Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
muj prvni balkonek :) 2015 - Klikni zde pro originální téma
sanyy
Zdravím growers :) jsem naprostý nováček co se týká pěstu tak na začátek bych vám řekla něco o mých rostlinkach zasadila jsem v polovině dubna asi 6 seminek no name no chytili se 4 byli zasazeny do obyčejne hlíny pro pokojové rostliny poté rozsazeny do 5ti litrovych kýblu (nepotřebuji obrovské rostliny) poté jsem si objednala 5 feminizovanych seminek odrůdy A.M.S od ghs 3 semínka zasazeny na zkousku 30 dubna na svět vylezli všechny 3 semínka 1 a 2 května opět substrát pokojové květiny ty byli zasazeny do 10ti a jedna do 15ti litrovych kýblu. Hnojivo mám pouze na květ hosticke guano. Jsou na balkóne bohužel západním směrem takže slunce tak od tři do osmi.
sanyy
První foto jedna no name druhá foto další 3 no name
sanyy
Další fotka miminka A.M.S
sanyy
Po měsíci mi děcka povyrostli no name
sanyy
A ty další 3 no name
sanyy
Tak tady jsou holky po měsíci a půl 4 no name uz presazene do 5ti litrovych kýblu ta největší dostala 10ti litrovy
sanyy
A tady jsou moje milovaný A.M.S :) ty dostali jak uz jsem psala 10 a 15ti litrove kýble foto po měsíci
sanyy
Druhé A.M.S takovej mrzacek uz od začátku :/
sanyy
A třetí A.M.S taktéž takový mrzak :/
sanyy
Jinak po měsíci a půl zjištěn samec největší kytka no name :/ okamžitě zlikvidován :)
sanyy
Takže mi zůstalo zatím 6 kytek u nich ještě nic není vidět tak uvidíme co ukážou 3 feminizovame A.M.S a 3 no name.. tak a teď k problémum na jedné kytce se mi udělala nejspíš plíseň jménem padlí :( dnes koupen přípravek proti padlí a zítra ho použiji no posuďte sami
sanyy
A další problém jedno z těch A.M.S se mi pořád kroutí uz od malicka nevíte někdo proč?
sanyy
Jinak jsem ještě chtěla dodat že ty no name jsou trochu spálené to vím hnojila jsem jednou hostickyma slepičincema od te doby jsem nehnojila a hnojit budu az na květ tím guanem
Combitch
mam,stejny problem na jedne kytce,taky se mi tak od zacatku krouti listy,nevim cim to nikdy se mi nic takeho neobjevilo..
Maxeaux
Cau, nech si temu presunut do "fotogalerie pod sluncem", mozes potom pridavat 5 fotek do jedneho prispevku. Mrzak bude nejaka geneticka vada, zlikviduj.
Tak at to roste :)
sanyy
Děkuji za radu :) ale mrzacka si asi necham jsou to moje první kyti a mám je ráda :)
sanyy
Prosím mohl by mi někdo toto téma přesunout do fotogalerie outdoor? Dekuji
Liverone
do "fotografie pod sluncem" :)
sanyy
Omlouvám se :) prosím presunout do fotografie pod sluncem :)
sanyy
9.6. A.M.S nevypadaji špatně :) dokonce vypadají líp i listy u těch mrzacku :)
sanyy
No a tady ošetřeny 3 no name proti tomu padlí :/ vypadá to uz líp :) holky rostou první říkám kečup je největší druhá je anděla :) byla uz od malička takova jiná celá žlutá no zlepšila a třetí se jmenuje protlak :)
alpine
Nedavas perlit?Nikde ho nevidim...
sanyy
Zdravím pěstuji poprvé a perlit jsem nedávala vím chyba :/
Mard
Stačí být opatrnější s vodou, když není perlit. A pokud má hlína větší obsah rašeliny, tak ta má podobné schopnosti jako perlit. Bohužel je kyselejší. Škoda že je ten perlit tak drahý :-(
sanyy
Kyti zalevam vždy az když vyschne substrát nechci to přelit :) holt to holky budou muset zvládnout bez perlitu presazovat uz je nebudu toto je finální podoba :)
sanyy
Ještě prosba mám kytky zastrihnout? Ty no name uz mají šest pater stejně tak jedno A.M.S a ty další 2 A.M.S mají 3 patra jede čtvrté poraďte :) jinak všechny se krásně větví sami :)
nice bloom
citace:
Původní příspěvek od sanyy
Ještě prosba mám kytky zastrihnout? Ty no name uz mají šest pater stejně tak jedno A.M.S a ty další 2 A.M.S mají 3 patra jede čtvrté poraďte :) jinak všechny se krásně větví sami :)



Hoj
No to je na tobě ale myslím že zastřih prospěje víc se ti kytky rozvetvi. Z pravidla můžeš v klidu zastřihnout jak mile má kytka alespoň 3 patra. Koukni po fóru najdi a počti si o technikách zastipovani. Osobně ti doporučuji zastrihnout topingem kde odstranis nejvyšší patro.
Místo jedné centrální palice budeš mít dvě. Peace.
Mankey
ahoj já bych to být tebou zastřihnul. Je to čistě otázka osobní preference ale vidím, že pěstuješ na balkóně, nebo někde na terase, takže bych zastřihnutí rozhodně doporučoval :) přecejenom se o ~1,5m keříky stará líp, než o přerostlá košťata. Budu sledovat
Mard
citace:
Původní příspěvek od sanyy
Ještě prosba mám kytky zastrihnout? ..... jinak všechny se krásně větví sami :)


Pokud se větví samy, tak je zbytečné zastřihávat. To je pro kytku stres.
sanyy
No tak ted jste mi dali :D tak ja něco zastrihnu a něco necham nezastrihle dnes se o to postaram co se týká zastipovavi mam snad procteny celý grower co se týká pestu a všeho ostatního jen je mi právě líto takhle hezké kyti zastrihovat když tak pěkně rostou :)
sanyy
citace:
Původní příspěvek od Mankey
ahoj já bych to být tebou zastřihnul. Je to čistě otázka osobní preference ale vidím, že pěstuješ na balkóně, nebo někde na terase, takže bych zastřihnutí rozhodně doporučoval :) přecejenom se o ~1,5m keříky stará líp, než o přerostlá košťata. Budu sledovat
no nevím jak vysoko to chce růst ty 3 no name jsou jen v 5l kýblu takže si myslím že to ani vysoko neporoste horší odhad bude u A.M.S ty mají 10l a 15l no takže spíš bych stipla něco od každého abych věděla jak se zachová po zastrihu a bez zastrihu :)
sWei
ahoj, pěkné to máš, jen s tím zastřihnutím taky ti to doporučuju měla jsem kytku v 1,5 litrů a měla metr ;)
sanyy
Tak nakonec jsem zastrihla 5 kytek 3 no name a 2 A.M.S jedna zatím bez zastrihu tak uvidíme co kyti udělají dál
sanyy
Tak kytičky se snaží hezky větvit :) ja krása na ne pohledet :) jak jsem psala 5 kytek zastrihnuto pravým skalpelem ostrý jako břitva žena dělá v nemocnici :D
Soma
Hoi sanny, na první pěst to vypadá zatím dobře. Zastřihla si to klasicky nebo FIM? Posílám obrázek pro představu co je co :rasta: Pokud to budeš mít na balkóně, tak určitě zastřihávej. Ať to roste!
sanyy
Děkuji snažím se o ně pečovat s láskou :) a dost často si snima i povídám... :) 5 kytek je zastrizeno klasicky a dnes jsem strihala tu posledni šestou a zkoušela jsem to tím Fimem, tak uvidíme no :)
sanyy
Moje krásky pohromadě 14.6. A.M.S už neuvěřitelne voní stim bude asi v květu problém :)

Foto 1 kytičky pohromade
Foto 2 no name
Foto 3 A.M.S
Severus
hoj, vypada to pekne, mrkni na super cropping, to se ti pro balkon bude hodit :+)
sanyy
Mam na balkone asi 1,30 vysokou zeď a bydlím v desatem patře není sem moc vidět :) jinak pokud budou veliké tak je budu nějak ohybat a krotit :D stim tak nějak počítám ještě ale určitě bych chtěla u nějakých kytek zastrihnout i sekundární větvičky třeba nad druhým či třetím patrem abych viděla co to udělá :)
sanyy
Tak dnes potvrzeny 3 no name jsou to všechno holky :)
sanyy
Prosím mám prosbu uz jsem to dávala i do jiného rozpoznávaciho thredu, ale nikdo mi neporadil prosím nevíte co mi to vyrostlo A.M.S feminizovana semínka takhle to vypadá už tak 10 dní možná 14 ale vůbec netuším co to je
icmond
Ahoj to mas ten hlavni stonek po zastrihu... teda pokud myslis tohle, nic jineho neobvykleho nevidim :) a s tim si zadne starosti nedelej! :)
sWei
jesli myslíš ty mini lístečky tam, tak to je úplně normální, pohlaví u ní ještě není poznat
sanyy
Právě u těch mini listecku je ještě něco divného :D nevím co když se lépe podíváte
sanyy
Tak je 26.6. Kyti rostou všechny mají kolem těch 40-45cm a krásně se rozvětvili :)

1 foto 3 no name
2 foto 3 A.M.S
3 foto jedna moje vyvolena A.M.S
4 foto že začátku mrzacek a teď že všech jede nejlépe
sanyy
Jéžiš co mi to tam udělalo za kalamitu.. chtěla jsem nahrát 3 obrázky a je jich tam pět stejných.. nechápu upravit to nejde a smazat taky ne.. tak ještě jednou..


Up 13.6. Kytičky rostou jen jedna zlobí A.M.S začali reznout listy je to horší a horší ale i tak na balkonek už se sotva vejdu kytky uz mají těch 70cm

1foto 3 no name
2 foto 3 A.M.S
sanyy
Tak dnes proveden u všech kyti supercroping tak snad jsem jim moc neublížila jinak kytičky uz měli od 85-100cm
sanyy
Sleduje to tu někdo? Nebo si tu jen plácám zbytečně plíce? :D já jen jestli má smysl sem ještě dál přidávat
sanyy
Prosím mohu poprosit o smazání příspěvku 46 a 47? Děkuji
alpine
Sleduje,to se neboj,ale moc hezky ti to roste. Tak at se dari.
hosmel
Taky sleduju :)
Witko69
Také..
nice bloom
To vis ze sledujem :-).... GL
Die Antwoord
Pěkné, ať se daří.
Prostě DEJF
TAK UŽ TI KYTIČKY ZAČALY KVÉST? :)
sanyy
Ještě nezačali ani no name ani A.M.S :/ snad brzy začnou holky
Die Antwoord
Tak mi už venky kvetou. Brzy se taky dočkáš.
sanyy
No už by mohli začít protože co jsem četla tak ty A.M.S venku sklízí koncem září začátkem října.. takže mají na čase zatím to tedy nevypadá že by chtěli kvést pořád se táhnou do výšky a hlavně šířky :D příští rok vím že stačí 2 az 3 kytky na balkón ještě že mám 2 ty balkóny jinak bych ty no name neměla kam dát mám tam hotové křoví :D kdyz kytičky pokvetou uz by se neměli nějak výrazně zvětšit ne?
Vegan
obávam se že tě budu muset sklamat v květové fazi kyti často i zdvojnásobí velikost...pokuď máš obavy, že přerostou...ohýbej a přivazuj...ať to kvete..:P
Mard
Tohle období je vážně nechutný, jako každý rok trnu kdy to začne kvést (a zda vůbec). To je důvod proč bych přešel na automaty, stres mi nedělá dobře :-)
sanyy
No nazdar.. uz teď jsou kytky obrovské jediné co jsem udělala že jsem je jednou zastrihla a jednou provedla supercropping prostě nalamala.. budu tedy muset ohybat..
alpine
No nazdar...mas to pekny. Davas jim to guano? Ja si do galonu vody dam dve polevkove lzice Bat guana, 0-10-0,necham to dva dni stat,obcas s tim zatresu a tim zalevam,pokud tedy nemas jine hnojivo na kvet.Jeste vlastne do toho pridavam dve lzice melasy.Zadna vune samozrejme,ale jsem s tim spokojeny. Roztahovat a vyvazovat,jak uz psal kolega nahore,Holky se ti svoji starosti o ne dobre odmeni.At se dari.
sanyy
Ahoj a děkuji ale dnes už vypadaj zase o něco jinak :D jsou to prostě monstra :D to guano jim zatím nedávám ještě nekvetou myslela jsem že začnu az budou kvést :) jinak samozřejmě že se o ne starám s láskou jak jinak :) takže budem ohybat dále zatím je ještě necham tak jak jsou když jsem je lamala tak aby se trochu zregenerovali i když mi přijde že uz jsou ok :) co myslíte mám začít uz hnojit na ten květ? Zatím teda ještě ani náznak květu tak nevím
sanyy
Jenom pro představu 2 z A.M.S první je mrzak co se mu kroutili listy a někdo mi doporučoval ho zlikvidovat a druhé A.M.S je moje bestovka :)
alpine
Ja bych jim to guano uz dal,at maji fosfor,vlastne ja nevim,jaky obsah ma tvoje guano. Na rust davam Mexicke a na kvet Jamajske. Holky vypaji moc pekne,opravdu. Ale pokud jsi nedockava,zkus je zacit zatemnovat,i kdyz jsi psala,ze ti tam slunce zase nejde cely den. Trpelivost prinasi ovoce,tak at to roste,vlastne at to uz kvete.
sanyy
Ja mám bohužel jen obyčejné hosticke guano jak jsem psala na začátku a hosticke alepicince to guano má 3-6-3 a slepičince mají5-10-5 NPK a můžu je hnojit třeba jeden týden tím a druhý zase jiným? Mám jen tyhle 2 hnojiva tak jestli je můžu střídat nebo je lepší jen jedno
alpine
Ja bych asi ted uz pouzival pouze NPK 5-10-5,i kdyz je tam dost dusiku pro kveteni.Mozna me nekdo opravi,ale skodit holkam by to nemelo. At se dari.
Mard
souhlasim s alpine, dej holkám slepičince! Hoštické guáno není to pravé :-( Stojí sice o třetinu méně než slepičince ale je o polovinu horší.
sanyy
No cenově me to vyšlo na stejno :) takže zvítězili slepičince zítra jim tedy nalozim první dávku díky hoši :)
alpine
Kdyby jsi mela vzduchovani do nadoby,kam to nalozis,tak by to bylo velke plus,nenechavej to na slunci a obcas s tim nejak zatrep,at to pracuje a at se dari.Hodne stesti.
sanyy
Tak uz mi asi začali kvést jen chudinky byli 5 dní zavřené v bytě tak mi trochu zežloutli ale dost se vytáhli doufám že se vzpamatuji :)
sanyy
Pár postřehu z balkónu A.M.S vládnou :)
sanyy
A ještě tedy návštěva na balkóne číslo 2 osazenstvo 3 no name všechny mají něco přes metr v 5ti litrovych kyblich..
Mard
Ta začouzená skleněnka je pikantní detail :-) :frog:
sanyy
Dneska jsem si s holkama hrála a trochu jim utahla zase smyčku kolem krku aby se holkam v květu dostalo co nejvíce sluníčka na každou větvicku :)
sanyy
Tak ještě jednou s fotkami
sanyy
Jsem si dnes fotila 2 Ams a říkám si krása pohledet :)
sanyy
Dnes nějaký up na balkone Ams bohužel jsem přišla o jednu kytku takže zbývají jen 2 Ams a 3 no name fotky jsou z balkónu Ams
Severus
A přihodíš i nějaký fota? :)
sanyy
Uz jsem to zkoušela nešlo to pokud to teď půjde ukážu AMS foceno dnes jedna kytka mi fakt nadherne zfialovela a druhá zůstává zelená.
sanyy
Tady ještě něco palice Ams
sanyy
Tak co říkáte? Uz se blíží konec? Poradi mi někdo kdy sklidit? Začali nakvetat 23 srpna vidím to ještě tak na dva týdny
Alpinestars
Cau, souhlas, vypada to cca 2 tydny, akorat na flush :) snad si ho uz zahajil
sanyy
Zahájila ano jsem holka :D
sanyy
Ja nevím ale tady to jedno Amsko my přijde uz úplně zralé nic nedělá nemá uz skoro žádné listy a pestíky jsou všechny téměř hnědé tak nevím sklidit nebo ne? Proplach uz mají asi 10 den a jen tahle vypadá fakt uz zrale
Alpinestars
ahoj, tak naco cekas ? zitra rano at uz kosis nebo mas lekarskou odrudu :D kazdopadne fotka docela nekvalitni (bez urazky), pokud rikas a je pravda ze hnede vlasky na palici jsou skoro vsechny hnede, tak budes mit cbd odrudu :D ikdyz na topu vidim nejake svetle, taky zalezi jakou barvu ma pryskyrice (nejspis uz hnednou) :D

ps. lekarska se z ni stane kdyz prezraje (cbd)
sanyy
Není to lékařska odrůda zítra teda ráno kosim na pryskyřici nevidím nemám mikroskop ani tak dobrou lupu.. na topu jsou snad jen dva světlé.. a fotky jsou bohužel jen mobilní možná to vezmu uz dnes večer
alpine
Vezmi ji rano,po rozedneni je dobre sklizet...
sanyy
Tak obě Ams dnes ráno sklizeny není toho moc z každé kytky taková ruzice pár květu jak nafotim poslu foto . Takže zbývají 3 no name ty ještě tak týden
sanyy
Tady ještě fotky no name
sanyy
Dnes seknuta jedna no name a asi 2 dny zpět seknuta další no name takže na balkóne zbývá poslední no name dávám ji tak 3 dny :) pak dohodim akorát fotky všech sušících se kytek.. fotky jsou dnešní těsně před kosou :)
sanyy
Tak včera seknuta poslední kytka takže tímto pro me letošní pěst končí díky všem co sledovali a hlavně díky za karmy :) potěšili přikládám foto poslední seknute kytky pak ještě vyfotim všechny spolu jak se suší :-) moc toho není ale o to mi nešlo měla jsem od jara do podzimu nadherny balkón :D
sanyy
Tak jsem je dnes seřadila vedle sebe všech pět kytek z leva jsou dvě amska a další tři vedle nich jsou no name je to ale hodně blbá fotka lepší bohužel nemám a tím asi končím :)
sanyy
Tak tři slečny už ve sklenicich :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma