Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
1. kolo šatník 25w diody - Klikni zde pro originální téma
UltraW3ird
Vítám vás u svého grow reportu. Jen tak zběžně představim svojí skříňku .. jako obal jsem použil skříň 75cm vysokou 70cm širokou a 35 cm hlubokou. Osvětlení mam 25w diody rozdělené na 3 panelech vim světlo nic moc ale na moje malé prostory docela stačí neočekávam nic moc spíš jen nějaký zkušenosti :) odtah 2 9cm pc větráčky a 1 9cm na ofuk teplota se drží v pohodě kolem 25 regulu si ji v celé místnosti... jsem momentálně po 14 dnech květu fotku z růstu nemam byl jsem dos často mimo takže nebylo moc času zdokumentovat :/
UltraW3ird
2. foto
UltraW3ird
Kytičky začaly hezky rosit zítra přidam fotky.
UltraW3ird
Tak jsem tu menší odmlce s upem . Kytičky se krásně začínají rosit :3 jsem zvědavej jak jim to dál půjde.
UltraW3ird
č.2
UltraW3ird
č.3
UltraW3ird
č.4
UltraW3ird
č.5
UltraW3ird
č.6
UltraW3ird
č.7
UltraW3ird
Jestli to vůbec někdo sleduje tak je tu menší update. Kyti rostou a rosej myslim vcelku pěkně... Musim zaklepat zatím se daří vcelku bez větších komplikací což mě velmi těší.
UltraW3ird
č.2
UltraW3ird
č.3
UltraW3ird
č.4
UltraW3ird
č.5
UltraW3ird
Tak jsem tu pro vás mam další fotky... myslím že za chvíli se začnu blížit k flushy ještě tak týden a plánuju vysadit hnojiva a nechat je tak 2 týdny dojet. Zatím jde vše jak má akorát už začíná být znát mírný nedostatek živin ale neni to nijak starašný a koneckonců už na to maj skoro čas.
UltraW3ird
č.2
UltraW3ird
č.3
UltraW3ird
č.4
UltraW3ird
č.5
UltraW3ird
Mam tu pro vás takovej menší up ... Kytičkám to jde vcelku dobře v pátek začnu flush 1. kyti je už skoro celá hnědá sem tam bílej chlup a druhá je za ní pozadu asi 4-5 dnu tak uviodím snad jí dožene .
UltraW3ird
Tak a je tu konec... Grow se celou dobu vedl bez větších potíží. Výsledek samozřejmě adekvátní světlu takže výsledná váha byla 9,7g . Palice jsou sice řídké ale chuť vůně a hlavně stav je naprosto oddělávající. Na první dokončené kolo jsem spokojen. Vzhledem k tomu, že od začátku nebyl žádný zázrak očekáván tak kvalita neurazila. Tímto se s vámi loučím a rád vás přivítám u svého dalšího growu, který už bude pod 70w hps.
Skaff
Na 25w a ještě k tomu diody fakt pěkný ;) K+ :D
UltraW3ird
Díky moc grow byl spíš pro zábavu a vypěstovat si vlastní rukou byť jen 10g který jsem stejně převážně rozdal na ochutnávku :D je pro mě radost mít v dubnu letos zasazenou zeleň je docela příjemný spestřební před maturou :D.
UltraW3ird
Jinak co mam poznatky z growu diody v takhle malé watáži jsou fakt hardcore vzhledem k nulovému rozptilu světla je 2 malinkejma panelama světlit jen 2 kytky dobvře nasvícený palice pod tim letěj fakt dobře ikdyž maj kolem 3000 kelvinů což neni na květ moc optimální což jsem naštěstí pořešil na příští kolo sodíkem diody si necham na klony na ty jsou osvětlení suporvý, ale na grow je to dost složitý natvarovat kytky tak aby byly všechny větve osvětlené vzhledem k tomu, že diody ze vzdálenosti 5 sm osvětlí jestli vůbec plochu 10x10 cm což je fakt bída. Závěr growu tede je, že to jde, ale nikomu bych moc nedoporučoval pokud očekává aspoň trochu slušný výsledek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma