Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Okurkova wilma round zwei 8x Kalidog - Klikni zde pro originální téma
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

je cas na druhe kolo pod hydro kompletem wilma. Setup je +- stejny, jen sem vymenil dva maly ofuk huricany za jeden velky z 30cm prumerem. Nejak sem mi dojebala zvlhcovacka (asi musim koupit takovy ten disk) takze jedu i bez ni.

Genetika: 8x Kalidog od mistniho clena fora r@m:, timto mu za ty snicliky moc dekuji vsechny byly v poradku a krasne :)
Skrin: homebox Q100
Svetlo: Lumatek na 400W, na rustt zarivka Osram obojetnicka a na kvet pripraven od gib xtreme output 400w napasovana do stinidla Awing orignal medium s heat shieldem
Ventilace: odhlucneny torin 280m3 v odhlucnem boxu. Ofuk zatim malej az vyhodim zvlhcovac hodim tam vetsi vetrak ktery se otaci sem a tam a ma lepsi zaber
System: Atami Wilma 8XL (8x 11L) 70L obsah nadrze, v kvetinacich hydroton
Hnojiva: Kompletni rada bcuz hydro tzn Slozky A+B, korenac, hydro booster, bloom stimulator, bloosom builder jeste poridim i ten ata clean
Ostatni PH metr, EC metr, meric vlhka a teploty, zvlhcovacka na 6Litru

Prvni zalivka byla namichana v pomeru 1ml korenak 0.6ml A a 0.5ml B slozky na litr. EC tehle srandy je kolem 0.8 - 0.9, PH drzim 5.3 - 5.6. Tim jak sem to trosku ty kulicky napufroval to PH drzi docela stabilne moc nahoru to neleze a pak staci par kapek a je to zase dolu. Za me super :). Bohuzel sem zjistil ze mi zvlchovacka nevhlci asi se dojebal takovy ten plisek co vypada jak baterka a bude jej treba yvmenit. Takze toto kolo jedu bez zvhlcovacky a snazim se to kropit rozprasovecem s vodou o PH 5.8. Snad to holkam bude stacit. Moc se tesim na vysledek.

Jinak po nasazeni sem jel samozrejme 24 hodin svetlo a nyni svitim 4 rano az 22. Jak bude 12-12 chci svitit 9-9. Tim ze budu zase svitit pres den se muzu pak kytkam vice venovat. Pocitam ze treti patro se objevi do 2 dnu pak dojde ke zastipu. Potom uz zalezi jak kytky povalej. Jelikoz by se tohle nemelo tak tahnout jako EDa tak to zatim nechame rust bez planu an prepnuti a uvidime jak se tomu celkove podari.

Btw zvazuju porizeni bloombastiku navic. Nevite nebude to problem? Bo v normalnim setupu hydro bcuzz to tam vubec neni. Trosku mi to pripomina topmax od biobizu. Popr tam muzu prasknout i ten topmax. Tusim ten se v hydru pouzivat muze. CO si o tom myslite? Jedna se mi hlavne o chut.

Tak drzte palce a s daslim reportem navidenou!
Kiddnaped
Mužeš tam dat topmax nebo treba bloomastic je to v pohode ;)
MocnyOkurek
Ok zacnu to tam pozdeji lit diky za radu.

Jinak kytky se vsechny chytly v pohode. Dneska rano mi trosku ujelo ph na 5.1 tak snad to prezijou bez uhony. Mam uz taky favorita od ostatnich rizku se odlisuje temer 2x tak hrubym stonkem, pekne se vetvi a je tak trosku celkove popredu. Viz druhy foto.
Kiddnaped
Pokud ujelo ph na 5,1 traga to neni muzes mit ph v rozmezi 5-6 a bat se nemusis kazdopadne zkus ten bloombastic od atami je to pecka sam sem to jel ale je to vazne drahe ;) mel jsem 200ml a klidne bych se k tomu vratil
MocnyOkurek
Tak nejvetsi prcek uz ma 17cm. Celkove to pekne oziva. Dneska nejpozdeji zitra udelam zastip. Pak pockam az se to trosku zaplni a prepinam na palicky.
MocnyOkurek
Takze zastipnuto. Mam k te odrude jednu vytku a to ikdyz je ot miminko tak to smrdi jak bolava noha :)). Musel sem nasadit filtr a to sem jej chtel davat az tak tyden po prepnuti....
Severus
S tim zapachem to mam stejný, nechceš nahodit nějaký fota? At můžu pozorovat rozdíly:-))
MocnyOkurek
Jasne hodim tu nejaky 1-2 fota jak to tedka vypada az se vratim z prace domu.

Edited: tak tady mas ty fota. Jako mam to nejakty nevyrovnany asi to budu muset preskladat ale jinak sem spokojeny. Na to ze je 5 ty den co jsem to zasadil jedou dobre. Asi tam ma vliv ze ty lepsi sou blize pasivniho pritahu vzduchu.
Severus
Máš je pěkný, jsem myslel, žes na ty fotky zapomněl a tys to jen updatnul, tak se mi to neukázalo..:-)
Jinak taky jsem to uz preskladaval, tak se snad srovnaj.
Ale rozdil mezi 5. dnem tvym a mym je fakt markantni:-)
MocnyOkurek
zdravim priznivci drobneho pestovani. Tak po opraveni zvlhcovacky se nam holky pekne rozjely. Kazda uz ma nahore krasne listy ve velikosti mych dlani. Ph 5,2 a takovy hodnoty jim evidetne nedelaj dobre, kdyz jsem to dodrzoval tak divne se jim listy kroutily. Drzim to ted 5.5-5.7 a to jim teda smakuje vice. Dolival sem taky 20litru nove calamady ve forme 1ml A+B, 1ml korenak a nalil sem tam i hydrobooster tentokrate ale pro celou vanu nejen pro tech 20 litru. Podle meho favorita vidim prepnuti v radu dni kazdy den hezky bobtnaji.
MocnyOkurek
Zdravim panove. Drobny foto update:). Jedna kytka uz je snad i zrala na prepnuti ale ostatni jeste chvili vydrzi. Pocitam max 2-3 dny a prepiname. Jen me mrzi ze vubec nerostou na vysku. Porad maj +-20cm. To zastrizeni jim vzalo slusne vitr z plachet. Do toho jeste kolinka abych ty stredy vyhnul no uvidime. Kazdopadne tohle vypada na presnej opak minulyho kola. Tak diky za sledovani a drzte palce at to krasne roste :)
Severus
Tvl to hydro je fakt rozdil:-)
Nenechas to vytahnout vic do vysky jeste?
MocnyOkurek
No jde o to ze kdyz prerostou svuj kvetinace nemaji kolem sebe uz moc mista. Takze musim brat nazretel tady toto. Jinak me napadlo ze bych je nechal narust na 35-40cm ale to by tam asi musely byt jen 4 kusy podle toho jak se to chova. Nicmene by to byly krasny keriky. Uz sem rozhazel nejaky kolinka a dneska vecer dalsi pridam. Konecne ty vetvicky maji delku vhodnou na ne.
MocnyOkurek
Dneska prepnuto na 12/12.
MocnyOkurek
PH 5.5 - 5.7, EC se snazim stale drzet kolem 1.0 . Teploty jsou kolem 25-27 stupnu u vrcholku. Vlhkomet jsem uz vyjebal. Za me musim rict ze to je nejlepsi start jaky sem zatim mel. Vse slape jako po dratkach kytky sou nadherny a uz zaplnily komplet prostor. Uplne fantasticky voni je to sice hrozne aromaticky ale to snad oddre pachovej filter. Nejvetsi kytka ma 37 cm a to ten muj favorit. Sem zvedavy jak se vytahnou. Ale diky zastrihu nepocitam ze preknoaj 70cm.
kybork
Pěkně :) Akorát nechápu zbytečně vynechné místo pro jeden květník.. Jasne zvhlčovačka odvlhčovačka a podobné kula ale to snad jde vyresit jinak.. Někdo si tam ten květník dodával co si pamatuju :)
Držím palce
MocnyOkurek
No a to je presne duvod proc jsem byl novou verzi wilmy nadseny. Neni to jen na zvlchovacku. Ale je to jednoduchy pristup do nadrze jak na dolivani, tak na mereni PH, EC. Pozdeji tam muzes dat nejakou stolicku a na to treba stolni ventilator a takhle bych mohl pokracovat. Ono tim ze je pod tim ta dira tam ten kvetinac prasknout muzes setjne. Nemuze se stat ze by to kapalo na zem nebo bokem. Cast prokape primo dolu na cerpadlo a druha cast odtece k ostatnim kvetnikum do zlabku.
kybork
Takze stara verze tam to vynechane misto nema? Sorry ale zas tak jsem po nich nekoukal nevim ani ze je stara a nova verze :) Ja bych si tam ten květináč urcite dal.. Vse ostatní můžeš zavesit nebo nejak prospekulovat, ale to je na každého názoru a potřebě :)
MocnyOkurek
Ano stara se podle me zvedala cela horni deska viz http://www.growshop.cz/katalog/deta...a/atami-wilma-9 Ale nebyl sem majitelem nemohu potvrdit. Musi nekdo jinej... Ja prave planoval u te stary jeden kvetinac vyjebat. Takhle sem si usetril kutani. Taky sem si vzpomel jak se na tohle divam ze tam nebyly uplne OK rozmery. Tohle bys mel problem narvat do 120 stanu.
Nefakcenko
Zdar, máš to parádní, mohl bys prosím napsat jak často a na jak dlouho spínáš čerpadlo?
A jakou používáš vodu na roztok? Normal z kohoutku nebo z osmózy?
MocnyOkurek
ahoj diky za pochvalu. Spinam co 15min na 15min. Jsou to takovy ty spinaci hodiny kde musis ohybat ty zobacky. Vodu obyc z kohoutku odstata vetsinou 24h+ EC ma 0.3.
MocnyOkurek
Koukal sem nejako ste mi nahazeli karmy :)) dikec moc vsem. Sem rad ze se to libi stejne jako me. Dneska sem provedl nakup toho Bloombastiku. Vzal sem na testovani jen 250ml verzi. Narozdil od otho bloosom builderu se to davat uz temer od zacatku. Takze to tam pekne o vikendu pridam. Dale sem doresil finalne svoje problemy s ventilatory a koupil poradnej svajc prima klima. tak sem zvedav jestli ta investice za to stala. Koupil sem ten 125 ctrl ktery ma termostat i regulator otacek. Hlavne sem zvedavy na hluk. On ten TT125 co tam tedka mam misto toho vypalenyho torina docela bruma. To me v noci dost stve.
Kiddnaped
At jde o jakykoli vent obal ho dekou a rychlosvorkou upevni povest to, ramus nedela motor ale celkova rezonance boxu s kombinaci s otackami ventu
MocnyOkurek
Ja mam ventilator ve specialnim boxu 60x60x80 vycpanym takovyma zvukotesnyma panelama, cely je to na polstari a jeste vycpane ruznyma hadrama aby to neznelo jako subwoofer. A stejne vrni. Jedine co by mozna pomohlo je ho povesit. Ale to uz ten starej resit nebudu a vyhraju si z tou prima klimou.
MocnyOkurek
No tak prima klima je slusnej ficak. Tech 400m3 je fakt vostrejch sumi to jak u more v te 125. Co se tyka projevu samotneho ventasu jde slyset jen zvuk vzduchu popr brum ze snizenichy otacek. Co me trosku fascinuje ze zvuk brumu vychazi u filtru. Pritom k filtru to je od vetraku nejakych 3-4metry pres slauch a jeste je to proti proudu vzcuhu. Mam to stahly na 70-80% takze by oko nejakych 300m3. Jak se nekdo ptal jestli to jde slyset do druhy cimry no tak bohuzel jde a to ten sum vzduchu. Ale je dobry ze uz to nerezonuje a timpadem by to nemeli slyset ani sousedi. Ten sum se po ceste ztrati u nizkych tonu jako je ten brum je problem ze ceklem v pohode prochazi i temi mezibytovymi prickami.
Severus
Vali ti to fakt pěkně:-)
Hod nějaký aktual kdyžtak.
Btw ja mam tt125 taky a nemam nejak problem s hlukem, mam to polozeny na takovym kufriku a jeste jako podlozka je takovej jeden vetracek z pc a uplne pohoda.. to uz snad vic chrci mrazak, co je o kus vedle :D
MocnyOkurek
Hodim dneska vecir nebo o vikendu. Na fotaku se vybila baterka a ja musim zajit k mati a vzit si tu nabijecku. No on ten tt125 diky te konstrukci zdaleka nedosahuje takovej prutok vzduchu jako treba ten prima klima nebo drive torin. Je to tou konstrukci. Sama o sobe dovoleuje "uniky" s tim jak se tam vklada do ty konstrukce. On by mi nehlucel kdyby nebyl starej a vychchlanej. Je to muj prvni odtah mam jej uz 2 rocky temer :).
MocnyOkurek
Takze foto nasledujici. Vypada to fakt paradne. Akorat za chvili bude cas to prostrihat. Je to silena bush. Az mi je to lito ale proste na secky vetvicky by se nedostalo. Jinak uz zacinaj pekne bastit 1.1 jim je malo pac uz tam mam 0.9. Pristi zalivku uz jim pripravim neco kolem 1.4 a uvidime jak si s tim poradi. Tak diky vsem za sledovani a s prvnima palickama navidenou. Jo a na otazku kolik ma nejvetsi tak ta ma 41cm.
MocnyOkurek
Vcera probehla ocista bushe. Silu sem mel jen na prvnich 5 kytek. I tak plna mala igelitka. Jeste zbyvaj vzadu. Taky sem zase musel dolit vodu. Prijde mi ze od minule rundy tyhle holky fakt pijou :). Zalivku sem jim udelal jak sem rikal EC 1.4, PH 5.6. Po naliti do nadrze s ez toho udelalo 1.1- 1.2EC. Tedka o vikendu budu poprve menit komplet vodu. Chci tam pridat uz i ten bloombastic. Sem na tu sracku moc zvedavej na to kolik to stalo. :)
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani, dekuji vsem za karmicky a sledovani. Tak tu mame 13 den kvet. doufal sem uz v nejaky mikrokokony ale jeste je asi brzy tak tu mate 2 fota zhora a pak na jednu jak je rozvetvena (uz je prostrihana). EC drzim momentalne 1.1 vypada to ze tim zastrihnutim sem jim trosku snizil apetit bo se tedka EC nesnizuje. PH drzim klasicky kolem 5.5-5.7.
MocnyOkurek
Dneska menena komplet voda. Nasadil sem 1ml AB slozky, 0.5ml hydro boosteru, 0.5ml bloombasticu a 0.5ml blossom builderu a nakonec pridal jeste 0.5 bloom stimulatoru. Celkove EC tohohle hnoje bylo 1.3 takze +- sem se trefil jak sem chtel. PH jsem nastavil na 5.6. Prostrihal sem i zadni 3 kytky. Uz bylo treba spousta uschleho listi, spousta zbytecnych vetvi. Naplnil sem tim zase malou igelitku :). Jinak to vypada ze uz rasi maly kokonky tak konecne bude poradne co sledovat. Toz drzte palce at tohle paradni kolo nic nezkazi. Nejvetsi kytka ma uz 58cm. Takze to vypada ze je to tam kde jsem to planoval a to mezi 60-70cm. Idealni keriky.
MocnyOkurek
O vikendu jsem se jeste snazil nacist rozdily mezi Bloombastic a Blossom builderem a vysledek je ten, ze blossom builder je levna varianta bloombasticu. Nema cenu je tedy michat dohromady. Priste jiz dam tedy jen bloombastic. To jen info pro nekho kdo by jel tez bcuzz at vi. Jinak bloombastic me prekvapil svou konzistenci. Je to jako zeleny zdrcly mliko, trosku jak od biobizu algamic. Btw borci co delali testy rikali ze na bloombasticu sou ty palice temer 2x objemnejsi nez na ostatnich takovych boosterech. Takze byt je drahej jak cert tak se evidetne vyplati. Sam sem moc zvedavy co z toho vyroste.
Mard
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
O vikendu jsem se jeste snazil nacist rozdily mezi Bloombastic a Blossom builderem a vysledek je ten, ze blossom builder je levna varianta bloombasticu.


Nemůžeš trochu rozvést, co to obsahuje? Jde to nahradit melasou?
MocnyOkurek
Tak zdaleka tomu nerozumim. Ale orinalni odkaz ktery sem si procital je zde https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=282173 . Dle cisel ty produkty vypadaj uplne totozne jen nize nekdo pise ze na bloombastiku jsou ty palice fakt nafoukly a pekny.
Mard
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Tak zdaleka tomu nerozumim. Ale orinalni odkaz ktery sem si procital je zde https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=282173 . Dle cisel ty produkty vypadaj uplne totozne jen nize nekdo pise ze na bloombastiku jsou ty palice fakt nafoukly a pekny.


Aha, tak to složení obou produktů vypadá na vobyčejný PK s mikroprvky. Hledám co dávají do akcelerátoru kvetení a co to ve skutečnosti je.
MocnyOkurek
No ona je otazka jestli se k takmovemu infu lze dostat pokud nemas inside info. Tohle bude know how tech flasek ktere stoji takovej balik a to jen tak nekdo nepusti. Ja myslmi ze i v tom bloombasticu neco bude co ty chces ale bude se to tezko dohledavat.
MocnyOkurek
Takze se dneska uz na me usmali malinke palicky! :) krasa ale co me napadlo. Mam ted celkem slusny teploty 25 stupnu na urovni vrsku zvazuju ze bych vytahl 600w a kdyz je to tak krasny tomu jeste pomohl vetsima lumenama. Co si o tom napadu myslite? :) Ma to tedka jeste vyznam kdyz uz je to temer 20 dni na kvetu? Nekde sem si tu prave cetl ze kytka se nejak naprogramovava a pak nahla zmena na kratsi dobu nema moc vyznamu.
:Dr@m:
Jelikož máš před sebou ještě 35-38dní květu, dle mého by 6kilo pomohlo.
MocnyOkurek
Maly foto update z 19. dne kvetu. Co se tyka te lampy ok prcnu ji tam uvidime co to zrobi. Akorat rano sem to nestihl sem zapsal tak zitra. Doufam ze jim nebude vadit zmena toho svetla z gibu xtreme na superplant red ale predpokladam ze to ji je fuk.
MocnyOkurek
Zdarec panove, tak ve skrini se nic moc zajimaveho nedeje (krom toho ze mi trosku prerostla jedna strana). EC drzim v hodnotach 1.3 - 1.4. Elixir se momentalne sklada z 1ml AB slozky, 0.5ml bloom stimulatoru a zhruba 0.5ml bloombasticu na L vody. PH drzim v hodnotach 5.4 - 5.7. Snazim se mimo tento ramec nejit a na kytkach to jde celkem poznat.. Maji krasne tamve listy, zadne deformace a podobny veci co se mi obcas kvuli PH deji. Listy sou jako by mi salutovali krasa pohlede. Zajimave je ze jak se ty kytky nestehuji tak stred je nejaky nemastny neslany, asi taky zkusim dat pryc ten shield srac. Prikladam i foto.. Hnojky pocitam ze jeste budou dostavat zhruba 2 a pul tydne pak cista voda s finalsolutionem. Tak za +- tyden s vetsima palicema navidenou :)
MocnyOkurek
Pred vikendem doplnena voda o hodnote 1ml AB, 0.5ml bloom stim + 1ml bloombastic. Hodnota tohohle byla zhruba 1.2-1.3. O vikendu planuji vymenit komplet vodu a chci nasadit EC hodnoty 1.4 - 1.6 a uvidime jak to s nima pujde. Kazdopadne je tohle posledni vymena vody s hnojkama. Pak uz jen dolevat a nakonec vymena za cistou vodu z final solutionem. Final nasadim 10dni pred planovanou sklizni. Tzn zhruba 47 den.
Samulele
Zdarec , ako sú na tom s nočnými teplotami? ten nákvet na 31 den je nejaký slabší..
MocnyOkurek
17-19 stupnu nechavam jim otevreny okno at maj cerstvy vzduch.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od Samulele
Zdarec , ako sú na tom s nočnými teplotami? ten nákvet na 31 den je nejaký slabší..


Sakra mini palicky na 30 den. Where is the problem ?
MocnyOkurek
Njn taky se mi zdaly male ale rikal sem si ze se mi to zda. Ale kdyz uz pisete dva tak se mi to teda asi nezdalo :(. Ted sem se schvalne dival do staryho threadu no a tam kolem 30 dne vypadaj opravdu diametralne jinak http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=555814 . Ach jo tak to netusim co by mohlo bejt zle. EC jim davam celkem maly vic jak 1.4 tam nemeli, barvu maj dobrou, listi se kurvi akorat sem tam neco na spodcich. Jedine co je realne jsou ty nizsi teploty no tak zkusim tedka porad zavirat vecir okno a snad se to jeste nejako dofoukne. Jeste sem i pro jistotu zvysil otacky odtahu aby byl lepsi vzduch. Jinak palice sou nadherne pocukrovany tak sem prave bral ze je asi vse v normalu. Sakra cele me to zase uplne dojebalo tolik roboty a penez a porad se nedari jak by melo. Zacinam trosku litovat ze sem na tu automatiku presel pac bez ni sem to mel uz celkem zmakly.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Njn taky se mi zdaly male ale rikal sem si ze se mi to zda. Ale kdyz uz pisete dva tak se mi to teda asi nezdalo :(. Ted sem se schvalne dival do staryho threadu no a tam kolem 30 dne vypadaj opravdu diametralne jinak http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=555814 . Ach jo tak to netusim co by mohlo bejt zle. EC jim davam celkem maly vic jak 1.4 tam nemeli, barvu maj dobrou, listi se kurvi akorat sem tam neco na spodcich. Jedine co je realne jsou ty nizsi teploty no tak zkusim tedka porad zavirat vecir okno a snad se to jeste nejako dofoukne. Jeste sem i pro jistotu zvysil otacky odtahu aby byl lepsi vzduch. Jinak palice sou nadherne pocukrovany tak sem prave bral ze je asi vse v normalu. Sakra cele me to zase uplne dojebalo tolik roboty a penez a porad se nedari jak by melo. Zacinam trosku litovat ze sem na tu automatiku presel pac bez ni sem to mel uz celkem zmakly.


Hodiny nastavený ok ? Vše co píšes bych moc problém nehledal vypadá to, že máš vše v normálu. I ta teplota menší nebude mít až tak velký vliv. nákbět vypadá tak na 20 den max.
MocnyOkurek
No hodiny sou na 100% v poradku kontroluju defakto kazdy den vizualne. Ony es prvni palice objevili az 20 den. To bylo i minuly kolo. Muze na to mit nejak vliv hydro ze by se kytka prepla pomaleji ikdyz je jina svetelna perioda? Jde o to ze ty kytky jinak vypadaji moc dobre, sou krasne oroseny jakoby je nekdo pocukroval ale objemove sou slabsi. Vyska lampy je tak +- 30-35cm takze nedostatek svetla by tez nemel byt problme. Jeste uvedu ze celou rundu svitim kvetovkou pac uz sem nechtel davat obojetnika ktery toho nasvitil strasne moc a je na vyhozeni ale to nepredpokladam ze ma nejaky vliv.
Samulele
Teplota má obrovský dopad na nákvet a celkový výnos, pod 17°C tuším prestávajú cirkulovať niektoré prvky, fosfor hádam, to bude kamen úrazu..bojím sa že happy hour už máš za sebou. Inak svieti sa vnoci aby si kompenzoval nizsie teploty, a cez den lahsie odladíš cca 20°C pri zhasnutom svetle.
hydro nakvetá ešte rýchlejšie, a výbojky mastia aj dva roky :D
Teraz hlavne vyladit teplotu a možno trošičku zodvihnúť EC..ono bude to kvalita ale kvantitu už nedoženieš.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od Samulele
Teplota má obrovský dopad na nákvet a celkový výnos, pod 17°C tuším prestávajú cirkulovať niektoré prvky, fosfor hádam, to bude kamen úrazu..bojím sa že happy hour už máš za sebou. Inak svieti sa vnoci aby si kompenzoval nizsie teploty, a cez den lahsie odladíš cca 20°C pri zhasnutom svetle.
hydro nakvetá ešte rýchlejšie, a výbojky mastia aj dva roky :D
Teraz hlavne vyladit teplotu a možno trošičku zodvihnúť EC..ono bude to kvalita ale kvantitu už nedoženieš.


Teplota 19°C není zas taková tragedie aby mu to nekvetlo. Jestli spadne občas na 17°C vliv na kvetení to bude mít, ale až zas takový ne. Kytky vypadají k světu, a že by jim chyběl prvek není znát.

Každopádně by to chtělo vychytat stabilní teplotu když už je tak nízká, aby se moc neměnila a byla min na 19 °C a více.
MocnyOkurek
No zaviram ted pres noc okno. Tak uvidime jestli se to zacne prifukovat. Taky sem pro jistotu zvedl otacky Prima klimy pres pustene svetlo.
Severus
Nevim, dle mě ten Kalidog akorát nakvítá později a rychleji, tolik bych si s tím hlavu nedělal..
Říkal jsem si, že by mohly holky mít špatný podmínky, ale jak to vidím i u tebe obdobně v hydru, tak jsem hned o něco klidnější, i když to možná neni ani na místě..
MocnyOkurek
Zdur burt pratele drobneho pestovani, no mam tu takovy sadly update. Kytky me nepresvedcuji zatim o tom ze s nima budu na konci spokojen. Momentalne se veci maji takto pres den teplota normal 24-26, v noci pres 20 stupnu nebo kolem nich. PH drzim 5.4-5.7, EC mam tedka 1.6 a vypada to s nima dobre. Na fotkach si lze vsimnout krasneho obsypani. Osobne to davam za "vinu" bloombastiku. Rekl bych ze to bude fakt slusnej booster. :) No nic posudte sami. Viz foto.

Do sklizne dle papirovych hodnot zbyva cca 17 dni. Tak uvidime jestli to nenechame dele. Jinak postradam u tehle odrudy jakykoliv ruzicky. A pokud nejsou ruzicky je to znameni dycky shit sklizne. Snad to pak vydrzi aspon do dalsi rychlo rundy. Kdyztak mrknete do threadu o tom AJ, SSH a Pot of gold tam je to krasne videt o cem hovorim. Tkay v te sklizni sem mel nadherny banany ale to uz je davna minulost :/
MocnyOkurek
Tak uz se pomalu blizime do finale. Skoda ze na tech kytkach to neni az tak znat. :) EC tedak drzim na hodnote 1.6, PH drzim na 5.5 - 5.7, teplota za svetla je zhruba 24-25 stupnu teplota v noci je zhruba 20-21 stupnu. Schavlne sem vyresetoval ten min/max na mericich abych to mohl kontrolovat. Uz se objevuji prvni oschly trichomy takze mam pocit ze tta teorie hodneho v tomto pripade nebude ta spravna. Palicky se sice trosku nafoukly ale je to opravdu bida. Ve stredu chci nasadit cisou vodou s final solutionem tyden na to bych chtel nasadit jen cistou vodu. Fotky vam nahodim vecer.
LonGermaX
Co je psáno to je dáno. Květ se počítá od přepnutí. Můžeš prodloužit květ za cenu, že kytka pozná kdy je její čas a dny navíc bude náchylnější na choroby plísně atd.

Z mé praxe, když se podíváš na POG co sem jel taky se mu nechtělo do květu. taky jsem ho chtěl nechat déle, ale prostě byl den co měl být a sklidil sem ho o pár dní později na úkor toho, že začal plesnivět. jelikož pestíky už zavadaly a kytka byla na svém konci.
MocnyOkurek
No ja jsem domluveny s bartem na 15teho takze mam naplanovanou sklizen na nedeli 6teho, kdyby to vypadalo po tom FS nejak mnohem lepe sem ochoten to jeste 2-4 dny nechat dal. Ale spise to vidim ze to proste toho 6tyho pujde dolu at secko stiham a nemusim se pak nervovat.

Edit pridane 4ks foto.
MocnyOkurek
Zminene foto

Jinak sem ocihl ten tvuj pot of gold a budu s takovym zabrzdenim spokojen :guitarist . Tu odrudu sem jel chutove mi neprisla nijak extra ale co bylo naprosto supa jake te delalo velke ruzicky. Usoudil sem ze z toho je ten nazev pot of gold. :)
anon383596
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
No ja jsem domluveny s bartem na 15teho takze mam naplanovanou sklizen na nedeli 6teho

To nemyslíš vážně viď?
Jako to si plánuješ sklízet podle čeho?
Vždyť to co je na tý fotce potřebuje měsíc ještě ať neprehanim
MocnyOkurek
Cece tohle je 43 den kvetu. Snad si nemyslis ze na to budu svitit 70-80 dni. 6tyho vychazi presne na ten 57 den, kdy ma zhruba ta genetika dozrat. To ze se ji nechtelo neni muj problem radsi ten cas ale venuju nove genetice kde snad z nakvetanim problem nebude. Jako muzu to nechat na nejakcyh 60-61 ale to je tak max...
anon383596
Mě zas přijde blbost když už si na to propalil cos propalil to zkrouhnout nezraly co víš třeba to bude smakulada a treba to i ten objem nabere nehonil bych to tak ,rezy můžeš někde zatim držet v malych pod zarivkou třebas můj názor
Btw: nemůžeš se řídit udajema banky přibližně možná ale to je tak vše dál už nastupuje selekce a pak teprv tusis
ten_hodnej
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Cece tohle je 43 den kvetu. Snad si nemyslis ze na to budu svitit 70-80 dni. 6tyho vychazi presne na ten 57 den, kdy ma zhruba ta genetika dozrat. To ze se ji nechtelo neni muj problem radsi ten cas ale venuju nove genetice kde snad z nakvetanim problem nebude. Jako muzu to nechat na nejakcyh 60-61 ale to je tak max...


jo rozhodne udavana doba kveteni u seedbank muze byt dost zavadejici, jelikoz tam nezalezi jen na genetice ale na dalsich X faktorech... kazdemu to zraje jinak, ale taky neverim ze by to melo byt uz za 2 tydny hotove.... hlavne by byla skoda to sklidit predcasne, byt tebou bych tolik neresil nejakejch par dni navic, ale sklidil to podle oka az to bude hotove :)
MocnyOkurek
Njn kuci ale ja nejedu seminka, tuto sou klony ktere maji dozrat na 57.
tuffgong1
Tak minimálně do 10, to můžeš nechat. za 5 dní ti to uschne (pokud ti jde o to, že chceš sušit v boxu), pořád si myslim, že je lepší sušit jen 5 dní, než sklízet uplně nezralé. Ale je to tvůj pěst , tak to nějak vymysli :-) necht se příště daří lépe...
krobak
Určite by som ich nechal dozrieť, vyzerajú zdravo a ten údaj o dozrievaní tejktorej genetiky je iba orientačný, ale to už tu bolo písané predomnou. Mne sa v mojom prvom kole podobne sekol mazar. Mal som v stane spolu s ním Green poison. Pýtali si rozdielne hnojenie. Dozreli zhruba v rovnaký čas (GP a Mazar), rozdiel bol jedine v tvrdosti, objeme a kompaktnosti palíc. Hulenie je to luxusné, a to som tiež bol z mazara pri trimmingu najprv sklamaný. Určite nemá na GP, ale bol som rád že som ho nechal dozrieť.
MocnyOkurek
Jenze me se to nikdy nestalo za minulych 5 rund a nikdo z vas nezaruci ze kdyz na to budu svitit tech 70 dni ze to doroste. Naopak se z toho muze stat prezralej gaucak vhodny tak leda pro lidi trpici insomnii a ja mam rad teda energictejsi kureni tzn klidne i to sklizeno o trosku drive. Kaozdpadne diky za rady a povzbuzeni v tehle chivlich je clovek vzdy zklaman... Ale priste to bude lepsi! :)
DOCtom
Tak snad je lepší koukat na trychomy, než počítat dny ne. :-)
MocnyOkurek
Sak uz zacinaj hnednout ja si myslim ze tak kytka moc dobre vi kdy ma dozrat :)
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani mame tu drobnej foto update. Dneska vnoci dostnaou holky naposled zalivku s nejakym obsahem calamady. Zitra rano jim naserviruju cistou vodu EC 0,3 s upravenym PH a pridanym 1ml final solutionem. Jinak sem zjistil ze muj ofuk je asi moc silnej sechny listy sou uplne omlaceny o sebe nebo o zed. Takze bud to budu muset nasmerovat ciste na lampu nebo zmenit ofuk na mensi. A tak sem si rikal jak to ted nebude super ze mam ofuk vyresenej :/
anon383596
cus nevim jestli to neklame ale ta posledni fotka vypada jak kdyz tam mas sviluchy
MocnyOkurek
No a to je to co si myslim ze jsou obity listy tim ofukem. Ja mam totiz i na skrini jako na zdi takovy mista ktere sou od asi chlorofylu zeleny takovy kulicky presne co chybej na listech. Ted sem smikl jeden takovy hnusny prst z listu a cekoval sem mikroskopem a zadnyho intrudera sem tam nevidel. V boxu taky nic nelita aspon sem jeste nevidel.

PS povedlo se me utopit EC metr dprdele :( myslite ze to rozchodi kdyz si na minutku zaplaval v lavoru se zalivkou?

OHHH shit tak sem to prosel jeste raz a uz mam jednoho malyho bilyho zmrda sakra prace kde se tu vzali nkdy sem j e nemel a dyt uz je zima :(
anon383596
me vcera tvl uz mam vodotesnej ))
hele to se mi nezda prasivy listy fakt jak vod svilusi ze by to bylo ofukem to sem jeste nevidel popravde koukni zespoda listu jsou mrnavy ale jsou videt okem netreba mikroskop mlady jsou bily starsi tmavsi
MocnyOkurek
Ja nasel bilou uz taham spider mite a jdu to vystrikat devky. Doufam ze mi jeste neshnijou palice. Muzu do toho dat rovnou ten bud rot stop?
anon383596
spravna volba tu druhou vec neznam a to vis chcat vodu do palic je riziko vo tom zadna foukat a zase foukat
kubok
fuuu najhoršie čo sa može stať tesne pred flushom 😂
LonGermaX
Uz s tim nic nedelej nema to cenu dojed to i s nima napadaj jen listy.
MocnyOkurek
Uz sem tam nacakal pul litra vody s tim srackolem a pridal jeste ofuk dolu. Odtah mam an skoro na 400m3 takze sand to bude v cajku. Kazdopadne thle je nejspise taky duvod proc mi ty palice nerostou. Bodejt by rostly kdyz jim uziraj. Ach jo me se ty listy troskuz daly divne ale prave jsou nejaky otlaceny o tu zed tak sem bral ze se liskaj mezi sebou kvuli velkemu pruvanu. No jeste o vikendu budu muset projit kazdou rostlinu co mam tady v pokoji jeslti se tam nejake neschovavaji a secko to prestrikat. Stan pak budu muset pro jistotu vystrikat celej taky.
LonGermaX
Jsou to svilusky nebo trasnenky?
MocnyOkurek
Provedl sem poradnej pruzkum a asi to sou ty trasnenky pac nejvice podobne tomu co sem na listech nasel je toto http://media.novinky.cz/349/503498-top_foto2-6e5rn.jpg a sou tam takovy hnedy tecky asi jejich bobky tak to sem tam nalil tu sracku uplne zbytecne no muzu se jeste krmit tim ze tam nejaky svilusky byly tez.
LonGermaX
Trasneky sem mel a ty nevadi jak sviluchy. Delaji bili tecky od spoda, zacinaji na velkych listech a jdou nahoru. Nicim bych to nestrikal az dalsi kolo pri startu na prcky pokropit plus lepove desky koupit v zahradnictvi s tim postrikem
MocnyOkurek
Tak po dukladnem pruzkum skrine sem nasel i pavouka ktery si upredl sit mezi kvetinaci!:) Snad jich co nejvice vyzere sam. Jinak sem dneska nahodil cistou vodu EC 0.3 s Final solutionem 1ml per litr. Taky sem zkontroloval kytky jestli se tam nekde netvori nejaka plisen ale to vypada v cajku. Mam tam tedka takovej pruvan :DD ze mam teplotu shodnou s pokojem tzn 22 stupnu.
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Tak po dukladnem pruzkum skrine sem nasel i pavouka ktery si upredl sit mezi kvetinaci!:) Snad jich co nejvice vyzere sam. Jinak sem dneska nahodil cistou vodu EC 0.3 s Final solutionem 1ml per litr. Taky sem zkontroloval kytky jestli se tam nekde netvori nejaka plisen ale to vypada v cajku. Mam tam tedka takovej pruvan :DD ze mam teplotu shodnou s pokojem tzn 22 stupnu.


Nechci rypat bo tak jen se mi ty kvety zdaji hrozne male tak snad se to vse schovává pod kvetnima listkama :) preju krasny vynos samosebou
MocnyOkurek
Jou so mensi :) ale s tim uz sem se smiril.
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani. Jelikoz uz jedu cistou vodu z FS neni uz tady k tomuhle moc co psat. Sklilzen planuju od nedel do pristi nedele. Zalezi jak kytky budou vypadat. Dam na vase doporuceni a necham to jeste dele pokud bude treba. Ale ne dele nez tyden. Na 19 mam domluveny rezy secko musi byt tedy v cajku. Jelikoz nevysel ten bart, s guerilou sem si nesedl casove sem nucen zkusit tady nejakyho ostravskyho matkare. Nasle sem si frajera z fruit spiritem tak sem zvedavej. Chtel sem ject nejaky ovocny model tak ten to ma dokonce v nazvu :).
murmur
Čau, ten Fruit Spirit můžu doporučit, ovocná vůně i chuť a max 8t květu.

edit: tak bylo to 9t viz. galerie indoor
MocnyOkurek
No sem na nej zveadvy. Doufam ze bude chutove neco k apple jackovi to by mi udelal ukrutnou radost :). Jinak doba kvetu je celkem jedno pokud to neni nejaka 70+ coz nastesti neni :)
Kifo
vyzeraju krasne...
murmur
Tak jsem to popletl, FS byl 56 dnů, chyba ve výpočtu.
:Dr@m:
Chlapi, jak na to koukám, tak se obávám a začínám tím být i přesvědčen, že došlo k velkému omylu a to z mé strany, bohužel. Podle fotek co jsem viděl u Severuse i u MocnýhoOkurka došlo zatím k nepochopitelné záměně phenotypů u KD, tzn. že máte delší pheno než jsem vám uváděl.

Tímto velká omluva vám oběma!!!

Přes PM se domluvíme na kompenzaci za tento nechtěný omyl.

Takže váš phenotyp KD bude hotov až mezi 66-69dnem květu.

Ještě jednou sorry pánové, to se mi ještě nestalo...bych se v prd... viděl.
MocnyOkurek
Kompenzace neni treba ale je to troskus slamastyka bo ja mam uz tyden vodu. Sem tedka 55 tzn jeste tak 14 dni. Hmm to je abych tam jeste plesknul nejaky hnoje aspon na par dni.
MocnyOkurek
Rano jsem tam dolil 20litru vody s hnojkama zhruba pro 50-60litru. Nechtelo se mi to uz moc na ten tyden hrotit. EC vysledne lclamady je zhruba 1.3 jelikoz sou tedka kytky hladovy podle zloutnoucich listu nahore pocitam ze se po dobrotach ve vode jen zaprasi. Tak jsem provedl updgrade filtru na vetsi + optimalizace ulozeni a vyvedeni ve skrini(drive sem to vedl nahoru a pak dolu plno kolinek a skaredych zvuku tedka je to vyvedeny z boku a sonoflex ma jen 2 ohyby misto predeslych asi 5ti). Cistou vodu tam prasknu pocitam nekdy streda ci ctvrtek pristi tyden.
MocnyOkurek
Zdarec pratele drobneho pestovani. Je tu muj posledni foto update z kvetu rostlinek. Priste uz bude jen foto narezanych vetvicek. Vodu planuji vymenit ve stredu rano to by melo byt 7 az 10 dni do finise. Zloutnou uz celkem slusne dva kousky + dalsi zacinaj. Takze snad uz to teda bude vse az do konce bez nejakych prekvapeni! :) JInak mam pro mnoho lidi urcite dobrou zpravu bart je zpet a vplne sile! :)
LonGermaX
Uz to vypada na finish brzo . Kolik vidis, ze toho tak bude?
MocnyOkurek
hmm no to je velka otazka sam sem na vyslednou gramaz zvedavy :). Jelikoz to jeste tak tyden poroste tak si myslim ze by to mohlo bejt aspon 150-200. Pocitam samo i spodnejsi palicky. Ono zalezi jak moc se vytvori hmoty. Minule sem mel palice velke jak svine ale tim ze bylo to horko a byly ve stinitku pak totalne splaskly. Tady zase vypada ze budou krasny tvrdy palicky. Skoda jen ze jsem je nemohl prohazovat a nesundal sem ten shield. Bylo by to monohem lepsi. Pouceni do rundy tri. Taky to chce vylepsi to wilmi zalevani nebo aspon prendavat kazdy den tu kapilaru jinam. Neni to uplne schopno rovnomerne rozprostrit tu vlahu po celem kakoci. Chtel bych si sehant takove ty kruhove i za cenu ze budu muset poresit silnejsi cerpadlo.
krobak
Možno uvidíš podľa koreňov kde sú vyvinuté, tam mali závlahu dostatočnú. Potom by som riešil tunning wilmy.
LonGermaX
V hydru se mi udělají vždycky pálky monstrozní a splasknou. To je prostě hydro. V kokosu jak sklidím tak zůstanou. Jel si zálivku nonstop ? Hele jinak si myslím, že to musím mít vymyšlený soudruzi a moc bych na tom nic zbytečně nemělnil pokud ti neusychají kořeny. Taky sem řešil v NFT aby mi to teklo všude rovnoměrně a pak sem přišel na to, že řeším kraviny.
MocnyOkurek
Tak cast kytek ma koreny uz ve vane a celkem brutalni trs takze sou zalivany vlastne nonstop... Jinak co 15 minut na 15 minu. Musim tam priste dat takovou latku aby neprosly kvetinacema az dolu. Taky chci priste zkusit Air poty misto tech wilma kyblu. Celkem se mi ari poty jako takove pozdavaly.

Add wilma soudruzi to maji urcite vymyslene ale kdo rika ze se to neda vzdy udelat jeste lepe nebo dokonce vyrazne lepe? :) Prave minule byly koreny v nekterych super a v nekterych ne. Jeste sem to tedka zacal rucne rano zalivat. Dycky naberu sklinku ve vane a pak to chrstnu do kvetinace. Delam to tak na kazde kytkce 2x. Sklinku myslim klasickou na piti :))
LonGermaX
Dej dole jednu vrstvu netkané textilie. Jinak já si osobně myslím, že by si to měl mít zaplé nonstop od rána do večera v závislosti na stáří rostliny mít nastavenou závlahu na určitý průtok. Ještě se zeptám dáváš tam v malých RW ? Proto bych to vylepšoval tohle stránkou závlaha nonstop plus předsadit si klacky do RW 75x75 či 100x100 lepší drží vlhkost a stabilitu. Hlavně se ti to chytne rychleji na startu s tím, že si je přokořeníš třebas pod zářivkou. Uvidíš tu změnu hned na příště.

Jinak souhlas air pot lepší květníček.
MocnyOkurek
jj to mam v planu. Myslis jako ze cerpadlo ma ject 24 hodin jo? Neni lepsi kdyz to trosku i poschne? preci jen za tech 15min se nic nestane. Navic mam nechtic vyzkouseny ze i 24 hodin je v cajku a neni poznat nic. (to je tak kdyz regulujete PH vytahnete pumpu a pak i nedate zpatky do proudu a zjistite to az na druhej den). TO s tou RW kostkou uz sem tady cetl asi to teda zkusim.
krobak
Nahoď pls nejaké foto koreňovej časti. Na začiatku keď sa tvorí koreňový bal nebudú tie 15min cykly na škodu. Korene si hľadajú cestu za vlhkosťou a celkovo sa rozvíjajú. Potom by som dal 24/7 ako píše LonGermaX.
LonGermaX
S tou RW kostkou to sad´určitě má to samé výhody. Start rychlejší, ušetříš na ele. hlavně se to bude chovat úplně jinak s tím, že se ti stabilita v květníku násobně zlepší.

Já bych jel od určitý fáze nonstop 24/24. Nic se možná nepoznáš ale budeš mít recirkulačních systém a podle mě to v hydrotonu/keramzitu vyplatí. Proschnout tak ani ne spíš aby byl přísun kyslíku a to jak bude cirkulovat tak bych se nebál, že nebude. Už se to tu rozebíralo ve wilmě a hydrotonu jet nostop pukud se nemílím.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od krobak
Nahoď pls nejaké foto koreňovej časti. Na začiatku keď sa tvorí koreňový bal nebudú tie 15min cykly na škodu. Korene si hľadajú cestu za vlhkosťou a celkovo sa rozvíjajú. Potom by som dal 24/7 ako píše LonGermaX.


Jasně to jsem teď psal. Jinak když to uškrtíš na minimum tak můžeš jet od začátku nonstop ale to chce cit. Ale nic nezkazíš když to budou přerušované cykly něž se bal vytvoří a měli přísun kyslíku dostatečný.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma