Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítám vás u svého grow reportu. Jen tak zběžně představim svojí skříňku .. jako obal jsem použil skříň 75cm vysokou 70cm širokou a 35 cm hlubokou. Osvětlení mam 25w diody rozdělené na 3 panelech vim světlo nic moc ale na moje malé prostory docela stačí neočekávam nic moc spíš jen nějaký zkušenosti odtah 2 9cm pc větráčky a 1 9cm na ofuk teplota se drží v pohodě kolem 25 regulu si ji v celé místnosti... jsem momentálně po 14 dnech květu fotku z růstu nemam byl jsem dos často mimo takže nebylo moc času zdokumentovat :/
Jestli to vůbec někdo sleduje tak je tu menší update. Kyti rostou a rosej myslim vcelku pěkně... Musim zaklepat zatím se daří vcelku bez větších komplikací což mě velmi těší.
Tak jsem tu pro vás mam další fotky... myslím že za chvíli se začnu blížit k flushy ještě tak týden a plánuju vysadit hnojiva a nechat je tak 2 týdny dojet. Zatím jde vše jak má akorát už začíná být znát mírný nedostatek živin ale neni to nijak starašný a koneckonců už na to maj skoro čas.