Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pokec pivo Praha? - Klikni zde pro originální téma
Kubaz
Zdravím všechny jsem do pátku v Praze a nikoho tu poradně neznám.najde se nějaký pohotový člověk co by dal pivko popr bychom zapálili? Je mi okolo 20ti a ideál by byl okolo Prahy 1 (hotel kousek od Karlova mostu neznám to tu) . Kdyžtak Pm nebo zprávu na fb (Jakub zencak)
bruno.kudrna
Zdravím
Kámo a jinak v pohodě??? Dávat sem info na fb se svým ménem??Doufám že tam máš hodně fotek a adresu trvalýho pobytu...
Radši popros nějakýho admina ať to smázne.
Zdárek:sun:
ten_hodnej
tady si z toho lidi vazne delaj seznamku :) davat sem osobni udaje je docela blbost ale jestli nepestujes a jenom hulis tak ani nevim co tady delas, shanis od koho to koupit? takhle to tady proste nefunguje ))
koles
Já bych trochu tomu názoru se seznamkou oponoval. Sám znám z fóra osobně jen hrstku lidí a přijde mi to škoda, komunita může fungovat i offline a fórum tomu může pomóct
Mard
Tady chybí něco na tento způsob: nějakou macatou z Prahy, co má slevu v grower shopu nejméně 15% a má vlastní skleněný bong :frog:
ten_hodnej
nebo tam za nim prijdes na pivo a prvni otazka od nej bude: "Nemas neco na prodej?" mozna je dobry aby se lidi seznamovali ale ne takhle, kdyz je to jeho prvni prispevek...
Kubaz
Celkem zklamaní z reakci.ne opravdu neshanim už jsem par lidi poznal takže klidně smazat..pročítám to tu už dlouho,opravdu jsem neviděl nic špatného zkusit se takto s někým potkat(a proto jsem se i konečně registroval) a jsem zklamanej z reakce komunity..kdo mě v přátelích nemá na fb nezjistí o mě nic co by jinak nevygooglil :)
Sir_Major
Ja v té Praze být tak s tebou na to pivko zajdu. Páč tam taky nikoho neznám....
Kubaz
Tak poznal jsem tu spousta lidi se kterými se dá jít zakalit a nečekal sem ze se člověk i s lidma se kterými si sedne potká tak rychle a říkal sem si ze s lidma odtud se mínimalne s někým shodnu..jak říkám Škoda těch reakci ale teď už mám asi i do pátku co dělat..
MocnyOkurek
Tak nekdo je presprilis paranoidni nesmis se na ne zlobit.:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma