Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zahradní potěšení 2016 - Klikni zde pro originální téma
Mankey
Zdárek, tak jsem zpátky s fotoreportem z letošní zahrádky. Nebudu to protahovat, protože tyhle dlouhý kecy stejně nikdo nechce číst :)

Modely

2x no name oprcy z loňska - z 8 semen vzešlo 8 samic, 2 jsem si nechal a zbytek rozdal sousedovi a kamarádům

2x ICE - Nirvana seeds - jsem hodně zvědavej na tyhle modely od nirvany, protože jsem slyšel jen samou chválu

1x AK48 - Nirvana seeds - vyklíčilo jenom 1 ze 2, uvidíme co dovede

2x Wonder Woman - Nirvana seeds - snad zastane svého jména :)

6x AK47 - Natural seeds - klasika, minulej rok to byla strašná bomba. 3 už jsou skoro 2 týdny staré v kýblech ve skleníku, další 3 ještě nevylezly nad zem a mají místečko na pěkném slunném záhonku

1x Lebanese x Purpurea Ticinensis - od JAHmaicana - má už kolem dobrýho půl metru, roste jako z vody (nebo spíš z kopřiv? :))


Místo

Skleník - 3x AK47, 1x AK48, 1x WW, 1x ICE
Zahrádka - 3x AK47, 1x WW, 1x ICE, 2x no name, 1x Lebanese

Všechny holky už jsou na svých finálních místech, kromě těch tří nirván, které půjdou do skleníku o něco později - až budou ready kedlubny, který by jim stínily


Hnojivo/Substrát

Použil jsem Compo Sana super lehký substrát na pelargonie. Je v něm i perlit a nemůžu si ho vynachválit. Za tu vyšší cenu rozhodně stojí - 250kč za 25l, 40l vyjde na něco málo přes 300.

Hnojím cca jednou za čtyři dny výluhem z kopřiv
jackson
paráda ale ako 2016 ? :D
Mard
citace:
Původní příspěvek od Mankey
[2x no name oprcy z loňska - z 8 semen vzešlo 8 samic, 2 jsem si nechal a zbytek rozdal sousedovi a kamarádům


Z 8 mi semen 8 samic? Obdivuhodné!
Mankey
koukám, že ty kámošovy modely daly trošku víc, než obvykle. Aspoň mám zajímavej název, když nic jinýho :D :D
Mankey
Dneska se mi dějou hrozný úlety kluci... no nic - tady jsou fotky :D

1 - WW

2 - AK47 ve skleníku

3 - no name

Mankey
to Mard: Kdysi jsem na nějakým zapadlým fórku četl o triku na klíčení. Vychází z toho, že semínko jako takové nemá dáno, jestli je samec, nebo samička, ale jeho pohlaví ovlivňují vnější faktory - například teplo. A údajně dámy si libují v teplíčku. Psal tam, že optimální je klíčit ve stálé teplotě 20-30°C tak jsem tomu dal šanci a překvapivě se to fakt uchytilo. Takže můžu jenom doporučit


1 - no name

2 - Lebanese

3 - ICE!

M@gic
Promiň, ale s tou tvoji teorií prostě nesouhlasim, semínko má pohlaví určeno od chvíle, kdy pylový zrno oplodní kytku. Prostě si měl z prdele kliku mno, to já si musel rejpnout... ;)
Kytky vypadají zdravě a jsou to zajímavý modely, ať se daří!
Mard
citace:
Původní příspěvek od M@gic
Promiň, ale s tou tvoji teorií prostě nesouhlasim, semínko má pohlaví určeno od chvíle, kdy pylový zrno oplodní kytku. Prostě si měl z prdele kliku mno, to já si musel rejpnout... ;)


Pravdou je, že po vyklíčení ještě dvoupohlavní kytka neví co bude. Jestli samec nebo samice. Důkazem budiž to, že například v kyselém prostředí je více samců nebo že v teplejších podmínkách je více samic.
Omlouvám se za offtopic, ale nechci aby se šířily ne zcela správné informace!
Mankey
Nesu zprávu z budoucnosti. I v roce 2016 bude slimáků jak naprcaných - Brace yourselves, the slugs are coming.









1,2 - Skleníkové potěšení AutoAKčka, Ak48, ICE, WW




















3 - Lebanese se po FIM zastřihnutí zbláznil a valí jednu větev za druhou












4 - Druhá generace AutoAk47 už je na světě! Boj se slimáky bude dlouhý a neúprosný a bude stát život mnoho dobrých mužů - hlavně spoustu Amosů Komenských za ty kvanta Vanishů co za ně kupuju...












5 - Téměř dokonalý zločin. Slimáci v roce 2016 si vyvinuli smysl pro lstivost a útočí v noci na nic netušící kytky, zlomí je vejpůl, a odplazí se pod rouškou noci. Uvidíme jak si poradí s tím minovým polem, který jsem jim připravil


KALAJDY
Ahoj i mě se to stalo :D Normálně agenti co po nich ráno neni ani stopa dal jsem jim dávku Slimaxu a ráno už jsem viděl jen jak jsou rozpuštěný :D
Mankey
update: AutoAk47 první generace mají 70-100cm, začínají se jim tvořit pálky a pomalu začínají smrdět. WW, AK48, 2x ICE - všechny dostaly zaslouženej zástřih. Hodně holek je napadených nějakou sviní, která jim požírá lístky (viz. foto 1). Z nonamů zůstaly dvě kytky, zbytek šel pryč se zahrady. Tím zůstává celkový počet 14 rostlinek.


1) otázka za zlatýho bludišťáka: jaká havěť mi požírá kytky ve velkým



2) Skleníček



3) Lebanese



4) Wonder Woman se pomalu vzpamatovává z útoku slimáků



5) Mrzák AutoAK47. Asi je to špatným místem, i když tam svítí slunce skoro celý den, hlína není nic moc. Ostatní AutoAK47 druhé generace si vedou dobře.
BongKeeper
toho vanishe tam cpeš zbytečně moc :D ale lepší víc než míň :)
Mankey
Tak přišel čas na první zásek tohohle roku. Jedno z AK47 muselo v sobotu padnout pro vyšší dobro. Moc mě prosilo abych ho nechal dojet i trichomy se k němu přikláněly ale zachoval jsem chladnou hlavu a nemilosrdně to s ním skončil. Co by to bylo za let it roll bez brka??!

Ostatní kytky se mají skvěle a všechny vás pozdravujou.

Dvěma zbylým ákáčkům se dostane úctyhodného dozrání až do úplného konce jejich dnů. Ale dýl než týden to nebude.

S updatama na to jdu pomalu protože jsme teď v roce 2016 všichni časově a ekonomicky zasáhlí tou hroznou tragédií, která dopadla na EU...ale nebudu spoilovat.



Mějte se a sklízejte salámy
Mankey
jo a málem bych zapomněl vyhlašuju soutěž. Kterej šikula napíše nejpřesnější odhad v gramech, tomu letí na profil karma! moje tipovačka je 42.0g x)
mr.potatoo
Hezká kosička XD no těch 17 ti hodí :)
KREATOR
Pěkný AKčko. Vidim to tak na 30g.
sanyy
Tipuju tak 21,3 g :)
Alpinestars
dobre, vidim tam 34 g, dobra prace
jackson
36,25 g
Mard
No rád bych dal víc, ale obávám se že 35 gramů je ta správná hodnota :-(
BongKeeper
29 G
Efendy
45g jako prd
Kmotr007
32g
dastt
26g
Mankey
no myslím že už teď můžu s klidem říct že 17g tam fakt nebude :D :D vyhlášení zítra dopo!
Mankey
Tak po usušení a navážení jsem se dostal ke krásným 43g :) nejblíž byl Efendy! Gratuluju!
Mankey
Další dvě ákáčka seknutý a jsou to pořádný paldy. Tipovačka nebude byl by tu bordel. V pátek/sobotu hodím celkovou váhu a přidám k tomu nějaký fotky. Let it roll mě dojebal do fáze kdy jsem si řekl že zase na nějakou dobu seknu s hulením a drogama takže košt a smokereport za mě budou dělat mí drazí kamarádi. Zatím peace :)
Mankey
potvrzuju to co jsem tady četl nějakej den zpátky - ak47 od natural seeds oproti minulýmu roku dost slabota. Roste to podobně ale účinky nejsou ani podobný loňským modelům
Basteleeeero
Ahoj, pisal som to ja v threade u Fruttexa. Moc si ma teda nepotesil, nakolko ich mam asi 34. Nebolo to len zlym phenom? Ak dobre pocitam, prve si skosil cca v 60dni. Nechcelo to este cas?
Mankey
no je to dost zaokrouhlený ale menší akčko - s hustšíma a obsypanějšíma paldama - dalo 40g s tím, že jsem to urputně přesušil... to vyšší je mega petlica a ani obsypaný moc není, dalo tak 45g horšího matroše. Zkuř docela ujde ale je to hodně pohodový hulení, nepřekvapí, spíš zpříjemní den.
Mankey
zdarec! Dlouho jsem tu nebyl tak sem šupnu aspoň nějaký fotky.

update:

- ze tří malinkatých AK47 jsem sklidil dvě a třetí nechal dozrát do naprostýho přemordoru. Ty dvě už jsou zhulený, na každé bylo po 5g ale tyvole že stály za to... smrděly na sto metrů a dávaly stavy že si mě sháněli lidi přes kámoše kámošů jejich kámošů jenom aby si semnou mohli dát špeka. Takže jak už tady víš nějakej šikovnej člověk navrhnul, nechávejte ty ákáčka dostatečně dozrát kruciprdel nebuďte debil jako já

- ve skleníku mají holky problém se sviluškama (i přes postřik nissorunem) a prostřední wonder woman ještě k tomu něco chybí a nemůžu přijít na to co. Kdybyste měl někdo nápad co by to mohlo být tak napište :)

- z jednoho toho nonamu se vyklubal asi nějakej hybrid řízlej auťákem. Je to prakticky jenom jedna padesáticentimetrová gigantická palda (viz.foto4) mňam mňam

- druhej noname (viz.foto5) taky tlačí pořádný salámy až do nebes. Smrdí po kávě a je to můj osobní kandidát na první ukradenou kytku tohohle roku

- purpurea tricinensin (nebo jak se to píše) x lebanese - ujde

- holky od nirvány na druhou stranu sotva začaly kvíst takže zatím zkušenost že s nima opatrně v česku


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma