Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
test systemu a prvniho pestu v aeroponii bude probihat na rezech cn haze a dvou ruskejch fenach doslaly radne do tela v propagatoru (hokusy pokusy) a nemel jsem ph jen ty kapky na dve veci presne s tim clovek zmeri kulovy
sazeno zhruba pred tydnem fota z toho dne
tyden na rust na dokoreneni ted par dni uz na kvetu nepocitam presne nikdy jsem to nedelal a ani nebudu stejne tak vynos me zajima jen tak zhruba pro info je to pro me at mam co hulit a bavi me to takze tak
zahrada:
-homebox q120
-lumatek 600w prepinaci +awing +metla/soda
-platinium aerotop 100
-odtah ufo 450m3/h s odpovidajicim uhlikacem
-ofuk 40 cm nasteny ventas
-zradlo metrop v zaloze dvojslozka od an
-ph ec adwa
Tak když už máš aero potřebuješ ph metr,ale uplně bych ty kapky nezatracoval ja je používám na hlínu a v pohodě jsem stím odjel venky a ted pokracuju ve skříni..kazdopadně jsem zvedavej,ty aero systémy mě fascinují už dlouho at se daří ;-)
jasne na hlinu staci tady uz to bude chtit presneji a je praktictejsi odecist cislo nez koumat barvu ampulky co jsem zatim odpozoroval voda lita jak blazen a po par dnech se ustali proto se mi nechce moc menit
aktualni stav:
Zdravas, dnešní update z rána 8/12
Konstatuji že dnes jsou již patrné zárodky bambrdlic tudíž to už moc nevyroste.....error321
Teplota ,ph atd se drží parádně, ph až neuvěřitelně předevčírem 5,75 včera 5,75 dnes 5,75 ; Ec 1,4
Jelikož tam zbude místa na opalování, dosadil jsem 4 kotlety co mi tu zbyly, aspoň se uvidí co to dělá rovnou na květ
Foceno přes brýle ,vyměněna metla za sodik
uz jsem se uklidnil a probral z ty opoce prejdeme k update aspon to muzu pocitat podle data prizpevku kdyz uz to normalne nedelam 13.den kvet
klima den 25C ,noc 20C
roztok den 20-23C,noc 23-20C
vlhkost nemerim
PH 5,8
EC 1,65-1,75
lampa dana niz vetrak nad ni veslo se fouka to vsude stejne jak krava na 1. stupen staci
prostor uz se nevyplni co naplat zatim se jim dari perioda zmenena na 13/11 D/N
FOTO: 1,2 celek
3 cnko
4,5 jedno a druhy pheno rusak
a jen mi to tu zasirejte at si tu nepisu sam pro sebe sory za diakritiku pisatel klavesnicovy jsem bidny
Zdravas ,vsimnul jsem si obrazku se vstrebavanim zivin a ph v hydru precet si par nazoru a rozhod se drzet 5,2-5,5 namichano na 5,3 ec 1,6 zdar a silu v pionyru))
Zdar, asi trochu záleží aj od vody, ja mám hodne makkú takže na doporučenie canny to držím radšej okolo 5,7. Vzhľadom na málo rozpustených solí v zdrojovke .. ec 0,1 hmm..
zdur ,ja mam prave 0,6 dost tvrda uvidime
je fakt ze pri tech 5,8 to vypada dobre , ale vcera jsem videl prvne pro hydro a nestacil jsem se divit a ted na ty obrazky cumim dal a kazdej to ma zas jinak tak nevim zrovna u metropu to vypada dobre od 5 do 6 zkusim nejakou stredni cestu kolem tech 5,5
up nez pujdou ty fuchtle chrnet 15ty kvetovy:
ec/ph 1,55/5,45
25celsiovych voda 21,5 zereme furt mr1 s callgreen a amino extrem
obevil se last guardian jeste se mi tam nekde mota ropucha a jesterak
ty koreny ucpou urcite odtok jeste ze tech dir je tam 20 a kazda v chlivku
Naposledy upravil anon383596 25-11-2015 v 19:20 PM
Původní příspěvek od Vemenex up nez pujdou ty fuchtle chrnet 15ty kvetovy:
ec/ph 1,55/5,45
25celsiovych voda 21,5 zereme furt mr1 s callgreen a amino extrem
obevil se last guardian jeste se mi tam nekde mota ropucha a jesterak
ty koreny ucpou urcite odtok jeste ze tech dir je tam 20 a kazda v chlivku
no, na Amazonu je jeden a už jsem zněj tu smět kořenů jednou vytahoval.. to budu muset při výměně roztku udělat znovu
Máš to pěkný. Jsem docela zvědavý jak ti to půjde na tom ph 5,5 když by mělo být ideálně 5,8..
Díky, pokud bude vidět nějakej problém půjde zpět na 5,8 prozatím se budu snažit držet těch 5.5
Včera jsem čuměl na ty kořeny a visej tam slušný drny z těch dir