Monitoringy Médií III. - Klikni zde pro originální téma |
crazyben |
ja to na sobe sam vidim... a kolikrat se vypalim tak ze proste jen hniju doma. Povinnosti si ale splnim vzdy. V praci si pekne naplanuju den, plnej energie... prijdu domu zapalim jointa a uz se mi nechce nic... a takovejch nas asi bude vic tipuju :D
A myslim ze nejde ani tak o to jestli to ma 10% thc nebo 20% (zaprvy si myslim ze thc neni vse a hlavne i na thc slabsi model dokaze uzemnit vic, pokud je pekne zralej (prezralej) zatimco 20% sativka muze bejt porad "energicka"... pulgram ale posadi do gauce taky, to je asi jasny...
zas si nebudem nalhavat a nalejem cistyho vina :D palit prvni ligu bez toho aby druhej poznal taky nedava kazdej. Dokud s tim ale neotravuju svet druhymu a svy povinnosti si plnim tak ve finale co je komu do toho... propalim si svuj zivot ne nikoho jinyho. Porad lepsi neskodna vytlemena mumie nez nastreleny hovado pernikar nebo dement co si mysli ze je po par pivech Mike Tyson. Btw nadruhou stranu staci tejden pauza a utlum je pryc... coz se treba o vychlastanym mozku rict neda :D
Ale jako týpek z článku baví... prej při domovních prohlídkách... naběhnout mi x zakuklenejch magorů z urny do obejváku a mířit na mě a rodinu automatickejma puškama... tak bych byl utlumenej asi i za střízliva |
|
|
Pítr90 |
Lip bych to nenapsal. Je Nás víc 😉 akorát tedy s rozdílem, že díky tomu, že jsem před 2 lety přestal kouřit tabák, zahulím i v práci. Nic velkýho, spíš na chuť. A světe div se, dělám a možná i líp než jiní " střízliví . " Je to o člověku, přístupu, modelu, množství, atd....... Ale takový to odpolední vypálení a nic nedělání moc dobře znám 😁 |
|
|
Trisuli |
GrowPlace: to bude asi kvuli tvrdejm ne? |
|
|
GrowPlace |
Jasně. Vypadá to na varnu a obrovské množství chemikálií, v článku to není, ale souběžně je ještě zátah v jednom domě, zřejmě kvůli stejnému problému. |
|
|
crazyben |
Americký soud přiřkl miliardy dvojici žalující firmu za rakovinotvorný přípravek
Síla
v americe lidi dostávaj miliardový odškodný a u nás dělaj jakoby to bylo neškodný nic s kterym stříkaj pomalu všechno... tady v evropě je v módě plivat na reálně neškodný netoxický co2 a opravdový jedy si kupujem místo jídla v supermarketech. A pak mi někdo může tvrdit že amíci sou debilové... ne, to my.
BTW. A navíc by sme přece nemohli narušit byznys velkýmu koblihodárci Andrejovi, že... |
|
|
V@ly |
citace: |
Původní příspěvek od Madical-Strains
Ted zrovna koukam na arenu J.Soukupa o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny . Ale jak je vidno z dnesni areny tak je docela velky obhajce Babise, coz me trochu zklamal.
Soukup nechtel nechat ani dokoncit vetu ani argument jednoho z politiku o tom ze je vec minimalne podezrela , kdyz Babisova spolustranicka ANO a aktivni politicka na Praze 8 a douholeta spolupracovnice Babise na ministerstvu financi napise jako byvala psychiatricka ktera v soucasne dobe vubec neordinuje "omluvenku" ktera chrani Babise ml. pred vyslechem na policii. Ted si nevzominam na to jeji rusky jmeno. :D
Soukup dneska branil v arene Babise zuby nechty.
Proste uz se mi ten Soukup nezda tak nestranny jak se navenek prezentuje.
Jinak samozrejme existuji i mnoha pozitiva ktera dela pro obcany o tom zadna ale nelibi se mi jeho obhajoba Babise.
Nakonec, nikdo nejsme dokonali. :) |
soukup a nestraný? ty kráso cos to hulil? :D |
|
|
Trisuli |
hahaha- ruskej agent Soukup a nestranej...dobrej džouk |
|
|
Madical-Strains |
Tak ja Soukupa pred tim vubec neznal , nikdy pred tim jsem se na jeho porady nekoukal , na prvni pohled tak jak vystupoval v TV se mi zdal jako cestny clovek , to byl prvni dojem , alespon tak na me pusobil az do te doby nez jsem shledl par jeho celych poradu a jak vyplyva z toho co jsem psal vyse , zmenil jsem nazor.
.....o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny |
|
|
V@ly |
Původní příspěvek od Madical-Strains
Tak ja Soukupa pred tim vubec neznal , nikdy pred tim jsem se na jeho porady nekoukal , na prvni pohled tak jak vystupoval v TV se mi zdal jako cestny clovek , to byl prvni dojem , alespon tak na me pusobil az do te doby nez jsem shledl par jeho celych poradu a jak vyplyva z toho co jsem psal vyse , zmenil jsem nazor.
.....o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny |
víš kdo vlastní televizi barrandov? víš kdo ohlásil kandidaturu na prezidenta? :))))
dyť Tě chápu, první dojem.. ale aspoň už si otevřel oči :) |
|
|
carlos |
https://sport.aktualne.cz/ostatni-s...a6ac1f6b220ee8/
Už před více než deseti lety odložil legendární americký boxer Mike Tyson rukavice. Teď se zaměřil na budování obří marihuanové farmy v kalifornské poušti. Jeho firma Tyson Ranch má patřit mezi největší v tomto oboru. |
|
|
crazyben |
Původní příspěvek od Idodo79
Zhruba třetina dospělých v Česku má podle výzkumů zkušenost s nelegálními drogami, nejčastěji jde o konopné drogy.
https://denikn.cz/minuta/152680/ |
mě z článku zaujala jiná věta:
Smrtelných předávkování nelegální drogou je v ČR ročně kolem 30 až 40 případů, smrtelných intoxikací alkoholem cca 400 ročně. |
|
|
hypiz |
Velká drogová kocovina
Plných 84 % pozitivně otestovaných jsou nevinní, u nichž se pouze projevila falešná pozitivita testu. Pokud má náhodně vybraná osoba (například řidič při běžné silniční kontrole) pozitivní výsledek testu, je pravděpodobnost, že je skutečně pod vlivem drog, jen zhruba 16 %.
https://finmag.penize.cz/kaleidosko...rogova-kocovina |
|
|
V@ly |
kurva to nemohlo být už 10 let nazpět když sem tam byl :D
ale i tak to tam bylo v pohodě ohledně tohodle
|
|
|
jufik |
Kdyby to opravdu našel, stejně by mu nevěřili. Chtěl bych někoho videt, kdo by to nesl na PCR. Pobavilo 😀 |
|
|
crazyben |
Množstvo zodpovedá 13 až 39 bežným jednotlivým dávkam drogy, ako aj jeden cigaretový ohorok s hmotnosťou 160 miligramov, čo predstavuje jednu až dve bežné dávky drogy," uviedla Ligdayová s tým, že muž je stíhaný na slobode.
What a fuck?? To jako "naměřili" že z dvou a pů Gé by bylo jakože AŽ 39 VAJGLŮ?? To nene!! :smash: |
|
|
Maxeaux |
to ich "davkovanie" vzdy pobavi :D |
|
|
odo |
Mna to vobec nepobavilo! Prajem všetkým týmto represívnym zákonodarcom a horlivým strážcom zdravia národa, aby sa čo najskôr zvíjali v bolestiach a boli odkázaní na túto "hnusnú" drogu!:flamer: :grrr: :grrr: :grrr: |
|
|
carlos |
Hele nespletli si v tom clanku jednotky? :D
Za 2 gramy mu hrozi 5 let? WTF?
2 gramy = 39 davek? Na ktery planete to hulej? :rasta: |
|
|
Johnny Blaze |
V casoch skoly, ked bolo menej penazi, som sa dokazal nahulit z jedneho gramu 12-15 krat. Pre uplneho zaciatocnika, v pripade silneho materialu, mi to nepride uplne nemozne. Cim samozrejme neobhajujem retardovane zakony ani nahodou. |
|
|
El Dudelíno |
Dávka drogy v souvislostí s konopím mě dycky dostane . Vypatlanci.
Sledujte třebas dabing ve filmech, kámoš mu nacpe něco do pytlíku a v originále řekne: "máš to tak na tři jointy." V překladu? - máš to na tři dávky.
Jaký kurwa dávky, tam si dávkujte herák nebo piko. |
|
|
v1e2kpv06o |
Na SVK je to tak, kamosovi nasli brko a dostal 18 mesicu podminku. Plus musel chodit rok psycholozce. To ho stalo asi 900 eur. Ale ze by represe neco resila ani hovno. Huli se stejne, ale ze by si tam nekdo ubalil brko a sel zahulit pred hospodu to maj fakt strach... |
|
|
Madical-Strains |
A znekolika listu vyrobit 200g konopne masti ? :D
Ta musela byt teda kvalitni....
Ja delam mast jen z palic a z hodne G , vylisuju Rosin atd.....dekarb.... smicham s..... |
|
|
crazyben |
The state will regulate production and distribution through a cannabis agency.
Home-growing is also likely to be prohibited.
Tak doufám že u nich se inspirovat nebudem, takhle raději ne, to radši ať zůstane mimo zákon! :rocket: no jo, byznys je byznys |
|
|
thaavi |
to je nefalšované psycho |
|
|
Trisuli |
„Obsah THC pak činil 200,29 gramů"
to sou "odborníci" |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Az 10 let za tohle twl. To je jak za vrazdu. Treba Janousek za pokus o vrazdu nesedel snad ani rok. kde to sme jako? Tady je videt ten dvoji metr. Bohaty vs normalni obcan. Kurv* !!! |
|
|
thaavi |
konečně nějaké pozitivní zprávy |
|
|
El Dudelíno |
To je pičus 😂😂😂 |
|
|
Elvírka |
To jo, ten clovek asi nebude normalni :) |
|
|
sakumprdum |
To je jouda to se jen tak nevidi:) |
|
|
Lemonade |
Někdy je lepší nebejt za hrdinu.A když je to nutkání silnější vzít si k tomu motorovku nebo aspoň vidle jako Husiti.
Rekreace na Trutnovsku |
|
|
thaavi |
1700 kytek, no doprdele teda... taková škoda... |
|
|
edlukas |
podobne zoufaly kdyz nic neni jsem taky :D |
|
|
|