x za rok )
LonGermaX
Luxus kamo si vytahnul lepsi fotak ne? To nejsou ale ty nej palky,nebo? Jinak krasny dva mesice sklizen je moc pekne. Amazon je pecka rychlost az neuveritelna hlavne se mi na tom libi ze to tam prdnes s rw zasypes a jedes coz mi tohle u nft sere to prokorenovani to amazon je praktictejsi. Myslis ze by slo neco po doma podobneho vyrobit. Ja vim ze jde ale zda by to slo rozume dat dohromady dychtim po necem co si muzu sam poskladat. K+
MocnyOkurek
No prave ze SS by nemel mit zadny velky mikrofony co jsem pochopil. Ale za to je jako kamen takze ma vice hmoty na mm3 ci jak to napsat sam sem na to zvedavy :)
kcb
Jj, dokopal jsem k sobe znameho ktery umi dobre se zrcadlovkou a dobrym objektivem
Nejsou foceny nejvetsi, ale SS mi nejak nedela tluste palice, vetsinou jsou to takove extra tvrde koule. Neplet si to s Big Budem ) SS to dohani vahou palic. Je treba to videt a sahnout si nazivo, taky jsem minule kolo nad SS ohrnoval nos a pak po zvazeni kroutil hlavou. Tvrde jsou i spodky.

Taky jsem tady vyprudil v prosinci clena tusim ferrari to byl, z rybarskeho zargonu pri konecnem zvazeni, ale sam jsem pozdeji zjistil pri vazeni testovaciho kola, ze mel asi nejspise pravdu, timto se mu omlouvam.
mazda32003
SS opravdu klame telem ;) Neni vubec nejak nafouknuty ale zato sou to sutry jak cyp :O)
kcb
51/12 EDNIK
kcb
53/12 SHARK
Harvest - smiknul jsem dve z kraje a tohle je ta povedenejsi )
kcb
dalsi ze stredu
Dirty86
Mě přijde že ty palice sou nějake male u toho sharku ja jsme ho jel minulej rok a dělal mi pěkne klobasy..ted ho jedu znova tak sme zvědav..jinak pěkný PS: kdyžtak kukni do galerie mam ho tam na Biotabs
kcb
Mi to dela tohle a takovych vrcholu je tam u kazde kytky dost.
Dirty86
Parada chlape to sou fotky lepší mnohokrát nemam ted co bych vytknul navic když mame stejneho matkaře :)
MocnyOkurek
No sice to neni 2litrova petka :DDD ale i tak to vypada luxusne. Uz sse tesim me zbyva zhruba 25 dni :( takova doba!!!!
kcb
55/12 EDNIK
Dirty86
krasne bro tipuju přes kilo už ted odhadem 1100g a přeju vic ten ednik Ti da vic jak 600,ikdyž máš 6 kilo uvidíš ja byl taky mile prekvapenej...
kcb
60/12 EDNIK

Dam jim jeste 10 dnu, ode dneska proplach.
Oproti Sharkovi to vypada na slusny vynos.


Co se tyce Sharka, uz je ususen a zvazen. Celkove to delalo 980g pouzitelneho materialu, coz je na me pomery slabota ), ale co uz.
Koureni je to vyborne, urcite se k nemu nekdy priste vratim.
Dalsi kolo - Smooth Smoke - cerveny jahodnik jak jinak nez od Barta.
MocnyOkurek
Njn bandasky sou tady :) jinak k te sklizni nebyl zrovna shark ten kde se ucpalo to cerpadlo jak si tam jednu kytku porazil? Tim by ses dostal pres 1000 a opticky by to bylo hnedka lepsejsi :p
kcb
SHARK susina
kcb
62/12 EDNIK
kcb
65/12 EDNIK

Blizime se do finale, v 70 dni to asi sejmu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma