Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600w, byt 2+1 první kolo - Klikni zde pro originální téma
Fanatik
Zdravím Growers.

Začínám s indoorem, konec obav o kytky pod slunkem. :D Všechny rady mě zjímají, jenom prosím slušně ;)
Po dlouhých letech prohlížení g. jsem dal peníze do kupy, sedl k netu a zamířil k prvnímu internetovému obchodu. Pěkně velká chyba, tohle je galerie plná chyb a rozhodně není o úspoře, to časem. Dost tam toho chybí.. :D Ale nakonec je sestava taková:

-Dark Street II 120x120x185cm
-Stínidlo Adjust wing large (neorigo)
-Předřadník Lumatek 600w s čtyř polohovou regulaci
-Výbojka 400 W GIB Lighting Growth Spectre MH - růst
-Osram 600w osram-nav-t-super 600w - kvet
-Ventilátor TT 467-552m³/m 160mm (jedu první stupeň)
-filtr can-lite 425m³ 160mm
-1m Sono flex (30cm mezi pacháčem a vent. zbytek vývod do komínu)
-2x 18cm a 40cm 3stupňový ventilátor
-21x 6,5l květník s podmiskou
-150l Light mix od Bio bizzu
-hnojiva: Alga-a-mic, Root Juice, 2x Top max, Bio Grow a bloom vše 250ml.

Kytky: řízky 22x Northern Lights od rqs

Klony mám od 28.2. Nechal jsem je dojet jeden den v kelímku pro aklimatizování.
1.2. jsem je přesunul do finálních nádob a zalil. Hnojky jsem dal různě, některé dostali jenom root, další jsem zase pohnojil mnohem vic. Kropím ručně cca 250ml čistou, odstátou vodou. Ph ani Ec nemám čím měřit, chybí vzlhčovačka a odvlhčovač. Nejdřív ale koupím věci od Jungle in da Box, abych nemusel kupovat dalších 6-7 lahví. Dva klipsňáky jedou na plno, jeden fouká na světlo ze spodu. 40cm vent. zatím jel na první stupeň. Po třech dnech další zalívka, čekal jsem až pořádně proschne hlína ;) Teplota 26max den a 22noc. Tady fotky. holky, box a vršek boxu. Holky jedou, vytáhli se cca o 3cm. Až budu mít zase možnost vyfotím a pošlu. Dotazy klidně sem nebo pm. Zatím ;)
Dr_paradox69
4 kytky v pici kvuli ventilatoru?ulom ty nohy a napaskuj to k tycce stanu...
Fanatik
Jj, to už jsem nevychytal. Příště bude lépe ;)

citace:
Původní příspěvek od Dr_paradox69
4 kytky v pici kvuli ventilatoru?ulom ty nohy a napaskuj to k tycce stanu...
mellon1
Dobře ty Fanatiku :-).....ale zkus si alespon vypůjčit EC metr a PH metr,abys vedel zakladni hodnoty vody,kterou zalíváš a rosíš.Mám zkušenosti,že v některych oblastech to muže být problém a v jiných brnkacka.
V každé fázi růst,kvet je potřeba tak nějak dodržovat koncentraci hnojek,kterou jim dáváš.
Ale je to taková malá alchymie :-)) .....asi se mnou budou potrefení souhlasit.
Příklad..
Po pěstování v hydroponii mi zbyly hnojky Adv.Hydroponic a dostala jsem někdy kolem 18 srpna malý,ubohoučký řízeček pěstovaný v paneláku za oknem v průsvitném kyblíku od hořtice.
Mělo to asi 15 cm a 4 lístky......zkusila jsem to.....
přesadila jsem ho do směsi lignocelu a keramzitu /keramzit drobný a propláchnutý/.
Balkon jižní strana,PH vody upravováno kyselinou citronovou,EC podle EC metru a návodu ....... pravidelné roseni a jiné ňuňání,však to znáte...kolem 20 října jsem měla asi 35 cm květinku s jednou mooc pěknou vrcholovou paličkou a jednou boční.Je to k nevíře,ale zhulovala luxusně a bylo z ní asi 15gé v suchém stavu.
Nemám bohužel fotky,fotila jsem jí na telefon a ten zařval o Nový rok při pijatyce.
Přeju zdar tvému úsilí.M.
Fanatik
Díky moc mellon, samozřejmě bych si rád měřil hodnoty, ale nějak jsem to podcenil. To se stává, už jenom to ruční kropení mě ničí :D
Tazy'cz
Pěkné, držím palce ať máš bezstarostný první kolo :) určitě budu sledovat.. Toho ventilátoru je škoda, zabírá hrozně místa..

btw: kytka č.22 je prosím tě kde? :D
Fanatik
Díky, mám dvě v jednom květníku ;). Ten ventoš je takhle jenom pro tohle kolo, takže už to nehroťte ;). Vím že zaplnit prostor je důležité ;) Pokutím a zavěsím ho vzhůru nohama. Zítra snad fotky
Tazy'cz
Aha, to jsi měl asi raději dokoupit ještě 1 květináč a dát kytky po jedný, budou větší. Takhle v jednom květináči budeš mít dvě micro a nejspíš i řídké pálky, protože ti je zbytek přeroste, tudiž je nemáš šanci pořádně prosvítit.
Na tvém místě bych je přesadil, pokud si věříš že nepoškodíš kořeny.. Ale pokud děláš mastičky, tak to asi neřeš. Pic :)
!ZAU!
tazy? A nato si prisel jak? Ridky palky.Jo neni to ideal.Ale z vlastni zkusenosti vim ze se to da.A nikdy jsem nepozoroval ridke palky.Videl jsem i pest kde bylo hodne kytek v jednom obrim kvetinaci a pohoda.Horsi by bylo,kdyby jel regulary a mel v jednom kvetinaci samce.Ktereho by musel uriznout,to uz by byl problem ty koreny ze samce.Neni to ideal.ale tolim bych to nehrotil.
Fanatik
Pro pořádek musím zmínit, že tohle kolo je testovací, nejde mi o g/W!
Rozjel jsem tohle kolo, i když mi chybí pár věcí. Jsem prostě zvědavý na průběh a výsledek v takto nekompletním boxu.
Dvojčata nechám jak jsou, když tak materiál z jednoho květníku nebudu oplakávat dlouho :D
40cm vent. jsem koupil pro lepší vítr, aspoň trochu ovlažuje holky pod sodíkem. Nainstaluju ho na strop, zachovám aspoň prostorové dmýchání (kytky mimo proud se nehnou ).
Až tak bude, hodím do prostoru zbylé květníky, doplním hardware a začnu počítat kolo g/W.
První budu chtít pořídit metry. Ph hned + věci na úpravu vody, protože je to základ(teď na 24hod. odstavím vodu).
Ec metr pořídím na druhé kolo, zatím jedu podle tabulky. Naposledy (7.3) zalito jenom root juice 4ml/l.
Vzduch snad příště bude dotáhnutý do konce…Vlhkost Zvlhčuji ručně, pěkná otrava + není nad stabilní přísun vlhla v růstovce.
V květu se budu modlit :D s přebytečnou vlhkostí trochu spoléhám na odtah, jinak nvm. Když tak někdo napište co za odvlhčovač používáte i s cenou, dík.
Fanatik
citace:
Původní příspěvek od Dr_paradox69
4 kytky v pici kvuli ventilatoru?ulom ty nohy a napaskuj to k tycce stanu...


Kdybych náhodou dojel tohle kolo tak jak to stojí teď, jaké zápory, krom těch zřejmých, by to neslo. Jasně, nemám zaplněný prostor, míň, g a to že pálím sodíkem na vent. úplně zbytečně+ úspora. Když to vyloučíme, co zbyde? Má to jiné rizika a nevýhody?
TommyGun
Jedna rada.. v rustu kdyz chces mit vetsi vlhkost tak neni uplne idealni tam mit takhle velky ventas pze docela dost snizuje vlhkost... mam stejny stan jako ty a v rustu mi tam jede jenom jeden klipsnak a odtah na minimum... a jeste se zeptam proc nechces udelat hned v prvnim kole slusnou gramaz? Dyt i testovaci kolo muze bejt dobre ne? jako kazdymu ti jde predevsim o kvalitu a aj o kvantitu ne? ikdyz je to prvni kolo.. Nech si poradit a ten ventilator dej jednoduse do pryc.. rozmisti kytky po celem prostoru a mas naslapnuto na slusny vysledek.. a jeste jak mas vysoko lampu? Mi to pripada jak metr skoro? Jo a jeste jestli mas v planu jet jenom hlinu tak se klidne na ph i ec vykakni.
Fanatik
Pokud ventoš připojím bez možnosti otáčení, bude mi jeho výkon stačit na výtr pro všechny kytky? Koupil jsem zbytečně velké stínidlo, které mi asi nedovolí zrealizovat zavěšení od stropu pro zachování otáčení. Plíseň v květu je strašák, sám jsem plíseň jednou podcenil. Takhle jsem měl provizorní koutek, který pokryl celý box. Květináče jsem chtěl držet u sebe, méně práce s ohýbáním a vyplnění prostoru. Ale dám na vás a zaplním to ;)
Fanatik
Menší info: Hnojil jsem 1.3. 2ml\l Root, nechal proschnout, 3.2. 4ml/l root, 1ml/l alg-a-mic a bioG. 6.3. stejně jenom 2ml/l bioG. 8.3. čistá voda. Foto zatím nemám ventoš v rohu + jsem zaplnil jak se dalo.
Moltres
Čau, nedoslat jsi k tomu ještě jednu tyč na strop? Celkově si myslím, že to máš nějak divně poskládáne. Ten filtr s TT bych otočil o 90° a dal bych ho na zadní stěnu, tzn. naproti vchodu.
Potom vem tu druhou tyč a dej ji kolmo na ten pacháč doprostřed a pověs na ní světlo za nějaké háčky na ten řetěz. Pak Ti tam zbyde i místo na zavěšení toho venťasu. Přivážeš si ho v květu ke vchodu nebo k zadní stěně. Když ho zavěsíš, tak to funguje podobně, jako když stojí, tzn. že se taky dokáže otáčet. Však to nějak zplichtíš, ne? ;)
Fanatik
Můžu to u druhého kola prubnout, druhá tyč tam je, už jsem ji vytáhl z pod pacháče. Právě když jsem sundával na chvíli pacháč, překvapila mě tíha odtahu :D pěkně jsem se zlomil nad kytkama, málem jsem na ně hodil placáka :D Takže teď už tam moc lozit nebudu, jedině s dalším párem rukou.
TommyGun
Kamo sry ale neni zas tak velky problem kyti vyndat a prekopat to ne? Jak pise moltres mas to cele blbe poskladane.. ty mas pachac s odtahem na prave strane a pod nim mas velky ventilator ktery proudi vzduch na opacnou stranu coz je spatne a aj ten klipsnak je spatne .. ty potrebujes aby ti ty ventilatory proudily smerem k odtahu a ne obracene.. chapem se?
Moltres
Jo, překopej to, vytáhni kytky a zkuj to, dáš to i sám.
Tazy'cz
To !ZAU!:
-Když má dvě kytky, v malým květináči, kterej je dobrej jen pro jednu kytku, tak mu z toho velký kytky nevyrostou, porostou celkově pomaleji, v pozdější fázi, protože nebudou mít "tolik" místa pro kořeny. Kytky, který budou byť jen o 20cm větší, budou menším kytkám stínit, a i těch 20cm o kterých budou kytky dál od světla, bude znát.
Fanatik
Omlouvám se za kvalitu, foťák bude koncem týdne snad.
Výška kytek je od 19-26cm, světlo je cca 45cm nad nimi. Pěkně sílí, jenom pár kousků s menšími listy. Včera zálivka, naposledy root +2ml/l BioG a trochu alga-a-mic. Nemám bio heaven a fish mix, takže nějaké látky nedostávají no, mohlo být líp. Dneska zastřihnu a počkám si na plný prostor.

Zatím ve 2+1 žádný problém. Hluk ventilátorů se nedostane z pokoje, jenom odtah na druhý stupeň už trochu slyšet jde. Z venku nejde nic slyšet ani při otevřeném oknu, takže úplně pohoda. Sousedi nemají ani tušení co jim roste v baráku :D max je trochu otravné, když spíte v jedné místnosti. Pro lidi co špatně usínají trochu problém, tady ani kouř před spaním nepomůže. Je tu ale plno návodů na odhlučnění odtahu. Nejlevnější jsou špunty do uší ! za 7kč z lékárny a hned se mi spalo jako miminku :D
Ps: vzduchotechniku předělávám zítra.
Fanatik
Dnes poslední úpravy, otrhám slabé stonky a snad udělám foto.
Pár dnů jsem s nimi nebyl, na některých listech jsou oranžové flíčky, ve faq jsem našel nedostatek vápníku takže doufám že mi v hlíně něco nelozí -.-
Zajdu pro nějaký postřik na hnusáky a něco na vápník. Kyti už měli zálivku s Bio-bloom a top-max, trochu se táhnou, zítra už přepínám na režim 12/12.
fiste
Čau,
prvních 14 dní od přepnutí se ještě hnojí na růst, ale ani s tim by se to v hlíně nemělo přehánět. Nedostatek vápníku většinou způsobuje špatný Ph, takže než je pohnojíš, změřil bych Ph odtoku z květináčů. Stačí na to kapky z akvaristiky asi za stovku. Přebytek jakýhokoli prvku je pro kytky stejně špatně jako jeho nedostatek.

Ať to roste ;)
Fanatik
Čus fiste, díky, zbytečně to tam liju :grrr: Myslíš že obyčejná květinovka je bude mít, nebo spíš ve zveráči? Ph metr bude v příštím kole. Jinak odtok zatím skoro žádný, zvedl jsem zálivku na 350ml na kytku. Bohužel v okolí nemá nikdo měrky :david:

citace:
Původní příspěvek od fiste
Čau,
prvních 14 dní od přepnutí se ještě hnojí na růst, ale ani s tim by se to v hlíně nemělo přehánět. Nedostatek vápníku většinou způsobuje špatný Ph, takže než je pohnojíš, změřil bych Ph odtoku z květináčů. Stačí na to kapky z akvaristiky asi za stovku. Přebytek jakýhokoli prvku je pro kytky stejně špatně jako jeho nedostatek.

Ať to roste ;)
Tazy'cz
Zdar, v klasickým zahradnictví seženeš půdní pH metr asi za 150,-.. Mám dojem že jsem ho viděl i v OBI.
Fanatik
Tak fleky už jsou na každé rostlině, žádný hmyzák po kytkách nechodí, spodky listů mám čisté, mrknu se ještě na stav hlíny po zálivce(možná se něco ukáže) Takže jde o problém spojený s ph. Flíčky jsou oranžové, max. milimetr velké a pokrývají celé listy. Udělám jím průplach a počkám, mezitím si pořídím nějaký základní měrky Ph..
Fanatik
První dva dny 12/12 je předřadník na 400w, snad třetí den není brzo na 600w.. S teplotou to bude zajímavé, teď jak mám ten odtah předělaný vyfukuju vzduch na stejné straně jako ho nasávám + díry na odvod ve stanu jsou uprostřed, přesně 90cm nad přítahem. Teplota boxu se zvedla o 2stupně a proud z odtahu mi začal třískat s žaluzkama, nulové krytí před zraky. Měl jsem větší klid když byl odtah na pravé straně a vyfukoval jsem komínem do pokoje teplo a na levé straně jsem nasával čerstvý vzduch od okna(dmychadla jsem měl špatně, teď jsou ve vstupu.) Zdálo se mi že je jedno jakým směrem je odtah veden pokud nasává vzduch na opačné straně od přítahu, což bylo.
Fanatik
-
Moltres
Čau, myslím, že bys neměl tahat vzduch jenom přes jednu stěnu, to je k hovnu. Měla by tam být úhlopříčka. Co máš za stan? kolik tam máš dole otvorů a na kolika stěnách? Např. Secret Jardin to má jinak, než homebox atd.
Fanatik
No právě, mám jenom jeden otvor na přítah vlevo dole hned vedle síťky.. na odtah mám zase otvory tři, naproti sobě dva, přesně uprostřed. Třetí je ve stropě, před tím fungoval jako ideal komín na odvod tepla do pokoje, místo těch 90cm od přítahu. Teď je zavřený protože pacháč je přímo pod ním.
Moltres
OK, vyveď to do zpátky do toho stropu a pacháč umísti na protější stěnu od té síťky. Prostě aby to bylo do kříže. Ty další dva, co jsou nahoře ve stěnách, tak ty stáhni tou šňůrkou. Takhle zajistíš, aby Ti to cirkulovalo jen ze spoda nahoru.
Já mám taky oddělanou tu záplatu na síťce, aby se mi to víc dýchalo. Záleží, jestli si můžeš dovolit to světlo, co z toho leze :) Hoj.
Fanatik
Jedině to vrátit tak jak to bylo. Kdybych hodil odtah na zadní stranu, pacháč by vysel nad síťkou, to snad nechceme že. Ten komín a poloha pacháče tak nebyl z hecu lidi, odtah velký jak kráva byl nejdál od síťky vpravo.
Moltres
Jo, dej to do původního stavu. Ta cirkulace vzduchu by měla být tak.
Potom to světlo zavěs místo na ty krajní tyče na tu další tyč, co jsi k tomu dostal a můžeš dát do řiti ten ofuk a zavěsit ho na tu tyč, co na ní bude lampa. Když ho dobře povesíš, tak se bude i krásně otáčet. Ale dal bych ho tam až tak od 15. dne květu, uvidíš podle vlhkosti.
Keen
citace:
Původní příspěvek od Tazy'cz
To !ZAU!:
-Když má dvě kytky, v malým květináči, kterej je dobrej jen pro jednu kytku, tak mu z toho velký kytky nevyrostou, porostou celkově pomaleji, v pozdější fázi, protože nebudou mít "tolik" místa pro kořeny. Kytky, který budou byť jen o 20cm větší, budou menším kytkám stínit, a i těch 20cm o kterých budou kytky dál od světla, bude znát.


zdar,

jen pro info, tohle je blbost. několikrát sem zkoušel (zbyly řezy) poslat do 6,5l květináče dvě kytky a oproti ostatním byly sice nižší o cca 5 cm než ostatní, ale co se týče poměru gram na květináč tak byly nadprůměrný takže se to ve výsledku i vyplatí, ale nezkoušel sem to na celej box. Model Critical Mass.
Anuvin
Ahoj jen podpořím Keena.. Z osobní zkušenosti se mi taky vyplatilo dát do jednoho 2. Používám na to ale 11l květináč.
Je pravda že když tam byla květinka sama tak byla větší, ale větší výnos z květináče nebyl. Za mě to ale neni problém ani kombinovat - ta větší se dá přece jednoduše ohnout, nebo ještělépe scrog..
Fanatik
Lidi, jak to udělat abych mohl svítit od 18:00-6:00. Teplota v boxu při 600w je až 32 den! Když to ručně pokropím srazím to i o 7 stupňů, ale je to o ničem v pozdější fázi.. Teď mi to zapíná v 5:00, díky

14:00- po hodině od kropení mám 28stupnu, to se mi celkem líbí, ale stejně.. Otevřel jsem ještě jeden spodní přítah a nechal pootevřenou spodní část stanu. No nvm chtěl jsem to nakonec táhnout jenom přes sono kvůli bezpečnosti(únik světla každou noc..)
fiste
Dej jim delší noc, určitě ne den. Vypni topení, pootevři okno a větrák na ofuk dej níž na menší stupeň, neměl by foukat na výbojku ;)

Edit:
Výnos v idooru se měří na m2 osvícený plochy, ne na květináč. Takže fakt, že v jednom květináči bylo víc g, když v něm bylo víc kytek je sám o sobě nicneříkající. Důležitý je, kolik ty kytky zabíraly osvícený plochy oproti ostatnim.. Já mám zkušenost, že kytce se daří nejlíp, když je v květináči sama..
Fanatik
jo, dávám 24 noc, teplotu snad uhlídám, maximálně ty tři hoďky budou trochu rizikové.. Při horkých nocích nvm, 400w jedině a čekat na podzim a chledné dny. :(

citace:
Původní příspěvek od fiste
Dej jim delší noc, určitě ne den. Vypni topení, pootevři okno a větrák na ofuk dej níž na menší stupeň, neměl by foukat na výbojku ;)

Edit:
Výnos v idooru se měří na m2 osvícený plochy, ne na květináč. Takže fakt, že v jednom květináči bylo víc g, když v něm bylo víc kytek je sám o sobě nicneříkající. Důležitý je, kolik ty kytky zabíraly osvícený plochy oproti ostatnim.. Já mám zkušenost, že kytce se daří nejlíp, když je v květináči sama..
Fanatik
Zdravím vás po delší době.
Nové práce znamená víc času s boxem. Kámoše jsem od toho vykopl a řekl jsem mu ať nastuduje indoor. Sice jsem bez hmyzáků, ale fleky po špatném ph se jenom víc rozjely. Koupil jsem kapky na Ph a podle oka jsou hodnoty takové:
-voda z kohoutku má cca 7-7,4ph
-JidB píše ph 5,9, přidáno 2ml/10l ph-
-odtok z květináče má cca 5-5,5ph

Jaký bych teď měl mít odtok? Připravím si hodně odstáté vody kterou upravím. Pls najíždím na květ a každá rychlá rada moc pomůže. Foto snad do 72hod...
MocnyOkurek
Me se povedlo taky minule kolo rozhodit PH listy zacaly tak jakoby nejako rezavet a cely to vypadalo hrozne, tak sem vzal kazdou tu kytku a prolil hroznym kotlem vody. Skarede listy sem prostrihal a byl klid. Takze za me ti doporucuju to prolit kopou vody. Jelikoz mas nizky PH tak tu z kohoutku nemusis ani stahovat staci nechat aspon den odstat at se z toho uplne neposerou. Na konci to prolij upravenou vodou s enzymama a priste normalne zalij melo by se ti to urcite zlepsit.

PS kopa vody aspon 5x obsah kvetinace ja lil ccca 30litru na 6.5l
Fanatik
A kolik by měl mít idealně odtok ph, stejně jako má být ph hlíny?

citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Me se povedlo taky minule kolo rozhodit PH listy zacaly tak jakoby nejako rezavet a cely to vypadalo hrozne, tak sem vzal kazdou tu kytku a prolil hroznym kotlem vody. Skarede listy sem prostrihal a byl klid. Takze za me ti doporucuju to prolit kopou vody. Jelikoz mas nizky PH tak tu z kohoutku nemusis ani stahovat staci nechat aspon den odstat at se z toho uplne neposerou. Na konci to prolij upravenou vodou s enzymama a priste normalne zalij melo by se ti to urcite zlepsit.

PS kopa vody aspon 5x obsah kvetinace ja lil ccca 30litru na 6.5l
Jáá
idealni odtok by mel byt 6,5 stejne jako to co tam lijes
Fanatik
Tak po dlouhé době zase něco nahodím.:bandit:
Problém s Ph se u většiny snad vyřešil, dva kousky jsem ale hrubě poznamenal viz. foto. Listy jsou křupavější než bohemia chips, bez škůdce a plísně. Problém s půdou jsem si zavinil asi na startu! :baseball: Zálivka byla strašně malá, na 6,5l jsem lil asi 200ml, takže hlína schla dalších cca 18dnů, spodek byl uplně vyprahlý. Takže jsem si přesolil a rozhodil hodnoty, na květu to jde lehce poznat, pomalu najel, po +10 dnech se až ukázal rys květu.

Teď leju 1l na květních obden. Ph cca 6.5 ec bůh ví. Hnojky jedu podle tabulky JidB ;) velikost holek je cca půl metru

Ph jsem se snažil vychytat přelitím květináču. Nemám doma tak velké nádoby na odstátí, dal jsem poslední sprchu a nechal odstát napuštěnou vanu. Vytékalo mi ph 4 takže jsem neupravoval vodu z kohoutku a nechal ji na cca 7.2. Prolil jsem min. 20l na 6.5l květník bez enzymů. I tak u poloviny zůstával odtok okolo 5.5 . Příště si budu hlídat vše pomocí dig. metrů.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od fiste
Dej jim delší noc, určitě ne den. Vypni topení, pootevři okno a větrák na ofuk dej níž na menší stupeň, neměl by foukat na výbojku ;)


Má to nějakej specifickej důvod, třeba že to snižuje životnost výbojky? Nechci rejprat... ale sám dávám dohromady box a zjišťuju co jak nejlíp udělat ohledně cirkulace vzduchu. Tak mě zajímá proč by neměl větrák foukat na výbojku... plánuju jeden na ofuk světla, druhej na ofuk kytek + odtah.

Fanatik: Kam máš vedenej odtah... jen někam poblíž okna? A nezvedá to v místnosti teplotu a vlhkost?

Jinak ať to roste, vypadá že největší krize s PH je za tebou a teď to jen dojet.
K tomu zalejvání.... já to dělám tak že čim menší květináčky, tim víc zalejvám... oni ty malý totiž proschnou rychlejc než velký a ta kytka vydrží v mokrý hlíně i tejden aniž by se projevilo přelití (pokud to nebude vyloženě bahno). V 6,5 litrovejch je jen tak nepřeleješ... bys jim to musel lejt neustále.
Fanatik
Po dlouhé době zase nějaké fotky ;)
Po celou dobu 12/12 hnojím Jidb, podle tabulek. Ph metr pořád nemám(+Ec vůbec netuším) a nechávám ho na 7 :(. Všechny holky ustály problém s ph a přesolením, jenom tři kousky jsou jasně slabší.
Taky jsem špatně využil prostor, příští kolo nebudu tuhle indiku vůbec zaštipovat jenom se zbavím bočních větví(nechám max. 3). Nárůst rostlin v době 12/h byl max 75% a finální velikost je tudíž max 50cm -.- 70cm na výšku je nevyužitých, je to prostě sog pod 600w.
Začal jsem s flushem, poslední dvě zálivky byly čisté, u některých kousků aplikuju Finálku od ah kvůli porovnání a nostalgii :D poslední zálivku plánuji na zítra a o víkendu kosím (v 56. dnu)

Vlastnosti Norther lights jsou ale úžasné :D Lepivost na max, při manipulaci mám chloupky na rukou přilepeny k ruce :bandit:
Vůně je těžká, silný skunkový odér, bez pacháče bych byl nahraný už ve 25dnu:punk: Naopak na prstech zůstává silná vůně citrusových plodů, zeminy a cukrové třtiny.. dokonalé :love:
Fanatik
Hola growers!
Zde jedna fotka z právě probíhající sklizně. Sedm kětníků by bylo, patnáct jich na mě ještě čeká. Tímhle tempem mám do večera o zábavu postaráno :leaf:
senssistar
Cau pekny :) dej pak vedet kolik toho bylo ;) Jedu neco podobnyho taky indiku a 600w a metoda LST. 3 Den 12/12 a mam takovy krovisko nizsky a doufam ze se to jeste poradne povytahne. V jaky vysce si prepinal??
Fanatik
Čus ;) Nechal jsem u některých kytek příliš stonků, tím jsem i vyplnil prostor, proto po přepnutí měli 30cm.
Další chyba byla je nějak zaštipovat, příště jedu to samé a nechám to volně růst, jenom otrhám stonky(nechám tak 4stonky max.) Matkář má u svých kytek nárůst po přepnutí o 100%.
Já jsem se kvůli špatnému ph a zaštipování dostal na 45 cm. Některé spodní větve jsou o ničem, některé ale kvetou jak vrcholky. Přesto nechám příště, jednu hlavní a max. 3 vedlejší a uvidím :rasta:
ten_hodnej
nojo jsou trochu mensi, ale co se da delat, nekdy se to dost tezko odhaduje kdy prepnout, taky to znam kdyz obcas po prepnuti vylitnou jeste dvakrat tolik a obcas jenom o par desitek cm... taky jsem zvedavej na vynos ale aspon 450g by tam byt mohlo
Fanatik
Pro dnešek už to balím :D Záda mě bolí, palec kterým jsem stříhal necítím a stejně jsem je neodbavil všechny. Šest květníků(první z leva jsou ta dvojčata :rejp: ) uzří 59den :D
Fanatik
Už jsem se snažil jednou zveřejnit tenhle post, snad jsem ho někomu nehodil do příspěvku :(
Kosička je takřka u konce, na věšáku dochází místo :sun:
(paličky z jedné kytky)
(Čaras z nůžek :guitarist)

Nedávno jsem narazil na video Emerald cupu z Kalifornie. Komu se nechce poslouchat o založení a průběhu akce, radím aspoň přetočit na 13:00 a prohlédnout si žebříček z roku 2012. Celá kategorie koncentrátů je epická :D
https://www.youtube.com/watch?v=DNo2H8ASyog

No a na stránce Leafly.com (něco jako canapedia s novinkama ze světa konopí ;)) se už dávají rady growerům, jak se přidat do konopného průmyslu v Kanadě a Usa
https://www.leafly.com/news/industr...industry-part-3
Fanatik
59. den vše uzavře, už teď se mi stýská :heart:
Vše už se suší a poslední fotky budou ze smoke reportu. Všechny rady jsem bral k srdci a vyplatilo se. Jestli chcete, zajímají mě tipy, uvidím aspoň kdo sledoval.:shots:
Já jsem z výsledku spokojený a na lepivce mám už neskutečnou chuť :leaf: Zatím se mějte
Jointza
444gé, přeju víc. Máš to hezký .-) +
senssistar
520Gee :) je to hezky:)
krobak
493 géčok, nádhera :-)
plesnivá noha
555g
TommyGun
505,5
ten_hodnej
480g tam bude :)
scars22
458g přeju víc :)
BedaTravnikar
448,5g přeji víc
!ZAU!
423.23 K+ leti
Fanatik
:starwars:
Zdravím vás lidi, díky za podporu a k+
Paličky se srazily na finální velikost, ale ready ještě rozhodně nejsou..
Nicméně doplatím na ty menší větve, které jsou teď opravdu o ničem -.- chtělo by to přísnější tip abych pro vás nebyl velkým zklamáním :D
Zatím si krátím chvíle kouřením Critical+, sladký matroš s extra silným zápachem, měkčí palice. Uvnitř není Crit. ale nějké no-name sativa, smrdí hnusně ale přepálnený vždycky(pěkné paličky jsou vespod) :D
Jáá
387 k+
exup
400
Fanatik
Tak po sedmi dnech to pěkně proschlo, sundal jsem to, zvážil a znovu dal do skříně. Palice jsem naskládal na sebe a nechám je tak pár dnů, co dvě až tři hodiny s nimi trochu pohnu abych předešel plísni.
Doufám že už moc neztratí na váze :D Se stonky to váží 495g, zvážím to ještě za týden při smoke reportu. Palice jsou tvrdé, smradlavé a chlupaté ;) Kouř je jemný, efekt silný :D Silný psychický stoned efekt naštěstí nejde ruku v ruce s fyckou únavou. Pro fanoušky Indik jasná volba ;)
Fanatik
Po 27 dnech sušení znovu převáženo, něco nafoceno a pořádně odzkoušeno.
Vůně je silná skunková a jde v tom cítit pěstební mediu(hlína), naštěstí minimálně. Je to prostě smraďoch. Každým dnem od kosičky to chutná jemněji.
Finální váha je tedy 451g pěkných palic, zbytek jsem hodil do směsi na hash ;) BedaTravnikar byl se svým tipem nejblíž, letí mu K+
Tím chci poděkovat uživateli Moltres za pěkné, zakořeněné kytky, určitě ji nejedu naposled, díky ;)

Při těch vedrech mi i při 400w teplota neklesne pod 30. Musel jsem box přesunout ke známému, ale ani to moc nepomohlo. Jedem v tom 16ks jedné sativy ale to bude v příštím příspěvku, mějte se ;)
Fanatik
Seriál pokračuje! Jedu16x Ghost Train Haze ve stejném prostoru:rasta:
Pokud se vám můj příspěvek líbil, neváhejte a mrkněte, těším se na váše názory a rady. http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=1144669

zatím, Fanatik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma