kcb |
68/12 EDNIK
Posledni rozlouceni pred kosou, zitra po 24h tme pujdou ven.
Pokud ma nekdo zajem, muze tipovat. |
|
|
MethodMan |
Ahoj, je tam rovnych 923g |
|
|
LonGermaX |
zdarec, luxusni koureni o 641 kouskach preji vic |
|
|
Dope420 |
No čumim :) 737 G |
|
|
MocnyOkurek |
Zkusim 710 :)
Jinak sem je byl vcera ocihnout a na zivo sou jeste hezci :)) kazdopadne souhlasim ze shark shock je silnejsi model bo sem vcera misty dost koukal.. ja bych rekl ze je to ferovej vypalovak bo sem mistama byl schopny i 5min koukat na jednu vec a premyslet o ni a to fakt kurim fest... doma brko na 3x atd.. |
|
|
crazyben |
nadhernejch 740g |
|
|
kcb |
nevydrzel jsem cekat a zacal kosit uz dnes.
Sejmul jsem zatim dve, tohle jsou vrchy z te povedenejsi |
|
|
JackDanijels |
Krásných 848g |
|
|
LonGermaX |
citace: |
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Zkusim 710 :)
Jinak sem je byl vcera ocihnout a na zivo sou jeste hezci :)) kazdopadne souhlasim ze shark shock je silnejsi model bo sem vcera misty dost koukal.. ja bych rekl ze je to ferovej vypalovak bo sem mistama byl schopny i 5min koukat na jednu vec a premyslet o ni a to fakt kurim fest... doma brko na 3x atd.. |
Proste indikove stavy gaucak jak prase:D |
|
|
Plagrom |
650g pěknejch
Nemá Shark Shock náhodou asi 8% CBD? To bude tím |
|
|
kcb |
Nejvetsi kytka )
Kde jsi prisel na 8% CBD ? |
|
|
MocnyOkurek |
On asi myslel ze je to ten CBD sharkshock. Ale bart ma od Mr nice Shark shocka. Je to spise asi vetsim obsahem thc. Co sem koukal na nejaky wiki ze strainama tak SS mel i pres 20thc coz se mohl tady kcb s tim aerem urcite priblizit. ja jen doufam ze se me to povede vypestovat slabsi. :))) |
|
|
anon383596 |
Fashion week, co nejaky makro? každopádně pekny řepeťáci |
|
|
anon383596 |
Dikec, upřímně na váhu jsem zvědav |
|
|
kcb |
Ususeno a zvazeno, 627g pouzitelneho materialu, spodky neresim
Myslim ze nejblize mel Longermax.
Dalsi kolo uz nejspise postovat nebudu, myslim ze zpopularizovat Amazon se mi tady docela podarilo. Jeste rok, dva zpatky to tady byl mrtvy system a helemese kolik je tady najednou nasledovniku ) Jen tak dal! |
|
|
LonGermaX |
Heje ze by premiera a bigo:)) Moc krasny vysledek klobouk dolu! |
|
|
cervenakarkulka |
Bylo krásné sledovat jak ti to jde :) Respekt! |
|
|
Efendy |
Krása jako vždy jen mě mate ten nadpis tak pro upřesnění byl to 9x shark pod 600W a 9x ednik pod druhou 600W? |
|
|
Squer |
Moc pěkný, jedeš ještě Amazon? Klidně bych se na další kolo podíval, já začínám :) |
|
|
krobak |
Původní příspěvek od Efendy
Krása jako vždy jen mě mate ten nadpis tak pro upřesnění byl to 9x shark pod 600W a 9x ednik pod druhou 600W? |
2x600W SS a 1x600 Éďa :) (sledoval som tak som múdry) |
|
|
kcb |
Samozrejmne ze jedu, ale jak jsem psal, postovat uz nebudu, asi jen kdyz se mi bude neco obzvlaste libit, ale urcite ne serial. Mate tady 4 pekne kola za sebou, popsano je to rozume, takze je z ceho vychazet.
Podle ohlasu je tady ted hromada nasledovniku, coz je podle me super, aspon se mi podarilo tenhle jednoduchy system zpopularizovat.
At to roste vsem, trebas jako z vody ) |
|
|
Kifo |
shark vyzera krasne,slintam |
|
|
orome9 |
Původní příspěvek od mazda32003
SS opravdu klame telem ;) Neni vubec nejak nafouknuty ale zato sou to sutry jak cyp :O) |
jj, presne tak, SS od Mr. B. je extra pryskyričnatý, lepkavý, tvrdý sativa pheno, do 60 dnu je vždycky hotov a účinkama to není žádnej gauč:)) navyše je odolný a velice vhodný i na out.... |
|
|
|