Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kdy to bude kvést ? - Klikni zde pro originální téma
GoQuality
Ahoj,
pěstuji prvním rokem, bohužel jsem to trochu podělal s tím, že jsem si neuvědomil, že do místa kde pěstuji bude svítit lampa ze silnice. To jsem vyřešil tím, že mezi kytky a lampu každou noc dávám plachtu. Tudíž kytky jsou ve tmě a jsou sotva vidět (bohužel tam trochu svítí i druhá lampa z druhé strany, ale přes strom, takže pokrytí na kytkách je tak do 2% bych řekl.

No, ale k věci. To s tou lampou mě jen znejišťuje, nejsem si jistej, jestli by mi to už mělo kvést.. protože nekvete.

Ano, sem tam vidím jeden chloupek, ale kolikrát už hnědej, uschlej...

Vám už outdoory kvetou ?

Ano, mám hledat.. ale 10 let starý příspěvky nepovažuji za užitečné, kort když teď byly takový nonstop vedra, což by taky mohlo to kvetení trochu zdržet, ne ?

Jako hádal jsem tak polovinu toho srpna, což teď je.. ale vyděsil jsem se, když jsem našel ty staré příspěvky, kde už lidi řešili květ někdy na konci července.

No, budu rád za každou radu... popř. i co udělat jiného s tou lampou, zakrývat kytky přímo, že bych na ně hodil plachtu, to se mi nechce.. ohýbá to vršky a v květu by se to lepilo.

Jinak modely jsou to :
Special queen #1 (RQS)
LSD (barneys farm)
Royal Highness (RQS)

Kámoš má noname a taky nevypadá, že by mu to kvetlo.. a má to u pole, tam žádná lampa není.. teda samce tam má vidět, ale ty kvetou prej mnohem dřív :)
Tak snad se strachuju zbytečně.
demoneq
Mám jeden noname, začal kvést začátkem srpna akorát nevím měl jsem spíš štěstí, někdo mi urval jednu vrchní větev.. nechápu proč když je to úplně nezralý.. nejspíš nějaký zoufalec kterej se potřeboval nutně zkouřit.. doufám že mu chutnali hnojiva :)
Mard
citace:
Původní příspěvek od GoQuality
Vám už outdoory kvetou ?

Kámoš má noname a taky nevypadá, že by mu to kvetlo.. a má to u pole, tam žádná lampa není.. teda samce tam má vidět, ale ty kvetou prej mnohem dřív :)
Tak snad se strachuju zbytečně.


Některý kvetou, některý ještě ne a to jsem si schválně vybíral druhy co by měly brzo začít kvést. Takže buď v klidu! Měly by začít do konce tohoto měsíce.
Jinak světlo (zejména to sodíkové - oranžové) kytkám v noci vadí. Ale pokud tam máš nějakou zábranu, tak by to mělo pomoct.
Já se těmhle nervům bráním tak, že zasadím i jeden autoflower a tak mám co obdivovat dokud nezačnou kvést i fotoperiodické kytí.
pestitelpompo
Odrůdy co popisuješ začínají kvést až konec srpna začátek září ještě je čas.Je dobře že to zatemnuješ na noc proti osvětlení


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma