Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Box na pěstování - Klikni zde pro originální téma
Kmotr007
Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat zda-li máte někdo nějaké zkušenosti s tímhle boxem http://www.e-grow.cz/products/dark-...ii-120x120x180/ a kolik kytek se do něho optimalně vejde, ať vím kolik koupit květináčů a kolik by měli mít litrů..

Děkuji za rychlou odpověď.

Kmotr007
Kmotr007
Případně bych prosíl, jake květináče do boxu bych si mel objednat z vaší zkušenosti :)
Seky
Ale no ták, co se poohlídnout po fóru a mrknout na thready lidí kteří v něm jeli?
Počet kytek je vždy individuální, záleží na požadavcích a možnostech pěstitele.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42727

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=59352
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=59010
Kmotr007
Díky, já se díval, ale porad jsem nezjistil kolik bude optimalni dat kvetinacu, aby mely kytičky dost místa pro každou.. Jedu na vynos..

nakonec jsem koupil Květináč hranatý 11 L 22x22x28 cm

25ks
ten_hodnej
25 je podle me moc, ja mam na stejnem prostoru 16x 11l kvetinace a rekl bych ze 25 kytek je akorat na box 150x150... prostor zaplnis krasne i s 16ti holkama :)
Kmotr007
Ahoj, chci se zeptat, je lepší mít odtah z boxu nahoře nebo dole?
Mám dilema, jestli dát odtah nahoru nebo dolů.. já ho měl dole a přítah nahoře, jenže mně kamarád pořád říká, že je lepší to mít nahoře ten odtah, že teplý vzduch jde nahoru.

Díky
ethos
=:) jj odtah s pachačem nahoře přitah dole .)
Kmotr007
Děkuji za radu, ještě by mě zajímalo, jestli by měl být vetší odtah nebo přítah do stanu (mám jeden slabší a druhý až moc silný s regulátorem rychlosti)

Díky
ten_hodnej
silnejsi odtah, na 600w neco okolo 400m3/h by melo stacit (aspon me staci)
Kmotr007
já už jednou jel pěst v menším boxu 60x60x160 (600w kvet a 400w rust) s věcmi které chci použít do nového boxu 120x120x180, ale v boxu 60x60x180 jsem měl odtah dole a přítah z vrchu (odtah byl silenejsi nez pritah) a musel jsem to docela hodne chladit. viz.http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

a moje otázka zní, když mám větší box, je možné že bude stačit i míň větráků?(klipsnových) a od vás jsem se dozvedel, ze je lepsi mit pritah dole a odtah na hore (naopak, nez jsem jel prvni pest), tak se ptám, mám mít silnesi odtah nebo radsi přítah? (minule jsem mel silnejsi odtah z boxu ven, jak jsem psal viz. nahore)

Děkuji za odpoved.
ten_hodnej
hele ze jsi mel 600w v boxu 60x60 je opravdu ulet, to se nediv ze jsi to nemohl uchladit, v tom vetsim boxu s dvouma ofukama a pritahem by nemel byt problem, jak uz jsem psal jednou hned nad tebou ODTAH by mel byt SILNEJSI nez pritah, ale je to vicemene jedno, hlavne abys tam nemel nad 30 stupnu
Kmotr007
Díky za odpoved, a jeste jedna otazka kdyz mam diry ve stanu na sonoflexy 2 na leve strane a 2 na prave strane plus nahore a vzadu male (nahore a male budou zavrene, ponevadz nahore nemam misto) a me by zajimalo, jestli bych mohl dat na jednu stranu dole odtah z boxu a nahore pritah do boxu a druhou stranu bych zavrel a nebo je lepsi dat na dolni stranu odtah a na druhou stranu nahoru pritah?

díky za rychlou odpoved..
Kmotr007
jeste by me zajimalo jestli bych mel cooltube napojit, aby mi vzduch z venku chladil zarovku nebo bych mel pripojit k cooltube dotah at to saje teplo ze zarovky a i z boxu zaroven? diky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma