Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Dutch passion vs. Other - Klikni zde pro originální téma
MildaSs
Zdravím, chtěl bych se zeptat, na semínka značky Dutch passion. Letos to bude můj druhý pěst..rozmýšlím se mezi Dutch passion(bylo mi řečeno jako nejkvalitnější a to odpovídá i ceně) a na druhou stranu jsem chtěl zkusit "levné" Fair seeds(growshop seeds) Když jsem se na to koukal podrobněji kvalita/cena/výnos když třeba u těch levných Fair seeds je 5 semen za 315,-Kč (z toho na každou kytičku je třeba psaný výnos okolo 50g(Bubble gum)...nýbrž u Dutch passion jsou třeba 3 semínka za 650,-Kč(Think different, je psáno 250-300g- na kytičku, takže by se měla vyplatit o dost více, než levná seedbank) + samozřejmě je jasně prokazatelně lepší genetika osvědčená u DP..Do kterých by jste šli?
koles
Ahoj, předně.. ty údaje o výnosu jsou dost často zavádějící, někdy se vztahují na m2 pěstební plochy, jindy na jednu outdoorovou kytku (ta může mít 3 metry že), takže se podle toho moc orientovat nedá. Pokud někde píšou velký výnos, znamená to "normální, střední znamená "malý"..

DP nabízí několik venkovních odrůd, které jsou v našich podmínkách ozkoušené. U levných semínek je to sázka do loterie. Pokud jim dáš dobré podmínky, určitě z nich něco vyroste, jen je potřeba volit modely s kratší dobou květu nebo určené přímo na out. Taková střední cesta by mohla být banka Sweet Seeds, která navbízí "fast verze". Každopádně na výběr je toho opravdu hodně ve všech cenových kategoriích ;)

Pokud tě budou zajímat konkrétní modely, vyzkoušej hledání (odkaz vpravo nahoře)
Mitch Buchannon
Podle toho pod čím budeš pěstovat. Jestli budeš jet dutch passion pod 1000w tak těch 250-300g bys moh mít, ale musela by to být obrovská kytka (tak okolo 1,5 až 2 metry). Jestli to pojedeš pod něčím slabším, tak určitě množství co udává seed banka nedosáhneš ;)
MildaSs
Chci to jet Outdoor, skleník, foliovník. A nevím si rady..jestli nejkvalitnější, nebo nejlevnější banky..:/
bruno.kudrna
Zdravím
Tak to nakombinuj kup od každé něco a uvidíš. I od fair seeds se dá sklidit kvalitní materiál.
Zdárek:sun:
jakiko1
Zdravým mne sa minulý rok osvedcilo ministry of cannabis ..majú autoflowering ale aj normálny out ..ja som mal autoglowerky vysli mi 5z5 semen a výnos slušný na 1 kytku ;)
2echy
Zdar,jak psali chlapi nademnou,ty výnosy co uváděj seedbanky jsou v podstatě o ničem..A kvalitní banku určitě neurčuje cena semen,i když je logický,že za kvalitu by si měli nechat řádně zaplatit..Ale už kolikrát se mi stalo,že drahý seeds pořádně zklamali!Trochu to je loterie!Já bych se spíš zaměřil na dobu zrání,než výnos..Brouzdej,hledej!informací tu o outdooru máš dost..Ať se zadaří!
Ještě mě napadlo,pokud chceš fakt jistotu,je tu spousta matkářů a s řezy máš nejlepší kvalitku za supr cenu(dle mě)...
MildaSs
Děkuji za rady, tak jsem se rozhodl takto, pro letošní pěst:
Dutch passion: Think Different – autoflowering
Royal queen seeds: Special Queen n. 1 - fem.
Fair seeds: Indoor MIX - fem.
Bubble Gum - autoflower
Sweet seeds: Dark Devil - autoflower

+ chci dát ještě určitě jedno kolo automatů...schválně jsem vybrla více seedbanků. které mě zajímali a sm se přesvědčím o kvaitě.
koles
S tím indoor mixem na out kdo ví, ale jinak dobrej výběr ;)
Hvězdář
Bubble Gum - autoflower

Tohle bych nejel, v out galerce se několikrát řešilo, že tyto semena nejsou autoflower. Kup si raději auto AK47 od Natural seeds, v podstatě za stejné prachy, jelo to tady půlka groweru a spokojenost.
MildaSs
No ono vlastně ten balíček je pojmenovaný Indoor mix, ale přitom v něm jsou normální femky..great white shark, 2x WW, black domina a AK47xnorthern light - což jsou ve svých balíčcích prodávány jako out :D :) jinak chci za pár týdnu ještě dokoupit shamana, automazar,autoultimate...a ještě uvažuji nad powerplantem...vše od Dutch passion
celek
Byl bych ohledně DP dost opatrnej,ale třeba to už je jinak,např:

http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-22194.html
http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-64798.html
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
MildaSs
Jeejda..a já čekal, že je to opravdu kvalita..:/ to mě teda dos zklamali :/ No nic, objednal jsem zboží ze 4 různých bank, tak se i podívám jak to z které půjde..jestli to bude dobré objednám s z nich tedy něco dalšího a možná zkusím ještě nějakou jinou popřípadně.(ještě mě láká Budha seeds,dinafem...uvidím jak se osvědčí ten DP s think different :) )
!ZAU!
Od Dinafem jsem uz jel hodne AF.A za tu cenu bych nedoporucoval,malej vynos,ridky palice a nic moc chut.Ale zase obsypanost byla hodne dobra i ucinek.
MildaSs
No já to bral podle historie bank a logicky jsem to vzal podle ceny(a kvality seedbank)..ikdyž neříkám, že z fair seeds nemůže být něco dobrého..tak jsem je taky zkusil. A další věc je ta, že fair seeds/growshop seeds..nabízejí takové běžné modely..co v okolí má kdejakej strejda..:D (jack,ww,wr) taková ta klasika...ale neříkám, že to je špatně..:)
MocnyOkurek
ja tez nemam s dp dobre zkusenosti. Koupil sem si takovej mix 6 kusu za 1200 a vyrostlo jedno seminko ktere pak chciplo :DD a jedno mi prislo rozmackany ale to byla vec prodejce seminek. Od te doby jedu uz jen rizky
replay
dutch passion = dobré skúsenosti
Maxeaux
takze podla nazvu threadu:

Dutch Passion vs. https://www.cannabis-seeds-bank.co....?act=viewBrands :D

staci hladat, dobre outdoor veci sa tam urcite najdu :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma