Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growers jsem naprostý nováček co se týká pěstu tak na začátek bych vám řekla něco o mých rostlinkach zasadila jsem v polovině dubna asi 6 seminek no name no chytili se 4 byli zasazeny do obyčejne hlíny pro pokojové rostliny poté rozsazeny do 5ti litrovych kýblu (nepotřebuji obrovské rostliny) poté jsem si objednala 5 feminizovanych seminek odrůdy A.M.S od ghs 3 semínka zasazeny na zkousku 30 dubna na svět vylezli všechny 3 semínka 1 a 2 května opět substrát pokojové květiny ty byli zasazeny do 10ti a jedna do 15ti litrovych kýblu. Hnojivo mám pouze na květ hosticke guano. Jsou na balkóne bohužel západním směrem takže slunce tak od tři do osmi.
Takže mi zůstalo zatím 6 kytek u nich ještě nic není vidět tak uvidíme co ukážou 3 feminizovame A.M.S a 3 no name.. tak a teď k problémum na jedné kytce se mi udělala nejspíš plíseň jménem padlí dnes koupen přípravek proti padlí a zítra ho použiji no posuďte sami
Jinak jsem ještě chtěla dodat že ty no name jsou trochu spálené to vím hnojila jsem jednou hostickyma slepičincema od te doby jsem nehnojila a hnojit budu az na květ tím guanem
Cau, nech si temu presunut do "fotogalerie pod sluncem", mozes potom pridavat 5 fotek do jedneho prispevku. Mrzak bude nejaka geneticka vada, zlikviduj.
Tak at to roste