Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Absence vůně - Klikni zde pro originální téma
FrantaOkurka
Ahoj,
Mám na zahradě White Widow, která už nějakou dobu kvete a má chvilku před sklizní. I když kvalitativně je to celkem dobrý hulení (dnes jsem zkoušel) tak mám problém s tim, že vůbec nesmrdí.... krásně kvetoucí kytka ale zápach je velmi slabý a připomíná něco hodně sladkého , skoro bych řekl med.

Nevíte čim to je? Může to bejt přehnojenim nebo tim že moc stříhám listy?.
Říkám kvalita dobrá ale když to nebude pořádně smrdět tak mi každej komu dám ochutnat řekne že je to sr****.
Jednu kytku mám zasazenou v zemi a další 3 v květináčcích a se všema je stejnej problém.
techem
Ahoj řekl bych že je to méně voňavá odrůda, a pokud ti někdo před ochutnanim řekne podle vůně ze sušiny že je to šmejd, tak mu řekni že je nezkušený a namachrovany frajirek který si hraje na znalce... Nic jiného by u mě nebyl a asi už bych s ním skončil s přátelským jointem ;)
Jsou modely smrdici... Teď mi dojel nedávno skunk a to je smradoch, i pachac s ním měl problémy to pochytat a jsou i modely co voní málo a groweri si je vybírají třeba na balkon aby to nebylo cítit...prostě tu slabou vuni neřeš a užívej z toho kouř ;) peace
petr616
ja sem mel v boxu doma LSD od Barny fams a ten nebyl citit vubec kdyz kvetl, az pak pri ususeni a vyzrati susiny se pri droleni v ruce ukazala takova jemna vune, stavove zabijak, ale nevonel, kazdej to taky ocuchaval a divil se, kdyz si dal pak prda divil se jeste vic :-D ja bych to neresil, navic do indooru takovy modeli ideal.
Mard
Ano, já bych byl právě za tohle moc vděčný, aby sousedé nenatahovali rypáky!
FrantaOkurka
Hmm, no co se dá dělat :) .. má to opravdu zvláštní jemnou atipickou vůni, takovou jsem ještě nikdy z trávy necejtil ale něco mi to připomíná (doufám že ne hnojivo).
I s účinkem je to trochu zvláštní , stačí sice málo (i 1 nenapěchovaná skleněnka dala slušně) ale učinek se nedostaví hned, spíš až tak za 5 minut :), je to docela záludný, když si člověk myslí že to nic moc nedělá, de se projít, zakecá se se sousedem a najednou BUM! ale to se snad zpraví až to uplně dozraje, ještě tomu dva tydny davam.
Díky za odpovědi a určitě K+ ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma