Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Malo seminek-klonovani? - Klikni zde pro originální téma
Japaner
Zdar lidi, potreboval by som radu.
Kupil som si 5 seminek a vyklicili mi len 2ks. Moj povodny plan (dat kytky do kochliku von na balkon) sa tymto zrusil o cca 50%. Chcel by som sa priblizit k mojmu povodnemu planu, ale znova kupovat seminka je podla mna uz casovo aj finacne relativne nevyhodne.

Tymto padom by som chcel poprosit o radu, co s tym?

-Moj napad by bol nadopovat momentalne 2 rastlinky rastovym hormonom aby boli co najskor najvacsie a tym padom by som z nich uz mohol zobrat rizky a tie vykultivoval ako klon+ takisto ich nadopoval, aby sa priblizne vyrovnali maticnej rastline. (osobne sa priznavam bez natlaku, ze mam zatial slabe skusenosti s pestovanim)

dakujem za akekolvek prinosne rady
Peter10
Klonuj ak nie su feminizované / autokvet (prečo? pozri na googli). A môj názor: Rastový hormón? Neviem nemám skúsenosti ale aj tak podľa mňa veľká pi*** pretože ak to chceš potom húliť alebo spracovávať a nadopoval si to rastovým.. No neviem ja by som sa bál, ale ako hovorím nemám s tým skúsenosti ide čisto o môj názor!

Good Luck!
Japaner
Práve preto sa pýtam skúsenejších na názor, aby som sa vedel zariadiť
crazyben
No než bude taková abys z ní mohl řezat a přitom jí moc neublížil, tak už máš červenec... teď nějakej čas než se chytnou řízky, který pak taky musí trochu narůst aby z toho něco bylo, podle mě to vůbec nestíháš časově... objednej dva automaty, s těma to krásně stihneš spíš než dělat teď matku ze semen co sotva vyklíčili.

Navíc udělat kvalitní matku neni jen tak... lidi vybíraj jednu vyvolenou třeba i z padesáti dalších. Ale samozřejmě řezat můžeš z každý... buď se to chytí nebo ne.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Peter10
Klonuj ak nie su feminizované / autokvet (prečo? pozri na googli).


Jestli to je na sezónu a nehodlá dělat několikaletou matku z který se bude opakovaně řezat, tak ani feminizovaný nevadí... to právě u těch starejch matek z femek to pak má sklony hermit. Já to tak několikrát dělal že sem říznul třímesíční femku. Ale jasný že dělat z toho vyloženě matku je blbost.
Peter10
No veď jasné ja som myslel tie niekoľkoročné matky, že je to kravina..
bruno.kudrna
Zdravím
Já ti moc nerozumím,píšeš že to nestíháš časově.Co nestíháš??
Obědnání a doručení semen tak max týden.Finančně no třeba od fair seeds máš 5 semen za nějakých 315kč. Což myslím není žádná horentní suma a vypěstuješ od nich taky kvalitní materiál,stačí si prolízt forum.
Je začátek května věř mi že máš času dost.Vlastní řízkování nestíháš ani omylem ať už jim hodláš lít cokoliv.
A pokud ti de o af tak to se není o čem bavit.Těm začíná top počasí tak za měsíc.
Ať se daří.
Zdárek:sun:
IcanLearnUgRow
čau nechápu proč maj dycky potřebu radit lidi, který nemaj informace podložený zkušenostma.... já měl z feminizovanejch semen, matky i 3 roky , měl jsem jich několik a nikdy jsem neměl z toho hermafrodita ,ani nikdo z lidí který měli ode mě řezy a že jich bylo hodně těch řezů, co jsem za tu dobu nařezal.... jenom papouškujete to co někdo napsal před váma ale přitom jste to sami nezkusily si udělat matku z fem. semen pak byste mluvily jinak.
a co týče řízkování, proč by to nestih?. pokud budou mít kytky dost sluníčka a dobrý podmínky, tak možná už měsíc by moh udělat z každý kytky jeden vrcholovej řízek a rovnou by tim kytky zastřih, aby se začli víc větvit... ovšem, aby ti oba zakořenily je věc druhá... měl by sis něco přečíst, když se do nečeho chceš pouštet
a ty chceš jako hnojit malý rostlinky? nebud blázen, dit každej substrát je předhnojenej že neni potřeba 3-4 týdny hnojit, tim bys je akorát zabil
pokud si nepoužil substrat na výsev a množení, ten bejvá s minimem hnojiv, ale nevim jak moc, páč ja ho nikdy nepoužival..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma