Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Semena z AF - Klikni zde pro originální téma
kwb
Úspěšně jsem sklidil 3ks AF Northern Lights od Fair Seeds. Při vážení ap. jsem narazil celkem na 4 semena. Vypadají pěkně a jsou větší než ty původní kupovane.Co od toho můžu čekat ? Bude to opět AF NL a nebo může být víc do ruderalis a nebo naopak do NL ? Ještě bych mel asi napsat ze původní byly feminizovane. Další věc co bych chtěl napsat je ze v okoli (alespoň co vím) nikdo jinej nepestuje tudíž opylene jinou kytkou nebyly.Budu rád když někdo napíše svoji zkušenost. Diky
crazyben
Ten samec muze bejt klidne kilak, dva daleko aby ji oprcal, takze ze to, neni z okoli si nebud tak jistej... sama sebe oprcat nemuze, leda by to byl hermac. Byl?

Kazdopadne ze semena z automatu by teoreticky mel bejt zas automat se spis mensim podilem genu Ruderalis..? Nevim nemam s tim zkusenost, to bude na nekoho osvicenejsiho.
kwb
já si právě myslím že to hermafrodit byl ale je pravda že si nemůžu bejt tak jistej ze 2 km odeme někdo nepestuje.ale je to málo pravděpodobný.
koles
Záleží prostě, kdo je otec ;) Čekal bych, že na kytce bylo pár banánků s pylem a v tom případě máš s1 (self), nejspíš AF fem. Ověřit to jde jen zasazením semen
kwb
Díky :)
cvrca
Stalo se mi to samy 5 ks semen z Fair seeds Northern Lights. Myslim si ze kytky byli klasicky autofl. A je u nich normalni ze se vyskytne jedno as dve semena bez opyleni i bez hermateni... Je to zvlastni ale je to tak... A semena si berou vlastnosti stejne z jakych vyrostli tudiz Af Nl te pic :-)
Basteleeeero
citace:
Původní příspěvek od cvrca
Stalo se mi to samy 5 ks semen z Fair seeds Northern Lights. Myslim si ze kytky byli klasicky autofl. A je u nich normalni ze se vyskytne jedno as dve semena bez opyleni i bez hermateni... Je to zvlastni ale je to tak... A semena si berou vlastnosti stejne z jakych vyrostli tudiz Af Nl te pic :-)


Myslim, ze by si si mal nastudovat ako funguje rozmnozovanie.. Ako si preboha predstavujes, ze by vznikli tie semena ak nie opelenim? Staci, ze tvojej pozornosti unikne par bananov, ktore kytky oprcaju a ty ani nebdues tusit, ze mas doma hermaca. Taktiez je mozne, ze niekde v okoli je nejaky samec...

Semena si beru vlastnosti z kytky na ktorej vyrastli? To akoze mozem zasadit napr OG Kush do pola techniky a potom tu na bazari predavat semena ako OG Kush F1? Ved touto vetou si prave poprel dlhorocnu pracu slachtielov na celom svete :confused: Neviem ci mam pravo byt rozhorceny z tvojho prispevku, ale nemam rad ked sa tu pisu bludy
cvrca
Ahoj nerad jsem te rozcilil ale je tady vic pripadu kde byli kytky se semenama bez opyleni a vymluvy ze i na kilometry daleko se to muze opylit ja neverim ale ty urcite ano... Nic proti tobe... Jak rikam je to hodne zvlastni ale deje se to... A myslim ze je to z duvodu preziti rostliny ktera vi pozna ze neni opylena a umi vytvorit jedno as dve semena bez opileni... Je to muj nazor a nikomu ho necpu... Nemusi to byt pravda ale ja si myslim sve... Ps: moje rostlyna urcite nemela ani jednu kouli...dalsi zvlastnost je ze jedno semeno bylo uplne na spodni palicce a druhe na horni pal.
Mard
No jsem přesvědčen že sice Panna Marie mohla počít bez oplodnění, ale semeno konopí dle mého soudu bez opylení nevznikne :-)
cvrca
Tak kuci tohle nikam nevede... Dam tech 5 semen co se udelali na Nl auto pristi rok na balkon a pokud to budou opet stejne kytky... Tak mam pravdu... Vsiml jsem jen dvou phenotypu.. Pokud budou stejne mam pravdu pokud nebudou automaty a budou jine tak vam dam za pravdu...
crazyben
cvrco :D to je sranda... máš pravdu tohle nikam nevede! Vítr nemůže zanést pyl stovky ba i kilometry daleko (nebo ptáci či hmyz), ale "neposkvrněné početí" bez jediného důkazu je realita?!? Trochu sci-fi nemyslíš?

Marde, já nevěřim ani tý "svatý mamce" že byla panna... ale pohádka je to pěkná (byla to holka povolná a Pepík naivka). Né... teď se omlouvám všem věřícím, berte to s nadhledem ;)
ween
zdar, mám otázku k tématu.. zasadil jsem letos dost AF, samozřejmě feminizovaných, a k tomu šest AF AUTO TAO MIX vol. 02 (Mix Vol.-2 je více zaměřen na tkzv. "Super Automaty)" - ovšem regural... z těch "regural AF" byla většina samců, a opracali mi ty femky... mám z toho dost semen... co z toho může být?! mám se obávat hermafroditů? díky za odpovědi ..
houkan
Ahoj, prosím vás nevíte někdo když se kříží automaty zda je potřeba mít i samici ze samonakvétacích regulárů nebo stačí křížit feminizovaný automat se samcem vybraným z auto regulárů? Nejlepší je samozřejmě vše z regu ale zda nevíte někdo co se stane s novými semeny. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma