Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
aerotest 600w 8xCN haze 2 testovaci rusaci - Klikni zde pro originální téma
anon383596
43/12
Ph/EC 5,9/1,85
Teplota vzduchu/vody 25/22
Brzo voda only
anon383596
Zase ph měří nesmysly ještě že mam dva uz mi z nich asi jebne člověk to ma chvíli měří s tim jen vodu poctivě kalibruju sondy udrzuju v 3 molarnim kcl a furt něco nejspis jsem holky cca tejden drtil v ph4,9 místo 5,9 se pak nemůžu divit defektum na listech rumuni poblazneny delejte to kloudně člověk za to vysazi chechtaku až běda a pak takhle mor a neštovice na vás když se daří tak se daří už ani nechci počítat kolikatej metr mám
anon383596
48. den koza kouká za rohem
Tak si to pár dní plavem na vodě...
Zobakem uz reju v záhoně....
Od rana si to jak blbec zpívám
Celkově 54. Den kultivace v pátek zubata jasna ,příště 3 dny růstu max u tentoho strainu pri poctu 10ks
anon383596
Smrdí to spodkama a to já nerad
anon383596
Po 55 dnech celkové kultivace přišla zubata mám prej vzít šťípačky a jde se na to
7 ks podobných ,2 slabší, 1x bídák
anon383596
Nová kamarádka asi si votevřu zologickou psi,kočky,papoušek,ryby,teď ještěr co příjde dál
-odpo vofotim jednu na denním ,jak vyfotit celek hlavou dolů nemam tucha všude uskladněných věcí habakuk
anon383596
Nejde s tim manipulovat takže zhruba pro představu

edit: jednu menší jsem si ufik zbytek až po uschnuti a ostříhání
Až to budu mít dodám foto+ gramáž a tím zřejmě končím tvá máña:freddy: teď už se budu těšit na jaro a venek ať vám to roste zkuřky cabalos bambalos:rip:
anon383596
dik za karmice a sledovani kluci a holky taky snad nejaka, kouk jsem po dobe na polozku majne g a neco mi zrejme pribylo
-prihodim dve fota co jsem nasel z predloni (zleva cn,boubble,chronic) zbytek zmiz nekam buhvi kazdopadne skoda slozka minimalne s dekadou

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma