Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Ahoj! - Klikni zde pro originální téma
bluemys
Ahoj,

tak ted jsem si precetl uvitaci zpravu od carlos :) Dekuji za pekne privitani. Prvni prispevek jsem ucinil drive nez jsem tuto zpravu cetl, za coz se omlouvam :) Na grower jiz par mesicu koukam avsak anonymne, zaroven sleduju i zahranicni fora a snazim se tu i tam hedat vse co mi neni kolem pestovani jasne. Muj prvni pokus jsem uverejnil sem:


http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=75744

muj zajem o pestovni zacal tak 4 mesice zpatky kdy jsem nalezl v pytlicku anonymni seminko :) ktere jsem zasadil a chvili spekuloval jestli ho prenesu nekam do prirody a nebo zkusim pestovat pod dohledem.... no rozhod jsem se ze zkusim indoor. Koupil jsem CFL a zacal na nej svitit, pak mi zaclo vrtat hlavou co kdyz to bude samecek:) a tak jsem zacal zkoumat zda se da sehnat samicka, narazil na seedbanky a objednal jsem si feminizovana seminka, jen pro sichr, kdyz uz svitim at nesvitim zbytecne :) ano byl to samecek :)
jelikoz se jednalo o muj prvni pokus prosel jsem behem 14 dnu bourlivym vyvojem :) v tuto chvili sem v patym tydnu kvetu a cekam na sklizen... uz se tesim az vyupgraduju mou skrinku a hned se pustim do dalsiho experimentovani...


at vam to roste


mejte se!
Mard
Já teda určitě držím palce. Na začátečníka pěkný pokroky! Video se mi líbilo, je vidět že je dělaný internacionálně :-) Big fun!
bluemys
citace:
Původní příspěvek od Mard
Já teda určitě držím palce. Na začátečníka pěkný pokroky! Video se mi líbilo, je vidět že je dělaný internacionálně :-) Big fun!


ahoj,

mockrat dekuju za pochvalu! Jsem zvedavej jak to dopadne :)

uzivej!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma