anon383596 |
43/12
Ph/EC 5,9/1,85
Teplota vzduchu/vody 25/22
Brzo voda only |
|
|
anon383596 |
Zase ph měří nesmysly ještě že mam dva uz mi z nich asi jebne člověk to ma chvíli měří s tim jen vodu poctivě kalibruju sondy udrzuju v 3 molarnim kcl a furt něco nejspis jsem holky cca tejden drtil v ph4,9 místo 5,9 se pak nemůžu divit defektum na listech rumuni poblazneny delejte to kloudně člověk za to vysazi chechtaku až běda a pak takhle mor a neštovice na vás když se daří tak se daří už ani nechci počítat kolikatej metr mám |
|
|
anon383596 |
48. den koza kouká za rohem
Tak si to pár dní plavem na vodě...
Zobakem uz reju v záhoně....
Od rana si to jak blbec zpívám
Celkově 54. Den kultivace v pátek zubata jasna ,příště 3 dny růstu max u tentoho strainu pri poctu 10ks |
|
|
anon383596 |
Smrdí to spodkama a to já nerad |
|
|
anon383596 |
Po 55 dnech celkové kultivace přišla zubata mám prej vzít šťípačky a jde se na to
7 ks podobných ,2 slabší, 1x bídák |
|
|
anon383596 |
Nová kamarádka asi si votevřu zologickou psi,kočky,papoušek,ryby,teď ještěr co příjde dál
-odpo vofotim jednu na denním ,jak vyfotit celek hlavou dolů nemam tucha všude uskladněných věcí habakuk |
|
|
anon383596 |
Nejde s tim manipulovat takže zhruba pro představu
edit: jednu menší jsem si ufik zbytek až po uschnuti a ostříhání
Až to budu mít dodám foto+ gramáž a tím zřejmě končím tvá máña:freddy: teď už se budu těšit na jaro a venek ať vám to roste zkuřky cabalos bambalos:rip: |
|
|
anon383596 |
dik za karmice a sledovani kluci a holky taky snad nejaka, kouk jsem po dobe na polozku majne g a neco mi zrejme pribylo
-prihodim dve fota co jsem nasel z predloni (zleva cn,boubble,chronic) zbytek zmiz nekam buhvi kazdopadne skoda slozka minimalne s dekadou |
|
|
|