Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 
1# grow 250w HPS - Klikni zde pro originální téma
senssistar
MocnyOkurek: no myslim ze na půdě to za 14 dni bude suchy na padrt jeste pri tejhlech hicech :) Myslim ze necham tak cca tyden cele kytky pak ostriham palicky od stonku cca 3,4dny necham a narvu to do sklenic, no uvidime jeste:)

Fanatik: Tak to se mam na co tesit :) Nakonec sem rad ze mam celej box jednoho modelu aspon to nevyhulim ,nez to poradne dojede ve sklenici :) az na vyjimku jedne WW kterou mam:) ale o ty tu neinformuju je mala nevyrazna :)
Fanatik
U toho sušení je nechám v celku na týden, potom jsem je pěkně naskládal na sebe na hromádku(musí už být na povrchu suché) a nechal je tak 4dny, pak nastříhat na malé paličky a ještě na den nechat na kupce.
Vůně zesílila, a paličky sušené odděleně byli chuťově ostřejší, tak nvm :D A potom jako Okurek do sklenic.

Jednu odrůdu jedu taky, každá rostlina má jiné nároky na výživu a byla by to celkem piplačka aby byla každá odrůda 100% ( smekám El loco a podobným ;) měj se
senssistar
Tak dnes 49. Den 12/12 jeste cca 14 dni :) Dnes zalivka 6ml/l bloom,algamic 5ml/l top max, holky vypadaj ze jim nic nechybi:) uz se nemuzu dockat prvni kosy:)
senssistar
..
nice bloom
Hoj

Jak máš naplánovaný flushing?? Mno vypadá to slušně a chutne :-) GL peace.
senssistar
No nakonec jsem se rozhodl ze udelam 3 zalivky vodou a snad to bude stacit(prvne sem planoval 14dni,ale asi je to zbytecny u Biobizzu) :) Takze cca 7dni budu flushovat takze jeste cca 3x zaleju hnojkama a pak uz jen cista voda ;)

Vynosnostii si myslim ze na tom nebudu nic moc,prece jenom10kytek v 6,5l(Skoda ze sem je nedal do 11l:/) kvetinacich neudelaj takovy topovky jako kdybych tam mel 25kytek v 6,5l ,ale chutne rozhodne vypadaj a o to mi predevsim slo:)
nice bloom
Hoj

No je to na tobě, Biobizz prý nezasoluje tolik médium, ale určitě bych pořádně prolil kvetinky normál voda z kohoutku co největší množství ,proschnout a pak čistá voda + enzymy. No já liju plagron ale nejspíš se na něj vyseru (hrozne zasoluje) poslední kolo jsem flushoval skoro 20 dni a stejně to nebylo tip top . No přeju ať ti to dopadne co nejlíp no myslím ze 7 dní je fakt málo na kytky v hlíně jinak se to nejspíš projevy na chuti. No jelikož nemám zkušenosti s biobizz tak se ti do toho nechci srat. Mas to hezký sleduju GL peace .
senssistar
Nice bloom: No ja mam zkusenost s Biobizz akorat na outu a vzdy sem proplachoval cca 7-14dni ,vetsinou podle pocasi. A vzdy chutove bylo bez problemu. Ptal jsem se tu a bylo mi receno ze klidne staci 2 zalit cistou vodou a ze na chuti nic nepoznam:) Tak to vemu 3,4 vodou a bude :) A pro priste uvidim,ale myslim(doufam:)) ze to bude stacit :)
senssistar
Tak vcera max teplota 29° u vrcholku coz si myslim ze je dobry na to jakej byl vcera hic ,a ze mam lampu 30cm vysoko.

Dneska to ma bejt totalne extrem tak to z zenou balime a vyrazime smer Vranovska prehrada :)
senssistar
51. Den 12/12

,dnes zalivka 6ml/l bloom,algamic 5ml/l top max ,premejslim jestli dalsi zalivku dat jeste naloz ,nebo uz jen voda. jeste cca 12 dni do konce ,coz je cca 4,5 zalivek ,ale co kdybych musel kosit driv treba kvuli plisni?Nemam radsi uz flushovat?? Co myslite?:)
krobak
citace:
Původní příspěvek od Fanatik
Vysoká vlhkost a plíseň okolo toho je pekelným strašákem Groweru...

Ahoj ako píše Fanatik, plesne by som sa v tvojom prípade nejako špeciálne nebál. Ja mám v noci H:67 cez deň H:45, teploty nemám ani zďaleka také pekné ako ty, deň 32 :(. Určite ich každý deň sleduješ, náznak plesne by si si včas všimol, podľa mňa ale nehrozí žiadna. Mikroskopom ich pozeráš? Podľa toho sa budem snažiť ja začať flushing. Počet dní beriem tak nejako orientačne. Sledujem a držím palec.

PS:nahoď nejaké foto v mierke, dík
senssistar
Krobak: Uz se ji moc nebojim ,ale clovek nikdy nevi:) pridal jsem 2 foto ,vic nedam ,nejak mi blbne dnes net. Mikroskop nemam :) a lupu nemuzu najit..
Diky a taky sledujem tvuj grow ;)
senssistar
Tak dnes sem uz zacal proplachovat cistou vodou "pro jistotu" radsi delsi flush nez aby se to nedalo kourit. Jinak cca 10dni do konce , nejake vetvicky uz se tihou kvetu ruzne ohybaji:) Nejak nafoukle nejsou ale myslim ze to budou pekny sutry:) Zitra dam zas nejake foto ;)
senssistar
Tady nejaky foto my jediny zakrsli WW v boxu :) z 51.dne 12/12 v nedeli ji budu nejspis kosit , uz bude mit cas :) Jinak proti BBxCM ma pekne nafoukly vrsky :) Ale jinak na tom bude hovno ,je to takovej nedomrdek ze semene :) Pred kosou dam poradny foto a urco udelam i smoke report z tyhle holky :) Vune zemita ,smrdi jako vzdy kdyz sem mel WW v outdooru, spis mi smrdi nez voni:) Za to BBxCM to je nadhera ,bych stoho udelal damskej parfeem:)
senssistar
55.den 12/12 dnes po druhe prolite vodou a jeste cca 8dni do konce. Dalsi kolo planuju pachac ,sem tam to okolo baraku provoniii:) A nerad bych to pokousel.
senssistar
55.den 12/12 White whidow ,dnes byla u kadernika ,po ctvrte prolita vodou a v nedeli se bude kosit :)
hostitel333
sorry, ale příjde mi to hodně nezralé, 14dní jak prd by tomu bodlo :) (ale možná to dělá fotka)
koles
Souhlas, tohle má ještě čas.. neuspěchej to :)
senssistar
Myslite tu WW?? Nebo BBxCM??Me ta BBxCM taky pride jeste dosti ziva. A neva kdyz budu dyl proplachovat nee?Nebo mam dat jeste zalivku hnojek?? Ten konec to bude pro me jeste hruza :) Mikroskop nemam:/
MocnyOkurek
No tak zas ty mladsi kytky zkurujou tak energicteji ze jo.. Ale pokud chces mit jistotu ze mas krasne zrale palicky poridt si mikroskop. Nestoji to zas tolik penez navic je s tim i tak sradna kdyz se clovak vypali a cumi na nejaky chujoviny :)
senssistar
No WW uz zejtra pujde ,stejne na ni bude hovno a uz sem ji osmikal listy, jinak nevim jestli BBxCM mam jeste zitra pohnojit nebo uz to nechat na vode. Co myslite? Nechci to sklidit brzy ,ale ani pozde , zas rad neco delam po jointu :) Nejsem gaucovy typ:D
koles
Podle fotek mi BBxCM přijde jako zralejší (minimálně podle pestíků). WW je má bílé a vůbec vypadá, že by ještě týden snesla. Jinak bych už nic nehnojil, nech to dojét..
fedousek
podle pestíků se dá odhadnout, zda je kytka zralá, avšak mnoho odrůd může být zralých a pestíky mohou být z většiny světlé a nebo napůl... každopádně si myslím, že dát 300kč za obyčejný mikroskop může každý, páč věc jako poznat, zda je kytka hotová, je hooodně důležitá věc a neměla by být podceňována, jelikož brzká kosa a nebo naopak hodně pozdní, může dost uškodit a několika měsíční práce, piplání a času je z části fuč... saomzřejmě někdo schválně nechává přezrát, aby měl silnější gaučák a nebo sklízí o něco malinko dřív, aby měl větší high, ale kdo z vás je toho příznivcem?!
btw : měl sem tento cros BBxCM, myslím, že i od stejného matkáře a zrovna musím říct, že jednoznačně hnědé pestíky 100% nemá, když je zralá, takže pozor na to...
senssistar
59.Den 12/12 ,dnes nejspis naposled zalito a v patek kosa ,jelikoz uz by meli bejt rezy na dalsi rundu :) Jinak jako sem zatim spokojenej na prvy grow ,jen ty palice mi pridou maly proti ty WW co sem mel chudinku jednu jedinou:) Ale tak uvidime jakej bude vynos a kour :) Priznam se ze sem dnes kouril zastipky ktery sem delal cca pred tydnem ,zkourilo to pekne ale chut byla samozrejme zatim nic moc :)
Jo a dotaz ma nejakej smysl ostrihavat pred kosou listi ,nebo se to dela jen proto aby clovek pak mel min prace??
MocnyOkurek
Me prijde ze kvuli prace. Zalivku uz davas jen vodu takze kytky vyziraj listi jakozto jedinej zdroj energie. Z ciste vody uz toho vetsinou moc nema. Kdyz koukam na tvoje listi tak si myslim ze mas jeste i neco v kvetinaci. Me zloutly listy az pri 14 dennim prolivani a jel sem kokos. Ja bych je tam nechal az dokonce. Pokud neco odstranovat tak pak vysaty zluty listy.
ten_hodnej
vypadaj krasne rekl bych ze uz jsou ready...jinak ja trham vetsi listy uz treba 3 dny pred kosou prubezne abych pak mel min prace jak pises :)
senssistar
Ten hodnej: diky za pochvalu :) Sem zvedavej na kour ,doufam ze bude tak sladkej jako vune:)

Dotaz: Dalsi kolo at sem nikdy nechtel tolik, pojedu 25ks a zase v hline bohuzel:/ To se uzalejvam:) ale chci co nejkratsi dobu rustu. Chci se zeptat v jakych kvetinacich byste mi doporucili jet ? 3,5l ci 6,5l?? A myslite ze 10dni na rustu bude stacit v takovym poctu ?? Jinak setup bude uplne stejny i zustanu stale u Biobizzu ,jediny co se zmeni poridim si EC metr :) A jestli bude chut i cas zas se tu svami zase podelim o muj grow cislo 2 :) A jeste nakonec se chci zeptat cim desinfikujete growbox pred novym kolem ??Staci Savo proti plisni??

Vsem kdo sleduje a radi moc dik :) Patek bude narocnej den kosa ,vycistit box a zasadit novy holky :)
MocnyOkurek
Ja myju savem jen ten spodek. Ostatni vodou s jarem. Ty kvetinace to je tezko. Vzdy je lepsi vice ale zas pri tom poctu.. aby ses z toho pak neosral.
senssistar
No toho zalivani a veskery manipulace z kytkama mam strach :)ale zkusit se ma vsechno:))tak uvidim. Premyslim jestli to nedat spise 3,5l kvetniky aby stihl pekne prorust korenama ,kdyz chci mit na rustu cca 10dni. Co myslite ?Nebo stihnou i 6,5l ??:)Jinak zejtra kosa :D uz se nemuzudockat:P
senssistar
62. Den 12/12 Dnes probehla kosa. Snad to bude fpohode:) nejake foto celku pred sklizni ;) Noo a jestli chcete muzete si TIPNOUT kolik toho bude za K+ :)
senssistar
Chtel bych pridat vice foto ale furt mi to pise "No post specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster" co to?
senssistar
Tak uz sem na to prisel:) Tak nejake foto celku a muzete TIPOVAT :)
Mard
To je pod lampou 250W?!? Mě to připadá jako skoro půl kila, nějakých 450gramů
senssistar
Nooo prve to melo byt jen 250w ,ale trosku sem potunil a nakonec sem tam dal 600W na kvet :) Bohuzel mi neslo zmenit nazev threadu ,tak to trochu mate , kdo nesledoval od zacatku tak neviii:) Tak snad tam bude neco ktomu pul kilu :) zatim schne ta ma zakrsla WW ,jeste to neni uplne suchy ,jeste to necham tak cca 2,3dny odstrihany od stonku na kupicce a pak sup do sklenice.:) Zatim sem to dnes vazil a na WW je 32g ,az to seschne uplne tipuju cca 25g. Dnes ji zkusim zakourit a uvidim jaka bude ;)

Jinak od vcera mam v boxu novou posadku 27ks Ed Roshentala :) Tak az bude cas ,tak budu sdilet druhy kolo:) Vse zustane pri starym zase Biobizz hlina i hnojky :) Jen poridim EC metr :) Jen mam pocit ze se stoho mnozstvi holek oseru:) Takze na dalsi kolo cislo 3# planuju zkusitbnejakej system a nejspis Wilmu 16.
kcb
pul kila ? neblazni, vzdyt nema ani spojene palice ) ma tam 10 kytek, pokud udela 30 sucheho na kytce tak to dela 300 s pomoci bozi. A to ho nechci shazovat, spise mu preji mnoho zdaru do noveho kola s Wilmou, ted bude uz jenom lepe, at se dari !
senssistar
I za 300 budu rad i tak tooho bude dost :) A do dalsi kosy mi to vyzbude sprehledem:) hlavne at kour je dobrej ;)
Balon
já tam teda ani těch 300 nevidim... mikropaličky o váze cca 220g, ale snad se pletu...
senssistar
Nevim tezko tipovat kdyz je to muj prvy in :) Ale 220g mi pride uz hodne dole ,ale treba mas pravdu:) Prostor sem mel zaplnenej pekne a myslim ze na 120x120 urco tech 300musim udelat :) Ale treba se pletu :) At je tam vic ci min ja sem spokojenej uz ted :) Muj prvy indoor ,zadny problemy nenastali ,slo vse jak po masle :) Jediny problem vidim vtom ze to byla svetlu nepropustna dzungle,:) Ta genetika ma strasne nahusto listi a celkove moc listi :) Ale jinak se mi moc libi vypada a voni moc sladce;)
koles
Tipuju 259 (bez té ww), samozřejmě přeju víc ;)
koogi1
Pěkná barva a krásné nugetky,tip 385g
ZOO68
BBxCM nedělá tak velký palice, ale zato jsou tvrdý, krásně prorostlý... A ta vůně ;-)
Tipuju na těch deset BBxCM 348 g ;-)
senssistar
Tvrdy ,prorostly a vonavy to potvrzuju ;) No ja si taky tipnu a myslim ze tech 400 by tam mohlo byt :) nakazdy tech 40 snad bude, kdyz ma kazda cca +-6 hlavnich vrchu(na kterych sou krasny tvrdy topovky) +spoustu mensich vetvi a hafo spodku. Nejsem dobrej fotograf a na fotkach to neni takovy jak ve skutecnosti :) No uvidim sem zvedavej :)
Kmotr007
já tipuji 320g, (samozřejmě snad bude víc)

Hodně štěstí do 2. kola ;)
fedousek
Tak ja tipnu 420g :-)
Witko69
no..389 g..
TommyGun
288,8
AkatronChronic
260 g jinak pěkný a poslám K :)
TicTac
333
Bohém
Tyyvoe to je přesně 378 g paliček kdyby jste nevěděli, uplně bych se v nich rochnil :D :bandit:
krobak
Moje oko tam vidí 354,6 dží. No to si nevšímaj bude viac... :)
senssistar
Tak USUSENO! ZVAZENO, ale jeste necham cas tipovat do zitra a pridam nejake foto susiny :)
Foto c.1 - celek susiny , vlevo pekne paldy ,vpravo spodky (bylo jich dost:) Priste pri takhle husty bushi necham ciste jen vrchy a spodky dam do pryc...:)) ,ale aspon je neco do masti ;)

Foto c.2 -Detail BBxCM

Foto c.3 - detail vlevo BBxCM ,vpravo WW :)

Up: Muj dalsi grow muzete sledovat zde: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=75695 ;)
KREATOR
Skusim tipnout 360g.
Jáá
I se spodkama 416g
kcb
275
AkatronChronic
260 g :)
senssistar
Tak to dnes ukoncim :) Smoke report snad dodam pozdeji , az to necham trosku dozrat ve sklenicich;)

Takze :) WW - 25g
BBxCM - 265g peknych palic
- 123g spodku (je jich hafo no:) ,ale spodky uz byli sem tam u hustyho keriku od pulky kytky)

CELKEM to dela 413G!! a Tipovacku vyhrava na druhem miste Fedousek a na prvnim miste Jáá , takze K+ vam oboum;)

Na prvni grow sem spokojeny :) I kdyz na 660w je 413g malo ,ale tak snad druhej pokus bude o neco lepsi:)
fedousek
děkuji a gratuluju i k tomuto výsledku, páč cca 400g je dost kouřeního na nějakou chvilku :-)
každopádně se ti snad další kolo vyvede lépe, i když pojedeš jiný model... moje rada pro příšte zní, aby jsi si vyzkoušel nějaký model vícekrát a vypiplal si ho k dokonalosti... prostě se s ním naučíš zacházet a budeš vědět, kde co jsi udělal špatně a kde co udělat mnohem lépe... potom ta výsledná gramáž bude vypadat taky jinak, než když pojedeš každé kolo něco jiného, o čem v podstatě nic nevíš... možná trochu info od matkáře, ale to jsou zanedbatelné informace, které tě k dokonalému výsledku nedovedou :-)
ZOO68
Myslím, že Ti to vyšlo na první grow velice slušně.

Tím, že sis s tím takhle dobře vyhrál jsi částečně eliminoval absenci Ec metru (hnojení podle tabulek není to pravý ořechový).

Blueberry x Critical Mass není primárně na ultra keříky, spíš je selektovaná na optimum 25 ks/120x120 cm se čtyřmi hlavními větvemi s květy ve 2/3 výšky rostliny.

Ještě podej info posklizňového kouře ;-)
ten_hodnej
jo 400g je pekny ale 120g spodky to je docela skoda, priste ten spodek vic ohol uz tak tyden po prepnuti a nahore budes mit vetsi vynos na lepsich palicich :) ty spodky jenom zerou ziviny ale nic na nich ve vysledku neni, akorat mas pri sklizni praci navic... ale docela dobry vysledek nakonec :) taky by to bylo o necem jinym kdybys svitil vetsi watazi uz na rustu
fedousek
citace:
Původní příspěvek od ten_hodnej
jo 400g je pekny ale 120g spodky to je docela skoda, priste ten spodek vic ohol uz tak tyden po prepnuti a nahore budes mit vetsi vynos na lepsich palicich :) ty spodky jenom zerou ziviny ale nic na nich ve vysledku neni, akorat mas pri sklizni praci navic... ale docela dobry vysledek nakonec :) taky by to bylo o necem jinym kdybys svitil vetsi watazi uz na rustu

nene, není pravda, já taky jel BBxCM a musím říct, že se mi to nějak extra taky nevyvedlo. Byl to takovej průměr, ale bylo to tím, že sem na to neměl moc času a udělal sem pár drobných chybiček. Každopádně i spodní palice sem měl jak tvrdý jak šutr a krásně udělaný .Sice byly o něco menší než vrcholy(samozřejmě), ale komu to vadí?? na velikosti nezáleží.Vždyť to stejně všichni rozdrtí na kaši a nebo roztrhají do fajfek :-) co se týče toho, že svítit větší watáží na růstu je taky nesmysl, ale to by bylo na delší povídání...
prostě jaký si to uděláš, takový to máš a věř mi, že si to můžeš udělat úplně naopak, než jsi psal a bude to 2x lepší :-)
senssistar
Tak nejaky ten SMOKE REPORT:)

Tak zacnu u WW , jak vune tak kour je takovy tezsi, kysela , chutove me nenatchla. Stav docela fpohode da se kourit a fungovat v praci:)

No a BBxCM , vune sladka po ovoci :) Kour nasladlej z nadechem ovocna ,ale jeste to chce par tydnu ve sklenici ,trosku skrabe :) Jinak koureni je to zajimavy :) Do prace nedoporucuju , strasny zmastovadlo ,hooodne pomalej nabeh "po dokoureni pvniho brka sem myslel ze to nezhuluje :D"
krobak
citace:
Původní příspěvek od senssistar
Tak to dnes ukoncim :) Smoke report snad dodam pozdeji , az to necham trosku dozrat ve sklenicich;)

Takze :) WW - 25g
BBxCM - 265g peknych palic
- 123g spodku (je jich hafo no:) ,ale spodky uz byli sem tam u hustyho keriku od pulky kytky)

CELKEM to dela 413G!! a Tipovacku vyhrava na druhem miste Fedousek a na prvnim miste Jáá , takze K+ vam oboum;)

Na prvni grow sem spokojeny :) I kdyz na 660w je 413g malo ,ale tak snad druhej pokus bude o neco lepsi:)

Teda že je to tvoje prvé kolo, nadpriemerný výsledok. Gratulujem a dobrý šmak :rasta:.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma