Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Big Bud XXL - Džízisova zahrádka - Klikni zde pro originální téma
blackfatjesus
Zdar! :)

Po vánocích jsem si řekl, že už mě nebaví platit za hulení a tak jsem se rozhodl, že si něco vypěstuju. Jako svůj první model jsem si zvolil Big Bud XXL, objednal semínka, no a je to tu.
//EDIT: Seed banka je Ministry of Cannabis, 5ks semen, feminizované. :)


7. 4. jsem začal předpěst, klíčil jsem rovnou do substrátu, substrát je umístěn v takovém tom malém, jako by kartonovém květináčku do pařeniště a ten je, překvapivě, v pařeništi. Jako substrát používám ARGO Pro výsev a množení, ten bude i po přesazení do většího, venku půjdou čtyři kytky do hlíny (resp. do substrátu v díře v zemi) a jedna do fóliáku. Semínka byly před zasazením 4 hodiny v Lignohumátu, vyklíčila 9. 4. - klíčivost 5/5, dneska už se tři derou na svět, jedna kyti už kouká na sluníčko. Zálivka rozprašovačem zatím každé ráno, jen aby substrát nevyschl, opět Ligno, asi 2 ml, prostě kapka na 1,5 l odstáté vody.

Tak se zatím mějte a smějte, přikládám foto. :D
//EDIT2: Napsal jsem blbost, po vytáhnutí z pařeniště a přesazení do většího budu používat AGRO 65%/Perlit 35%.
blackfatjesus
Foto - 4. den růstu:




- Už kouká kam vyrůst.







- Další dva teprve lezou.














- Celkový pohled na miminka. :P







- A na závěr pokus o umění, v pozadí budoucí domovy holek. :)
blackfatjesus
Groweři, prosím, potřebuji se zeptat.
Máme na zahradě kompost, pravidelně se tam přihazuje posekaná tráva, popadané jablka, no však víte. Ale problém je, že nikdy nebyl obracen a vespod už to bude docela velké peklo. Když ho nechám odležet, můžu ho použít do substrátu do jámy, nebo by kyti nebyly moc nadšené?

30% kompostu
30% keramzitu
30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
10% perlitu
Whiskey_777
Ahoj,
pokud pujdou do skleníku, tak mi přijde že si začal celkem brzo......
zelenymuz
citace:
Původní příspěvek od blackfatjesus
Groweři, prosím, potřebuji se zeptat.
Máme na zahradě kompost, pravidelně se tam přihazuje posekaná tráva, popadané jablka, no však víte. Ale problém je, že nikdy nebyl obracen a vespod už to bude docela velké peklo. Když ho nechám odležet, můžu ho použít do substrátu do jámy, nebo by kyti nebyly moc nadšené?

30% kompostu
30% keramzitu
30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
10% perlitu


To je těžké radit, každý máme jiný kompost, ale obecně to nevadí. Když dáš více perlitu, nic tím nezkazíš, naopak podpoříš provzdušnění. Třeba keramzit si nemyslím, že patří na zahradu, nerozkládá se, což perlit taky ne, ale zmizí do spodních vrstev půdy. To už bych ti víc doporučil kokos, dá se koupit za pár kaček a drží vodu hlavně ale nepřidusí kořínky. Hnojiva zatím neřeš. Na květ je dobrý alga bloom a v růstu stříknout cropmaxemem, plus samosebou nějeké vápno do té jámy.
blackfatjesus
Tak, 36. den růstu, menší up po dlouhé době. :)
Kytí se nádherně rozjely, přes den už si hoví ve fóliáku, na noc ještě doma. Po třech zmrzlých půjdou definitivně přesadit. Zatím žádné větší problémy, některé cípy listů jsou nahoru/dolu, ale kytkám to očividně neva, takže to nebudu řešit. Jednu mi bohužel ohl vítr, tak dostala berličku, aby z ní nebyl úplný mrzáček, ale nalomená není, takže by se z toho dostat měla. :)
Dostal jsem ještě od kámoše semínko, prý je to fem. Vdova, dneska ho dávám naklíčit a nechám se překvapit. :P

2 Whiskey: No, do skleníku půjdou jen dvě slečny. :) Ale máš pravdu, měl jsem chvíli počkat. Však já si to zapamatuju až si budu hrát na pralesního průzkumníka. :D

2 Zelenymuz: Díky za rady. :) Furt uvažuju, ale ten kokos bude asi lepší volba, nejspíše s hnojem, bo kompostem. O Alga hnojkách vím že jsou super, na květ budu nasazovat, na růst nejspíše guáno a Lignohumát, ať z toho nemám úplnou chemičku. :)
blackfatjesus
40. den růstu
Tak, konečně jsem si našel čas na alespoň nějaký fotoreport, kytí jedou pořád pěkně, jen se mi zdá, že jsou nějaké moc vytáhlé.. Co myslíte?
blackfatjesus
Ach, jaký já jsem to debil, že jsem zapomněl na naší zahradu přemnoženou slimáky a nechal holky přes noc venku bez ochrany. Ty svině mi ožrali dvě kytky.
Ale válka už byla vyhlášena, takže jsem přešel do ofenzívy a nasadil trojkombinaci pivo - granulát - pepř.
Jinak, jak už jste mohli odtušit, za týden jdou kytí ven, takže už je nechávám přes noc venku, aby si zvykly. :)
IcanLearnUgRow
hoj chlape, aby to náhodou nebyli místo slimáků housenky :D mě letos práwě ožíraj kytky jenom housenky , jelikož po slimácích většinou zůstane stopa slizu na hlíně..z ty tvoji fotky to nejde poznat , jeslti to bilý na listech je zaschlej sliz nebo nějakej defekt, ale na hlíně žádnej sliz nevidim.
blackfatjesus
Na stopro slimáci, máme šikmou zahradu a je celý rok pěkně vlhká, těm sviním se tady daří jako zloději v Parlamentu. :P Na listech byl sliz, stejně tak na hlíně. Máma se taky rozčilovala, páč už jí stihli sežrat půlku rajčat. :D
blackfatjesus
Průběžné info, objednal jsem 3x Auto Cheese od Dinafemu, takže celkem bude devět slečen, možná něco ještě přibude. :) Snad přijdou do týdne...
blackfatjesus
48. den růstu
Vzhledem k tomu, že ještě v úterý bylo hlášeno, že má být st-ne hnusně, tak jsem si řekl, že kytky přesadím příští týden. No, st-ne bylo krásně, takže jsem se dneska nasral a alespoň už přesadil dvě holky do foliáku. Bohužel když jsem kupoval substrát, tak moje přehulená palice přehlédla že je s hnojivem, a ještě k tomu s tím nejhnusnějším - AGRO Zahradnický substrát s Kristalonem na šest týdnů. No co, snad to holky přežijou.
Do cca 20. litrových děr šla směs 50 % substrátu, 30 % hlíny, 15% Perlitu, a 5 % rohoviny.
Zítra budu aplikovat Trichodermu, v úterý půjdou do země všechny slečny. :)
jackson
buď v kľude... z vlastnej skúsenosti viem, že v tom substráte to rastie krásne :) ten kristalon na rast fakt nevadí... na kvet je to samozrejme humus
Liverone
zdravíčko, nie sú na svoj vek až priliš malé ?
blackfatjesus
Uf, díky za uklidnění. :)
Tomu Kristalonu se mi sice furt věřit nechce, nicméně alespoň se mi bude lépe spát. :D

//Edit - 2Liverone: Malé jsou hodně, zasadil jsem je brzo a nechal dlouho v malých květináčích - chyba prvogrowerova. Ale celé léto před náma, tak to snad holky doženou, za ty dvě ve fólii jsem i celkem rád že jsou menší, alespoň tam nebude totální džungle. :)
Soma
Hoi, Big Bud je pecka. Pokud se ti zadaří, tak výnos bude dost slušný. Já jel Big Bud před 3 lety a zatím asi největší sklizeň. Téměř žádná plíseň, pěkné, objemné bushy plants :rasta: Pokud možno, tak zastřihávej a ohýbej. Tak ať to roste!
blackfatjesus
2Soma: Zdar, dík za podporu! :) No vzhledem k tomu že je to můj první grow, tak určitě něco poseru a výnos nebude nijak astronomický. Když se dostanu na 500g ze všech kytek, budu nejvysmátější člověk na světě. :D

Jinak, přibude 2x Magnum od Buddhy (už jsou holky naklíčené) a 1x Noname regulár (měl by to být Lemon Thai Kush, ale ruku do ohně za to nedám), samozřejmě pokud to bude holka. :) Půjdou do velkých květináčů.

A deska jsem se zas nasral. Kouknu na předpověď počasí a od dnešního večera do pátku bude chcát jako svině. Nicméně zbývající tři holky už jsou v malých květináčích hrozně dlouho. Mám to přesadit už teď a doufat že se to chytne, nebo počkat do soboty, ale mučit je v malém prostoru, co myslíte?
M@gic
Příznám se, že úplně nechápu jak ti ten déšť při přesazování vadí, po přesazení sem měl problémy spíš se spálením od slunce...
blackfatjesus
Týden déšť, moc vody. Spíše sem se bál, že už tak vystresované kytky z přesazení by byly přelité, aby mě to nechcíplo, nebo nezhermilo. :D
blackfatjesus
62. den růstu
V pátek konečně přesazeny všechny Big Budy, zbývá 2x Magnum od Buddha Seeds, 1x White Widow a 1x regulár NoName. Kytkám se daří vesměs výborně, ale zlobí mě Big Bud #1 a #3, zkoušel jsem hledat příčinu tady na fóru, ve FAQ ale buď tu není odpověď na to proč mají ty kytky žluté listy, bo vytváření obrazce jak na tripu (viz. obrázek 2. a 4.)
Nevíte někdo?

Foto 1 - Big Bud XXL #1, foliovník
Foto 2 - Big Bud XXL #1 a.k.a tripy listy
Foto 3 - Big Bud XXL #2, foliovník
Foto 4 - Big Bud XXL #3, zahrada, hoví si zatím v minipařeništi (pouze přes noc, nebo v nepříznivém počasí)
Foto 5 - Big Bud XXL #4, zahrada, hoví si..
Foto 6 - Big Bud XXL #5, zahrada, hoví si..
Foto 7 - White Widow, zatím zahrada, později květník 20l, stará 3 týdny
Foto 8 - Vlevo noname regulár, vpravo 2x Magnum, všechny staré cca 2 týdny, 20l květníky
blackfatjesus
Další fotky
Liverone
zdar, podla mna to maš na 62. den až moc malé...nevieš čim to je zapričinene ?..moje maju 47dní a su krásne rozvetvené a kríčkovité.
blackfatjesus
Zdarec, dle mého je to tím, že jsem je nechal dlouho v malých květináčích, takže holky neměly kam cpát kořeny. Ale času dost, snad to doženou. :)
blackfatjesus
2Liverone: Ježiš, já tě asi blbě pochopil. :D Big Budy mají všechny teď 66. den růstu, leč ty dva ve skleníku jsou už čtyři týdny v zemi, zbytek je v zemi teprve týden a už se rozjíždějí. :)
Dneska mám v plánu přesadit do květníků Vdovu (o cca dva týdny mladší než Big Budy) a 2x Magnum, ty mají něco přes dva týdny.
Liverone
zdar, dobre si ma pochopil v prvom prispevku :D..zajtra hodim nejake fotos mojich ružiček..tak možeš porovnať výšku.
blackfatjesus
No, mě se zdá, že ty moje fotky dost zkreslují - Big Budy #1 a #2 mají skoro 40 cm a větví se krásně, ostatní jsou mladší a pochopitelně menší. :) Koukal jsem na tvoje holky a zdají se mi výškou stejné. Zítra taky nahodím (nezkreslující) foto, ať to porovnávání máme komplet. :)

Jinak, poplach! SVILUŠE! VŠUDE - I NA MALNKÝCH! NA NĚĚĚĚĚ!
nice bloom
ROCK EFFECT.
nice bloom
Do 100,- určitě pomůže ;-) peace.
MedvedBrtnik
Kuci, nechci Vám do toho kecat, ale výška kytek nebude moc směrodatný faktor. Může být 3 m kytka, na které člověk udělá 150 g, může být 2 m rozvětvený keř, který třeba ale shnije nebo nedozraje.. Jestli ten má kytku 30 cm a druhej 55 cm.. To mi přijde jak poměřování pinďourů.

Pro majitele threadu: Až to budeš chtít promazat, pošli pmko.
Frutexx
ahoj co pouzijes na ty svine zivotzkytekvysavajici? :) ja jsem pouzil biool a dostali tezce naprdel pres ty vedra - odneslo to spoustu listu a par nakvetlejch vetyvek - normalne se to usmazilo jak ve fritaku - tak jsem ten olej z toho omyl mydlovou vodou a stejne dost vajec na listech zustalo - takze za me biool NEdoporucuju - kytky uz zacinaj dost nakvetat - tak take vymyslim jak s tema svinema co nejsetrneji (vuci kytkam) zatocit... boji zdar
blackfatjesus
Nice bloom: Díky za tip, příště vyzkouším. :)
Medvěd: Ještě je čas, zatím tu tolik bordelu není. :) Jinak, asi bude pravda na tvojí straně, nicméně kytky jsou fakt trošku zakrslejší než by měly být, i když je to dominantní indica.
Frutexx: Hele, vzal jsem to Mospilanem, zatím to vypadá že sviluše jsou dead, ale neříkej hop.. :D
EDIT: Každopádně proti sviluším ještě nasadím druhý postřik a to Vermitec 1,8 EC.
Frutexx
Cus ja dnes byl koukat po meste co maj u nas a nejrozumnejsi co jsem nasel co by melo fungovat je tohle: http://www.diskont-zahradkar.cz/flo...ator-skudcu-1l/ .... u nas to maj za 269,- navic o tom pisou ze je to jen insekticid (i kdyz o tom vermitecu 1,8EC kterej ten pripravek obsahuje pisou ze je to insekticid i akaricid) takze jsem z toho celkem zmatenej.
Jinak jsou to pekny svine - ja s nima bojuju uz 14 dni co jsem je objevil - vzdycky to necim postrikam - (strikal jsem uz vsechno mozne - vajglovej vyluh s cibuli, biool, peroxid vodiku, slabej mejdlovej roztok na splachnuti toho bioolu, cistou vodu) - potom holky co nejdukladneji prohledavam a manualne likviduji vajicka na spodku listu a stejne to ty svine vzdycky jen trochu omezi v rozvoji na dva na tri dny pak se zacnou zase jebat a mnozit a delat bordel - jsem z toho nestastnej kdyz vidim jak rostliny dostavaj vsema tema obstrukcema pres picu :/ - ted bylo celej tyden nadherny pocasi a misto toho aby si spokojene lebedily dostavali misto toho peknou cocku - takze jsem ten nadhernej slunecnej tyden ve finale z poloviny promrhal ... preju zdrave rostliny bez breberek ;-)
edit: jinak koukam na kyticky a myslim si podobne jak medved ze je nesmysl porovnavat nejakou vysku - dulezite je ze vypadaji zdrave... navic mas fem fotoperidoicke kytky ktere maji jeste dost casu se rustove projevit nez nasadi kvet - nemluve o tom ze pri prechodu z rustu na kvet teprve dochazi k poradnemu rustovemu boomu - takze ja bych to moc neresil ... maximalne dle meho skromneho nazoru (vzhledem ke slozeni tveho substratu) bych kvetinky malinko vice posolil hnojem s trochu toho dusiku - viz. prispevek cislo 20 - ctvrta fotka ... tam vidim trochu nedostatek zivin - mozna je to zpusobene tim zes ji nechal dlouho v malem kvetniku ze zacatku....
blackfatjesus
Zdar Frutexxi,

Vermitech zatím nakonec nebude (jako bude, ale né teď), protože mi v Hornbachu vrazili do ruky Biool s tím, že jim Vermáč došel. No, tak jsem nasraně s Bioolem kráčel domů. Nahodím ho na holky večer a na druhý den večer spláchnu mýdlovkou, snad nedostanou na prdel jako tvoje slečny - naštěstí teď po prosluněném týdnu má být u nás na Ostravsku poměrně zataženo, teploty kolem dvacítky max. Budu se snažit často měnit přípravky, ty svině jsou přizpůsobivější, než Židi.

K fotce č. 20, mám stejný názor, kytky byly v malých květináčích dlouho, navíc v nehnojeném substrátu a dostávaly jen Lignohumát, po pár dnech v substrátu, kde jsem nakonec přidal rohovinu, jsou zelenější jak Zeman u klenotů. x)
Nejvíce mě teď trápí ty sviluše, bojím se boje s větrnými mlýny, ale snad jak píšeš, na růst i hubení zbývá času ještě dost. Jinak co jsem slyšel, tak sviluše si hovní v teple, takže krásné počasí je sic výhoda, ale... :)

Growu zdar!
MedvedBrtnik
Biool na to v žádném případě nelejte, odrovnáte tím listy!!! Nejde o to, že by se ufritovaly, ale ucpou se a kytka nimi nemůže dýchat.
blackfatjesus
No, tak štěstí že jsem líný člověk a ještě jsem to tam nenarval...
Díky za záchranu. :)
Frutexx
jak pise medved biool NEBRAT uz v zivote :/ byla to chyba... me se nejenze ty listy samozrejme ucpaly a nemohly dychat ale cele se spalily a uschly a rozdrobily se na prach plus to odneslo i nekolik nakvetlecjh vetvi jak jsem uz psal...
celek
viz poznámka v návodu: Nepoužívejte BIOOL za plného slunce, ale vždy navečer, za soumraku, či oblačného počasí. Při častějším používání, zejména ve sklenících je doporučené omýt listy (zejména spodní stranu) postřikem s jarovou vodou (cca 10kapek/1l vody) a to PO KAŽDÉ DRUHÉ aplikaci BIOOLU.
blackfatjesus
Hele když budeš stříkat čímkoliv listy za slunečného dne tak se spálí, voda bude fungovat jako lupa. :)
Biool bych použil, ale bojím se toho co píše Medvěd - že se kytka neudusí, ale spálí.
Už mi přišlo i PMko s doporučením na Rock Effect, tak ho zkusím dneska splašit a použít, jak to ty kurvy nezabije, tak už fakt nevím...
blackfatjesus
Big Bud #1, zatím favoritka. :P +/- 40 cm, roste jak sviňa.
blackfatjesus
Tak průběžný update, Big Budy všechny rosou jak z vody, ve foliovníku už ohývám jak se dá, dneska dostanou druhý FIM. :)
Jen Magnumy zlobí, nevím proč, vypadá to jako přehnojené, ale ničím jsem je nehnojil... Tak snad se z toho dostanou.
MedvedBrtnik
A nezaléváš náhodou ty Magnumy moc často? Přijde mi to spíš jako přelití než přehnojení. ;) Navíc sám píšeš, že jsi hnojivo nedával..
blackfatjesus
Zalévám když proschne substrát, zjišťuji to velmi důmyslnou metodou - strčím do něj prst. :D
Ano, tak jsem to myslel, že mi to přišlo jako přehnojené, což je ale blbost, protože jsem to nehnojil a kdyby to bylo hnojivem ze substrátu, začalo by to už dříve.
MedvedBrtnik
Potom mě napadá ještě vysoká teplota, pokud jsou ve foliovníku.
blackfatjesus
Jako, ta teplota zní i reálně... Sice nebyly ve folii, ale stojí na jižní straně baráku a celý den na ně pere slunko.
Soma
Hoi, tak jak válčíš s těma hajzlema? Kdyžtak zkus mighty neem :D Držím palce! :rasta:
Vodník
Hola, tak co, jak to "kvete" ??? :) nahoď nějaké foto...:)
blackfatjesus
Zdarec, sorry, nebyl jsem tady poslední dobou, zítra nahodím fotky. :)
Kvést teprv začínají (krom automatek), ale jsou nádherné. :3
blackfatjesus
Já vím, já vím, jsem spolehlivý jak čínská motorka, ale dneska už mám konečně fotky, byť nekvalitní, protože pořád nemám moc času (na kytky samozřejmě ano). Včera jsem znova stříkal Rockeffecetem, který se mi velmi osvědčil, protože na Big Budovi #5 se zase objevily Sviluše, tak jsem vzal preventivně všechny. Byly hnojené kopřivovým kvasem, zítra je jdu prostříhat a přihnojím je slepičincema. Magnumy mi bohužel moc neporostly, jelikož jsem je přelil a zasekly se v růstu, takže doufám alespoň ve 20 g, z obou...
Navíc jsem ocas a jeden jsem prostříhal a až pak mi došlo, že by se to asi nemělo, nicméně kvete krásně, stejně jako druhý. Big Budy #1 a #2 mi ve skleníku za tu dlouhou dobu co jsem byl pryč přerostly tak, že už jsou vyšší než já (měřím 187 cm). Ostatní byly sazeny později, takže mají něco přes metr.
Rostou bez větších problémů, jsou to krásné a silné slečny. :)
Dvě no-name rostlinky se ukázaly býti samci, takže likvidace... :(

Foto:
1. - Big Bud #1
2. - Big Bud #2
3. - Big Bud #3
blackfatjesus
4. - Big Bud #4 & #5
5. - Magnum #1
6. - Magnum #2
blackfatjesus
Jejda, já na to tady nějak zapomněl. :)
Tak automaty sklizeny už dávno, cca 20g z obou, nic moc výsledek ale jen mojí vinou. Ale chuťově a účinky strop, takže to celkem kompenzuje. :D Bohužel nemůžu najít fotky, ale zítra se podívám pořádně do všech složek, takže je najdu. Big Budi už kvetou jak diví, jsou krásně obyspaní a když z nich bude 200g, bude to paráda. Fotky rovněž zítra.
blackfatjesus
Eh, však to znáte... Každý je někdy spolehlivý jak čínské hodinky.
Každopádně, dneska padly dvě kytky, #1 a #5, skoseny byly ráno, #1 musela jít pilou... :)
Pozn. K jedné z fotek - měřím 187cm.
Fotky 1-7 a 26-29 jsou cca týden staré, ukazují všech pět slečen, ostatní ukazují dnešní sklizeň.
Vrcholky a pár větví se suší na půdě, zbytek watercuring a pár G test watercuringu v minerálce - třeba experimentovat. Z minipald a listů jsem dělal mléko, víz. foto s žlutým kýblem.
Palice jsou krásně tvrdé, mají dobrou stavbu, lepí jak žvýkačka pod stolem školní jídelny a smrdí tak, že policejní psi ztrácejí čich. :) Na květ jsem hnojil slepičákama a nějakým nevím čím, zjistím název až se mi bude chtít zvedat a jít na zahradu. :D
Kytky měly z většiny mléčné trichomy, na zbytku chci nechat dozrát do fáze 50/50 žluté/mléčky. Fotky jsou řazené chronologicky, enjoy.
//EDIT: Damn, nejdou mi přidat fotky, budu to zkoušet dál.
//EDIT2: Netuším, už mi to neskáče, ale musím to do příspěvku uploadovat po jedné... Tak pět minut a jsou tu všechny. :D
Severus
Nějak se ti neuploadly asi :-)
Co ti to píše za problém?
blackfatjesus
Foto
blackfatjesus
Foto
blackfatjesus
Foto
blackfatjesus
Foto


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma