Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplotu se mi sklepat nepovedlo, přes den to pod 29° nestáhnu a večer nevytáhnu nad 21° O:-) vlhkost držím 35 - 55% - nemám peníze na odvlhčovač.
Rostlinkám se myslím docela daří, tzn.: že zatím je vše okey B-)
Hnojení podle plánku Biobizz(org)
Holky malinko přerostly, ale v boxu si myslím bude místa dost.
Tak, a ted prosím o rady
Jelikož je to můj první pěstitelský pokus, ocenil bych pár chytrých řečí
O:-) Na modrých foto už jde vidět jak je to hezky olepené kapičkami
Vzhledem k tomu že mi přerostly kytičky a rostou si jak chcou, začíná se dělat rozdíl ve velikostech. nejsem zkušený tudíš nemám síťku. Ptal jsem se na to kamarada co pěstuje už 6 let.
Odpověděl že na to musím přijít sám ale proč ? kdyby mi někdo poradil, urychlí moje experience a budu rychleji be able To be good.
Mno, chvíli jsem bojoval se Sviluškami, ale proti 55% roztoku řepky neměli šanci , avšak, kytičky začali stejně žloutnout. V hlině jsou asi smutničky a papají mi kořínky :-/ nu což, na 5 nebo 7 dní final flash 2ml/l, pak pár dní Průplach a myslím že bych mohl pomalu přemýšlet o "Zubaté" .. co myslíte ?
Zdravíčko,,,víš co jsi myslím,,,že to není shiva santi =D dyt to je indika(teda aspon si to myslim podle toho co jsem se dival, jestli se pletu tak sorry ) a to co mas vypada jak nejaka stopro sativa :-ú
Euforka je taky vice sativa a myslim ze bys ji mohl nechat klidne 65.dni.
Ja ji kdysik jel ,ale z tech tvojich fotek nejde poznat struktura palic.Dej nejake lepsi foto s makrem.Kazdopadne bych s kosou nespechal ani u tech euforii,klidne je nech zrat stejne dlouho jak tu tvoji Shivu Santi ,hlidej si vlhkost,bacha na plisen a sleduj,sleduj,sleduj.Ja bych to nechal min 70 dni,vsak se ti to podepise ZNATELNE na vynosu,nemas kam spechat,fakt by jses divil jak se to podepise.Budu sledovat,hlavne dokonci thread a drim palce
no jo , je to první kolo, tak ještě vím prd neveřím ani jednomu že je to nějaka Euforie , ani Shiva. takže tak Kupoval jsem řízečky přímo v Growshopu. Takže jsou to nejspíš ........ :-/ obchodníííííci
ja uz bych to brzo sklizel..idealni je vzit lepsi lupu a mrknout na krystaly jestli sou mlecne...s finalem a podobnyma blbostma nemam zkusenosti.proplach tak tyden a pul. de poznat ze na kytkach se podepsaly vysoke teploty...
no pokud planujes to nechavat jeste 12 dni...a planujes pouzivat jeste final tak kazdopadne ho nepouzivej az do kosy....final nasad tak na 6dni a potom jim doprej jeste 6-7 dni ciste vody kazde aspon litr denne at se to poradne proplachne...